Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά το πέρας της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό και ο Τροστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.
γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
- WeWillRockYou
Re: γαυριελα- ΠΑΟΚ 21/4/23 20:30 Cosmotesports
Δεν υπάρχουν φάρμακα γιαaivas19 έγραψε:Αφου η ιωση ειναι δικαιολογια, γιατι δεν πηρε φαρμακευτικη αγωγη να παιξει; Να απαντησουν παρακαλω οι ειδικοι
να γίνεις άμεσα καλά και να παίξεις.
Υπαρχει κάποιο φάρμακο για να μετριάσεις τα συμπτώματα. το οποίο πρέπει να το πάρεις τις πρώτες μέρες της ίωσης αν μιλάμε για γρίπη..
Φέτος η γρίπη ήταν πιο έντονη από το covid και είδαμε πολλές γριπικές πνευμονίες
Εγώ θα ήθελα να ξέρω όταν διαπιστώθηκε η πρώτη γρίπη, απομονώθηκε από τους υπόλοιπους; Φόρεσαν μάσκες σε κλειστούς χώρους; Γίνανε καθημερινά τεστ στους υπόλοιπους; Εδώ βλέπουμε διασπορά και κάποιοι δεν πήραν μέτρα προστασίας; Τι να πω; Σ αυτά τα πράγματα η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεια
Ποιός προπονητης βαζει παικτες με ιωση να παιξουν σε ευρωπαικο επαναληπτικο προημιτελικης φασης, με κινδυνο να υποτροπιασουν κ να τους χασει κ στο επομενο παιχνιδι π κρινονται παρα πολλα?
πολυ σωστη ερωτηση, να απαντησουν οι ειδικοι σωμτοφυλακεςSpecial 4 έγραψε:Ποιός προπονητης βαζει παικτες με ιωση να παιξουν σε ευρωπαικο επαναληπτικο προημιτελικης φασης, με κινδυνο να υποτροπιασουν κ να τους χασει κ στο επομενο παιχνιδι π κρινονται παρα πολλα?
Μια μέρα εκτός φόρουμ.
Mod Team
Αυτος που δεν εχει να βαλει αλλους;
Και τι ειναι η ιωση να υποτροπιασεις; Θλαση;
Η ιωση κανει κυκλο. Οσο χρειαζεται. Ειναι ασχετο εντελως το αν θα κρεβατωθεις κατω απο το παπλωμα για 10 μερες, η αν θα πας να τρεξεις μαραθωνιο.
Προφανως καταπονεις τον εαυτο σου αν εχοντας ιωση γυμναζεσαι, αλλα σιγουρα δεν υποτροπιαζεις.
Η ιωση κανει κυκλο. Οσο χρειαζεται. Ειναι ασχετο εντελως το αν θα κρεβατωθεις κατω απο το παπλωμα για 10 μερες, η αν θα πας να τρεξεις μαραθωνιο.
Προφανως καταπονεις τον εαυτο σου αν εχοντας ιωση γυμναζεσαι, αλλα σιγουρα δεν υποτροπιαζεις.
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Ποιός προπονητης βαζει παικτες με ιωση να παιξουν σε ευρωπαικο επαναληπτικο προημιτελικης φασης, με κινδυνο να υποτροπιασουν κ να τους χασει κ στο επομενο παιχνιδι π κρινονται παρα πολλα?
Αυτός που καίγεται για νίκη και έχει να αντιμετωπίσει ήττα με μόλις 0-1.
- Psuxo_logos
Και σίγουρα δεν θεραπεύεσαι πάντως.nunies4 έγραψε:Αυτος που δεν εχει να βαλει αλλους;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτες τις μερες ειμαι με ιωση, κολλησα απο τα παιδια μου.
Δεν εχω δυναμη να γυμναστω.
Και ομως ναι μπορει να εχεις ιωση και καπακι να ξανακολλησεις καποια αλλη, φετος ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα παιδια μου.
Δεν υπαρχει σωστη απαντηση αν επρεπε να τους βαλει η οχι.
