ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Με αυτόν τον ενοχλητικά εκκωφαντικό εκφωνητή στο γήπεδο τι θα γίνει; Σε κάθε επίθεσή μας καλύπτει τα πάντα με την αγριοφωναρα του λες και βλέπει το ματς μόνος του. Ας τον συνετίσουν λίγο να ηρεμήσει γιατί μας έχει πάρει τα αφτιά και νομίζω είναι αγχωτική παρά ενθαρρυντική η αχαλίνωτη εκφραστικότητα του.
- kataramenos5
Το μπασκετ ειναι το παιχνιδι της αλήθειας .Δεν ειναι οπως το ποδοσφαιροΔυσκολα μια ομαδα με χειροτερο ροστερ(τουλαχιστον οπως φανηκε χθες) μπορει να νικησει μια με καλύτερο σε σετ παιχνιδι οπου μετραει η ποιοτητα.Η μονη λυση (με τα λιγα που ξερω)σ αυτο να τρεξεις μολις παρεις τη μπαλα ,να κανεις γρηγορες επιθεσειςνα βρεις τον αντιπαλο ανετοιμο.Για ενα ημιχρονο και βαλε δε το καναμε αυτο.
Αν προσθεσεις την αστοχια,την αμυνα με τα ματια και την επιμονη σε μαρκαρισματα που δε βγαιναν με τιποτα, ευκολα καταλαβαινεις γιατι εκανε περιπατο ο προμηθεας.
Φλατεν ,Χαρισον χαλαροι σε εκνευριστικο βαθμο
Τι ωραιο παικτακι ο ..Χαλαζης και δε μιλαω για το σκοραρισμα.Μιλαω για το vision και την ανεση να περναει την μπαλα στους ψηλους με χιλιους τροπους.
Αν προσθεσεις την αστοχια,την αμυνα με τα ματια και την επιμονη σε μαρκαρισματα που δε βγαιναν με τιποτα, ευκολα καταλαβαινεις γιατι εκανε περιπατο ο προμηθεας.
Φλατεν ,Χαρισον χαλαροι σε εκνευριστικο βαθμο
Τι ωραιο παικτακι ο ..Χαλαζης και δε μιλαω για το σκοραρισμα.Μιλαω για το vision και την ανεση να περναει την μπαλα στους ψηλους με χιλιους τροπους.
ΠΑΟΚ - Μπρομηθέας 80-95 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ε όχι και της αλήθειας. Πέρασαν τα χρόνια του πρωταθλητισμού αλλα η πριονοκορδέλα δεν ξεχάστηκε. Έχουμε φάει σφαγαρες κο σφαγαρες και σε δίπλα ματς που η μπάλα έκαιγε
-
- Επικοινωνία:
Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μπορείς να κάνεις "χειρουργείο" χωρίς να χρειαστεί να προβείς σε "τέρατα ". Μιλάμε για ένα άθλημα επαφής..... Λίγο διαφορετική προσέγγιση να έχει το κοράκι στα μαρκαρίσματα των μεν και των δε, διαμορφώνεις αποτέλεσμα και διαφορές!
- Μπαρκαρούτσος
Ιάσονας έγραψε:Απορια πραγματικη. Ο Καραγιαννιδης γιατι δεν μπορουσε να ειναι στο ροστερ ως 5ος ψηλος και μπορει στον προμηθεα?
Γιατί εκεί γίνεται πιο πλούσιος.
Και μόνο ένα βίντεο και μόνο 360 ανάλυση.
Απολαύστε:
[youtube]pTznatxw9EI[/youtube]
Τρεις επίσημους αγωνεςΣουριναμέζος έγραψε:Υπερβολικό νομίζω είναι ένα τέτοιο συμπεράσματα μετά από μόλις έναν επίσημο αγώνα, σίγουρα οι τρείς είχαν πολύ κακή εικόνα αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνοrenegade έγραψε:Πέρα από την τραγική διαιτησία δυστυχώς βλέπω ότι οι μισοί από τους Αμερικανούς χρειάζονται αλλαγή.
Υγ αν δεν είχε κάποιον τραυματισμό θεωρώ τεράστιο λάθος του coach τα μόλις 5 λεπτά στον αρεενο
- kataramenos5
Δε διαφωνουμε για τη διαιτησια.Για τον τροπο παιχνιδιου ειναι η ενσταση μουboogeyman77 έγραψε:Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μπορείς να κάνεις "χειρουργείο" χωρίς να χρειαστεί να προβείς σε "τέρατα ". Μιλάμε για ένα άθλημα επαφής..... Λίγο διαφορετική προσέγγιση να έχει το κοράκι στα μαρκαρίσματα των μεν και των δε, διαμορφώνεις αποτέλεσμα και διαφορές!
