Κολοσσός - ΠΑΟΚ 95-79 Σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Κολοσσός - ΠΑΟΚ 95-79 Σχόλια & παραλειπόμενα
Οι ομάδες επί Μπάνε, μπορεί να είχαν και παίκτες πιο σαπάκια από τους νυν (ατομικά), αλλά σαν ομάδα είχαν τσαγανό και πείσμα. Το μόνο που έμεινε από τότε, είναι ο αειθαλής Μαργαρίτης..
Αυτοelvetos giatros έγραψε:Ρε γαμωτο
Να καταργήσουν τα τρίτα δεκάλεπτα
Τι καταρα ειναι αυτη φετος?
- Maurice_Escargot
Όχι, ο μόνος λόγος όμως επειδή υπάρχει ο Απόλλων Πατρών που έχει παραδώσει τα όπλα ήδη.thomas Murg έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να μπούμε σε περιπέτειες για παραμονή;
Sent from my Pixel
Ο Στάθης Νεραντζάκης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο, στην κάμερα της ΕΡΤ… «Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι που δεχόμαστε 95 πόντους… Όσο δεν προσεγγίζουμε αμυντικά τα παιχνίδια, αυτό θα συμβαίνει. Οι 34 πόντοι στην 3η περίοδο, ήταν καθοριστικοί. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να πηγαίνουμε κατοχή με κατοχή κι εμείς, δείξαμε πάλι σημάδια αποσύνθεσης. Όταν κάτι πήγε στραβά, δε μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα μπροστά για να επιστρέψουμε» είπε.
No comment..... λεω εγω....
Ο Στάθης είναι ο προπονητής μας ή σχολιαστής της κρατικής ραδιοτηλεόρασης;
Πηρε ο Πολευ 12 ριμπαουντ και εβαλε 6 διποντα οσα ριμπαουντ και διποντα ειχε περυσι ολη τη χρονια.
Εφυγε ο Τακιανος και καναμε 2 ηττες απο αεκ και κολοσσο με κατω τα χερια.
Το ροστερ ειναι κακο ή εικονα ομως ειναι τραγικοτερη του ροστερ.
Αντε να τελειωσει η σεζον να ησυχασουμε
Εφυγε ο Τακιανος και καναμε 2 ηττες απο αεκ και κολοσσο με κατω τα χερια.
Το ροστερ ειναι κακο ή εικονα ομως ειναι τραγικοτερη του ροστερ.
Αντε να τελειωσει η σεζον να ησυχασουμε
- KalamarGiannis
Τέτοιους παίκτες που περιγράφω εσείς δε βλέπετε στις άλλες ομάδες;
Woodart, White, Perantes και τόσοι άλλοι...
Woodart, White, Perantes και τόσοι άλλοι...
Μάγκες έμαθα ο κολοσσός έχει 6 εκατομμύρια μπάτζετ. Και έρχεται και ο Πανιώνιος του χρόνου με τον Ίαν τον Βουγιουκα. Ζητείται Ελπίς.
- KalamarGiannis
σας έχω ξαναπεί ότι ξεπλένουν χρήμα κάτι ξενοδοχειάρχες στο νησί. Δεν έχει τόσα, αλλά το δικό μας μιάμιση φορά πάνω το έχει...
Γιαννη υπαρχουν τετοιοι παικτες απλα εμεις δεν εχουμε.
Περυσι ειχαμε τον Χαντς και θα ηταν και ο Νταρκο Κελυ αν δεν χτυπουσε. Πριν καποια χρονια ο Κουπερ.
Νομιζω πως ο Χατζοπουλος φετος θα εχει πολλα να σκεφτει. Ο κολοσσος εχει χαμηλο μπατζετ παντως
Περυσι ειχαμε τον Χαντς και θα ηταν και ο Νταρκο Κελυ αν δεν χτυπουσε. Πριν καποια χρονια ο Κουπερ.
Νομιζω πως ο Χατζοπουλος φετος θα εχει πολλα να σκεφτει. Ο κολοσσος εχει χαμηλο μπατζετ παντως
Cylon-4 έγραψε:Ο Στάθης Νεραντζάκης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο, στην κάμερα της ΕΡΤ… «Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι που δεχόμαστε 95 πόντους… Όσο δεν προσεγγίζουμε αμυντικά τα παιχνίδια, αυτό θα συμβαίνει. Οι 34 πόντοι στην 3η περίοδο, ήταν καθοριστικοί. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να πηγαίνουμε κατοχή με κατοχή κι εμείς, δείξαμε πάλι σημάδια αποσύνθεσης. Όταν κάτι πήγε στραβά, δε μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα μπροστά για να επιστρέψουμε» είπε.
Καλά τα λέει.να τον κάνουμε πρώτο προπονητή.
Oh wait..
alert, Το μαρούσι μαθαίνω 20 εκατομμύρια, και οι ξένοι του άρη, αυτοί οι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ντε, έχουνε λέει κλείσει όλοι ευρωλίγκα (top5 clubs) και οι άλλοι μισοί φιλαδέλφεια 76ers. αν δεν είχα εγώ τα χρέη, ΠΛΑΚΑ ρε θα τους έκανα. Αλλά δυστυχώς μπάσκετ παίζουνε ΜΟΝΟ τα μπάτζετ (στη μπάλα δε το λέμε, το κρύβουμε, εκεί παίζουνε γραμμή μαζινό).
- Μπαρκαρούτσος
Εμείς είμαστε τυχεροί που κάνοντας χρέη φέραμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και σαρώσαμε τους τίτλους. Λίγη υπομονή τώρα να μηδενίσουμε, και το μπάτζετ θα πάει στα 30 μύρια. Και νομίζω είναι ευκαιρία χωρίς την CSKA Και με πεθαμένους γαυροβάζελο, ρεαλομπαρστσελόνους και φενεροπιλσενατους, να πάρουμε και κανα 2 ευρωλίγκες.
Μιλάμε τους έχουμε κάνει και παραμιλάνε.
Μιλάμε τους έχουμε κάνει και παραμιλάνε.