Εξαρταται απο το ιατρικο τιμ, αν εδωσε το οκ, τι του ειπαν, αν ζητησαν οι παικτες να παιξουν εστω και αρρωστοι.
Οπως εκανε ο ενκονγκ και πολλοι το θεωρησαν αντιεπαγγελματικο.
Δεν εχω δυναμη να γυμναστω.
Και ομως ναι μπορει να εχεις ιωση και καπακι να ξανακολλησεις καποια αλλη, φετος ειναι πολυ συχνο φαινομενο στα παιδια μου.
Δεν υπαρχει σωστη απαντηση αν επρεπε να τους βαλει η οχι.
Εξαρταται απο το ιατρικο τιμ, αν εδωσε το οκ, τι του ειπαν, αν ζητησαν οι παικτες να παιξουν εστω και αρρωστοι.
Οπως εκανε ο ενκονγκ και πολλοι το θεωρησαν αντιεπαγγελματικο.
- Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ είχα χρόνια να αρρωστήσω (πέρα από χαζοσυνάχια). Ούτε κορωνοϊό δεν έχω κολλήσει.
Φέτος αρρώστησα μέσα Δεκέμβρη και λέω "οκ, κλείσαμε για φέτος" γιατί πάντα αρρώσταινα μια φορά το χρόνο, έκανα τα αντισωματάκια μου και γεια σας. Το πέρασα πάντως βαριά, καναδυό μέρες ούτε κουράγιο να κάνω μπάνιο είχα.
Και πατάω μια δεύτερη ίωση τέλη Γενάρη που με γονάτισε επίσης, όχι ΤΟΣΟ βαριά, αλλά ήμουν πάλι δυσλειτουργικός.
Φέτος αρρώστησα μέσα Δεκέμβρη και λέω "οκ, κλείσαμε για φέτος" γιατί πάντα αρρώσταινα μια φορά το χρόνο, έκανα τα αντισωματάκια μου και γεια σας. Το πέρασα πάντως βαριά, καναδυό μέρες ούτε κουράγιο να κάνω μπάνιο είχα.
Και πατάω μια δεύτερη ίωση τέλη Γενάρη που με γονάτισε επίσης, όχι ΤΟΣΟ βαριά, αλλά ήμουν πάλι δυσλειτουργικός.
Ήθελε να καταστρέψει τον παίκτη μάλλονZois έγραψε:πολυ σωστη ερωτηση, να απαντησουν οι ειδικοι σωμτοφυλακεςSpecial 4 έγραψε:Ποιός προπονητης βαζει παικτες με ιωση να παιξουν σε ευρωπαικο επαναληπτικο προημιτελικης φασης, με κινδυνο να υποτροπιασουν κ να τους χασει κ στο επομενο παιχνιδι π κρινονται παρα πολλα?
Λοιπόν παιδιά, επειδή προβλέπω αύριο βράδυ να γίνεται ροντέο το τοπικ του αγώνα και του προπονητή, θα πω τη γνώμη εκ των προτέρων με κίνδυνο (μακάρι) να εκτεθω.
Δε χρειάζεται αύριο να σκίσουμε Ρασβαν και διοίκηση.
Προβλέπω ήττα με κάτω τα χέρια.
Δυστυχώς έκατσε κέντα τη χειρότερη στιγμή.
Ντελιας εκτός.
Άρα στους μεσοεπιθετικούς κατεβαίνουμε με μια μόνο αλλαγή.
Ο μοναδικός δημιουργός (Τάισον) είναι 36 ετών και έπαιξε πριν 3 μέρες 90 λεπτά. Φοβάμαι σοβαρά μήπως βγάλει ενοχλήσεις
και τον στερηθούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στους επόμενους 2.
Στα χαφ έχουμε και ο Μειτε και ο Μ. Αντόνιο έρχονται από ίωση οπότε είναι άγνωστο αν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν.
