ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Pachanga

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Pachanga »

Blackgr4 έγραψε:
apple64 έγραψε:Στο ΠΑΟΚ Άρσεναλ βγήκα από το γήπεδο με κλάματα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε και άλλα.
Στο 3-3 με την Ατλέντικο πίστευα πως θα βάλουμε 6. Στο 4-3 μόνο στοίχημα δεν έβαλα.

Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να τρομάζει αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά. :nairepaok:

Υ.Γ. Στο 1-3 με την Ατλέντικο η Τούμπα ήταν ηφαίστειο. Το 1-3 έγινε 4-3 και τελικά 4-4. Σιγά μην τρομάξουμε από την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Αλλά όχι και να φοβόμαστε.
Πιτσιρικάς εκείνη τη χρονιά, πριν λίγο καιρό παίζαμε με Σπάρτακ Τρνάβα. Είμαι μέσα στη 4 και στο 0-3 κάθομαι και σκύβω το κεφάλι.
Με σκουντάει ένας άγνωστος 30άρης, μου λέει "μη μασάς ρε πιτσιρικά, χαμογέλα, ΠΑΟΚ είσαι" και μου σκάει ένα χαμόγελο.
Στο σουτ του Ολιβάρεζ σχεδόν από το κέντρο που έκανε το 5-3 δεν πίστευα στα μάτια μου..

Υ.Γ. Ποιος ήταν τέρμα στο 4-4 με την Ατλέτικο και για ποιο λόγο;
(Μεγάλος Άγγελος Αναστασιάδης, δεν μασούσε τίποτα. Έκανες μαλ@κία; Έβγαινες!).

Νίκος Μιχόπουλος, μου άρεσε τότε όταν ήμουν πιτσιρίκος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γερασίμου έγραψε:Όπως όλοι μας ευχόμαστε την υπεροψία και την αλαζονεία που έχουν για τον αγώνα οι οπαδοί της αεκ, εύχομαι την υπεροψία που έχουν κάποιοι εδώ του τύπου "δεν ξέρουν τι τους περιμένει" ή "να μπει το πρώτο και μετά θα βάλουμε πολλά", να ΜΗΝ έχουν ούτε σε κόκκο οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας. Για τριάρες και τεσσάρες διαβάζαμε εδώ μέσα κόντρα στον ρούλη και είδαμε το αποτέλεσμα, τα ίδια και για το ματς με τον παντουρκικό και στο 85΄πήγαμε για εγκεφαλικό (σ' αυτόν βέβαια τον αγώνα έγιναν νωρίτερα άλλα).
Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι εύκολος..
Γιατρε μου....
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ αντίθετα εύχομαι οι παίχτες και ο προπονητής να έχουν την ίδια πίστη με μας που λέμε για τριάρες και τεσσάρες και να το κάνουν πράξη στο γήπεδο. Αλλιώς αν σκέφτονται πόσο δυνατή είναι η κούλα, θα δούμε τα περσινά.
Ευτυχώς όμως το πώς βλέπει η ομάδα τον αντίπαλο εξαρτάται από τους παίχτες και τον προπονητή που έχει.
Τα περσινά γατακια ήξεραν μέσα στην καρδούλα τους πως δεν αντέχουν τον πρωταθλητισμό. Και λύγισαν στο ματς εδώ στα πλέι οφ, παρόλο που δεν είμασταν κατώτεροι.

Οι φετινοί παίχτες αυτή τη σκατομαδα τη βλέπουν σαν σκουπίδι κι έτσι θα της φερθούν. Ο προπονητής κοντεψε να τους πάρει πέρυσι με τα γατάκια. Τώρα θα του ρουφήξει το μεδούλι του Μπον Τζόβι. Σιγά μη σηκώνει ο οργανισμός του αυτό που έζησε πέρυσι.

Μακάρι να κυκλοφορήσει αργοτερα και η ομιλία του Σβαμπ ή του Ζίλε πριν το ματς, να δούμε σε ποιου τη λογική είναι πιο κοντά η ομάδα.

