ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
4
5%
Troost-Ekong
8
9%
Koulierakis
31
35%
Baba
1
1%
Schwab
1
1%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
8
9%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
6
7%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
16
18%
Camara
8
9%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Konstantelias
4
5%
Tsingaras
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 88

Άβαταρ μέλους
VfB v2

Re: ΠΑΟΚ - Banja Luka 3-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από VfB v2 »

Notorious4 έγραψε:Παίζει αν πάει κάποιος στους αγώνες της περσινής σεζόν την ίδια περίοδο να βρει ποστ που να γράφουν τα ίδια άτομα τα ίδια πράγματα.

Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι και το φορμαρισμα θα γίνει τον Σεπτέμβρη Οκτωμβρη και το Peak θα φτάσει το Δεκέμβρη.5 χρόνια είναι ο Λουτσεσκου στη ομάδα ακόμα δεν τον έχετε μάθει ;

Η ομάδα έχει την ίδια απόδοση, τις ίδιες αρετές αλλά και τις ίδιες αδύναμες με πέρσι. Ελπίζω φέτος να διορθωθούν.
Καμία σχέση. Πέρσι με μπειτάρ τέτοιο καιρό κάναμε πολύ ποιο αξιοπρεπές εμφανίσεις.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

sourmenetes έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Εγώ ακόμα να χωνέψω το πως αυτό του Κουλιερακη είναι πέναλτι. Έβαλε τα χέρια για να προστατέψει τον Κοταρσκι, τι έπρεπε να κάμει δηλαδή να του ρίξει κεφαλια; Δεν καταλαβαίνει τη λογική
Βασικά δεν ξέρω αν ακούμπησε την μπάλα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να πω, ζούμε την εποχή που αυτό είναι πέναλτι κ του Cucurella στο Ισπανία Γερμανία οχι
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Καμία εντύπωση δεν μου κάνει η εικόνα της ομάδας αυτόν τον καιρό, τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια το επιβεβαιώνουν. Δεν υπάρχει ομάδα αυτού του επιπέδου που να ξεκινά με φουλ φόρμα, εκτός αν δεν κάνει σοβαρή προετοιμασία. Μπήκε ο Καμαρά και είδαμε κινητικό κέντρο, γιατί οι άλλοι δυο που ξεκινήσανε...
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΛΕΙΠΕΙ ο Κωνσταντέλιας απο το poll
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Ότι μπορούσε να πάει στραβά πήγε. Απλά είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας που πάλι κερδίσαμε.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως υπάρχει περίπτωση να μην κερδίσουμε και στη Βοσνία. Η διαφορά είναι χαώδης.

Κακή εμφάνιση μεν, αλλά κατανοητό και από την άλλη. Λίγο χαλαρότητα, λίγο εμπιστοσύνη πως ούτως ή άλλως θα περάσουμε, δεν θέλει και πολύ για να έρθουν τα ζόρια. Φαντάζομαι πως στη Βοσνία θα πάνε λίγο πιο ψαρωμένοι.
Να παρακαλάμε να έχουν καυτή έδρα μπας και οι δικοί μας ξυπνήσουν από την αρχή.

Με Σαμάτα σηκώνει πλέον η επιστήμη τα χέρια ψηλά. Ο παίκτης είναι τίμιος και προσπαθεί, δεν κοροϊδεύει. Αλλά, αν και δεν είμαι θρήσκος, σαν να του έχει κάνει κάποιος μάγια. Καλύτερα και για αυτόν να αλλάξει περιβάλλον, μπας και το ξαναβρεί. Διότι τόσο κακός παίκτης δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

AlxNeapoli1 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Ω ρε εχει να πεσει μπαν σε τοσα μελη για ειρωνιες στον Σαματα. Θα εχει δουλεια ο Μπαρκαρουτσος αποψε. 1 μερα ολοι εκτος.
Τι? Οχι?
Θα το κόψεις;;

Αν όχι να ξέρεις θα φύγεις μόνιμα!

Σταμάτα να το συνεχίζεις, σου έκανα σύσταση πριν το ματς και δε λες να το καταλάβεις!

Μονιμα?? Σοβαρα τωρα? κρατηστε ιδια αντιμετωπιση αλλιως δεν κοβω τιποτα. Τι εγινε, σας πειραξε η αληθεια οτι μονο εγω εφαγα 1 μερα μπαν και σημερα ο Μπαρκαρουτσος βρισκεται διακοπες?
Ναι σοβαρά!

Εδώ και 1 μηνα κάθε μέρα σπαμαρεις για το Σαματα.
Σου γινανε πάρα πολλές συστάσεις.
Πριν το ματς σου κάνω σύσταση γιατί μιλάς πάλι απαξιωτικά για το Σαματα και λέω αρκεί.

Το πες δεκάδες φορές.

Δεχόμαστε την άποψη σου αλλά δε θα το κάνεις σημαία. Το καταλάβαμε, αρκεί.

Σου φταιει η διοίκηση, που παίζεις με μια κάκιστη ομάδα, και σου φταίει πάλι ο Σαματά και ο Εκονγκ και ότι δε φέρανε χαφ.

