ΠΑΟΚ - hajduk split 3-0 σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
62
37%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
2
1%
ΕΝΚΟΝΓΚ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ
1
1%
ΣΒΑΜΠ
4
2%
ΣΟΑΡΕΣ
1
1%
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΙΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
30
18%
ΝΑΡΕΙ
1
1%
ΖΙΦΚΟΒΙΤΣ
52
31%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
12
7%
ΣΑΜΑΤΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 167

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - hajduk split 3-0 σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Κάποιος διαμαρτυροταν στο 25-30ο λεπτό γιατί έξω ο Φελίπε.

Ο. Φελίπε είναι η 2η αν όχι η 3η φορά που μπαίνει και στα 5 λεπτά βγαίνει αναγκαστικά. Το παιδί φαίνεται να έχει κάποιο θέμα.

Δυστυχώς δε βλέπω πως μπορεί να προσφέρει αν και μετά τη λάθος πάσα που έκανε, φάνηκε να βρίσκει πατήματα.

Πραγματικά προς το παρόν 3,5 εκ στον κουβά

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και γιατι ρε συ σουρμε μεχρι να ερθει σε εμας δεν είχε κανένα πρόβλημα το παιδί?
τι γίνεται...ολοι αλλεργικοι στο σαλονικιώτικο χορτάρι είναι?
Που να ξέρω..

Εγώ βλέπω ότι πέρυσι μια φορά χωρίς κανέναν λόγο έπεσε κάτω και σφαδαζε με καθαρή μαγνητική τις επόμενες μέρες και σήμερα στα καλά καθούμενα πάλι κάτω και δεν μπορεί.

Τώρα το τι συμβαίνει δεν ξέρω...

renegade

Δημοσίευση από renegade »

οταν λες καθαρη μαγνητικη...ηταν τοσο καθαρη οσο του ολιβειρα στα πλευρα?
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

wickerman έγραψε:Έχετε εθιστεί στη μίρλα μερικοί. Για άλλη μία φορά ανυπόφορο το live του ματς. Συνεχίστε έτσι να τα διαβάζετε οι ίδιοι σας και να κάνετε high five για το ποιος θα κράξει περισσότερο την ομάδα. Εγώ δεν πρόκειται να ξανανοίξω τα thread των αγώνων. Χίλια μπράβο στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά που τα δώσανε όλα και προκρίθηκαν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Μπήκα και διάβασα τα σχόλια που γίνονταν την ώρα του αγώνα και θέλω να ρωτήσω τους μόντς. Εάν σιχτριρίσω προσωπικά δύο τρεις προλαβαίνω να γυρίσω από το μπαν στο επόμενο ευρωπαϊκό; :D

Ρε μλκς σοβαρά τώρα; Όλοι χεσμένοι ήμασταν αλλά με τόση ξινίλα πώς αντέχεται και τον ίδιο σας τον εαυτό; Είναι δηλαδή ανάγκη να γράφετε και να κράζετε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

renegade έγραψε:οταν λες καθαρη μαγνητικη...ηταν τοσο καθαρη οσο του ολιβειρα στα πλευρα?
Περυσι βρε όταν έπεσε στα καλά καθούμενα μετά δεν έκανε μαγνητική; αυτή ανέφερε το ιατρικό επιτελείο ότι ήταν καθαρή.

Αν δεν ήταν καθαρή και είπαν ψέματα είναι μαλάκια.

Αν. Ο. Παίκτης με τόσα λίγα λεπτά συμμετοχής και χωρίς καταπόνηση βγάζει τραυματισμους τόσο εύκολα δε θα παίξει ποτέ.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

thomas Murg έγραψε:
wickerman έγραψε:Έχετε εθιστεί στη μίρλα μερικοί. Για άλλη μία φορά ανυπόφορο το live του ματς. Συνεχίστε έτσι να τα διαβάζετε οι ίδιοι σας και να κάνετε high five για το ποιος θα κράξει περισσότερο την ομάδα. Εγώ δεν πρόκειται να ξανανοίξω τα thread των αγώνων. Χίλια μπράβο στην ομάδα και σε όλα τα παιδιά που τα δώσανε όλα και προκρίθηκαν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Μπήκα και διάβασα τα σχόλια που γίνονταν την ώρα του αγώνα και θέλω να ρωτήσω τους μόντς. Εάν σιχτριρίσω προσωπικά δύο τρεις προλαβαίνω να γυρίσω από το μπαν στο επόμενο ευρωπαϊκό; :D

Ρε μλκς σοβαρά τώρα; Όλοι χεσμένοι ήμασταν αλλά με τόση ξινίλα πώς αντέχεται και τον ίδιο σας τον εαυτό; Είναι δηλαδή ανάγκη να γράφετε και να κράζετε;
Η ξινίλα δεν αντέχεται!

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ σημαντική πρόκριση όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας. Ο προπονητής σωστά,κατά την άποψη μου,είπε ότι δεν έχει να πανηγυρίσει για κάτι αφού επί της ουσίας δεν έχουμε καταφέρει κάτι πέρα από το ότι είμαστε ζωντανοί. Τώρα με τη Χάρτς παίζεται όλη η χρονιά.

Η εμφάνιση της ομάδας νομίζω ήταν κακή. Ασυνδετη , ακίνδυνη επιθετικά και ασταθής αμυντικά. Πολλά λάθη εκονγκ στην αρχή,κοταρσκι, μπαμπά, κουλιερακης ,δε νομίζω να υπήρξε κάποιος χωρίς χοντρό τσαφ. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βάλαμε ένα γκολ σφραγίδα του ντελια και μετά αντί να λυθούν τα ποδια μας ,γίναμε χειρότεροι. Ξεκινάει το 2ο ,τσαφ κουλιερακη. Μέχρι να γίνει το 2-0 ήμασταν μέτριοι έως κακοί.

