ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Aπιστευτη χαρά και υπερηφάνεια. Μπράβο στα παιδιά που πήγανε Τούμπα κάνοντας χιλιόμετρα πιστεύοντας στο όνειρο.
- James Moriarty
Πώς βαζεις ρε μπρο gif ;VfB v2 έγραψε:
ΕΠΟΣ Μπράβο σε όλους![]()
![]()
- PAOK_Antarctica
Να εμφανιστούν οι τριψηφιοι να μας πουν ότι Ευρώπη Τέλος.
-
Απαράδεχτη εμφάνιση, αντί να τους βάλουν 8 γκολ έμειναν στα 5 ! Ντροπή ! αύριο πέσιμο στην προπόνηση !
Πέρα από την πλάκα καλό είναι να πηγαίνουν στην προπονήση ήρεμα όμως να τους πορώνουν και να τους ανεβάζουν την ψυχολογία γιατί όσο δεν μπορεί να πάει ο πρόεδρος στην προπόνηση καλό είναι να νιώθουν μία ανάσα κοντά τους.

Πέρα από την πλάκα καλό είναι να πηγαίνουν στην προπονήση ήρεμα όμως να τους πορώνουν και να τους ανεβάζουν την ψυχολογία γιατί όσο δεν μπορεί να πάει ο πρόεδρος στην προπόνηση καλό είναι να νιώθουν μία ανάσα κοντά τους.
- keep_paokizein
Μεθυσαμε από ΠΑΟΚ αδερφέ.James Moriarty έγραψε:Πρώτο τοπικ ο paokizein,συγνώμη μπρο αν σε έγραψα λάθος.Πρώτο λάιβ ο James( εγώ ντε) καλώς τά παιδιά ταληρο
ΧΑΡΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΡΌΚΡΙΣΗ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΧΗΛΗ.
Παααααμε αλάνια μου..
Αύριο θα έχουμε ανάλυση, τώρα πετάω από την χαρά μου

- ΑποστόληςΑ
δεν ειδαν το τριτο ποδι που πατουσε εντος.Luigi Vampa έγραψε:Με το ενάμιση πόδι εκτός Ευρώπης λεμεεεε
Γιατι ρε Αποστολη 20%, πελάτες οι Κροάτες, Λοκομοτίβα, Χαιντουκ. Καποτε πηραμε το καλυτερο αρ μπακ του πρωταθληματος τους τον Λεοβατς κ αποδειχτηκε μαπας. 4 παικτες είχανε κ 2 από αυτούς αν παιζανε βασικοι σε μας.
-
Κοίτα να δεις..εγώ νόμιζα πως ήταν μηχανέςaivas19 έγραψε:Γιατι ειναι ανθρωποι οχι μηχανες. Δεν ειναι playstationτσιριγωτης έγραψε:Γιατί να μην παίζαμε το μισό από αυτό με αρη; ;
Τι ήταν αυτό ώρε????
Τι σκυλιά ήταν αυτά?
Τι κερκιδαρα??
Όταν είδα να λυσσανε και να κάνουν high 5 στα πλάγια και στα τάκλιν, το πίστεψα φουλ. Μόνο την κλασική κοσμική γκαντεμιά μας φοβήθηκα, αλλά σήμερα παίξανε βγαλμενοι από τα όνειρα μας.
Προφανώς και δεν γίνεται να παίζουν έτσι κάθε 3 μέρες, αλλά όταν σκαμε με κάτι ήττες άκυρες είναι γιατί μπορούν να παίξουν και το σημερινό.
Μπράβο σε όλους, συγκινητικοι.
Ο γιος μου, 11,5 χρόνων και το μόνο ΠΑΟΚτσακι μέσα στην τάξη του, το πιστευε φουλ και μου έβαλε τα γυαλιά.
Μου λέει, κοίτα πως παίζουν, αυτό είναι ΠΑΟΚ.
Και του λέω, ναι αγόρι μου, αυτό ακριβώς που βλέπεις σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ. Αύριο θα βάλει περήφανα τη φανέλα του Ντελια στο σχολείο.
ΥΓ. Βιερινια...τον στοχευσαν σαν τρελοί, αλλά σήμερα ήταν αρχηγός. Και χρειαζόταν ο αρχηγός στο χορτάρι
ΥΓ2. Μπαμπα σκύλε, θα κοιτάνε το βλέμμα σου και θα σκιαζονται τα έρμα. Κουλιε τους έσκισες.
ΥΓ3. Ρε φέρτε το Μισιτς και ας μοιράζονται τα ματς με το βραχο
ΥΓ4. Πάμε κι όπου βγει γαμώ! ΠΑΟΚ είσαι!
Τι σκυλιά ήταν αυτά?
Τι κερκιδαρα??
Όταν είδα να λυσσανε και να κάνουν high 5 στα πλάγια και στα τάκλιν, το πίστεψα φουλ. Μόνο την κλασική κοσμική γκαντεμιά μας φοβήθηκα, αλλά σήμερα παίξανε βγαλμενοι από τα όνειρα μας.
Προφανώς και δεν γίνεται να παίζουν έτσι κάθε 3 μέρες, αλλά όταν σκαμε με κάτι ήττες άκυρες είναι γιατί μπορούν να παίξουν και το σημερινό.
Μπράβο σε όλους, συγκινητικοι.
Ο γιος μου, 11,5 χρόνων και το μόνο ΠΑΟΚτσακι μέσα στην τάξη του, το πιστευε φουλ και μου έβαλε τα γυαλιά.
Μου λέει, κοίτα πως παίζουν, αυτό είναι ΠΑΟΚ.
Και του λέω, ναι αγόρι μου, αυτό ακριβώς που βλέπεις σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ. Αύριο θα βάλει περήφανα τη φανέλα του Ντελια στο σχολείο.
ΥΓ. Βιερινια...τον στοχευσαν σαν τρελοί, αλλά σήμερα ήταν αρχηγός. Και χρειαζόταν ο αρχηγός στο χορτάρι
ΥΓ2. Μπαμπα σκύλε, θα κοιτάνε το βλέμμα σου και θα σκιαζονται τα έρμα. Κουλιε τους έσκισες.
ΥΓ3. Ρε φέρτε το Μισιτς και ας μοιράζονται τα ματς με το βραχο
ΥΓ4. Πάμε κι όπου βγει γαμώ! ΠΑΟΚ είσαι!
έτσι μάθαμε απο παιδιά...
άντε να φτιάχνει νέα Παοκτσάκια η ομάδα σιγά σιγά..
άντε να φτιάχνει νέα Παοκτσάκια η ομάδα σιγά σιγά..
Αντι να συζηταμε τωρα για εναν ακομα "περιφανο" αποκλεισμο...
Τι πραγματα ειναι αυτα...
Τι πραγματα ειναι αυτα...
Τελικα καλος ο ρουμανος ;;;;
Θελω ευρωπαικο
Θελω ευρωπαικο