Αιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 30/11 22:00 CosmoteSports
Re: Αιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ 30/11 22:00 CosmoteSports
Βρε το να προβλέπουμε νίκες με τριάρα ή τεσσάρα δεν μας πάει γούρι. 0-0,5 ή 1-1,5. Φλώρος δεν υπήρξα ποτέ και δεν συμβιβάζομαι με το Χ. 

Δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν παίζει με 2 αμυντικά χάφ και επιλέγει να παίξει με πιό πιεστικό 10άρι (Μούργκ).
Αυτό το μάτς είναι ειδικών συνθηκών. Φυσικά θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο και δύναμη και το ερώτημα είναι αν ο σόφτ Μούργκ μπορεί να ανταποκριθεί. Θεωρώ οτι θα εξαρτηθούν πολλά από το πώς θα λειτουργήσει το κέντρο σύν ο Σαμάτα που θα γυρίζει και αυτός να μαρκάρει στο κέντρο.
Αυτό το μάτς είναι ειδικών συνθηκών. Φυσικά θα χρειαστεί πολύ τρέξιμο και δύναμη και το ερώτημα είναι αν ο σόφτ Μούργκ μπορεί να ανταποκριθεί. Θεωρώ οτι θα εξαρτηθούν πολλά από το πώς θα λειτουργήσει το κέντρο σύν ο Σαμάτα που θα γυρίζει και αυτός να μαρκάρει στο κέντρο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ.Καλη επιστροφη σε οσους πηγαν και μακαρι να γυρισετε με καλο αποτελεσμα.ΦΟΡΤΣΑ ΟΜΑΔΑΡΑ
Ας κάνει το διπλό η ομάδα και θα σου πω που θα πάει το "διπλό ισοθερμικό"...Psaras έγραψε:Θα εχει ψοφοκρυο αυριο στο γηπεδο. Ελπιζω να μας ζεστανει η ΠΑΟΚαρα, μαζι με το διπλο ισοθερμικο που θα φοραω! Καλο ταξιδι σε οσους βρισκονται ηδη στον δρομο!
Πάμε ρε ΠΑΟΚΆΡΑ!!!!!!
- kataramenos5
Εγω στον ΠΑΟΚ εχω μαθει να πηγαινω με τα στατιστικα.Τα stats λοιπον λενε πως οταν παμε με τουπε για νικη ή εστω θετικο αποτελεσμα απεναντι σε καλες ομαδες, συνηθως ερχεται φαπα.
Οταν παμε σεμνα και ταπεινα με το φοβο της καταστροφης η ομαδα μεγαλουργει.Οποτε σημερα θα κατεβασω 2-3 Aberfelldy και θα προσευχομαι.Μακαρι το σημερινο να ναι η εξαιρεση του κανονα.
οπως και να χει ..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΥΓ Τα κορακια τα ξερετε?Κατι απιθανους βλεπω.
Οταν παμε σεμνα και ταπεινα με το φοβο της καταστροφης η ομαδα μεγαλουργει.Οποτε σημερα θα κατεβασω 2-3 Aberfelldy και θα προσευχομαι.Μακαρι το σημερινο να ναι η εξαιρεση του κανονα.
οπως και να χει ..
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΥΓ Τα κορακια τα ξερετε?Κατι απιθανους βλεπω.
Κατι Πολωνοι ειναι οι κορακες
Γειτονες
Οποτε ας ευχηθουμε να μην φαμε πολλα γκολ σημερα για να πανε τα γουρια αντιστροφα
Γειτονες
Οποτε ας ευχηθουμε να μην φαμε πολλα γκολ σημερα για να πανε τα γουρια αντιστροφα
[youtube]TvSxs7gvtQQ[/youtube]
Ετσι θα ειναι σημερα.ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Γερασίμου έγραψε:Βρε το να προβλέπουμε νίκες με τριάρα ή τεσσάρα δεν μας πάει γούρι. 0-0,5 ή 1-1,5. Φλώρος δεν υπήρξα ποτέ και δεν συμβιβάζομαι με το Χ.

kayde έγραψε:[youtube]TvSxs7gvtQQ[/youtube]
Κλαίω !
- john4serres
Μπορω να δω rtl στην smart tv αν δεν εχω δορυφορικα καναλια?
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπες εδω fawanews και θα δης κανονικα τον αγωνα και εδω να μπενης να βλεπεις ολους τους αγωνεςGospi έγραψε:Μπορω να δω rtl στην smart tv αν δεν εχω δορυφορικα καναλια?
Εδώ πού ?loukas1963 έγραψε:Μπες εδω fawanews και θα δης κανονικα τον αγωνα και εδω να μπενης να βλεπεις ολους τους αγωνεςGospi έγραψε:Μπορω να δω rtl στην smart tv αν δεν εχω δορυφορικα καναλια?
Δεν βρηκα διαθεσιμο λινκ εκει. Βρηκα ομως σαιτ π κανει αναμεταδοση το rtl γιατι απο το επισημο σαιτ δεν εβγαλα ακρη.