αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
2%
Sastre
3
3%
Ingason
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
1
1%
Ζivkovic
1
1%
Taison
44
43%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Thomas
1
1%
Biseswar
23
23%
Vieirinha
3
3%
El Kaddouri
1
1%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
22
22%

Σύνολο ψήφων: 102

Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Re: αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paokkerkir »

Οπως ειπα και στο προηγούμενο ποστ, δεν μιλουσα πριν, τωρα που τελειωσε η σεζον μπορω να τα πω.

Ο Λουτσεσκου έκλεισε τον κυκλο του στην ομαδα και καλο ειναι να το καταλαβουν ολοι.

Παικτες που εγραψαν το ονομα τους με χρυσα γραμματα στην ιστορια της ομάδας, τους εκανε να περιφερονται με ρολο Ελ Σιντ στο γηπεδο και τους εξευτελισε στην διαρκεια της φετινης κυριως χρονιας.

Κατα συνεπεια, αποκαθηλωθηκε και ο ίδιος.

Ματς με παικτη περισσοτερο για 85+ λεπτα, το εχασε μονος του. Ενα ταιριαστο κλεισιμο σε μια χρονια ανορθογραφιας.

Ε λοιπον, φτανει. Ευχαριστούμε αλλα φτανει.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

V-olakiotis έγραψε:Δεν φοβάμαι τις τιμωρίες. Εκφραστηκα πριν δεν έχω άλλο κουράγιο...

Αδέρφια δεκατέσσερα χρόνια εδώ, αλλά σήμερα αποχωρώ. Δεν αξίζει να σχολιάσω περαιτέρω.

Θα σας θυμάμαι όλους και όλες!

Να είστε καλά! Αν βρεθούμε κάπου θα είναι στους δρόμους...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Εδώ θα κάτσεις αδερφέ, όλοι σκατά είμαστε σήμερα και θα πούμε και κάτι παραπάνω, αλλά μια οικογένεια είμαστε. Δε θα τα παρατήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

nunies4 έγραψε:Και τι να φέρει rain; Ξαναγυρίζουμε στην κουβέντα που είχαμε πριν μια εβδομάδα; Αυτό το πράγμα που είδαμε σώζεται με 3 11δατες μεταγραφές;
Πείτε μου έστω μια γραμμή του γηπέδου που δεν χρειαζόμαστε παίκτη (ες);
Ακόμα και εκεί που δεν αγγίζουμε η απόδοσή τους τελευταία είναι κάτω και από μέτρια
Συμφωνώ πάνα κάτω και πλαγίως. Η ομάδα στερείται ποιότητας σε πολλές θέσεις. Επιπλέον υποτιθέμενοι ποιοτικοί παίκτες έκαναν άθλιο ματς. Θες Ζίφκοβιτς; Θες Ιγνασον; Αν δεν αναβαθμιστούμε σε ποιότητα η φυσιολογική εξέλιξη των πραμάτων θα είναι αυτή κάθε χρόνο.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Σύμφωνα με τα συμβόλαια και τα ποσά που δαπανήθηκαν για μετεγγραφές στην φετινή χρονιά έπρεπε το καράβι να το σπρώξουν κουρτιτς Αουγκούστο ιγκι ζιφκο κοταρσκι Ολιβέιρα Φιλίπε κουαλιατα ναρει Ολιβέιρα νταντας Μπράντον νασμπεργκ καντουρι ενώ σαστρε Ράφα καργας σβαμπ βιερι λύρα Τσαούσης θα γέμιζαν τα κενά....
Τελικά καταλήξαμε να περιμένουμε από την Κ19 δηλαδή τον ντελια και τον κουλιερακη και προς το τέλος από την κ17 δηλαδή τον Τζίμα να μας ξελασπωσουν.
Λυπάμαι Mr Boto και Mr razvan....Αποτυχατε στον στόχο που έθεσε η διοίκηση.... είστε ακριβοπληρωμένοι είχατε καλό μπάτζετ στα χέρια σας, δουλεύετε σε εύρωστο κλαμπ χωρίς προβλήματα..
Αποτυχία, ήρθε η ώρα να απολογηθειτε.....
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ψυχραιμία . Η ομάδα έχει μπροστά της δύο δρόμους. Αν ο Ιβάν πάρει ζεστά την ενίσχυση του ΠΑΟΚ θα δούμε καλές μέρες. Αν συνεχιστεί το πλάνο με φορ από Β Ισπανίας και μεταγραφές που το τρανσφερμαρκτ δεν έχει φωτογραφία, αφοσιωθείτε στις παραλίες και προετοιμαστείτε για τα ίδια με τα φετινά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:Βάλτε τα τώρα με τον Λουτσε, με τους παίκτες, με το σταφ, με τον Γκαγκάτση και πάει λέγοντας.

