Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
Φοβερό τετ-α-τετ χάνει η Χελμβαλ....
Κίτρινη νωρίς η Μήτκου
Κίτρινη νωρίς η Μήτκου
Δοκάρι η αντίπαλος με σουτ σχεδόν από κέντρο...αν το έτρωγε η τερματοφύλακας θα ήταν λάθος της.
Ισορροπημένο παιγνίδι, κρατάμε περισσότερο τη μπάλα, μου φαίνεται ότι έχουμε ένα θέμα στο κέντρο. Το νο. 11 μάλλον είνια η Αντράντε που ξεχωρίζει.
Ισορροπημένο παιγνίδι, κρατάμε περισσότερο τη μπάλα, μου φαίνεται ότι έχουμε ένα θέμα στο κέντρο. Το νο. 11 μάλλον είνια η Αντράντε που ξεχωρίζει.
Μπροστά παίζει κορυφή η Χέλμβαλ, αριστερά η Βλασόπουλος (πολύ καλή) που κατεβαίνει όλη την πλευρά, δεξιά η Ινδή (λίγα πράγματα). Απο πίσω τους η Αντράντε που δυστυχώς μοιάζει να κουράστηκε ήδη
Πίσω η Κακαμπούκη παίζει σαν λίμπερο, με βάθος, δεξιά η Γκούνη και αριστερά η Φεραντάνς, οι οποίες 2 ανεβαίνουν συχνά.
Νέο δοκάρι για τη Μακάμπι με σουτ έξω από την περιοχή (οριζόντιο), μετά από αντεπίθεση όπου είναι αρκετά επικίνδυνες
- Willie the Pimp
2ο δοκάρι η αντίπαλη ομάδα. Έχω την αίσθηση ότι επιθετικά είναι πολύ πιο επικίνδυνες από μας, απ' όσο έχω δει (κανά 20λεπτο). Βέβαια και τα 2 δοκάρια είναι από πολύ μακρινά σουτ.
- Willie the Pimp
Γεια σου Willie 
Είνια όντως πιο επικίνδυνες, και μόλις χάσαν μεγάλη ευκαιρία πάλι σε αντεπίθεση μετά από λάθος μας

Είνια όντως πιο επικίνδυνες, και μόλις χάσαν μεγάλη ευκαιρία πάλι σε αντεπίθεση μετά από λάθος μας
- Willie the Pimp
Γλυτώσαμε σχεδόν σίγουρο γκολ λόγω καθυστέρησης της αντιπάλου στο τετ α τετ, τόσο στο σουτ όσο και στην επιλογή της πάσας.
Τέλος ημιχρόνου, ξεκινήσαμε καλύτερα, αλλά στη συνέχεια τις ευκαιρίες τις έχασαν οι αντίπαλες. Λείπει πολύ από το κέντρο η Χαλατσογιάννη, οι καινούριες ξένες μας όχι κάτι ιδιαίτερο (ειδικά από τη στιγμή που κουράστηκε η Αντράντε).
Καλύτερες στα μάτια μου η Βλασόπουλος (και με καλή φυσική κατάσταση) και η Κοσκερίδου με την Κακαμπούκη.
Καλύτερες στα μάτια μου η Βλασόπουλος (και με καλή φυσική κατάσταση) και η Κοσκερίδου με την Κακαμπούκη.
- Willie the Pimp
Δεν ξέρω τη δυναμικότητα της αντιπάλου μας, αλλά όσο έχω παρακολουθήσει δύσκολα θα το κρατήσουμε το μηδέν πίσω.
Το θεμα ειναι οτι και να περασουμε σημερα, στο επομενο Σαββατιατικο παιχνιδι, οι ελπιδες μας ειναι μηδαμινες.
Καλησπέρα Cylon...Πιθανότατα έτσι είναι, καλό είναι να το παλέψουν και σήμερα.
Βγήκαν οι ομάδες, ξεκινάει σε λίγο το 2ο ημίχρονο.
Από τα ονόματα των αντιπάλων, παίζει να έχουνε 2-3 βραζιλιάνες
Βγήκαν οι ομάδες, ξεκινάει σε λίγο το 2ο ημίχρονο.
Από τα ονόματα των αντιπάλων, παίζει να έχουνε 2-3 βραζιλιάνες