Αν δεν κάνουμε άμεσα αλλαγές ξένων θα υπάρξει πρόβλημα.
Γκίλμορ, Φλάτεν, Χάρισον τραγικοί.
Παρόλο που βάλαμε 80 πόντους εμένα μου έμεινε η αίσθηση ότι λείπει το εύκολο καλάθι από την ομάδα και προφανώς το τρίποντο.
Γκίλμορ, Φλάτεν, Χάρισον τραγικοί.
Παρόλο που βάλαμε 80 πόντους εμένα μου έμεινε η αίσθηση ότι λείπει το εύκολο καλάθι από την ομάδα και προφανώς το τρίποντο.
- Σουριναμέζος
Ε το σούπερ καπ με το πλαστικό κύπελλο σαν αυτά που μας δίναν σε σχολικούς αγωνές δεν το πολυβλέπω σαν επίσημο αλλά anyway, είναι ακόμα νωρίς.renegade έγραψε:Τρεις επίσημους αγωνεςΣουριναμέζος έγραψε:Υπερβολικό νομίζω είναι ένα τέτοιο συμπεράσματα μετά από μόλις έναν επίσημο αγώνα, σίγουρα οι τρείς είχαν πολύ κακή εικόνα αλλά ας τους δώσουμε λίγο χρόνοrenegade έγραψε:Πέρα από την τραγική διαιτησία δυστυχώς βλέπω ότι οι μισοί από τους Αμερικανούς χρειάζονται αλλαγή.
Υγ αν δεν είχε κάποιον τραυματισμό θεωρώ τεράστιο λάθος του coach τα μόλις 5 λεπτά στον αρεενο
Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις πολλές αλλαγές, αν πρέπει να γίνει μία ο πιο απογοητευτικός μέχρι τώρα είναι ο Φλάτεν.
Ο Χάρισον είναι 2άρι χωρίς τρίποντο, κάτι που είναι απαγορευτικό στο μπάσκετ των late 10's-20's γι'αυτό και η καριέρα του στο υψηλό επίπεδο κόπηκε απότομα. Έχει όμως ποιότητα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αξιοποιήσουμε.
Για τον Γκίλμορ δεν έχω σχηματίσει πλήρη εικόνα ακόμα, φαίνεται ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην αλλαγή του επιπέδου σε σχέση με τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα στα οποία έπαιζε.
- KalamarGiannis
δεν εχω να προσφέρω πολλά για την ομάδα καθώς δεν έχω εικόνα.
δεν είδα τα 2 φιλικά που κερδίσαμε καθώς έπρεπε να πάω Γιάννενα . όχι για τη μπάλα αλλά για το γύρο της λίμνης.
δεν είδα και το ματς με τους πράσινους, μόνο με το περιστεράκι.
Και χθες λόγω του πάρτυ της κόρης έπρεπε να νταντεύω οκτάχρονα μέχρι να ξεφύγω και έφτασα στο ημίχρονο.
Λοιπόν φέτος πάνω από θέση 7 με τίποτα, ακόμα κι αν αλλάξεις κανα δυο ξένους με ελαφρώς καλύτερους...
Ο Φλάτεν ακόμα κι αν βάλει μερικά σουτ δε μπορεί να δώσει τίποτα, είναι χλιαρός και όσο γρηγορότερα φύγει να ρθει κανας Ντιμίτριους τόσο καλύτερα...
Για το τεσσ'αρι ελάχιστες ελπίδες ίσως γίνει Πόλευ δηλαδή από χαμένος αργότερα κάπως υποφερτός...για τον περσινό μιλάω, γιατί φέτος τον τσίμπησε μύγα τσε τσε και βγάζει αφρούς και μάτια...
Ο Χάρισον είναι το μεγάλο στοίχιμα. Μπορεί να βρει τα μπασίματα που θέλει; μπορεί η ομάδα να δουλέψει γι αυτόν; σίγουρα δεν είναι Χαντς να του δώσεις τη μπάλα και να δημιουργήσει επίθεση...θέλει πολλά και έξυπνα σκριν να βρει χώρους και κίνηση προς το καλάθι... θα το δει η ομάδα ; ποιος ξέρει... αναρωτιέμαι αν αυτά τα πολλά κιλά μπάσκετ που ακούμε κατά καιρούς για διάφορους που ζουν από το άθλημα, αν τελικά ισχύουν...
