ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha (C)
7
3%
Troost-Ekong
2
1%
Koulierakis
1
0%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
1
0%
Schwab
1
0%
Konstantelias
4
2%
A. Zivkovic
2
1%
Taison
142
69%
Thomas
42
20%
Kedziora
1
0%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tzimas
1
0%
Murg
1
0%
Vrakas
1
0%

Σύνολο ψήφων: 206

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε, ψιτ...

Να σας πω...

ΞΕΚΑΥΛΩΣΑΤΕ;;;;

[youtube]h5TxM9ocZJU[/youtube]

ΑΪΝΤΑΑΑΑ!!!!

Ευχαριστούμε, free4!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πω-πω λαός. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ η κερκίδα σήμερα απ' άκρου εις άκρον. Οι Σκωτσέζοι στην 8 έβγαλαν τα κινητά τους και βιντεοσκοπούσαν άφωνοι.
Και τι ομάδα. Αν και ο αντίπαλος αποκλείστηκε από το ίδιο το ποδόσφαιρο, γιατί αυτό που προσπαθούν να παίξουν είναι της δεκαετίας του '60, μου άρεσε η κινητικότητα της ομάδας με εναλλαγές θέσεων και ταχύτητα, με προσπάθεια κάθετου παιχνιδιού, με πάγωμα όταν χρειαζόταν. Το τρίτο γκολ με δύο μπαλιές (η πρώτη από τον Κοτάρσκι!), ήταν όλα τα λεφτά σήμερα.
Ρε Τάισον, σίγουρα είσαι 35 και όχι 25;
Ο Σβαμπ πάτησε κάθε γωνιά του γηπέδου.
Μαχητικός με γκολ και ασίστ ο Τόμας.
Ο Εκόνγκ ανεβαίνει συνεχώς και κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Κουλιεράκη.
Σκυλί πολέμου και ο Τσιγγάρας και ο Αντρίγια.
Ο Κωνσταντέλιας λίγο να απλοποιήσει το παιχνίδι του, γιατί από μπάλα ξέρει χίλια κιλά.
Τί έγινε με τα άλλα αποτελέσματα, υπάρχει περίπτωση να είμαστε επικεφαλής ομίλου αύριο;
Συνεχίζουμε όχι έτσι, αλλά πολύ καλύτερα με τις ενισχύσεις.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Αυτο να το διαβασουν τα παλικαρια που ανηκουν στους οργανωμενους, γιατι ειμαι σιγουρος πως ειτε οι ιδιοι ειτε καποιοι κοντα σε αυτους, μπαινουν και διαβαζουν οσα γραφονται γι αυτους διαδικτυακα: σημερα ησασταν ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Αυτο ηταν Τουμπα. Αυτο ηταν Θυρα-4. Αυτο ηταν το «ναι ρε, ΠΑΟΚ» μας και τα Τεσσερα Γραμματα.

Δωστε το σωστο παλμο με τα σωστα ΠΑΟΚτσηδικα συνθηματα και θα σας ακολουθησουν μεχρι και συνταξιοδοτημενα πια γερασμενα πετσια.

Ετσι διδασκονται μαθηματα οπαδισμου στα ΠΟΚεμον και σ ολο τον κοσμο.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από DimitrisS »

navigator11 έγραψε:Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ για σήμερα. Την για 8η συνεχόμενη χρονιά πιο δύσκολη συναισθηματικά μέρα για εμένα μου χάρισαν μια πιο όμορφη μέρα σε σχέση με άλλες χρονιές. Και ξέρω πως σε μια άλλη διάσταση κάποιο πολύ δικό μου ΠΑΟΚτσάκι, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, ακούγοντας στο ραδιόφωνο μια μέρα πριν την 3άρα που μας έριξε το Γιάννενο στους Ζωσιμάδες ενώ χαροπάλευε, έσκασε ένα γλυκό χαμόγελο σήμερα.

Ναβι μου να είσαι καλά φίλε. Το ΠΑΟΚτσακι σου χαμογελάει σίγουρα.

Να χαμογελάτε μαλακες. Είτε ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, είτε τελευταίος.

Υ.Γ. Πολλα μπράβο σε όλους στην ομάδα.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Μπράβο στην ομάδα κάτι πολύ όμορφο παει να γίνει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Επιστρέφει σιγά σιγά η κ@υλα...
Έναν εξτρέμ...
Διπλό στην Κρήτη...

...και βλέπω τους Αρκουδομαρουπες να ετοιμάζουν βαλίτσες για τουρ στα ζαχαροπλαστεία και τα ψιλικατζιδικα στα εξωτικά Σέρρας!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

navigator11 έγραψε:Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ για σήμερα. Την για 8η συνεχόμενη χρονιά πιο δύσκολη συναισθηματικά μέρα για εμένα μου χάρισαν μια πιο όμορφη μέρα σε σχέση με άλλες χρονιές. Και ξέρω πως σε μια άλλη διάσταση κάποιο πολύ δικό μου ΠΑΟΚτσάκι, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, ακούγοντας στο ραδιόφωνο μια μέρα πριν την 3άρα που μας έριξε το Γιάννενο στους Ζωσιμάδες ενώ χαροπάλευε, έσκασε ένα γλυκό χαμόγελο σήμερα.

