77. Kevin Porter Jr.
Re: 77. Kevin Porter Jr.
Είναι πολύ διαφορετικό κάποιος να δεθεί με μια ομάδα και τον κόσμο της πχ ενώ είχε διαθέσιμες επιλογές και απλά του βγήκε η επιλογή του και νιωθει σαν το σπίτι του ( που θα μπορούσε να του βγει και άλλου) και τελείως διαφορετικό ένας άνθρωπος 23 χρόνων ο οποίος έβρισκε παντού κλειστές πόρτες , που δεν ρίσκαρε κανείς με την πάρτη του λόγω προφανώς έξω αγωνιστικών, και του έσωσες την καριερα .
Μπορεί να το εκτιμάει περισσότερο από ότι πιστεύουμε όλοι μας.
Επίσης δεν ξέρω τι φάση με τα συμβόλαια του τι έχει πάρει στην καριερα του σε σχέση με αυτά που συμφώνησε αλλά ενδεχομένως μπορεί να έχει ήδη λύσει το πρόβλημα της ζωής του οικονομικά και στο ισοζύγιο της επιλογής του να νιωθει ότι μια ακόμα χρόνια χαμένη οικονομικά δεν είναι τίποτα μπροστά στην υποχρέωση που έχει στην ομάδα που ανέστησε την καριερα του . Μπορεί να λέω και μαλακιες αλλά δεν μου φαίνεται απίθανη αυτη τη φήμη που σχολιάζετε
Μπορεί να το εκτιμάει περισσότερο από ότι πιστεύουμε όλοι μας.
Επίσης δεν ξέρω τι φάση με τα συμβόλαια του τι έχει πάρει στην καριερα του σε σχέση με αυτά που συμφώνησε αλλά ενδεχομένως μπορεί να έχει ήδη λύσει το πρόβλημα της ζωής του οικονομικά και στο ισοζύγιο της επιλογής του να νιωθει ότι μια ακόμα χρόνια χαμένη οικονομικά δεν είναι τίποτα μπροστά στην υποχρέωση που έχει στην ομάδα που ανέστησε την καριερα του . Μπορεί να λέω και μαλακιες αλλά δεν μου φαίνεται απίθανη αυτη τη φήμη που σχολιάζετε
δεν ξέρω πόσο μπασκετικό είναι το σημερινό περιβάλλον στο οποίο αγωνίζεται. Αλλά σίγουρα αυτό που έχει εδώ είναι χρόνος, υπομονή, ελευθερία, ανταγωνισμό. Δε δίνω πολλές πιθανότητες να μείνει αλλά με αυτή την αγωνιστική παρουσία που έχει έως σήμερα, δεν νομίζω οτι θα ρισκάρει μια τοπ ομάδα να τον πάρει στο ρόστερ της. Δλδ. θα τον έβλεπα σε μια ομάδα τύπου Μπεσίκτας ξερω γω, ή χάποελ ιερουσαλήμ κλπ., και αν του χρόνου πάει πραγματικά καλά, θα πάει σε top10 ομάδα ευρωλίγκας εύκολα (προφανώς). Το ερώτημα είναι αν αυτού του τύπου οι ομάδες που προανάφερα, θα τον βοηθήσουν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.
και το ειπα πριν 4 μέρες...AntreasG4 έγραψε:μείνε και του χρόνου παικταρά!
Σε πειραξε η αληθεια και το εσβησες;
Συγχαρητηρια
Δυσκολα θα βρεθει νυφη με το βιαιο παρελθον του παιχτη.Και οποιος διαφωνει ας του κανει προξενιο την αδερφη του.Αντε να τελειωσει η φετινη σεζον και να μας απαλλαξει απο την παρουσια του.
Συγχαρητηρια
Δυσκολα θα βρεθει νυφη με το βιαιο παρελθον του παιχτη.Και οποιος διαφωνει ας του κανει προξενιο την αδερφη του.Αντε να τελειωσει η φετινη σεζον και να μας απαλλαξει απο την παρουσια του.
- Μπαρκαρούτσος
- Psuxo_logos
Να φανταστώ ήσουν στο δικαστήριο.beyes4 έγραψε:Σε πειραξε η αληθεια και το εσβησες;
Συγχαρητηρια
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ξέρεις ότι δικαιώθηκε στο δικαστήριο;beyes4 έγραψε:Σε πειραξε η αληθεια και το εσβησες;
Συγχαρητηρια
Ο άνθρωπος ήρθε μας άλλαξε στα πλέι οφ και φαίνεται να γουστάρει και να θέλει να μείνει
Και μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν ποτέ Ελλάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Ωραιες οι δηλωσεις π εκανε οτι αν δεν γυρισει στο NBA θελει να παιξει μονο στον ΠΑΟΚ
Λογικα θα επιστρεψει, αλλα κ μονο π τις εκανε δειχνει πολλα
Λογικα θα επιστρεψει, αλλα κ μονο π τις εκανε δειχνει πολλα
- john4serres
Εκανε καποια λαθακια, αλλα εβαλε για πλακα 22 ποντους με πολλες ασσιστ κ ριμπαουντ
Χαιρεσαι να τον βλεπεις
Χαιρεσαι να τον βλεπεις
- Μπαρκαρούτσος
john4serres έγραψε:Πως έπαιξε χθες;
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... 92/bs.html
22pts (πρώτος σκόρερ γηπέδου) με 9/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα και 4/8 βολές. Άστοχος δηλαδή, 50% FG.
12 ριμπάουντ με 4 επιθετικά (2ος στο γήπεδο μετά τα 7! του McNeace)
1ος στο γήπεδο σε assists, με 8!
1ος κλέφτης γηπέδου, με 6!! Όλοι οι άλλοι από ένα.
1 τάπα, αυτός και ο Jamuni.
35 ranking, 15 +-.
- cannibalfrag
Πολύ καλος και παλι,ελπίζω να μεινει και του χρόνου...
Εκανα και εγω το καθήκον μου και πήρα φανέλα σε μικροτερο νουμερο όμως...ελπιζω να γινεται αλλαγή...
Ξέρει κανείς ώρες λειτουργίας της PAOK BC STORE?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Εκανα και εγω το καθήκον μου και πήρα φανέλα σε μικροτερο νουμερο όμως...ελπιζω να γινεται αλλαγή...
Ξέρει κανείς ώρες λειτουργίας της PAOK BC STORE?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...