Άρα έχουμε 3 χαφ. Ο πιο αξιόπιστος είναι σχεδόν 34 ετών και έρχεται κι αυτός από 90λεπτο απέναντι σε πιο φρέσκους μεσοεπιθετικους (Γιοβετιτς και Ορτα).
Τα στόπερ μας παίζουν ακατάπαυστα τη στιγμή που ο αντίπαλος έχει επιλογές επιθετικών φρέσκων και διαφορετικού στυλ.
Τα μπακ μας που μπορούν να αντέξουν σε πίεση (Όττο και Μπάμπα) έρχονται μετά από 90 λεπτά και αυτοί ενώ οι αντίπαλοι εξτρέμ είναι φανερά πιο φρέσκοι. Ποντενσε 64 λεπτα, Μασούρας 56, Ζελσον Μαρτινς διαθέσιμος.
Με τον Μπαμπα ειδικά να δείχνει σε κακή σωματική κατάσταση.
Οι αναπληρωματικοί τους, Σαστρε και Ράφα, είναι ξεκούραστοι, σίγουρα αποτελούν λύση, αλλά σίγουρα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.
Τα χαφ τους είναι όντως επιβαρυμένα. Εσε, Τσικινιο έπαιξαν πολύ. Με την απώλεια όμως του Ντελια θα έχουν αντίπαλο τον Μουργκ οπότε η κούραση τους δε νομίζω ότι θα φανεί. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή πάει ο Τάισον στο 10, κι αυτός είναι επιβαρυμένος.
Προβλέπω μια ήττα εύκολη γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ πιο φρέσκος λόγω πληθώρας επιλογών και αρμονικού μοιράσματος του χρόνου ειδικά στους μεσοεπιθετικούς.
Αντίθετα εμείς με αρκετά μικρότερο ρόστερ, ήρθε η ίωση και τσάκισε 2 κομβικους παίκτες (Ντελια, Μειτε).
Συνεχίζεται..
Ντελιας εκτός.
Ο μοναδικός δημιουργός (Τάισον) είναι 36 ετών και έπαιξε πριν 3 μέρες 90 λεπτά. Φοβάμαι σοβαρά μήπως βγάλει ενοχλήσεις
Στα χαφ έχουμε και ο Μειτε και ο Μ. Αντόνιο έρχονται από ίωση οπότε είναι άγνωστο αν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν.
Άρα έχουμε 3 χαφ. Ο πιο αξιόπιστος είναι σχεδόν 34 ετών και έρχεται κι αυτός από 90λεπτο απέναντι σε πιο φρέσκους μεσοεπιθετικους (Γιοβετιτς και Ορτα).
Τα στόπερ μας παίζουν ακατάπαυστα τη στιγμή που ο αντίπαλος έχει επιλογές επιθετικών φρέσκων και διαφορετικού στυλ.
Τα μπακ μας που μπορούν να αντέξουν σε πίεση (Όττο και Μπάμπα) έρχονται μετά από 90 λεπτά και αυτοί ενώ οι αντίπαλοι εξτρέμ είναι φανερά πιο φρέσκοι. Ποντενσε 64 λεπτα, Μασούρας 56, Ζελσον Μαρτινς διαθέσιμος.
Οι αναπληρωματικοί τους, Σαστρε και Ράφα, είναι ξεκούραστοι, σίγουρα αποτελούν λύση, αλλά σίγουρα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.
Τα χαφ τους είναι όντως επιβαρυμένα. Εσε, Τσικινιο έπαιξαν πολύ. Με την απώλεια όμως του Ντελια θα έχουν αντίπαλο τον Μουργκ οπότε η κούραση τους δε νομίζω ότι θα φανεί. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή πάει ο Τάισον στο 10, κι αυτός είναι επιβαρυμένος.
Προβλέπω μια ήττα εύκολη γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ πιο φρέσκος λόγω πληθώρας επιλογών και αρμονικού μοιράσματος του χρόνου ειδικά στους μεσοεπιθετικούς.