Να σαι γερος να τον θυμασαι παντα φιλε μου.Αφιερωμενο το σημερινο.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Baldur έγραψε:Αυτο να το διαβασουν τα παλικαρια που ανηκουν στους οργανωμενους, γιατι ειμαι σιγουρος πως ειτε οι ιδιοι ειτε καποιοι κοντα σε αυτους, μπαινουν και διαβαζουν οσα γραφονται γι αυτους διαδικτυακα: σημερα ησασταν ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Αυτο ηταν Τουμπα. Αυτο ηταν Θυρα-4. Αυτο ηταν το «ναι ρε, ΠΑΟΚ» μας και τα Τεσσερα Γραμματα.

Δωστε το σωστο παλμο με τα σωστα ΠΑΟΚτσηδικα συνθηματα και θα σας ακολουθησουν μεχρι και συνταξιοδοτημενα πια γερασμενα πετσια.

Ετσι διδασκονται μαθηματα οπαδισμου στα ΠΟΚεμον και σ ολο τον κοσμο.

:nairepaok:

Έτσι! Έσουρα πολλά στην 4 στα προηγούμενα ματς. Σήμερα τους καραγουσταρα και μπράβο τους!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Όλοι μαζί εκεί στον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου είχαν κερκιδάρα απόψε!
Να το θυμάσαι πάντα το ΠΑΟΚτσάκι navi!

Σ' ευχαριστούμε για το "μάθημα" που μας έδωσες σήμερα!
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΤΕΛΕΙΑ ποδοσφαιρικη βραδια,μπραβο σε ολους.Μολις γυρισα απο τη ΤΟΥΜΠΑΡΑ,παω να το δω σπιτι να ξαναγουσταρω.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με συγκίνησε η ανάρτησή σου αδελφέ. Μπροστά σε τέτοια συναισθηματική φόρτιση τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν. Να είσαι γερός, να τον θυμάσαι με πολλή ΑΓΑΠΗ.
Άβαταρ μέλους
navigator11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από navigator11 »

Να είμαστε όλοι καλά, μάγκες. Να χαρούμε την ομαδάρα μας. Φαίνεται το τρένο να ξαναμπαίνει στις ράγες. Θα έρθουν και οι δύο στα "φτερά" που μας λείπουν. Δε θα αφήσουν την ομάδα έτσι. Φέτος η χρονιά θα είναι της ΠΑΟΚάρας μας.

Τι ωραία ατμόσφαιρα σήμερα! Αυτό είναι το κλειδί. Ομάδα του πες 7 ως τώρα ο ΠΑΟΚ ,με τέτοιο κλίμα, να αποδίδει για 8,5. Να το κρατήσουμε αυτό και σε ζόρικες μέρες που αναπόφευκτα θα έρθουν. Λυσσαλέα στήριξη. Σε όλους, ομάδα και διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Φοβερή βραδυά, πήγε όπως προέβλεψα 4-0. Διαφορά ποιότητας χαοτικής.

Και κερκιδάρα από τα παλιά, τί ήταν αυτό σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mailman_4 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 23:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τεράστια νίκη σήμερα με καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είδα επιτέλους να μην κινδυνεύουμε, να μην περιορίζομαι σε πασουλες στη δική μας άμυνα, αλλά και επιτέλους δουλεμενες αντεπιθέσεις. Ομάδες που δεν έχουν το τελευταίο, χάνουν πολλά. Επέστρεψε και το aggressiveness ξανά με μεταγραφές χαφ και την επιστροφή Τσιγγαρα. Κάπως έτσι, ελευθερωνονται και τα εξτρεμ και δεν κουράζονται μόνο από το να κάνουν άμυνα. Μακάρι να κλείσουμε και 2 εξτρμαρες και πάμε για πρωτάθλημα.

Μπράβο στον Ραζβαν που μας έκανε πάλι ομάδα. Μπράβο στη διοίκηση που έδιωξε αρκετα παλτά, πούλησε σε καλές τιμες και φέρνει αξιόλογους ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν την ομάδα.

Σήμερα όλα δούλεψαν πραγματικά τέλεια. MVP o Taison, και έπαθα πλάκα με την κίνηση του στο χώρο στο 4ο γκολ και τα συνολικά του τρεξίματα. Φοβερός Μπραντον, Ζιβκο, Ντένις, Κουλιερακης, Εκονγκ, Βιειρινια. Μπράβο σε όλους και την όμορφη κερκίδα. Σήμερα ένιωσα περηφάνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Τέλεια βραδιά! Ομαδάρα! Κερκιδαρα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”