Χαρτι- ΠΑΟΚ 7/4/2023, 20:30 CosmoteSports
- ΑποστόληςΑ
Re: Χαρτι- ΠΑΟΚ 7/4/2023, 20:30 CosmoteSports
Όποιος και να ξεκινήσει, Sastre ή Οττο θα προέρχεται από τραυματισμό. O Sastre είχε καλύτερη ενσωμάτωση με την ομάδα, μέχρι τον τραυματισμό του.gika έγραψε: ...Ο Σαστρε χωρίς αγωνιστικό ρυθμό κατευθείαν βασικός σε τέτοιο ματς;
Ενά πολύ σημαντικό παιχνίδι πρέπει να πιστέψουν οι Παίχτες μας στην αξία τους και να κάνουν σήμερα ένα μεγάλο διπλό !!!
Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!!

Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ !!!

Alastor έγραψε:Θελουμε το πρωταθλημα ? Παιρνουμε διπλο σημερα με καθε τροπο. Παμε στο + 4 και οταν ερθουν στην Τουμπα τους τελειωνουμε με τροπο οπως τον γαυρο στο 3-1 την χρονια του νταμπλ.
Δεν υπαρχει αλλη εκδοχη
100%
- kataramenos5
- navigator11
Για σήμερα δεν έχω ούτε κάποια φωνή ούτε όμως και άγχος. Ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει, εννοείται πως θέλω να νικήσουμε και με ευρύ σκορ αν μας δοθεί η ευκαιρία, δε θεωρώ ότι κλειδώνει κανένα πρωτάθλημα. Και να χάσουμε ακόμα δε θα αλλάξει κάτι δραματικά για τον ΠΑΟΚ. Το τεράστιο στοίχημα για εμάς παραμένει να πάρουμε 9 βαθμούς στα επερχόμενα ντέρμπι στην Τούμπα. Φαντάζει επιτεύξιμο κάτι τέτοιο; Αυτές τις νίκες χρειαζόμαστε για να κρατηθούμε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του μαστραπά.
Εύχομαι σήμερα να περιορίσει η ομάδα σημαντικά τα λάθη της. Έχει κουράσει πολύ να τους χαρίζουμε γκολ της πλάκας στο προποτζίδικο. Ας πρωτοτυπήσουμε το βράδυ.
Εύχομαι σήμερα να περιορίσει η ομάδα σημαντικά τα λάθη της. Έχει κουράσει πολύ να τους χαρίζουμε γκολ της πλάκας στο προποτζίδικο. Ας πρωτοτυπήσουμε το βράδυ.
Φέτος τα παιχνίδια τα βλέπουμε ματς -ματς , σήμερα παίζουμε με το Χαρτί και θέλουμε μόνο Νίκη .navigator11 έγραψε:Για σήμερα δεν έχω ούτε κάποια φωνή ούτε όμως και άγχος. Ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει, εννοείται πως θέλω να νικήσουμε και με ευρύ σκορ αν μας δοθεί η ευκαιρία, δε θεωρώ ότι κλειδώνει κανένα πρωτάθλημα. Και να χάσουμε ακόμα δε θα αλλάξει κάτι δραματικά για τον ΠΑΟΚ. Το τεράστιο στοίχημα για εμάς παραμένει να πάρουμε 9 βαθμούς στα επερχόμενα ντέρμπι στην Τούμπα. Φαντάζει επιτεύξιμο κάτι τέτοιο; Αυτές τις νίκες χρειαζόμαστε για να κρατηθούμε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του μαστραπά.

Πρέπει να έχουμε πολύ τσαμπουκά και πολλή μαγκιά για να τους κόψουμε τον δικό τους τσαμπουκά. Δυστυχώς μας λείπει στο κέντρο η αθλητικότητα, η ταχυδύναμη κάτι που αυτοί διαθέτουν. Μόνο ο Μεϊτέ διαθέτει δύναμη αλλά είναι μόνος. Χρειάζεται δίπλα του έναν αθλητικό παίκτη με 3 πνεύμονες που να τον συμπληρώνει, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος. Πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο αν μου δώσεις το Χ το υπογράφω με τα δύο μου χέρια. Ελπίζω να σταθούμε απόψε στη Ν. Φιλαδέλφεια και όχι να είμαστε όπως στα 3 προηγούμενα ματς και επιτέλους, να σταματήσουμε να δίνουμε γκολ δώρα στον αντίπαλο, όπως με Δυναμό, Άρη, βάζελο και Λαμία.
