Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
- Μπαρκαρούτσος
Re: Malmo - PAOK 2-2 Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
[youtube]5cl4kenEGFM[/youtube]
Ρε πούστη μου, σε καταφύγιο είναι η αίθουσα τύπου της Malmo;;
Ρε πούστη μου, σε καταφύγιο είναι η αίθουσα τύπου της Malmo;;
Αφου η Σπαρτα ειναι ομαδαρα,καταλαθος θα εγινε spiri..
Κωλόπαιδο λέγε, είδες εσύ και δεν μου λες!kayde έγραψε:Miles,σ'αγαπαω ρε φιλε,αληθεια

- Patricio_4
Η Σπάρτα έχει 2.25 φορές μεγαλύτερη αξία από την Στεάουα.
Εμείς έχουμε 2.30 φορές μεγαλύτερη αξία από την Μάλμε.
Και οι δύο Χ φέραμε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια υποτίμηση της Σπάρτα. Ναι, η έδρα παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι και να τους βγάλουμε άχρηστους επειδή εμείς φέραμε το Χ εκτός έδρας ενώ αυτοί εντός.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς έχουμε 2.30 φορές μεγαλύτερη αξία από την Μάλμε.
Και οι δύο Χ φέραμε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια υποτίμηση της Σπάρτα. Ναι, η έδρα παίζει κάποιο ρόλο αλλά όχι και να τους βγάλουμε άχρηστους επειδή εμείς φέραμε το Χ εκτός έδρας ενώ αυτοί εντός.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τουμπα ξεκιναμε τισουνταλι τσαλοφ μουργκ ζιβκο καμαρα οζντοεφ να τους σκισουμεεεε
Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση φαβορί όπως είναι τώρα οι ομάδες.
Θα γίνει μεγάλη μάχη στην Τούμπα
Καλο το 2-2 εκτος,θα μιλησει η Τουμπαρα στον επαναληπτικο.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Οχι ρε συ,πιστευω την αρμαδα ΠΑΟΚ,απλα.Miles έγραψε:Κωλόπαιδο λέγε, είδες εσύ και δεν μου λες!kayde έγραψε:Miles,σ'αγαπαω ρε φιλε,αληθεια
Αστους να λενε,με πιανεις

- navigator11
Λογικά έτσι θα πάει η δουλειά. Το καλό είναι ότι αμυντικά αυτοί δε φαίνεται να το πολυκατέχουν, οπότε δεν το αποκλείω να φάνε ακόμα και 3-4 εδώ μέσα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως κι εμείς μεσοαμυντικά δεν! Αν με αλλαγές προσώπων και τη βοήθεια του χρόνου τώρα μπορέσουμε και παρουσιαστούμε 15-20% καλύτεροι σε σχέση με χθες, σε επίπεδο ετοιμότητας, πρωτίστως πνευματικά, θα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα.Tolaros έγραψε:Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση φαβορί όπως είναι τώρα οι ομάδες.
Αν τους παιζαμε το Νοεμβρη θα εγραφε πολλα το κοντερ, τωρα η ελπιδα τους ειναι η ελλειψη αγωνων μας. Φωτια ο Θανασης παντως. Πρεπει να τον περιορισουμε. Δεν μπορω να δεχτω την πιθανοτητα να γινουν οι ιδιες βλακειες στην αμυνα την επομενη εβδομαδα. Τουλαχιστον ο Μπαμπα διορθωσε τη δικη του με το γκολ. Δεν μπορω να καταλαβω τι σφυριξε ο μ@λ@κ@ς ο βοηθος στο 94 στο κορνερ.Εγω βλεπω πεναλτι στον Κουλιερακη. Παρομοιο πεναλτι εγινε στον Οζντοεφ στο πρωτο ημιχρονο σε κρατημα. Γενικα αφηνε τα κρατηματα. Δεν εχω γνωμη αν ειναι πεναλτι η κλωτσια που τρωει ο Σαστρε στο χερι και δινει κορνερ. Οπως και δεν ξερω αν ειναι φαουλ στο πρωτο μας γκολ που η μπαλα βρισκει το χερι του Μπραντον πριν παει στον Ταϊσον. Αν ηταν αναποδα, θα φωναζα σιγουρα παντως. Στο ακυρωμενο γκολ μας η μπαλα εχει περασει τη γραμμη, αρα σωστα ακυρωθηκε απο οσο εβαλα στο Photoshop. Μαυρη η μερα που θα πουληθει ο Κοταρσκι. Οσα και να ειναι τα λεφτα, δεν αναπληρωνεται αυτη η θεση.
Γίνεται να φέρουν τον Κυπραίο σπίκερ να καλύπτει περιγραφή στις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Από τους ξυνισμένους σπίκερ που φέρνουν είναι κλάσεις ανώτερος.
Μόνο τον μιζερογλου δεν μας έβανε η νόβα να μας πάρει ο ύπνος εν ώρα αγώνα.
https://x.com/paixtns1926/status/1820892536459911596
Μόνο τον μιζερογλου δεν μας έβανε η νόβα να μας πάρει ο ύπνος εν ώρα αγώνα.
https://x.com/paixtns1926/status/1820892536459911596
Ειχαμε προβληματα στα ακραια μπακ, τοσο ο Σαστρε εναντιον Νανασι κ Μπουσανελο, όσο κ ο Μπαμπα εναντιον Μπολιν κ Μποτεϊμ
Ειχαμε προβλημα στο αμυντικο κ επιθετικο τρανζισιον
Ηταν ασυνδετες οι γραμμες μας
Οσες ελάχιστες φορες συνδεθηκαν οι γραμμες μας κ ειχαμε στοιχειωδες τρανζισιον, βαλαμε γκολ
Γλιτωσαμε κανα δύο γκολ απο δοκαρια κ αλλες 3 - 4 κλασικες ευκαιριες τις εσωσε ο Κοταρσκι
Η ρεβανς δεν θα ειναι βολτα στο παρκο, εγκυμονεί κινδυνους
Εμεις χρειαζομαστε βελτιωση
Βελτίωση στη συνδεση των γραμμων κ στα ακρα μας, καθως κ στα αμυντικά ντουμπλαρισματα στα ακρα
Ειχαμε προβλημα στο αμυντικο κ επιθετικο τρανζισιον
Ηταν ασυνδετες οι γραμμες μας
Οσες ελάχιστες φορες συνδεθηκαν οι γραμμες μας κ ειχαμε στοιχειωδες τρανζισιον, βαλαμε γκολ
Γλιτωσαμε κανα δύο γκολ απο δοκαρια κ αλλες 3 - 4 κλασικες ευκαιριες τις εσωσε ο Κοταρσκι
Η ρεβανς δεν θα ειναι βολτα στο παρκο, εγκυμονεί κινδυνους
Εμεις χρειαζομαστε βελτιωση
Βελτίωση στη συνδεση των γραμμων κ στα ακρα μας, καθως κ στα αμυντικά ντουμπλαρισματα στα ακρα
-
- Mr Ξερόλας 2019
kayde έγραψε:Καλο το 2-2 εκτος,θα μιλησει η Τουμπαρα στον επαναληπτικο.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
++++
Έτσι.