Και μπαίνεις μετά το ματς και ειρωνεύεσαι!

Υποδείξεις δε χρειάζεται να κάνεις. Δεν είναι αυτή η θέση σου ποιες αποστάσεις θα κρατήσουμε.

Εμείς είμαστε mod Και εμεις Εχουμε αυτο το ρόλο.

Αν δε σου αρέσει το πως λειτουργούμε δε μας πειράζει.
Για αυτό αν θες ακολουθα τις συστάσεις.

Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Θετικά:
Σε ένα ματς που δεν κατεβήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε δύο μεγαλα λάθη (για μένα ένα αφού του Κούλιε δεν είναι πέναλτι, θα ήταν αν ακουμπούσε μπάλα πριν την πιάσει ο Κοτάρσκι, ενώ δεν βλέπω να την ακουμπά καν) τελικά κερδίσαμε.

Ο Εκόνγκ θα πάρει πάνω του με το γκολ και την εμφάνιση του β ημιχρόνου και θα έχουμε άλλη μια λύση στα σέντερ μπακ. Εγώ είμαι υπέρ του

Το πρώτο βήμα έγινε και πάμε σε ένα ματς που πρέπει να χάσουμε για να κινδυνεύσουμε με αποκλεισμό. Πολύ δύσκολο, οπότε η ομάδα αγοράζει πολυτιμο χρόνο για να στρώσει.

Το χαστούκι ήταν δυνατό για να μην το ακούσουν διοίκηση και προπονητής. Η διοίκηση για να τρέξει τις μεταγραφές και ο προπονητής να μην κολλάει τόσο στην ομοιογένεια, όσο στην ποιότητα. Η μέρα με τη νύχτα απόδοση του Καμαρά σε σχέση με τους δύο που ξεκίνησαν ήταν το κάτι αλλο

Αρνητικά
Πολλοί παίχτες βγάζουν μια πρωτοφανή έπαρση, έναν ατομισμο, κάτι ξένο με πέρυσι. Παράδειγμα ο Μπράντον που έπαψε να δίνει πάσα, ο Μουργκ με εξεζητημενες ενέργειες, ο Τάισον με εκνευριστικό "εγώ και όλοι σας", ο Σβαμπ με ανώριμες επιλογές, ο Κοτάρσκι με στυλ "δεν γαμεις, τους έχω όλους" κτλ κτλ

Η αμυντική μας λειτουργία είναι τραγική. Αυτό που γινόταν στα φιλικά, γίνεται και στο επίσημο. Κάθε επίθεση αντιπάλων μυρίζει γκολ

Έχουμε χαμηλή ποιότητα σε κομβικές θέσεις, όπως του φορ και των 2 χαφ. Πολύ χαμηλή για εκεί που στοχεύουμε να πάμε.

Η διαιτησία εμετική. Μαϊμού πέναλτι και οφσάιντ που δεν σφύρα στο 2ο τους. Αντί για 3-0, πάρε ένα 3-2. Τι φαση;

Ολα τα αρνητικά όμως ευτυχώς αλλάζουν εύκολα, από διοίκηση και προπονητή. Πάμε ρε ομαδάρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 24 Ιούλ 2024, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AntreasG4 έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΛΕΙΠΕΙ ο Κωνσταντέλιας απο το poll
Ευχαριστώ, μπήκε!
Χάθηκαν οι ψήφοι όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Για το αγωνιστικό τα είπατε, εκτός τόπου και χρόνου σήμερα. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ περνάει, έβαλε δύσκολα στον εαυτό του και λοιπές επικεφαλίδες από Σπορ του Βορρά, όπως και να'χει, το να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα κάνοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ είναι η επιτομή της ανοησίας, το έχει πει ο Αϊνστάιν. Χωρίς ενίσχυση δεν βλέπω πώς θα κουνήσουμε σεντόνι, και να χαρείτε σταματήστε τα "χρειάζονται παίκτες για να περάσουμε την τάδε", ναι χρειάζονται, λες και γίνατε σήμερα ΠΑΟΚ και δεν ξέρετε τι έχουμε χάσει με τέτοιες νοοτροπίες.

Στα οπαδικά, εκτός τόπου και χρόνου σήμερα όπως και η ομάδα, πανό για την γνήσια ιμ εσφιγμένου στην 4 και σέρμπια-κόσσοβο/ ελλάς σερβία ορθοδοξία με τους μπραδερς μας που σήκωσαν ελληνική σημαία και μια βυζαντινή κίτρινη, όλα αυτά ενώ το ματς είναι στο 3-2 και με μια στραβοκλοτσιά στο τέλος θα είχαμε εγκεφαλικά, ψιλά γράμματα. Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο, απλά έτσι το αναφέρω για τα πρακτικά.

