15. William Troost-Ekong
15. William Troost-Ekong
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 03 Αύγ 2023, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: 15. William Troost-Ekong
Προς μοντς - μονίμως μου βγάζει Cache 503 Guru Meditation Error, εκτός αν το ποστ μου είναι χαχαχαχα ή σατανά. Τι φάση (για να δω - θα ανέβει?);cellophan έγραψε:Χαχαχαχαχαχαrenegade έγραψε:Μαλακα μου εφιάλτης
Θα ξεχασουμε γρηγορα τον Ινγκασον... Πολυ καλος και στο παιχνίδι απο πίσω..
- pisakaipoupoula
Αν αυτός λογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος, με κανονικούς αντιπάλους θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν ...κρατάω μια πισινή γιατί είναι νωρίς κ έκανε μισή προετοιμασία αλλά σαν πρώτο δείγμα ήταν πάρα πολύ μέτριος απέναντι σε παικτάκια
Κακος στο πρώτο, βελτιωμένος στο δεύτερο. Θέλει χρόνο αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και θα γίνει πιο σταθερός.
-
Θυμάστε τον Βαρέλα της πρώτης χρονίας και τον Ίνγκασον τον πρώτο του 1,5 χρόνο? Αν ναι, υπομονή. Αν όχι, ο Εκόνγκ ήταν μια κλάση πάνω.
- Kabamaru11
Πολλες φορες ενα νεο σεντερ μπακ θελει εκτος απο χρονο και καλο παρτενερ με χημεια μεταξυ τους.
Με τον Μιχα δεν νομιζω πως κολλαει τοσο πολυ,φαινεται κ ο Μιχα χαλια,ισως με Κουλιε να ειναι καλυτερος.
Σπαζοκεφαλια η σταθερα στο διδυμο των στοπερ για ολες τις ομαδες γενικα.
Με τον Μιχα δεν νομιζω πως κολλαει τοσο πολυ,φαινεται κ ο Μιχα χαλια,ισως με Κουλιε να ειναι καλυτερος.
Σπαζοκεφαλια η σταθερα στο διδυμο των στοπερ για ολες τις ομαδες γενικα.
Δεν ξέρω αλλά τα στόπερ μας μαρκάρουν τους αντιπάλους λες και τους βλέπουν πρώτη φορά.η γνωρίζοντας τις κινήσεις τους και τον τρόπο που αγωνίζονται
- john4serres
Παίκτης των 200.000 πηρε υπεραξία από τη Pozzo Familia και μιας μέτριας εθνικής Νιγηρίας
Θα πονέσουν τα ματάκια μας το πρώτο εξάμηνο.
Θα πονέσουν τα ματάκια μας το πρώτο εξάμηνο.
Συμφωνωpisakaipoupoula έγραψε:Αν αυτός λογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος, με κανονικούς αντιπάλους θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν ...κρατάω μια πισινή γιατί είναι νωρίς κ έκανε μισή προετοιμασία αλλά σαν πρώτο δείγμα ήταν πάρα πολύ μέτριος απέναντι σε παικτάκια
- Metagrafakias
πολυ βαρυς μεχρι στιγμης με εχει απογοητευσει...καμια σχεση με Ινγκι μακαρι να βελτιωθει αλλα στη θεση αποδυναμωθηκαμε αισθητα...