Μόνο με τον πραγματικό υπεύθυνο αυτής της κατάντιας μην ασχοληθείτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μάλλον δεν κ ατάλαβες ότι παίζαμε από το πέμπτο λεπτό με παίκτη παραπάνω
Της γάμησε την ψυχολογία της ομάδας με το να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν την πιστεύει
Το σημερινό ήταν η μεγαλύτερη ντροπή η οποία entdeckungstour ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ
Ναι ξέρω φταίει ο Σαββίδης που δεν χώνει δισεκατομμύρια
Πάμε στο δικό σου σκεπτικό στον τελικό της Φιλαδέλφειας Δεν έπρεπε καν να κατέβουμε

Ντροπή ντροπή και πάλι ντροπή
Αν δεν δηλώσει σήμερα παραίτηση ό λουτσέσκου θα χάσει και τον τελευταίο που τον σέβεται
Να παραιτηθεί, να φύγει, να τον διώξουν. Ούτε με νοιάζει βασικά.

Οποιος νομίζει ότι απλά με την φυγή του Ραζβαν θα αλλάξει η ομάδα προς το καλύτερο πολύ φοβαμαι ότι θα απογοητευτεί οικτρά πάντως.

Σου έχω ξαναγράψει
Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 6 παίκτες που παίρνουν από 1 εκατομμύριο και πάνω και καμιά δεκαριά στο οικονομικό group 4-7 κατοστάρικα.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι χρειάζεσαι κανένα budget 200 εκατομμύρια για να κερδίσεις τελικό που έπαιζες από το 5ο λεπτό με παίκτη παραπάνω...τι να πω σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Όσο για την ιδιοκτησία... ήταν στο γήπεδο σήμερα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πραγματικα με εξαιρεση κανα δυο παιχτες οι αλλοι μοιαζουν μετριοι ή παλαιμαχοι.

Καλα στο τελος ηταν λες και βρεθηκαμε στο 2033 και βλεπαμε φιλικο της ομαδας βετερανων "Αηττητοι Νταμπλουχοι ΠΑΟΚ 2019".

Ντροπη ρε γαμωτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 24 Μάιος 2023, 22:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

giliopoulos έγραψε:
Kevin έγραψε:Άρα ο Ιβάν έδωσε κάνα 8,5 μύρια για παίχτες που δεν παίζουν καθόλου. Που τους έφερε ο τεχνικός διευθυντής που αυτός προσέλαβε και τους προπονεί κάποιος που αυτός έφερε επίσης. Και δεν τους διώχνει αλλά τους κρατάει γιατί τι;;;
Πως θα τους διωξει ρε φιλε αφου εχουν συμβολαια
Και ποιος τους έκανε εξαρχής αυτά τα συμβόλαια; Εγώ; Εσύ; Ο φούφουτος; Οι παίχτες από μόνοι τους;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Tolaros έγραψε:Όχι να φύγουν αυτοί και να ανέβει ο Τζίμας ο Μπραντονιτς ο Βρακας ο Μιχαηλίδης ο Τσιγγαρας ο Λυρατζης και ο Κουαλιατα.
Ρε άντε πάρτε κανονικούς παίκτες
Το φέρτε κανονικούς παίκτες πως το μεταφράζουμε;
Να στάξει ο Ιβάν 30-40 εκατομμύρια σε μεταγραφές και συμβόλαια;
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

