Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εύκολο ματς χωρίς να απειληθουμε καθόλου .Με την καλή μας ενδεκάδα βέβαια...
Τρεις φιλοι μου ηταν μεσα, 2 ντοπιοι και ενας απο ΑθηναΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά υπήρχαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες στο γήπεδο;
[youtube]RzlA9pWQvzI[/youtube]
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γιατί φίλε; Εγώ πάντα την πίστευα την ομάδα.Caballo Viejo έγραψε:Βρε λες; Αν μου το έλεγε κανείς το αυγουστιάτικο βράδυ που παίζαμε τη ζωή μας με τη Μπειτάρ, θα τον πέρναγα για τρελό. Όμως πια τα πάντα είναι δυνατά.
ΑΥΤΟ!VfB v2 έγραψε:Πρώτοι χωρίς επιθετικό και με τις λιγότερες δαπάνες σε μεταγραφές. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Είναι το τρίτο κριτήριο φίλε μου. Μετά τα μεταξύ μας και μετά τα μεταξύ μας γκολ. Και όταν μιλάμε για μεταξύ μας, εννοούμε και τα τέσσερα παιχνίδια.nikos_algio έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά διάβασα τις προάλλες στο γαυρεττα ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετά τα μεταξύ αποτελέσματα των ομάδων πάει η θέση που τερμάτισαν στο πρωτάθλημα.
Είναι σημαντικό να το έχουμε και αυτό κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μας
- Caballo Viejo
Καλησπέρα. Εγώ πάλι, να σου πω την αμαρτία μου, τότε είχα απελπιστεί. Όμως, ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.Μαυρο Χιονι έγραψε:Γιατί φίλε; Εγώ πάντα την πίστευα την ομάδα.Caballo Viejo έγραψε:Βρε λες; Αν μου το έλεγε κανείς το αυγουστιάτικο βράδυ που παίζαμε τη ζωή μας με τη Μπειτάρ, θα τον πέρναγα για τρελό. Όμως πια τα πάντα είναι δυνατά.
- TylerDurden
Σε σχέση με την εντεκάδα που κατεβάσαμε τότε, τα 3/4 της άμυνας, τα 3/3 του κέντρου, και το 1/3 της επίθεσης, είναι αλλαγμένα είτε σε βασικά πρόσωπα, είτε σε θέσεις.
Άλλη ομάδα εκείνο το πολύ δύσκολο βράδυ.
Άλλη ομάδα εκείνο το πολύ δύσκολο βράδυ.
Η ομάδα νίκησε παίζοντας σβηστά. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ό,τι κάνει μόνο ο Μπράντον μπροστά. Βάζω στοίχημα πως ό,τι και αν αποφασίσανε το χειμώνα για τη θέση του φορ, τώρα το έχουν μετανιώσει.
Είναι αδιανόητο να μην καταλαβαίνει ο ΠΑΟΚτσης ότι εδώ που φτάσαμε οι ειρωνείες , οι γιουχες και οι κατάρες σε έναν ποδοσφαιρικό που ο προπονητής για τους Χ Ψ δικούς του λόγους χρειάζεται είναι εγκληματική και θα πρέπει να τιμωρείται.
Η Γιούλα στο παιχνίδι με τον γάβρο αποτελείωσε τον παίκτη...και ρωτάω εγώ.
Πόσο ορθολογικό και έξυπνο είναι κάτι τέτοιο?
Τι καταλαβαίνεις εσύ βρε ταγαρε που τον γιουχαρεις στο γήπεδο και τον βρίζεις στα σοσιαλ του?
Τι θα κερδίσει η ομάδα από την συμπεριφορά σου βρε κοστο?
Τόση ανάγκη έχει το τοσοδουλι σου εγω για επιβεβαίωση και για να γίνει αυτό που εσύ θεωρείς σωστό?
Η Γιούλα στο παιχνίδι με τον γάβρο αποτελείωσε τον παίκτη...και ρωτάω εγώ.
Πόσο ορθολογικό και έξυπνο είναι κάτι τέτοιο?
Τι καταλαβαίνεις εσύ βρε ταγαρε που τον γιουχαρεις στο γήπεδο και τον βρίζεις στα σοσιαλ του?
Τι θα κερδίσει η ομάδα από την συμπεριφορά σου βρε κοστο?
Τόση ανάγκη έχει το τοσοδουλι σου εγω για επιβεβαίωση και για να γίνει αυτό που εσύ θεωρείς σωστό?
Να δώσω και με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα (και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη για όσο καιρό αυτός ο άνθρωπος φορά τη φανέλα μας...)!
Μετά την κατήφεια που μας είχε πιάσει όλους με το 1-4 και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η ομάδα έδειξε πολύ σωστά αντανακλαστικά κάνοντας το (διόλου αυτονόηταοο) 3x3 εκτός έδρας. Ναι, ομάδες χαμηλής δυναμικότητας αλλά το εκτός έδρας σε συνεχόμενες αγωνιστικές είναι συνταγή για γκέλα.
Πάμε πρώτοι λοιπόν, σαφέστατα και πάντοτε outsider, αλλά έτσι γουστάρουμε και έτσι θα τους φάμε. Πάμε, ΠΑΟΚάρα!
Μετά την κατήφεια που μας είχε πιάσει όλους με το 1-4 και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η ομάδα έδειξε πολύ σωστά αντανακλαστικά κάνοντας το (διόλου αυτονόηταοο) 3x3 εκτός έδρας. Ναι, ομάδες χαμηλής δυναμικότητας αλλά το εκτός έδρας σε συνεχόμενες αγωνιστικές είναι συνταγή για γκέλα.
Πάμε πρώτοι λοιπόν, σαφέστατα και πάντοτε outsider, αλλά έτσι γουστάρουμε και έτσι θα τους φάμε. Πάμε, ΠΑΟΚάρα!
Δε θα ήθελα πρώτη αγωνιστική ΠΑΟ ή ΑΕΚ γιατί είναι οι τωρινοί "χαμένοι" και θα θέλουν πολύ να βγάλουν εγωισμό.
Ιδανικά θα ήθελα γαύρο, αλλά δε γίνεται.
Πρώτη προτίμηση ρούλης και μετά Λαμία.
Ιδανικά θα ήθελα γαύρο, αλλά δε γίνεται.
Πρώτη προτίμηση ρούλης και μετά Λαμία.
- V-olakiotis
Να θυμίσω ότι αν τελείωναν όλα τα πρωταθλήματα σήμερα, θα είμασταν απευθείας στο Champions League!
Σπουδαία η ομάδα, θα τα δώσουμε όλα στα play off. Για την ώρα πάμε για διπλο στα φασισταριά.
Υ.Γ. Πεναλτάρα καθαρή πάνω στον μειτέ, κλειδώνει τα πόδια του
Υ.Γ. Πεναλτάρα καθαρή πάνω στον μειτέ, κλειδώνει τα πόδια του