Τον φοβάμαι πολύ τον σημερινό αγώνα και προτιμούσα να έχουν φέρει ισοπαλία την Τετάρτη, μήπως και έμπαιναν σήμερα με την υπεροψία και το τουπέ του αήττητου στα ντέρμπι. Τώρα θα πρεσάρουν σαν τρελλοί, περιμένοντας το λάθος μας για να βγουν σε άμεση επίθεση, γιατί το συνδυαστικό ποδόσφαιρο λίγο το έχουν. Έχω αγωνία μεγάλη και μάλλον όχι καλή διαίσθηση για το παιχνίδι, παρότι πιστεύω πως θα σπάσουμε το ρόδι σήμερα και θα σκοράρουμε. Η κακή μου πρόβλεψη είναι για ήττα με 2-1 και ελπίζω να πέσω έξω ει δυνατόν και και κατά 180 μοίρες.
Τον φοβάμαι πολύ τον σημερινό αγώνα και προτιμούσα να έχουν φέρει ισοπαλία την Τετάρτη, μήπως και έμπαιναν σήμερα με την υπεροψία και το τουπέ του αήττητου στα ντέρμπι. Τώρα θα πρεσάρουν σαν τρελλοί, περιμένοντας το λάθος μας για να βγουν σε άμεση επίθεση, γιατί το συνδυαστικό ποδόσφαιρο λίγο το έχουν. Έχω αγωνία μεγάλη και μάλλον όχι καλή διαίσθηση για το παιχνίδι, παρότι πιστεύω πως θα σπάσουμε το ρόδι σήμερα και θα σκοράρουμε. Η κακή μου πρόβλεψη είναι για ήττα με 2-1 και ελπίζω να πέσω έξω ει δυνατόν και και κατά 180 μοίρες.
Θεωρώ θα ξεκινήσουν Γιόνι και Μούργκ. Οι άλλοι είναι γνωστοί.
Το δίδυμο Σβάμπ Μειτέ αν και πολύ ποιοτικό, είναι αργό. Άρα θα δίνουν βοήθειες οι Μούργκ και Μπράντον. Γι᾽αυτό και θα ξεκινήσει ο Μούργκ.
Ο Αντρίγια θα ξεκινήσει 1000% για να καλύψει την δεξιά μας πλευρά μπροστά από τον Όττο. Αν ξεκινήσει ο Σάστρε, ο οποίος έχει μεγάλες αδυναμίες αμυντικά, τὀτε οι βοήθειες του Αντρίγια θα είναι ακόμα πιό κρίσιμες.
Θα επιτεθούμε μονόπατα από τα αριστερά με Μπάμπα Τάισον, δεν υπάρχει άλλη επιλογή έτσι όπως είναι η ομάδα από τα αριστερά. Άρα λοιπόν πρέπει να βγεί σωστά η μπάλα στα μεσοδιαστήματα και να περάσει πλάγια στους γρήγορους Μπάμπα και Τάισον οι οποίοι θα προσπαθήσουν να παίξουν στην πλάτη της άεχ. Αν βγεί αυτό θα κάνουμε πάρτι.
Αμυντικά, θέλουν προσοχή επίσης οι μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς μας. Η άεχ μονίμως στέλνει την μπάλα με μακρινές μπαλιές στα εξτρέμ και κυρίως στον Λιβάι. Αυτό είναι το παιχνίδι τους και έτσι σκοράρανε στην Τούμπα και πρίν 2 αγωνιστικές με τον γάβρο. Ο βάζελος τους εξουδετέρωσε αν και μιά φορά βγάλανε τον Τσούμπερ εντελώς μόνο, στο πρώτο ημίχρονο.
Τέλος, αυτά τα μάτς φαίνεται να κρίνονται σε πολύ χοντρά λάθη στις πίσω γραμμές. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη δώρα που κάνουμε σε κάθε αγώνα. Το ίδιο και αυτοί που η πίσω τους γραμμή έχει τρομερά προβλήματα, το ίδιο και ο τερματάς τους. Ἀρα αυτός που θα πιέσει σωστά, θα ωθήσει σίγουρα τον αντίπαλο σε λάθη. Θα χρειαστεί να πιέσουμε ψηλά λοιπόν, και ας γράφεται οτι θα μας φύγει ο Λιβάι κλπ. Το θέμα είναι να μην γίνει το αντίθετο.
Το μάτς δεν χωράει πρόβλεψη, πολλά θα εξαρτηθούν από το άν οι παίκτες (μας) βρεθούν σε καλή μέρα, χωρίς λάθη, με ευστοχία μπροστά.
Το δίδυμο Σβάμπ Μειτέ αν και πολύ ποιοτικό, είναι αργό. Άρα θα δίνουν βοήθειες οι Μούργκ και Μπράντον. Γι᾽αυτό και θα ξεκινήσει ο Μούργκ.
Ο Αντρίγια θα ξεκινήσει 1000% για να καλύψει την δεξιά μας πλευρά μπροστά από τον Όττο. Αν ξεκινήσει ο Σάστρε, ο οποίος έχει μεγάλες αδυναμίες αμυντικά, τὀτε οι βοήθειες του Αντρίγια θα είναι ακόμα πιό κρίσιμες.
