FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ 31/07 22:00 (NS Prime)
Re: FK Borac Banja Luka - ΠΑΟΚ , 31/07, 22:00
Άμα δεν παίξει καλά ο Σβαμπ δε θα είμαστε τόσο άνετα όσο λέτε
- ΑποστόληςΑ
Θα ξεκινήσει ο Mady λογικά, οπότε θα είμαστε καλύτεροι στο κέντρο απ' ό,τι στον πρώτο αγώνα.
Καλο σημαδι για τα γουρια οτι θα παιζουμε σε καταμεστο σταδιο. Περσι καθε φορα που γινοταν αυτο στην Ευρωπη ειχαμε προκριση.
Πόση ηττοπάθεια κουβαλάει αυτή η ομάδα στην ψυχή της... Πόση;
Ρε πάτε καλά; Από τις πιο άνετες προκρίσεις εβερ κι όχι επειδή την είδαμε κάπως αλλά επειδή μπροστά τους είμαστε ΜΕΓΑΘΉΡΙΟ.
Ρε πάτε καλά; Από τις πιο άνετες προκρίσεις εβερ κι όχι επειδή την είδαμε κάπως αλλά επειδή μπροστά τους είμαστε ΜΕΓΑΘΉΡΙΟ.
Δεν ξέρω από πού πηγάζει τόση απαισιοδοξία...(Μια κακή εμφάνιση ιδίος Ιούλιο δεν μου λέει τίποτα)...
Το μόνο άγχος μου είναι αν θα έρθει 2 και οβερ 3,5 ή διπλό και οβερ 4,5
Το μόνο άγχος μου είναι αν θα έρθει 2 και οβερ 3,5 ή διπλό και οβερ 4,5
Kαλα για να κερδίσεις πρέπει να κατέβεις και στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα τα στοιχειωδη χρειάζονται για να κυλήσει ήρεμα το βράδυ.
Δεν ειναι ηττοπάθεια αδερφε, απλως εκφραζουμε μια μινι ανησυχια ως προς το ενδεχομενο που οι παιχτες μας μπουνε χαλαροι και "ελα μωρε ποια Μπανια". Αυτο ειναι ολο. Δεν φοβαται κανεις τους Βοσνιους, ούτε τους θεωρει σπουδαίους. Ικανη για τη ζημια ωστοσο ειναι καθε επαγγελματικη ομαδα στον κοσμο, οπως, με πικρια, έχουμε διαπιστωσει ανα καιρους και εμεις οι ιδιοι. Γι' αυτο προσοχη, σοβαρότητα και επαγγελματισμό για το 0-4.Portable έγραψε:Πόση ηττοπάθεια κουβαλάει αυτή η ομάδα στην ψυχή της... Πόση;
- ΑποστόληςΑ
Στο Ισραήλ πέρυσι προηγηθήκαμε με αυτογκολ και μετά ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ υπέρ αυτών και κόκκινη στον δικό μας. Παρ' όλα αυτά τους ρίιξαμε 4.
- Maurice_Escargot
scarsick έγραψε:Προφανώς θα μας δείξει πάλι η νοβα;
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω, δεν εχω βρει καμια πληροφορια απο κανενα καναλι...
Arena sport 2 hr
Και λογικά νόβα στην Ελλάδα και Κύπρο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και λογικά νόβα στην Ελλάδα και Κύπρο
Sent from my iPhone using Tapatalk
χρειαζομαστε αυτες τις στιγμες οπως την αποκρουση του κοταρσκι κι τα μαγικα του ντελια. εκεινο που δεν χρειαζομστε σιγουρα ειναι λαθη σαν του πρωτου αγωνα. ας ελπισουμε οτι το πολωνικο ατι θα ειναι ετοιμο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο Ισραήλ πέρυσι προηγηθήκαμε με αυτογκολ και μετά ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ υπέρ αυτών και κόκκινη στον δικό μας. Παρ' όλα αυτά τους ρίιξαμε 4.
Με αγχώνει λίγο το 3-2, αλλά κυρίως η χαλαρότητα και αφέλεια με την οποία εμφανιστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε να εμφανιστεί η ομάδα Λουτσεσκου στο δύσκολο αυτό παιχνίδι για να τους σβήσουμε όπως και πρέπει.
- ΑποστόληςΑ
Το πρόγραμμα της Νοβα για αύριο δεν περιέχει κάποιον αγώνα Borac - ΠΑΟΚ