Στο σύνολο της σειράς, οι λεπτομέρειες ήταν σχεδόν όλες υπέρ μας και με αυτό το τρόπο καλύφθηκε η κακή απόδοση. Ελπίζω να βελτιωθεί η ομάδα, να ενισχυθεί, να προπονήσει,να πάει σε ψυχολόγο....γενικά να κάνει ότι πρέπει να γίνει. Η τύχη καλά είναι να συνοδεύεται από ικανότητα γιατί αν είναι μόνη της γρήγορα στερευει.

Θα φέρω ως παράδειγμα το χαμένο τελικό. Χάσαμε μεν ,αλλά όλες οι λεπτομέρειες η αλλιώς τύχη, ήταν με τις κουλες. Είχαμε 4-5 ευκαιρίες για γκολ και δε μπήκε και αυτοί χωρίς υποψία ευκαιρία στην αναμπουμπουλα έβαλαν γκολ. Το ανάποδο έγινε σήμερα. Οι άλλοι είχαν τελικές και παραγωγή παιχνιδιού, εμείς βάζαμε γκολ.

Ελπίζω η σημερινή πρόκριση να επηρεάσει έστω και λίγο την οπτική του Σαββίδη για την ομάδα φέτος και να γίνει κάποια υπέρβαση. Μετά τους διαφαινόμενους τραυματισμους, τη χρειαζόμαστε.

Κι ένα τελευταίο. Είναι τόσο προβληματική η ομάδα που ο προπονητής δε μπορεί να μην είναι μέρος της εξίσωσης. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Είναι τεχνικό το θέμα, τακτικής; Δεν τα μεταδίδει καλά στους παικτες; Αυτοί είναι χαμηλής ποιότητας και δε καταλαβαινουν; Είναι ψυχολογικο; Τι σκατα είναι δε καταλαβαίνω. Πρέπει να το βρουνε όμως.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

3-0, τεράστια πρόκριση και μόνο 7 σελίδες! Αν είχαμε αποκλειστεί τώρα θα είμασταν στις 107 και λίγα λέω! ΡΑΖΒΑΝΑΡΟΣ!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Και ένα μεγάλο μπράβο στον Μπράντον που βγάζει τη μαγική ασίστ που κλειδώνει το παιχνίδι. Αδίκως τρώει κράξιμο. Πολύ τρέξιμο και τους βγάζει την πίστη τους αμυντικούς. Για παιχνίδια που η ομάδα θα πρεσάρει είναι μανούλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σωστός,ωραιος Μπραντον ψύχραιμος και με σωστή πάσα.μπραβο του
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Εντωμεταξύ παράπονο το έχω. Εντάξει οι ποκίτες ΑΡΔ, αλλά και οι δικοί μας το ίδιο.

Αυτή τη στιγμή η Χάιντουκ που έπαιζε στο κόνφερανς ως αδύναμη θεωρητικά έχει καλύτερη ομάδα από την ισχυρή στο Τσ λ Ντινάμο (στο πιο πρόσφατο ματς, αυτό του πρωταθλήματος κέρδισε η Χάιντουκ εκτός με ανατροπή)
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Μια όμορφη βραδιά!!! Άντε φέρτε κανέναν παίκτη τώρα....
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

BlackFriday, όταν έγραψες για τους Παρτιζάνους στην 4 σφίχτηκε λίγο η ψυχή μου μην έχουμε μανούρες.

Για πες. Υπήρξαν θέματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τιμωρία; πυρσοί κτλ.;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στο γήπεδο δεν άναψε ΤΙ ΠΟ ΤΑ. Κάποιοι έκαναν άριστα τη δουλειά τους, συγχαρητήρια.

Στην είσοδο της θύρας 5 και σε μια καντίνα μετά τον αγώνα, είδα τέλειες φιδογυριστες ουρές αναμονής με τάξη και αλφαδιά. Μάλλον υπήρχε ικανή μάζα Ευρωπαίων ΠΑΟΚτσήδων στο γήπεδο σήμερα.

Είδα φορεμένες 3 από τις 4 φανέλες. Η ριγέ χωρίς όνομα και αριθμό έχει ένα μεγάλο λευκό κενό στην πλάτη. Με όνομα τρώγεται. Η μαύρη είναι σούπερ το ξέρουμε όλοι. Η μπλε με εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ αρχοντική φανέλα, τη φοράς σε βάφτιση άνετα.

Ευτυχώς έχουμε επιθετική δυστοκία και βάλαμε όσα γκολ έβαλαν όλοι οι άλλοι μαζί.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Αβόλευτοι, σε/σας ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Και κάτι τελευταίο για το λάιβ του αγώνα όπου εκεί ανάμεσα στα άλλα διάβασα ότι το σπρώξιμο στον Σαμάτα ήταν γλίστρημα και ότι έγινε φάση για πέναλτι στον Λιβάγια. :mrgreen:

Η ψήφος μου στον Μπράντον φυσικά για τα όσα έχει ακούσει όλο το καλοκαίρι.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

thomas Murg έγραψε:BlackFriday, όταν έγραψες για τους Παρτιζάνους στην 4 σφίχτηκε λίγο η ψυχή μου μην έχουμε μανούρες.

Για πες. Υπήρξαν θέματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τιμωρία; πυρσοί κτλ.;
Τίποτα απολύτως! Ούτε ένας πυρσός. Ούτε κάποιο αντικείμενο είδα να πέφτει. Ένα πανό μάλλον στα σερβικα είδα κάποια στιγμή αλλά δεν γνωρίζω αν έγραφε κάτι επιλήψιμο. Γενικά η κερκίδα μια χαρά ήταν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”