πως το βλέπετε; υπάρχει γνώση;; ξέρουν τι παίρνουν;; ξέρουν να προσαρμόζουν το σχέδιο , τη λογική τους;; ξέρουν ο κάθε Τακιανός, Λυκογιάννης, Μέξας, Μαρκόπουλος, που μελετάν υποτίθεται ΩΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ να δουν πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα, ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο, ώστε να μην υπάρχει ξεκίνημα αγώνα με 7 λεπτά άποντη την ομάδα...;;;
ΥΓ αυτόν το νέο Κατσίκη από το Κολεγιακό πως τον βλέπετε; θα παίξει λίγο μπάσκετ ή έτσι στα χαμένα θα βρίσκεται εκεί μέσα;
ΥΓ2 γιατί όποιο καλόπαιδο φύγει από μας έρχεται μετά η ώρα να λέμε πως το είχαμε τέτοιο παικτάκι κι εμείς δεν πήραμε ΤΙΠΟΤΑ αγωνιστικά από αυτόν;
δεν είδα τα 2 φιλικά που κερδίσαμε καθώς έπρεπε να πάω Γιάννενα . όχι για τη μπάλα αλλά για το γύρο της λίμνης.
δεν είδα και το ματς με τους πράσινους, μόνο με το περιστεράκι.
Και χθες λόγω του πάρτυ της κόρης έπρεπε να νταντεύω οκτάχρονα μέχρι να ξεφύγω και έφτασα στο ημίχρονο.
Λοιπόν φέτος πάνω από θέση 7 με τίποτα, ακόμα κι αν αλλάξεις κανα δυο ξένους με ελαφρώς καλύτερους...
Ο Φλάτεν ακόμα κι αν βάλει μερικά σουτ δε μπορεί να δώσει τίποτα, είναι χλιαρός και όσο γρηγορότερα φύγει να ρθει κανας Ντιμίτριους τόσο καλύτερα...
Για το τεσσ'αρι ελάχιστες ελπίδες ίσως γίνει Πόλευ δηλαδή από χαμένος αργότερα κάπως υποφερτός...για τον περσινό μιλάω, γιατί φέτος τον τσίμπησε μύγα τσε τσε και βγάζει αφρούς και μάτια...
Ο Χάρισον είναι το μεγάλο στοίχιμα. Μπορεί να βρει τα μπασίματα που θέλει; μπορεί η ομάδα να δουλέψει γι αυτόν; σίγουρα δεν είναι Χαντς να του δώσεις τη μπάλα και να δημιουργήσει επίθεση...θέλει πολλά και έξυπνα σκριν να βρει χώρους και κίνηση προς το καλάθι... θα το δει η ομάδα ; ποιος ξέρει... αναρωτιέμαι αν αυτά τα πολλά κιλά μπάσκετ που ακούμε κατά καιρούς για διάφορους που ζουν από το άθλημα, αν τελικά ισχύουν...
πως το βλέπετε; υπάρχει γνώση;; ξέρουν τι παίρνουν;; ξέρουν να προσαρμόζουν το σχέδιο , τη λογική τους;; ξέρουν ο κάθε Τακιανός, Λυκογιάννης, Μέξας, Μαρκόπουλος, που μελετάν υποτίθεται ΩΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ να δουν πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα, ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο, ώστε να μην υπάρχει ξεκίνημα αγώνα με 7 λεπτά άποντη την ομάδα...;;;
ΥΓ αυτόν το νέο Κατσίκη από το Κολεγιακό πως τον βλέπετε; θα παίξει λίγο μπάσκετ ή έτσι στα χαμένα θα βρίσκεται εκεί μέσα;
ΥΓ2 γιατί όποιο καλόπαιδο φύγει από μας έρχεται μετά η ώρα να λέμε πως το είχαμε τέτοιο παικτάκι κι εμείς δεν πήραμε ΤΙΠΟΤΑ αγωνιστικά από αυτόν;
είναι νωρίς αλλά ναι έχουμε θέματα με τους ξένους (ειδικά αν έπαιρνες λίγο μάτι και το τί έκαναν οι ξένοι του Λαυρίου- θα πείς ΟΚ ενα ματς ειναι αλλά σίγουρα το να φερεις απο το κολλέγιο παικτη με 22 ποντους μεσο ορο και στο πρωτο ματς να σου βαζει 22, δε το λες τυχαιο...):
1. Iσλανδός: παίζει σε ενα δικό του pace. Μπορεί σε σετ? Τί θέλει να παίξει ο Τακιανός?
2. Φλάτεν: είναι catch and shoot παίκτης που εκτελεί κυρίως από το φτερό. Πρέπει να δουλέψει ΚΑΙ η ομαδα για αυτόν αλλά και ο ίδιος πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει positioning σε μια δύσκολη λίγκα. Νομίζω δεν τον βοηθάει και το παιχνίδι του ισλανδού. Πάντως και ο Polley Κάπως ετσι ξεκινησε.