ΠΑΟΚ είμαστε και ούτε την κούλα φοβόμαστε, ούτε φυσικά τη σεβόμαστε την πατσαβούρα, ούτε αύριο μεθαύριο τον Αγιαξ ή την Άστον Βίλλα. Γαμώ το χαμηλά τη μπάλα μου

Εγώ αλλιώς μεγάλωσα και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε σχέση με τη λογική, θα έπρεπε να τα παρατήσουμε ολα. Παίζουμε σε ξένης χώρας πρωτάθλημα και ανταγωνιζομαστε στην Ευρώπη ομάδες από κανονικά πρωταθλήματα. Όποιος είναι λογικός, την Κυριακή το βράδυ ας πάει σε κανένα σινεμά ή σε καμία συναυλία

EDIT και ό, τι λέω ισχύει σε κάθε συνθήκη, ακόμη κι αν στραβώσει ένα ματς. Ο ΠΑΟΚτσής οφείλει να έχει πίστη και να τη μεταδίδει στην ομάδα. Αδιαπραγματευτο. Αληθινή πίστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 08 Φεβ 2024, 02:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
δεν καταλαβαινω την λογικη του...εαν χασουμε ...σφιξαμε ενω ...εαν κερδισουμε...δεν τελειωσε τιποτα
Αυτοί στα πλέι οφ μπορούν να κάνουν συμμαχίες και να εξασφαλίσουν το απόλυτο

Εσύ ούτε θέλεις ούτε μπορείς. Με ήττα τελειώνει το πρωτάθλημα. Εννοείται αν ήταν μια κανονική χώρα δεν θα ίσχυε κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Με αλλους 42 ποντους να παιζονται μετα το ματς με την Κουλα καταλαβαινεις πως θα χαρακτηριζε καποιος αυτο που ειπες....
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ξαναλέω, 42 είναι οι πόντοι ΜΟΝΟ για εσένα

Από αυτούς τους 42 δεν επιτρέπεται να χάσεις ούτε έναν παίζοντας κάθε αγώνα 11 εναντίον 17 (αν είναι 3 στο VAR)

Οι άλλοι θα παίξουν με τον κολλητό τους τον ξεκωλιΑΡΗΣ και ούτε ντρέπονται να πάρουν πέναλτι εκτός περιοχής αν δεν καταφέρουν να μπουν μέσα
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

στο 45:00 το σκορ θα ειναι 1-0

στο 65:00 Λουτσε βαζει 2 παιχτες
στο 65:00 εμφανιζεται κοκκινο Χ πανω δεξια στην οθονη
στο 65:00 να φυγουν τα παιδια απο την οθονη

στο 90:00 ειμαστε ηδη Λευκο
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

figurehead4 έγραψε:Εγώ αντίθετα εύχομαι οι παίχτες και ο προπονητής να έχουν την ίδια πίστη με μας που λέμε για τριάρες και τεσσάρες και να το κάνουν πράξη στο γήπεδο. Αλλιώς αν σκέφτονται πόσο δυνατή είναι η κούλα, θα δούμε τα περσινά.
Ευτυχώς όμως το πώς βλέπει η ομάδα τον αντίπαλο εξαρτάται από τους παίχτες και τον προπονητή που έχει.
Τα περσινά γατακια ήξεραν μέσα στην καρδούλα τους πως δεν αντέχουν τον πρωταθλητισμό. Και λύγισαν στο ματς εδώ στα πλέι οφ, παρόλο που δεν είμασταν κατώτεροι.

Οι φετινοί παίχτες αυτή τη σκατομαδα τη βλέπουν σαν σκουπίδι κι έτσι θα της φερθούν. Ο προπονητής κοντεψε να τους πάρει πέρυσι με τα γατάκια. Τώρα θα του ρουφήξει το μεδούλι του Μπον Τζόβι. Σιγά μη σηκώνει ο οργανισμός του αυτό που έζησε πέρυσι.

Μακάρι να κυκλοφορήσει αργοτερα και η ομιλία του Σβαμπ ή του Ζίλε πριν το ματς, να δούμε σε ποιου τη λογική είναι πιο κοντά η ομάδα.

