Άρης - ΠΑΟΚ 7/1 19:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Άρης - ΠΑΟΚ 7/1 19:30 NovaSports

Δημοσίευση από vs40 »

DamoN έγραψε:Θα στην πω εγώ

Κοταρσκι
Κεντζιορα
Κουλιερακης
Βιειρινια
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Μουργκ
Τάισον
Μπραντον
Πολύ δυνατή η πρόβλεψή σου! Συμφωνώ 100%

Πιθανότερες αλλαγές: Αντρίγια, Ντέλιας, Ζβαμπ. Επίσης 2 εκ των 3: Σάστρε, Τζίμας, Μ.Αντόνιο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

AlxNeapoli1 έγραψε:Οχι, αλλα ειχαν καλη ομαδα. Απο ποια ημερομηνια ειναι η εφημεριδα που διαβαζεις?
αα οκ.. αυτό εννοείς. Συγνώμη..δεν ήξερα!!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Мир έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Συννεφιά, με πιθανότητα ελαφράς βροχής. Θερμοκρασία μεταξύ 12 και 13 βαθμών.
Ότι πρέπει για να τους γ@μ$σ!@@.
Δηλαδή άμα σου έλεγε καύσωνας 40 βαθμοί ή χιονοθύελλα , διαφορετικά θα απαντούσεςς; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κοταρσκι
Κεντζιορα
Κουλιερακης
Βιειρινια
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Μουργκ
Τάισον
Μπραντον
Μου αρέσει! Μόνη αμφιβολία ο Μουργκ, ίσως βάλει Ντέλια
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Κοταρσκι
Κεντζιορα
Κουλιερακης
Βιειρινια
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Μουργκ
Τάισον
Μπραντον
Εγω σαστρε θα έβαζα, θα ήμουν σε τεράστιο δίλλημα για ντελια. Να τον βάλω από την αρχή η να τον φέρω από πάγκο να αλλάξει το παιχνίδι άμα δεν το έχουμε ξεκλειδώσει. Αλλά η 3αδα Ταισον-Μουργκ-Ντεσποντοφ δεν έχει παίξει πολύ μεταξύ τις… Αλλά επειδή η πρώτη αλλαγή με τον ΟΦΗ ήταν ο ντελιας ίσως ξεκινήσει αυτός
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και εγώ Σαστρε και Ντελια θα έβαζα. Ο λουτσεσκου είναι το θέμα τι θα βάλει
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχουν ιδιαιτερότητες και δεν μετράνε ποιότητες και φορμαρίσματα.
Μπορεί να είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά είναι ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.
Θα κριθεί στην τακτική, στην αποτελεσματικότητα και ίσως και στην τύχη.
Μακάρι να εκπλαγώ ευχάριστα και να κάνουμε μια άνετη νίκη.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ποιος Ο. Α.Ρ.Η.Σ.;
Το Μαρούσι να κερδίσω πρώτα!
Οκ, το Μαρούσι με γάμησε, το Μοσχάτο με γάμησε, ας κερδίσω καμιά γειτονιά της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Hermann έγραψε:

Κοταρσκι
Κεντζιορα
Κουλιερακης
Βιειρινια
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Ντεσποντοφ
Μουργκ
Τάισον
Μπραντον
Μου αρέσει! Μόνη αμφιβολία ο Μουργκ, ίσως βάλει Ντέλια
Συμφωνω
Κ ισως βαλει Μιχαηλιδη αντι Κουλιερακη
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μιά ανάλυση κυρίως του ρούλη:

Εμένα μου φαίνεται, ή πάμε για 11άδα Καραισκάκη αλλά με Δέσποτα αντί Αντρίγια;

Αν υπήρχε τέτοιο στοίχημα (για το πώς θα παίξει η ομάδα), θα πόνταρα οτι θα παίξει ακριβώς όπως μέσα στο λιμάνι.

Άρα θα δούμε πίεση ψηλά από το πρώτο λεπτό, και υψηλές εντάσεις. Το γεγονός οτι θα έχω στον πάγκο Ντέλια Αντρίγια και Τζίμα, σημαίνει οτι γύρω στο 60 με 70 που συνήθως πέφτουν από δυνάμεις αυτοί, τους πετάς μέσα και καθαρίζεις το μάτς. Αρκεί στα κακά διαστήματά μας και στα στημένα, να μήν φάμε γκόλ. Αν προηγηθούμε (κάτι που θεωρώ οτι θα γίνει), τότε αυτοί θα ανεβούν και θα αφήσουν πίσω τεράστιους χώρους.

Το μάτς βέβαια είναι ντέρμπι και δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται, αν στραβώσει κλπ. Εμείς θα πρέπει να μην το δούμε σαν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό πχ της Τρίπολης. Αφού δεν έχει κόσμο, δεν μπορούν να παίξουν με το μυαλό των παιχτών και να τους εκνευρίσουν. Φυσικά τα κλωτσίδια μπορεί να πέσουν, αν και ο σημερινός άρης είναι σόφτ. Είναι μιά ομάδα που προσπαθεί να παίξει αλλά της λείπει η ποιότητα αφού εκτός του Νταρίντα, του Μορόν και του Σάπι του Ρώσου, οι υπόλοιποι υστερούν. Το δεξιό τους μπάκ Οντουμπάτζο είναι ταχυδυναμικό αλλά τσαπαστούλης. Θα έχει να μαρκάρει τον Μπάμπα από εκεί ΚΑΙ τον Τάισον. Από τα αριστερά, ο Μοντόγια είναι ανύπαρτκος αλλά ίσως παίξει ο Φερράρι ο οποίος έρχεται από τραυματισμό.