Αντίθετα εμείς με αρκετά μικρότερο ρόστερ, ήρθε η ίωση και τσάκισε 2 κομβικους παίκτες (Ντελια, Μειτε).
Συνεχίζεται..
Ο Κυριάκος είναι χειρότερος απ τον πατέρα του........
Δεν ξερω τι εχει συμβει με τσιγγαρα και μαρκος αντωνιο ομως η απενοργοποιση δυο χαφ απο τα 5 ειναι θεμα.
Το καλοκαιρι μπηκαμε ομιλους με τσιγγαρα, καναμε τεμιναδες στη λατσιο να μας δωσει δανεικο τον τραυματια μ αντωνιο.
Και τελικα τραβανε το κουπι της γαλερας μειτε και σβααμπ...οζντοεφ.
Μακαρι να μην μας στοιχισει αυριο .
Καποτε μιλουσαν ολοι για το καταπληκτικο ροτεσιον και ξαφνικα επαναλαμβανονται οι συνηθειες προηγουμενων χρονων.
Το καλοκαιρι μπηκαμε ομιλους με τσιγγαρα, καναμε τεμιναδες στη λατσιο να μας δωσει δανεικο τον τραυματια μ αντωνιο.
Και τελικα τραβανε το κουπι της γαλερας μειτε και σβααμπ...οζντοεφ.
Μακαρι να μην μας στοιχισει αυριο .
Καποτε μιλουσαν ολοι για το καταπληκτικο ροτεσιον και ξαφνικα επαναλαμβανονται οι συνηθειες προηγουμενων χρονων.
- theodorsalonika
Παίξανε 90.λεπτα.μπαλα.και κουράστηκαν..λες και ήταν στα κάτεργα...ας έπαιρνα και γω κανά κατομμυριο τον χρόνο και θα παιζα κάθε μέρα μπαλα.ελεος..τα ακούνε κάτι παλιοί ποδοσφαιριστές αυτά και γελάνε...
Το θέμα είναι η ψυχολογία..και το σύστημα που θα κατεβάσει ο προπονητής...άμα η ομάδα είναι ντεφορμε,δεν πιέζεις από το πρώτο λεπτό την άμυνα τους..κάθεσαι πίσω και περιμένεις..κάνεις κάτι το διαφορετικό...προβλέπω ότι άμα ανοικτούμε θα φάμε πολλά τεμάχια...
Ελπίζω να είμαι λάθος..και να μας διαψεύσει ο λοητσε και η ομάδα μας...
Παρόλα αυτά ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Το θέμα είναι η ψυχολογία..και το σύστημα που θα κατεβάσει ο προπονητής...άμα η ομάδα είναι ντεφορμε,δεν πιέζεις από το πρώτο λεπτό την άμυνα τους..κάθεσαι πίσω και περιμένεις..κάνεις κάτι το διαφορετικό...προβλέπω ότι άμα ανοικτούμε θα φάμε πολλά τεμάχια...
Ελπίζω να είμαι λάθος..και να μας διαψεύσει ο λοητσε και η ομάδα μας...
Παρόλα αυτά ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
- WeWillRockYou
Μια λύση ενδεχομένως θα ήταν η είσοδος των Σάστρε-Μιχαηλίδη στην ενδεκάδα και το μοίρασμα του χρόνου συμμετοχής στα δίδυμα Κεντζιόρα/Κουλιεράκη , Μπάμπα-Όττο.marsantos έγραψε:Λοιπόν παιδιά, επειδή προβλέπω αύριο βράδυ να γίνεται ροντέο το τοπικ του αγώνα και του προπονητή, θα πω τη γνώμη εκ των προτέρων με κίνδυνο (μακάρι) να εκτεθω.
Ντελιας εκτός.
Συνεχίζεται..
Δηλαδή να πάμε στην άμυνα με
Κοτάρσκι
Σάστρε Κεντζιόρα/ Κουλιεράκη Μιχαηλίδη Όττο/Μπαμπά.
Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στα χαφ με Μειτέ/Σβαμπ.
Κάπως πρέπει να βγουν οι χρόνοι.