ΠΑΟΚ είμαστε και ούτε την κούλα φοβόμαστε, ούτε φυσικά τη σεβόμαστε την πατσαβούρα, ούτε αύριο μεθαύριο τον Αγιαξ ή την Άστον Βίλλα. Γαμώ το χαμηλά τη μπάλα μου

Εγώ αλλιώς μεγάλωσα και δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ. Αν ο ΠΑΟΚ είχε σχέση με τη λογική, θα έπρεπε να τα παρατήσουμε ολα. Παίζουμε σε ξένης χώρας πρωτάθλημα και ανταγωνιζομαστε στην Ευρώπη ομάδες από κανονικά πρωταθλήματα. Όποιος είναι λογικός, την Κυριακή το βράδυ ας πάει σε κανένα σινεμά ή σε καμία συναυλία

EDIT και ό, τι λέω ισχύει σε κάθε συνθήκη, ακόμη κι αν στραβώσει ένα ματς. Ο ΠΑΟΚτσής οφείλει να έχει πίστη και να τη μεταδίδει στην ομάδα. Αδιαπραγματευτο. Αληθινή πίστη.

Κατανοητό το πνεύμα σου, αλλά, αλλο πίστη, άλλο αλαζονεία. Και είναι πολύ κοντά αυτά τα δύο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι παράλογο να λέμε πως είναι ένας απλό αγώνας, γιατί έχουμε κι άλλους να παίξουμε. Κάθε απώλεια μετράει και μετράει πολύ περισσότερο όταν γίνεται απέναντι σε ομάδες όπως ο βάζελος ή η ΑΕΧ που έχουν τρομερό διαιτητικό σπρώξιμο.
Σ' αυτά τα derbies η νίκη μετράει για 6 βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αποστολη κανεις δεν λεει οτι ειναι ενας ''απλος'' αγωνας...
Αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο που εγραψε ο φιλος παραπανω οτι ''Με ήττα τελειώνει το πρωτάθλημα''...

Αν ειναι δυνατον μ αυτην την ομαδα που εχουμε φετος να λεμε οτι το πρωταθλημα τελειωσε στο -1 εχοντας 14 ματς μπροστα μας...
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Είναι από τις περιπτώσεις που όλες οι οπτικές πριν από τον αγώνα έχουν βάση.
Και ο psykoman και o Αποστόλης έχουν δίκιο.
Ότι αποτέλεσμα και να έρθει τη Δευτέρα δε θα έχει αλλάξει κάτι δραματικά.
Όμως σίγουρα είναι άλλο πράγμα η νίκη και άλλο η ήττα.
Πολλά θα εξαρτηθούν και από το πως θα έρθει ένα αποτέλεσμα. Η εικόνα του αγώνα μετράει..
Ακόμα και σε περίπτωση νίκης.
Σκεφτείτε να καταφέρουμε ένα καθαρό 2-0 με μορφή αγώνα ίδια με τον Ατρόμητο. Η άεκ να μην περάσει το κέντρο. Κατευθείαν κλονίζεται η αίσθηση της άεκ ότι είναι ανίκητη στα ντέρμπι και για τον ΠΑΟΚ δημιουργείται η αίσθηση οδοστρωτήρα.
Σκεφτείτε αντίστοιχα να κερδίσουμε 1-0 με ένα χαζό γκολ και να έχει η άεκ 3 δοκάρια, έξι χαμένα τετ α τετ και να είμαστε κρεμασμένοι από τα δίχτυα να γλιτώσουμε. Δε θα νιώθουμε το +5 ασφαλές.
Η ουσία είναι μία. Είναι ένα μεγάλο ματς που όμοιό του δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή 2 πραγματικά καλές ομάδες, με διαφορετικό στυλ, σε φόρμα και οι 2, ξεκούραστες και οι 2, ο πρώτος με το δεύτερο, σε απόσταση μικρότερη της μιας νίκης και σε κεκλεισμένων.
Με λίγα λόγια το απόλυτο ματς..