τσιπρας και λουτσεσκου πρεπει να παραιτηθουν, Υπηρξαν πρωταθλητες και οι δυο αλλα οχι τελικα τοσο ικανοι να ισχυροποιησουν την πρωτια τους. αΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ TOY ΜΠΑΤΖΕΤ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ . Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤς , ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΟΜΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το μπάτζετ πρέπει να είναι σωστά πονταρισμενο όμως

Ο ζιφκοβιτς παίρνει 1.2 και δεν παίζει ούτε για 700

Για καντουρι τι να πούμε;

Για Ολιβέιρα;

Για μουργκ;

Ε αυτοί από μόνοι τους είναι 3 εκατομμύρια +
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Τραγικοί όλοι.
Τα υπόλοιπα αύριο.
Καλό βράδυ καρντάσια.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Θα έλεγα ότι πιάσαμε πάτο αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι υπαρχει επόμενη μέρα με Λουτσεσκου Μποτο στον ΠΑΟΚ. Ο ένας αδυνατεί να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ταχύτητα ο άλλος θέλει 10 μεταγραφές για να πετύχει μια.

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν ξέρω τι μέτρα θα παρθούν από τους πάνω πάνω. Εγώ την ταπεινή μου γνώμη θα πω, δίχως κραυγές και αναθέματα. Πέρα από το ότι 7-8 παίχτες του ρόστερ, καραβασικοί ή όχι τόσο βασικοί, πρέπει να αποτελέσουν για τους όποιους λόγους παρελθόν αύριο το πρωί, ΑΝ υπάρχει στοιχειωδώς εμπιστοσύνη ακόμα στον Μπότο, ας του ανατεθεί να φέρει προπονητή της επιλογής του και να συνεχίσει το έργο του στην ενίσχυση της ομάδας. Αν δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη, ας φύγει κι ας παραμείνει ο Λουτσέσκου μόνος του στο αγωνιστικό, με διευρυμένο ρόλο, ή με νέο τεχνικό διευθυντή προϊστάμενο. Και οι 2 τους, όπως εξελίχθηκε η χρονιά, δεν ξέρω πώς μπορούν να παραμείνουν στα πόστα τους. Δε θεωρώ όμως και καλό για την ομάδα να εγκαταλείψουν το πλοίο ταυτόχρονα. Γνώμη μου. Αν κάνει τώρα ο Σαββίδης την έκπληξη και τους κρατήσει και τους δύο, θα μιλάμε για τα ύστερα του κόσμου. Οι όποιες αποφάσεις το μόνο βέβαιο είναι ότι δε σηκώνουν μεγάλη καθυστέρηση. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και ταχεία δράση. Δεν μπορεί ούτε η ομάδα ούτε ο κόσμος να συρθεί σε ένα νέο παιχνίδι υπομονής, περιμένοντας ... πράσινα φώτα και τηλεδιασκέψεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

trouman έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ!

Εμένα οι πηγές μου λένε ότι ο Σαββίδης έχει θέματα, που τα βάζουν άλλοι.

Όσοι θέτε να κάνετε "χτυπήματα" να τα κάνετε όχι σε τέτοιες δύσκολες βραδιές. Πολύ προβλέψιμο αυτό.

Στ @@ μας κι αν χάσαμε ενα κύπελλο. Σιγά μην είναι η μεγαλύτερη ντροπή της ιστορίας ρου ΠΑΟΚ. Εντάξει υπάρχει πίκρα. Κατανοητό. Αλλά υπάρχουν κι άλλες απόψεις και θα ειπωθούν.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους ο καθένας.
Οι αρμόδιοι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές!

:pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:

Δηλαδή ρε συ Τρούμαν, ένας εξαφανισμένος από προσώπου γης άνθρωπος με τα πάντα στην ομάδα παγωμένα και να υπολειτουργούν, θεωρείς ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα;
Όλα δηλαδή είναι μέλι γάλα;
Τι να πω,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, βοηθήστε λίγο να κατανοήσουμε κάποια ανεξήγητα πράγματα,πείτε τη γνώμη σας,γιατί συμβαίνει αυτό;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”