+1rade paprica έγραψε:Η ομάδα παρά τις συνεχείς προσθαφαιρέσεις
δείχνει συνοχή
και παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται
αργά αλλά σταθερά
ακόμα και όταν αντιμετωπίζει σημαντικές ελλέιψεις
όπως σήμερα
Αλλά και σε ατομικό επίπεδο δείχνουμε βελτίωση
ίσως ακριβώς και λόγω της ομαδικής βελτίωσης
βλέπουμε τον αναγεννημένο Ζίφκο,
τον Κούλιε και τον Τσιγγάρα από στοιχήματα να γίνονται σταθερές
τον Κοτάρσκι να συνεχίζει να μας εκπλήσσει
και όλες τις νέες μεταγραφές να προσαρμόζονται ταχύτατα
Φαίνεται ότι φέτος κάτι πετυχαίνουμε σωστά στη χημεία της ομάδας
Μακάρι να κρατήσει
++++eorptol1 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ......ΜΑΚΡΙΑ Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ......ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.....![]()
![]()
![]()
fireblade4 έγραψε:πριν 2 μερες πηγα να μαζεψω απο το κτημα τους γονεις μου και 4 σκυλια για να αποφυγουμε τη φωτια,ευτυχως για καμμια 500 μετρα δεν εφτασε εκει,και σημερα παππους μπαμπας και γιος πανηγυρισαμε εκει ακομα μια νικη μαζι,ευχαριστω μεγαλε ΠΑΟΚ για την χαρα που μας εδωσες μεσα στην στεναχωρια μας!![]()
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε καπαμαρου,να εισαι καλα!Kabamaru11 έγραψε:fireblade4 έγραψε:πριν 2 μερες πηγα να μαζεψω απο το κτημα τους γονεις μου και 4 σκυλια για να αποφυγουμε τη φωτια,ευτυχως για καμμια 500 μετρα δεν εφτασε εκει,και σημερα παππους μπαμπας και γιος πανηγυρισαμε εκει ακομα μια νικη μαζι,ευχαριστω μεγαλε ΠΑΟΚ για την χαρα που μας εδωσες μεσα στην στεναχωρια μας!![]()
![]()
Κουραγιο αδερφε
Το ειπε και ο Λουτσε, οτι περίμενε να κρατησουμε παραπανω μπαλαgiapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου παίξαμε πολύ άσχημα σήμερα,πολλά λάθη .
Ελαφρυντικό υπάρχει και είναι σημαντικότατο , η έλλειψη πολλών παικτών. Αλλά νομίζω δε σταθήκαμε όπως έπρεπε, να κρατήσουμε μπάλα , να το πάμε το παιχνίδι εκεί που είχαμε πλεονέκτημα.
Η νίκη μετράει , πήραμε προβάδισμα αλλά υπάρχει επαναληπτικός. Δεν έχει τελειώσει κάτι , οι Σκωτσέζοι ως λαός δεν είναι οι τύποι που θα έρθουν για ηλιοθεραπεία.
Μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε , το έχει ανάγκη όλη η ομάδα και θα καταστήσει τη χρονιά θετική. Από Σεπτέμβριο μήνα. Πολύ μεγάλη υπόθεση.