77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
Και όταν σουτάρεις !
Είναι φοβερό αυτό που παθαίνει η ομάδα και δεν μπορεί να βγάλει τελική.
Συνέχισε έτσι και σουταρε και για τους άλλους !
Είναι φοβερό αυτό που παθαίνει η ομάδα και δεν μπορεί να βγάλει τελική.
Συνέχισε έτσι και σουταρε και για τους άλλους !
- thomas Murg
-
Μαμω το var ρε μπαγασα, καιρο ειχα να πανηγυρισω έτσι γκολ. Οσο το σκέφτομαι τρελαινομαι, μέχρι το επομενο την πεμπτη.
-
- Επικοινωνία:
Και ένα πάτημα εντός περιοχής λίγο μετά που έγινε αβαβα φυσικάDimg4a έγραψε:Ηταν οφσαιντ αδερφεRexaris έγραψε:Αρχίσαν να σε κλέβουν κι εσένα. Καλώς ήρθες στην τεταρτοκοσμική ελλάντα.
-
- Επικοινωνία:
Κανείς δεν φταίει που η μανσέτα και το πάτημα στον Despotov δεν δίνονται πέναλτι και ούτε καν στο βαρ........ Κανείς δεν φταίει που τα αγκαλιασματα,τραβήγματα φανέλας, πιάσιμο της μπάλας με τα χέρια και άλλες ομορφιές δεν δίνονται κίτρινες και σε. κάποιες περιπτώσεις ούτε φάουλ! 4 αγωνιστικές έχουμε παίξει και στις 4 σφύριξαν μυστήρια πράγματα εναντίων μας.Παλι καλά που την πληρώσαμε μόνο στο σημερινό και με ΟΦΗ( μάθαμε πως η ανατροπή στην γραμμή δεν είναι πέναλτι) Τρελανε μας και εσύ, μπορείς!τσιριγωτης έγραψε:Η ελλαντα φταίει που ήταν οφσάιντ ο Τόμας. Η ελλαντα φταίει που δεν σκοράρεις για δεύτερο σερι παιχνίδι. Η ελλαντα φταίει που έχεις βασικό φορ τον σαματα. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα κλαίω ή θα γελάω
Μου αρέσει... πιστεύω κάνει για το περιβάλλον (τρελοκομείο) που ονομαζεται Π.Α.Ο.Κ.
Ματωσε το διχτυ χωρις πολλα πολλα ασχετως αν ακυρωθηκε. Το βασικο ειναι οτι εχει την αισθηση του γκολ.
- ΑποστόληςΑ
Πρώτη εμφάνιση θετική. Περιμένω τη συνέχεια και μέχρι τότε εξακολουθώ να κρατώ μικρό καλάθι.
-
Κανείς δεν φταίει που η μανσέτα και το πάτημα στον Despotov δεν δίνονται πέναλτι και ούτε καν στο βαρ........ Κανείς δεν φταίει που τα αγκαλιασματα,τραβήγματα φανέλας, πιάσιμο της μπάλας με τα χέρια και άλλες ομορφιές δεν δίνονται κίτρινες και σε. κάποιες περιπτώσεις ούτε φάουλ! 4 αγωνιστικές έχουμε παίξει και στις 4 σφύριξαν μυστήρια πράγματα εναντίων μας.Παλι καλά που την πληρώσαμε μόνο στο σημερινό και με ΟΦΗ( μάθαμε πως η ανατροπή στην γραμμή δεν είναι πέναλτι) Τρελανε μας και εσύ, μπορείς![/quote]
Όταν πάψουμε να κάνουμε σαν μικρά παιδιά κ δούμε λίγο τα του οίκου μας, τότε ναι, μπορεί κ να πάμε καλά. Πόσες ήταν οι τελικές εχθές; ; παίζαμε καθυστερήσεις κ εμείς ολομοναχοι γυρίζαμε την μπάλα πίσω. Ούτε μια γιόμα που παιζόταν η τελευταία φάση.
Αδικήθηκες; ; ναι θα πω εγώ, αλλά εδώ ολόκληρη παε δεν έβγαλε κάτι. Μονο σε κάτι πηγαδακια του τουιτερ ότι ο διαιτητής κάνει πολιτική. Εγώ θα σε ρωτήσω κατι: παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο εχθές; ; ναι θα σου πω εγώ,μέχρι το πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό πρεσινγκ κ καλή (;;;;;) κυκλοφορία. Αντε πες καλή..
Από ουσία; ; Πόσες τελικές είχαμε στην εστία; ; Πόσες φορές πατήσαμε με αξιώσεις την περιοχή του σκουληκιου; ;;;που έπαιζε το φορ; ;; κυνήγι μπάλας έκανε; ; αυτό το κάνουν και άλλοι..
Όταν πάψουμε να κάνουμε σαν μικρά παιδιά κ δούμε λίγο τα του οίκου μας, τότε ναι, μπορεί κ να πάμε καλά. Πόσες ήταν οι τελικές εχθές; ; παίζαμε καθυστερήσεις κ εμείς ολομοναχοι γυρίζαμε την μπάλα πίσω. Ούτε μια γιόμα που παιζόταν η τελευταία φάση.
Αδικήθηκες; ; ναι θα πω εγώ, αλλά εδώ ολόκληρη παε δεν έβγαλε κάτι. Μονο σε κάτι πηγαδακια του τουιτερ ότι ο διαιτητής κάνει πολιτική. Εγώ θα σε ρωτήσω κατι: παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο εχθές; ; ναι θα σου πω εγώ,μέχρι το πρώτο ημίχρονο είχαμε καλό πρεσινγκ κ καλή (;;;;;) κυκλοφορία. Αντε πες καλή..
Από ουσία; ; Πόσες τελικές είχαμε στην εστία; ; Πόσες φορές πατήσαμε με αξιώσεις την περιοχή του σκουληκιου; ;;;που έπαιζε το φορ; ;; κυνήγι μπάλας έκανε; ; αυτό το κάνουν και άλλοι..
15 γκολ είναι σίγουρα.
Δεν χρειάζεται να δεις κάτι παραπάνω απ τον συγκεκριμένο...
Δεν χρειάζεται να δεις κάτι παραπάνω απ τον συγκεκριμένο...