Υγ. Ελπίζω να μην ασχολούμαστε με διαιτησία τη Δευτέρα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 08 Φεβ 2024, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Δεν ενδιαφέρει κανέναν η εμφάνιση αν κερδίσουμε με όποιον τρόπο.
Πρέπει να παραμείνουμε πρωτοπόροι, είτε με νίκη, είτε με ισοπαλία.
Το ψυχολογικό μετράει για όλες τις ομάδες και είναι προτιμότερο να σε κυνηγούν...
Και σ'αυτό το μπουρδέλο ξέρουμε πως ειδικά εμείς μόνο αήτητοι μπορούμε να κατακτήσουμε κάτι.
Ναι έχει πολλούς αγώνες, αλλά ευτυχώς δεν σκέφτονται έτσι μέσα στην ομάδα.
Είναι κι ένα προσωπικό στοίχημα του Λούτσε.
Εχουμε έναν καλό αντίπαλο απέναντι μας, δεν χρειάζεται να τους μειώνουμε ποδοσφαιρικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Είναι τεράστιο μάτσ με τις ομάδες στην καλύτερη κατάσταση που έχουν βρεθεί φέτος με τεραστια πίεση για όλους.

Παραπάνω από έναν τελικό, μιας και σε αυτά τα μάτσ υπάρχει και αύριο και μεθαύριο που θα πρέπει η κάθε ομάδα να αντιμετωπίσει ανάλογα με το αποτέλεσμα και να συνεχίσει σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.

Ελπίζω να είμαστε πνευματικά δυνατοί, συγκεντρωμένοι και με αυτοπεποίθηση ότι και να συμβεί. Λαμπρό παράδειγμα η αντίδραση στο γκολ του ζελέ και η ατσάλινη θέληση στο μάτσ με τον ατρομαχτο.

Μονο αγάπη και θαυμασμός για την ομάδα μας που έχει φτάσει ως εδώ σε αυτό το σάπιο περιβάλλον, μιας και θα μπορούσαμε άνετα να είμαστε ήδη στο +5/6 και το μάτσ να γίνεται κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

ps:Ελπίζω κι εγώ οι διαιτητές να περάσουν απαρατήρητοι.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Φίλε minority αυτό ανέφερα σε σχόλιο μου στην προηγούμενη σελίδα.
Εμένα με ενδιαφέρει τη Δευτέρα το πρωί να είμαι πρώτος.. Για αυτό δε θεωρώ την ισοπαλία κακό αποτέλεσμα.
Ελπίζω ο Λούτσε να μη βλέπει τον αγώνα ως προσωπικό στοίχημα γιατί πολλές φορές αυτό γυρίζει μπούμερανγκ.
Πάνω από όλα είναι η ομάδα και ο στόχος.
Είπαμε με 3 ισοπαλίες απέναντι στην άεκ και νίκες στα υπόλοιπα βγαίνουμε πρωταθλητές.
Όμως έχεις δίκιο ότι υποσυνείδητα ο Λούτσε θέλει να κερδίσει και για προσωπικούς λόγους. Πιστεύω όμως θα το προσπαθήσει με τρόπο που δε θα κινδυνεύει η ομάδα. Θα έχει την απαραίτητη υπομονή και θα κοιτάξει να πάρει αυτά που θα του δώσει το ματς. Δε θα ρισκάρει να είναι από κάτω τη Δευτέρα.
Εδώ στην Αθήνα οι αεκτζήδες βλέπουν την ισοπαλία σαν ξερολούκουμο. Λόγω πολλών ντέρμπι στα πλέι οφ θεωρούν πως θα ελέγχουν την κατάσταση.
Οι δε βάζελοι προτιμούν κι αυτοί ισοπαλία αλλά αν είναι να κερδίσει κάποιος προτιμούν ΠΑΟΚ για συγκεκριμένο λόγο. Δεν υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικά ενώ αντίθετα θεωρούν πως η άεκ τους έχει και μέσα και έξω από το χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Δεν ήταν απάντηση στο σχόλιο σου φίλε marsantos, απλά μια τοποθέτηση μου.
Επί της ουσίας συμφωνούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”