Συμφωνω απολυτα..VfB v2 έγραψε:Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Μην μένετε στην εμφάνιση. Πριν τέσσερεις μέρες έπαιζαν για 90 ολόκληρα λεπτά ενα κράμα μαρτιαλ αρτς, κικ μποξ, μουαι θαι και βινκ τσουν.
Ειδικα με τα 90' ατιμωρητου κατς με την Α4..
Συμφωνω απολυτα..VfB v2 έγραψε:Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Μην μένετε στην εμφάνιση. Πριν τέσσερεις μέρες έπαιζαν για 90 ολόκληρα λεπτά ενα κράμα μαρτιαλ αρτς, κικ μποξ, μουαι θαι και βινκ τσουν.
Εγώ σχολιάζω αυτό που είδα στο ΠΑΟΚ. Και με αυτήν την εικόνα δύσκολα να μπορέσει να πείσει.renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά οι παίκτες έχουν ένα ιστορικό.sourmenetes έγραψε:Θα τον καταπιουν τον Μάρκος Αντόνιο αδελφέ. Είναι πιο γρήγορος αλλά ειναο φτερό.Мир έγραψε:Φαινεται οτι το ματς θελει γρηγορα χαφ και εμεις τα 2 που εχουμε ειναι παροπλισμένα.
Μακαρι να τον ρωτησει ενας αρδ γιατι δεν μπαινει ο Μαρκαντωνης εστω σε τετοια ματς ή να παιξουμε με κατα τυπης 10αρι με αυτον ή Οζντοεφ.
Η αντιπαλοι εχουν ταχυτητα και πρεπει να παιξουμε με αθλητικους παικτης σε ολες τις γραμμες, δεν νομιζω να χωραει Βιερινια στην αρχικη εντεκαδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μάρκος Αντώνιο μπορεί σε εμάς να φαίνεται χειρότερος από τον νταντάς αλλά έχει ανταπεξέλθει σε πιο υψηλο επίπεδο από αυτο που ανταγομαστε και δεν τον κατάπιε κανείς
Αν κερδισουμε με 1-0 δεν περναμε εχει παραταση..theodorsalonika έγραψε:Για να περάσεις πρέπει να κερδίσεις... δηλαδή άμα ήταν 0 0 πάλι δεν έπρεπε να κερδίσεις;Ε κερδίζουμε και περνάμε..τέλος
Εγώ σχολιάζω αυτό που είδα στο ΠΑΟΚ. Και με αυτήν την εικόνα δύσκολα να μπορέσει να πείσει.sourmenetes έγραψε:[quote="renegade"Σόρρυ αλλά οι παίκτες έχουν ένα ιστορικό.sourmenetes έγραψε:Θα τον καταπιουν τον Μάρκος Αντόνιο αδελφέ. Είναι πιο γρήγορος αλλά ειναο φτερό.Мир έγραψε:Φαινεται οτι το ματς θελει γρηγορα χαφ και εμεις τα 2 που εχουμε ειναι παροπλισμένα.
Μακαρι να τον ρωτησει ενας αρδ γιατι δεν μπαινει ο Μαρκαντωνης εστω σε τετοια ματς ή να παιξουμε με κατα τυπης 10αρι με αυτον ή Οζντοεφ.
Η αντιπαλοι εχουν ταχυτητα και πρεπει να παιξουμε με αθλητικους παικτης σε ολες τις γραμμες, δεν νομιζω να χωραει Βιερινια στην αρχικη εντεκαδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μάρκος Αντώνιο μπορεί σε εμάς να φαίνεται χειρότερος από τον νταντάς αλλά έχει ανταπεξέλθει σε πιο υψηλο επίπεδο από αυτο που ανταγομαστε και δεν τον κατάπιε κανείς
Φυσικά και δεν το αποκλείω. Ήθελα να καταλάβω αν αυτό εννοείς.Doomlord4 έγραψε:Το αποκλείεις;marsantos έγραψε:Τι εννοείς;Doomlord4 έγραψε: ...
Αν ξεκινήσει ο Άντρε και καταφέρουμε και προκριθούμε,νομίζω θα μας κοστίσει το επόμενο παιχνίδι
...
Ότι θα τον βάλει στο επόμενο;
Αν τον βάλει και περάσουμε,θα σημαίνει πως η υπόλοιπη ομάδα θα τρέξει παραπάνω
Οπότε ίσως να μην είμαστε καλοί στο επόμενο ματς πρωταθλήματος
Δεν έχω κάπου να διαφωνήσω.....marsantos έγραψε:Φυσικά και δεν το αποκλείω. Ήθελα να καταλάβω αν αυτό εννοείς.
Νομίζω όμως ότι αν παίξει δεν πρόκειται να προκριθούμε. Η Μπριζ δεν είναι Δυναμό να κρύψεις με ένα counter press τη δεξιά σου πλευρά.
Το 90-10 που δίνεις είναι ολοσωστο με την προϋπόθεση να μην παίζει ο Βιειρινια.
Αν ξεκινησει βασικός πάμε στο 99 - 1.
Είμαι πολύ διακριτικός όταν αναφέρομαι στον Αντρέ.
Δε θέλω να πω τίποτα που θα πυροδοτήσει ένταση εδώ μέσα καθαρά από σεβασμό και αγάπη στον παίκτη.
Απλά δεν πρέπει να παίξει βασικός. Αυτή τη στιγμή ο Αντρέ είναι να μπει μόνο στο 119 αν το ματς πηγαίνει στα πέναλτι προκειμένου να είναι ένας από τους εκτελεστές.
Υγ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν σε μετάβαση η μπάλα πηγαίνει στα πλάγια, ο Μειτε γυρίζει πάντα περπατώντας και αρχίζει να τρέχει μόνο όταν γίνει η παράλληλη πάσα. Μόνο που τότε είναι αργά.. Το έχει κάνει δεκάδες φορές φέτος.