3. Χαρισον: Παίκτης κλειδί. μακρύς, ογκώδης, ξεμαρκάρεται πανεύκολα. Αλλά: ο αμυντικός του πήγαινε 1 βήμα πίσω για να μην φαει το close out, Του άφηνε το σουτ, μπουμ, ενα στα 5 στην καλύτερη. πρόβλημα...
χωρίς ΑΜΕΣΗ βελτιωση και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συνεισφορά από χάρισον, δεν θα πάμε πολύ μακριά. Θα παλεύουμε, θα ματώνουμε, αλλά μέχρι εκεί.
PS: εγώ θα παίρνα έναν ακόμα δημιουργό στην περιφέρεια ΧΤΕΣ.
1. Iσλανδός: παίζει σε ενα δικό του pace. Μπορεί σε σετ? Τί θέλει να παίξει ο Τακιανός?
2. Φλάτεν: είναι catch and shoot παίκτης που εκτελεί κυρίως από το φτερό. Πρέπει να δουλέψει ΚΑΙ η ομαδα για αυτόν αλλά και ο ίδιος πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει positioning σε μια δύσκολη λίγκα. Νομίζω δεν τον βοηθάει και το παιχνίδι του ισλανδού. Πάντως και ο Polley Κάπως ετσι ξεκινησε.
3. Χαρισον: Παίκτης κλειδί. μακρύς, ογκώδης, ξεμαρκάρεται πανεύκολα. Αλλά: ο αμυντικός του πήγαινε 1 βήμα πίσω για να μην φαει το close out, Του άφηνε το σουτ, μπουμ, ενα στα 5 στην καλύτερη. πρόβλημα...
χωρίς ΑΜΕΣΗ βελτιωση και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ συνεισφορά από χάρισον, δεν θα πάμε πολύ μακριά. Θα παλεύουμε, θα ματώνουμε, αλλά μέχρι εκεί.
PS: εγώ θα παίρνα έναν ακόμα δημιουργό στην περιφέρεια ΧΤΕΣ.
- BlackMagicPAOK
Πέρυσι ο Ρενφρο λειτουργούσε και ως πλευ μέικερ.
Φέτος ο ρόλος αυτός είναι αποκλειστικά στον Ισλανδο.
Παίκτης κλειδί είναι ο Μάκνις. Αν μπορεί να γίνει απειλητικός κοντά στο καλάθι τότε θα ανοίγει η άμυνα των αντιπάλων στην περιφέρεια.
Ο Χάρισον από το 2019 και μετά έχει.. ξεπέσει..
Πέρυσι στην Τουρκία είχε 32/125 3π!
Εντύπωση μου έκανε και ο πολύ γρήγορος ρυθμός του ματς. Πάνω - κάτω με το γκάζι πατημένο.
Σωτηρίου και Κωνσταντινιδης δεν έπαιξαν ούτε λεπτό ενώ ο Αρσενοπουλος πήρε 5 λεπτά.
Δηλαδή ροστερ 8-9 παικτών.
Φέτος ο ρόλος αυτός είναι αποκλειστικά στον Ισλανδο.
Παίκτης κλειδί είναι ο Μάκνις. Αν μπορεί να γίνει απειλητικός κοντά στο καλάθι τότε θα ανοίγει η άμυνα των αντιπάλων στην περιφέρεια.
Ο Χάρισον από το 2019 και μετά έχει.. ξεπέσει..
Πέρυσι στην Τουρκία είχε 32/125 3π!
Εντύπωση μου έκανε και ο πολύ γρήγορος ρυθμός του ματς. Πάνω - κάτω με το γκάζι πατημένο.
Σωτηρίου και Κωνσταντινιδης δεν έπαιξαν ούτε λεπτό ενώ ο Αρσενοπουλος πήρε 5 λεπτά.
Δηλαδή ροστερ 8-9 παικτών.
Υπαρχει και ο Σχιζας, που δεν εχει παιξει ακομα
- BlackMagicPAOK
- Μπαρκαρούτσος
Επιτέλους να δω λίγο Παλατάκι...
[youtube]l21gaFHm8g4[/youtube]
[youtube]l21gaFHm8g4[/youtube]