Θα επιτεθούμε μονόπατα από τα αριστερά με Μπάμπα Τάισον, δεν υπάρχει άλλη επιλογή έτσι όπως είναι η ομάδα από τα αριστερά. Άρα λοιπόν πρέπει να βγεί σωστά η μπάλα στα μεσοδιαστήματα και να περάσει πλάγια στους γρήγορους Μπάμπα και Τάισον οι οποίοι θα προσπαθήσουν να παίξουν στην πλάτη της άεχ. Αν βγεί αυτό θα κάνουμε πάρτι.
Αμυντικά, θέλουν προσοχή επίσης οι μπαλιές στην πλάτη της άμυνάς μας. Η άεχ μονίμως στέλνει την μπάλα με μακρινές μπαλιές στα εξτρέμ και κυρίως στον Λιβάι. Αυτό είναι το παιχνίδι τους και έτσι σκοράρανε στην Τούμπα και πρίν 2 αγωνιστικές με τον γάβρο. Ο βάζελος τους εξουδετέρωσε αν και μιά φορά βγάλανε τον Τσούμπερ εντελώς μόνο, στο πρώτο ημίχρονο.
Τέλος, αυτά τα μάτς φαίνεται να κρίνονται σε πολύ χοντρά λάθη στις πίσω γραμμές. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη δώρα που κάνουμε σε κάθε αγώνα. Το ίδιο και αυτοί που η πίσω τους γραμμή έχει τρομερά προβλήματα, το ίδιο και ο τερματάς τους. Ἀρα αυτός που θα πιέσει σωστά, θα ωθήσει σίγουρα τον αντίπαλο σε λάθη. Θα χρειαστεί να πιέσουμε ψηλά λοιπόν, και ας γράφεται οτι θα μας φύγει ο Λιβάι κλπ. Το θέμα είναι να μην γίνει το αντίθετο.
Το μάτς δεν χωράει πρόβλεψη, πολλά θα εξαρτηθούν από το άν οι παίκτες (μας) βρεθούν σε καλή μέρα, χωρίς λάθη, με ευστοχία μπροστά.
Ευχόμαστε το καλύτερο για την ομάδα ,αλλά σήμερα δεν κλειδώνει απόλυτος τίποτα με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη 6+1 αγωνιστικές
- Caballo Viejo
-
Το καλό είναι πως δεν υπέχει η αίσθηση ότι το μυαλό είναι στην μπριζ και έχει γίνει focus στο σημερινό, βέβαια στο γηπεδο θα φανεί. Σε αυτό το παιχνίδι ειδικά δεν πρέπει να ξεκινήσει ο μουργκ πιστεύω. Όλο το παιχνίδι της αεκ είναι το man to man. Βούτυρο στο ψωμί του ντελια δηλαδή, που να βρει τέτοια ευκαιρία που να βρίσκεται σε 1vs1 καταστάσεις. Αλλά για μουργκ το κόβω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 07 Απρ 2024, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- figurehead4
Το παιχνίδι αυτό εξαρτάται Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α από μας. Είμαστε κλάσεις ανώτερη ομάδα. Αν τους κάνουμε δώρα ή δεν δώσουμε το 100% με το μυαλό και στην Πέμπτη, ΟΚ θα χάσουμε.
Αν παίξουμε ως ΠΑΟΚ, ο φετινός ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.
Εν τω μεταξύ έβλεπα τις φάσεις όλων των αγώνων μας τα δύο τελευταία χρόνια. Κι εγώ πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Μουργκ και αυτι λέει η λογική. Φαίνεται κουρασμένος ο Κωνσταντέλιας και επίσης του ταιριάζει η Μπρυζ για ξεμπουκωμα. Αλλά ο, τι θετικό έχουμε κανει αυτά τα δύο τελευταία χρόνια που μας έχουν ξεκίνησε από τα δικά του πόδια (κεφάλι, στήθος ΟΚ με δικό του πάντως).
Άντε ΠΑΟΚάρα μου τρέλανέ μας τελείως
Αν παίξουμε ως ΠΑΟΚ, ο φετινός ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι.
Εν τω μεταξύ έβλεπα τις φάσεις όλων των αγώνων μας τα δύο τελευταία χρόνια. Κι εγώ πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Μουργκ και αυτι λέει η λογική. Φαίνεται κουρασμένος ο Κωνσταντέλιας και επίσης του ταιριάζει η Μπρυζ για ξεμπουκωμα. Αλλά ο, τι θετικό έχουμε κανει αυτά τα δύο τελευταία χρόνια που μας έχουν ξεκίνησε από τα δικά του πόδια (κεφάλι, στήθος ΟΚ με δικό του πάντως).
Άντε ΠΑΟΚάρα μου τρέλανέ μας τελείως