ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Και ο Γερμανός στο τηγάνι ήταν καλός.
Γενικά δεν θυμάμαι κακό Γερμανό διαιτητή.
Γενικά δεν θυμάμαι κακό Γερμανό διαιτητή.
- thomas Murg
Ρε σεις τώρα είδα το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Ο ρούλης παίζει Σάββατο ο Παναιτωλικός δευτέρα και το Αγρίνιο ψήφισε λευκό για την αναβολή της αγωνιστικής; Όλα στημένα τα έχουν οι φούστηδες;
Εδιτ Αυτοί παίζουν επαναληπτικό 6 Μαρτίου;
Εδιτ Αυτοί παίζουν επαναληπτικό 6 Μαρτίου;
- john4serres
Φυσικά και δεν πλακωνόμαστεmarsantos έγραψε:Τα υπόλοιπα είναι για χαβαλέ και για να πλακώνομαι με τον doom για την αναβολή..![]()
![]()
Doom, κάνε τα κουμάντα σου να φέρεις Άστον Βίλα στην κλήρωση.. Χθες ήταν πρώτη φορά που δε χαλάστηκα σε γκολ του ολυμπιακού..

Απλά θα τύχει να έχουμε διαφορετικές απόψεις

Δεν θέλω Αστον Βίλλα για γάβρο
Θέλω να τον αποκλείσει ομάδα με 8-0,αλλά να μην πουν ,εντάξει,αγγλική ομάδα ήταν
Viktoria Plzeň-Γάβρος 8-0 στους 16
Εννοείται ότι δεν πλακωνομαστε.
Σχήμα λόγου ήταν.
Δεν έχω ποτέ πλακωθεί με κανέναν, πόσο μάλλον με ανθρώπους που νοιάζονται και κοπιάζουν για αυτό που αγαπάμε όλοι μας εδώ μέσα. Τον ΠΑΟΚ μας.
Όσο για τον οσφπ εγώ είμαι πιο κυνικός. Θέλω την ομάδα με την οποία σίγουρα θα αποκλειστεί. Το τι θα λένε μετά δε με νοιάζει. Μόνο και μόνο που θα μας βλέπουν από την τηλεόραση είναι μεγάλος πόνος.
Σχήμα λόγου ήταν.
Δεν έχω ποτέ πλακωθεί με κανέναν, πόσο μάλλον με ανθρώπους που νοιάζονται και κοπιάζουν για αυτό που αγαπάμε όλοι μας εδώ μέσα. Τον ΠΑΟΚ μας.
Όσο για τον οσφπ εγώ είμαι πιο κυνικός. Θέλω την ομάδα με την οποία σίγουρα θα αποκλειστεί. Το τι θα λένε μετά δε με νοιάζει. Μόνο και μόνο που θα μας βλέπουν από την τηλεόραση είναι μεγάλος πόνος.
Διάβασα τώρα τις δηλώσεις του προπονητή του ολυμπιακου.
Λέει πάμε μόνο για νίκη.
Είναι πολύ σημαντικό να κατέβουν όντως για τη νίκη και να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο αυτό.
Δε θα καταλάβουν από που τους ήρθε..
Λέει πάμε μόνο για νίκη.
Είναι πολύ σημαντικό να κατέβουν όντως για τη νίκη και να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο αυτό.
Δε θα καταλάβουν από που τους ήρθε..
-
Ας πνίξουν Ντελιας, Μπαμπα και μουργκ πάνω στον ροντινει που είναι παρα πολύ κακος αμυντικά και παράλληλα ότι καλύτερο έχουν ενώ θα έχει ξεκινήσει το 3ο 90λεπτο μέσα σε μια εβδομάδα στα 32 του
Ο Ροντινει εχθές έχει κάνει γύρω στα 10 με 15 50αρια σπρίντ τζατζαριζομενος. Έτι όπως έπαιζαν οι άλλοι, το παιχνίδι αρκετές στιγμές ήταν ροκ. Την Κυριακή, αν παίξει, τον βάζω υποψήφιο για αναγκαστική αλλαγή. Εκτός αν δεν γυρίζει ποτέ πίσω και περπατάει όπως έκανε στο εκτός με την Τοπολα.
Ούτε με αεκ ήμουν αισιόδοξος, ούτε με παο στο κύπελλο.
Την Κυριακή όμως νομίζω ότι το έχουμε το ματς.
Πιστεύω ότι θα έχει τη μορφή της χρονιάς του αήττητου.
Ούτε με αεκ ήμουν αισιόδοξος, ούτε με παο στο κύπελλο.
Την Κυριακή όμως νομίζω ότι το έχουμε το ματς.
Πιστεύω ότι θα έχει τη μορφή της χρονιάς του αήττητου.
- ΑποστόληςΑ
Δεν βλέπω ήττα μας,δεν βλέπω συντριβή τους
Θα είναι σφιχτό ματς με 5 πιθανά σκορ για μένα
0-0
1-1
1-0
2-1
2-0
Ας ελπίσουμε για τα 3 τελευταία
Θα είναι σφιχτό ματς με 5 πιθανά σκορ για μένα
0-0
1-1
1-0
2-1
2-0
Ας ελπίσουμε για τα 3 τελευταία
- figurehead4
Πανικός δεν χρειάζεται για τίποτα, αλλά δεν πάει έτσι αδερφέ.Daskalos_4 έγραψε:Δεν χρειάζεται πανικος σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Και η ήττα ειναι μεσα στο παιχνιδι. Δηλαδη περιμενει κανεις να παμε μεχρι τελους αήττητοι; Αν ναι, τοτε το πρόβλημα ειναι δικο του, οχι της ομαδας.
3 ματς στη σειρά μέσα στην έδρα μας με τους άμεσους ανταγωνιστές μας χωρίς νίκη, θα πρόκειται για πανωλεθρια.
Ίσως σε αυτή την περιπτωση το πρόβλημα θα είναι όσων πάνε να πούνε πάμε παρακάτω, δεν έγινε τίποτα, πάμε γερά ..Δεν πάει έτσι ομως
Τέλος πάντων. Δεν θα χρειαστεί τίποτα, μόνο να μην φύγουν από το γήπεδο πάλι οι κοτες
Γαμηστε τον πούστη τον ολυμπιακο
-
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή σε περίπτωση ηττας; Να κρεμασουμε κανέναν για παραδειγματισμο;