Γενικά τα δύο σεντερμπάκ τους είναι σε κακή κατάσταση. Ο Φαμπιάνο, ο οποίος είναι φευγάτος (συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι) φαίνεται σε κακή κατάσταση. Φυσικά στα στημένα στην περιοχή μας, θέλει προσοχή αφού έχει ήδη βάλει 4 γκόλ φέτος. Αμυντικά είναι πολύ αργοι και έχουν πρόβλημα και ψηλά, όχι μόνο χαμηλά.

Τέλος στα αμυντικά τους χάφ λείπει ο καλύτερος παίκτης τους ο Βερστρατε. Απο κεί και πέρα το ... χάος. Γενικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να τους χτυπήσει ακριβώς εκεί. Να τους πρεσσάρει στα αμυντικά χάφ για να κλέψει μπάλες και να φερει κατι Δεσπότοφ και Τάισον, Μπράντον σε θέση βολής.

Το παιχνίδι θα έχει δυσκολίες αν οι παίκτες μας δεν ανταποκριθούν. Στο περιβόητο 4-2 πρίν μερικά χρόνια, ήμασταν και πάλι το φαβορί, με καλή 11άδα. Ξεκινήσαμε με φοβερή φούρια και ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το μάτς από το 20, αλλά βιαστήκαμε, χάσαμε τις θέσεις μας και στην κόντρα το γύρισαν. Θέλει αυτό που λέει ο Ράζβαν, ισορροπία. Ούτε γιούργια, ούτε φόβο. Παίζουμε το παιχνίδι μας, προσπαθούμε να βγάλουμε τελικές στο λεωφορείο χωρίς να τους δώσουμε χώρους. Τα γκόλ θα έρθουν, θέλει υπομονή και προσοχή.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ωραία ανάλυση magpies για την δυναμική της γειτονιάς.
Γενικά στο ποδόσφαιρο λόγω την ιδιαιτερότητας του σαν άθλημα που η καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ναι μεν εχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει ένα ματς αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο σε αντίθεση με το μπάσκετ που 9/10 η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει , θα πρέπει εκτός από συγκέντρωση και πνευματική ισορροπία να έχουμε και λίγο τύχη.έτσι ώστε να μην στραβωσει το ματς. Να εκμεταλλευτούμε τα καλά μας διαστήματα που θα είναι περισσότερα στο ματς και να μην πληρώσουμε τα οποία κακά μας διαστηματα.
Στον πρώτο γύρο στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έπνιξε τον αντίπαλο χωρίς όμως να μπορεί να κάνει ευκαιρίες.παρόλα αυτά για κατι εκατοστα ακυρώθηκε το γκολ του δέσποτα και δεν κέρδισες. Ο Ρούλης ήταν παντελώς ακίνδυνος χωρίς να αλλάξει πάνω από 3 συνεχόμενες πάσες και όμως θεωρητικά μας πήρε εύκολα το χ, καταστρέφοντας μόνο . Για αυτό τον λόγο θεωρώ σε αντίθεση με τους περισσότερους οτι η συνθήκη κεκλεισμένων των θυρών δεν μας εξυπηρετεί καθόλου . Περιμένω να κάνει ακριβώς το ίδιο παιχνίδι (ταμπούρι ) που είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθεί σε άδειες κερκίδες χωρίς την γκρινια του κόσμου τους ,να βλέπουν δηλαδή την ομάδα τους να συμπεριφέρεται σαν ομαδούλα .
Αν μ έλεγες τι ματς θέλω να δω θα ήθελα έναν Άρη να προσπαθεί να παίξει και να έχει την μπάλα στα πόδια του για περισσότερη ώρα. Αν καταλαθος γίνει αυτό που δεν το πιστεύω και ανέβουν ψηλά στο γήπεδο οι γραμμές τους , θα τους διαλύσουμε . Αλλά επειδή φέτος μας φοβούνται πραγματικά αυτοί θα παίξουν για το 0-0 με ταμπούρι και θα ψάξουν γκολ μόνο με στημένα ή μεγάλες στην πλάτη της άμυνας μας . Για αυτό τον λόγο κεντζιορα Κουλιερακης και αντρε πρέπει να κάνουν παιχνιδαρα και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Νομιζω οτι κατα 99,9% θα ξεκινησει ο Δεσποτας.Ειναι σε απιστευτη φορμα και ο Ζιφκο προερχεται απο τραυματισμο.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Βλέπω γυρίζει ο αντριγια... Μήπως ξέρει κανείς τι τραυματισμό είχε και γιατί έμεινε εκτός ένα μήνα;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μαλλον αποφορτιση και ακονισμα το ριπαπα του για την συνεχεια πρεπει να εκανε :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το φερνεις απο εδω στο μυαλο σου το φερνεις απο εκει...λες μπαλα ειναι...αλλα πραγματικα ψαχνω να βρω ενα τροπο με αυτες τις συνθηκες (ροστερ, ποιοτητα, φορμα, χωρις κοσμο) που δεν θα παρουμε αυτο το ματς.
Μονο αν την ωρα του αγωνα εχει 15 μποφορ και ριχνει καρεκλες και το ματς γινει κλωτσοσκουφι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”