Πρόκριση εμείς σε 1 εβδομάδα, ας σοβαρευτεί όποιος πρέπει να σοβαρευτεί για να έρθουν και οι άλλες 2.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
AntreasG4 έγραψε:ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΛΕΙΠΕΙ ο Κωνσταντέλιας απο το poll
Ευχαριστώ, μπήκε!
Χάθηκαν οι ψήφοι όμως :lol:
Ουτως ή αλλως ο νικητής θα ειναι ο ίδιος :D
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μια χαρα ακολουθω φυσιολογικη συμπεριφορα, απλα μαλλον δε θελετε διαφορετικες γνωμες.
Το poll με τις ψηφους στον Σαματα προς απαντηση σου. Ολο το φορουμ γελαει μαζι του και εσυ κανεις συστασεις σε μενα και ο αλλος μπαναρε μονο εμενα.
Εχεις δικιο, δικαιες συστασεις :lol:

Επισης, το φορουμ ειναι δικο σου και απειλεις τοσο ευκολα με μονιμα μπαν? Αν ειναι τοτε παω πασο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlxNeapoli1 την Τετ 24 Ιούλ 2024, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

figurehead4 έγραψε:Θετικά:
Σε ένα ματς που δεν κατεβήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε δύο μεγαλα λάθη (για μένα ένα αφού του Κούλιε δεν είναι πέναλτι, θα ήταν αν ακουμπούσε μπάλα πριν την πιάσει ο Κοτάρσκι, ενώ δεν βλέπω να την ακουμπά καν) τελικά κερδίσαμε.

Ο Εκόνγκ θα πάρει πάνω του με το γκολ και την εμφάνιση του β ημιχρόνου και θα έχουμε άλλη μια λύση στα σέντερ μπακ. Εγώ είμαι υπέρ του

Το πρώτο βήμα έγινε και πάμε σε ένα ματς που πρέπει να χάσουμε για να κινδυνεύσουμε με αποκλεισμό. Πολύ δύσκολο, οπότε η ομάδα αγοράζει πολυτιμο χρόνο για να στρώσει.

Το χαστούκι ήταν δυνατό για να μην το ακούσουν διοίκηση και προπονητής. Η διοίκηση για να τρέξει τις μεταγραφές και ο προπονητής να μην κολλάει τόσο στην ομοιογένεια, όσο στην ποιότητα. Η μέρα με τη νύχτα απόδοση του Καμαρά σε σχέση με τους δύο που ξεκίνησαν ήταν το κάτι αλλο

Αρνητικά
Πολλοί παίχτες βγάζουν μια πρωτοφανή έπαρση, έναν ατομισμο, κάτι ξένο με πέρυσι. Παράδειγμα ο Μπράντον που έπαψε να δίνει πάσα, ο Μουργκ με εξεζητημενες ενέργειες, ο Τάισον με εκνευριστικό "εγώ και όλοι σας", ο Σβαμπ με ανώριμες επιλογές, ο Κοτάρσκι με στυλ "δεν γαμεις, τους έχω όλους" κτλ κτλ

Η αμυντική μας λειτουργία είναι τραγική. Αυτό που γινόταν στα φιλικά, γίνεται και στο επίσημο. Κάθε επίθεση αντιπάλων μυρίζει γκολ

Έχουμε χαμηλή ποιότητα σε κομβικές θέσεις, όπως του φορ και των 2 χαφ. Πολύ χαμηλή για εκεί που στοχεύουμε να πάμε.

Ολα τα αρνητικά όμως ευτυχώς αλλάζουν εύκολα, από διοίκηση και προπονητή. Πάμε ρε ομαδάρα.
συμφωνώ σε όλα εκτός από την αισιοδοξία σου για εκονγκ ...μακάρι να δικαιωθείς
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

figurehead4 έγραψε:Θετικά:

Αρνητικά

2 επισημάνσεις.

Και περυσι στο αντίστοιχο ματς προκριματικων, σχεδόν παρόμοια 11αδα, πάλι ανώριμοι με χαζά λάθη ήμασταν. Ίσως λίγο λιγότερα αλλά εύκολα και χαζά λάθη.

Δε νομίζω ότι ειναι θέμα έπαρσης αλλά θέμα μυαλού. Λάθος το μυαλό μας και λάθος ανάγνωση ότι βρέξει χιονίσει θα το καθαρίσουμε.

Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

το εκτος έδρας γκολ μετραει ?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν ξέρω αν είχαμε τον Μειτε σήμερα θα είμαστε καλύτεροι . Αλλά χωρίς αυτόν σίγουρα εχουμε ταβάνι . Κακώς κράτησε τον Σβαμπ μέσα με κίτρινη κάρτα και έβγαλε τον Οζντοεφ. Τάισον με κακές επιλογές, κακή πάσα στον Σαμάτα και χάθηκε ένα γκολ ,άλλο ένα έχασε ο Οζντοεφ ,δεν ξέρω αν έπρεπε να βγει ο Ντεσποντοφ . Ο Ντελιας είναι φανερό ότι ήταν σε πρόγραμμα ενδυνάμωσης,ελπίζω να μην χάσει από ελαστικότητα και ταχύτητα. Μόνο με περίεργα κόλπα μπορούμε να χάσουμε την πρόκριση ,πιστεύω στο δεύτερο να αρχίσουν Ντελιας και Καμαρά .
Πρέπει μέχρι την Κυριακή να έρθουν Τσαλοφ και Τισσουνταλι και μακάρι ο Μειτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”