ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
1
1%
ΣΑΣΤΡΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΙΓΚΑΝΣΟΝ
2
3%
ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ
2
3%
ΣΟΑΡΕΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
4
5%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
50
67%
ΝΑΡΕΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΒΈΙΡΑ
2
3%
ΝΤΑΝΤΑΣ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
8
11%
ΤΟΜΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
3
4%
ΦΕΛΊΠΕ ΣΟΑΡΕΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 75

renegade

Re: ΠΑΟΚ - Αεκ 0-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:Η ομάδα ακόμα ΔΕΝ.

Του χρόνου ΑΝ παραμείνουν κορμός και προπονητής και ΑΝ το πάρει απόφαση το Big Boss να ρίξει χρήμα για 3-4 πραγματικά ποιοτικούς παίχτες θα πάμε σίγουρα καλύτερα.

Βέβαια σαν πολλά αν μαζεύονται αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο στην παρούσα φάση πέρα από το να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Προχωράμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα διαβάσει κανείς το συγκεκριμένο μύνημα και θα νομίζει ότι η Κούλα ( της μιας ευκαιρίας σε όλο το παιχνίδι ) μας πάτησε.
Καταλαβαίνω ότι ο οπαδός είναι δοκάρι και μέσα ( πχ φάση του Ολιβέιρα) πάμε για πρωτάθλημα , δοκάρι και έξω καμιά δεκαριά ΑΝ για να κάνουμε ίσως πρωταθλητισμό του χρόνου.

Τα παιχνίδια με την Κούλα αυτά είναι και θα είναι λογικά για φέτος.
Οι δύο καλύτερες ομάδες όπου καμία δεν μπορεί να επιβληθεί ολοκληρωτικά στην άλλη και το αποτέλεσμα θα κριθεί από λεπτομέρειες.

Υγ στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το ανθρωπαριο με την σφυρίχτρα ένοιωσε ηθικά υποχρεωμένος να σφυρίξει 100-0 υπέρ της Κούλας..
Δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος σε φάσεις όπως αυτή που τραβάει ο αμπραμπατ τον Ντελια από πίσω,με το μνι αυτό να δείχνει επιδεικτικά παίζεται. Την ίδια στιγμή φάουλ σαν αυτό που κέρδισε ο λιβαι και ήρθε το γκολ οφ σαιντ της Κούλας δεν πήρα καμιά δεκαριά τέτοια σήμερα.

Αυτοί οι διαιτητές ξέρουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο.
Η Κούλα αν την αφήσεις να σπρώξει,να τραβήξει και να κλοτσησει παίρνει ένα μπουστ πάνω από 50%.
Ακόμα και έτσι όμως ήταν επιθετικά εντελώς ακίνδυνη,ψάχνοντας μόνο με βαθιές μπαλιές κάποιον ανάμεσα στα στόπερ μας.

Υγ2 στα νιάτα μου αν κάποια ομάδα είχε κερκίδα με εικόνα σαν αυτή της Τούμπας σήμερα γελούσαμε για καμιά βδομάδα.
Εικόνα ντροπής και από παλμό αλλά πολύ περισσότερο από ευφυΐα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Κάτι που δεν ανέφερε κανείς αλλά σε εμένα φάνηκε πολύ παράξενο. Στην αψιμαχία μεταξύ Oliveira & Araujo βάση κανονισμού δεν έπρεπε να κιτρινιστούν και οι δύο; η φάση ήταν στο 0-0 και για τον χάρτινο θα ήταν η δεύτερη. Μάλιστα αυτός ξεκίνησε το όλο σκηνικό.Επισης όλοι λένε στην φάση του γκολ για το φάουλ πάνω στον Augusto που δεν σφυρίχθηκε.Μονο εγώ είδα πως στην εξέλιξη και πριν το κακό διώξιμο του Kotarski είναι εκτεθειμένος ο Garcia;
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

boogeyman77 έγραψε:Κάτι που δεν ανέφερε κανείς αλλά σε εμένα φάνηκε πολύ παράξενο. Στην αψιμαχία μεταξύ Oliveira & Araujo βάση κανονισμού δεν έπρεπε να κιτρινιστούν και οι δύο; η φάση ήταν στο 0-0 και για τον χάρτινο θα ήταν η δεύτερη. Μάλιστα αυτός ξεκίνησε το όλο σκηνικό.Επισης όλοι λένε στην φάση του γκολ για το φάουλ πάνω στον Augusto που δεν σφυρίχθηκε.Μονο εγώ είδα πως στην εξέλιξη και πριν το κακό διώξιμο του Kotarski είναι εκτεθειμένος ο Garcia;
Ναι,θα επρεπε να βαλουν γραμμες για να φανει αν ο ωμος του Γκαρσια ειναι πιο μπροστα. Και εγω για οφσαϊτ το βλεπω.
Ειμαι ησυχος, θα ασχοληθει η παε και θα τους βαλει ολους στη θεση τους.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Γερασίμου έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Μέσα στα άλλα να πούμε και ένα μπράβο για την εξαιρετική κερκίδα αντάξια του Μανάβη

Ειδικά εκεί γύρω στο 70 που προσπαθούσε να ανέβει η ομάδα και η κερκίδα τη στήριξε με το ΤΙΙΙΚΑΑΝΠΕΡΑΣΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ συγκινήθηκα
Από το 60΄ ήταν το τραγούδι, πιο πολύ υπνηλία φέρνει κι από την διαφήμιση της stoiximan, του πόσο χαίρομαι που μ' αγαπάς.
συγνώμη κι όλας, αλλά το :Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά, θα ήταν πολύ πιο ξεσηκωτικό σύνθημα απ'το τικιαμπερασανταχρονια
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Dimg4 έγραψε:Δικαια νικησε η χαρτινη. Οτι κι αν λετε

Τι δίκαιο ρε, θα με τρελάνεις.....
2 φορές καθησα και είδα το ματς......
Πριονοκορδελα στο 2ο ημίχρονο μας πέρασε ο ΕΛΙΤ...

Ωραίο ποδόσφαιρο μας έπαιξε η αεχ...... χα, χα.

Πάντως εκεί στα τελευταία 10 λεπτα,θελαμε Κουρτιτς Πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Καλύτερα να μέτραγε το γκολ τους στο 7' και να έπαιζε 50-50 το υπόλοιπο παιχνίδι από αυτό που έγινε. Πιστεύω θα παίρναμε έστω το Χ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:Η ομάδα ακόμα ΔΕΝ.

Του χρόνου ΑΝ παραμείνουν κορμός και προπονητής και ΑΝ το πάρει απόφαση το Big Boss να ρίξει χρήμα για 3-4 πραγματικά ποιοτικούς παίχτες θα πάμε σίγουρα καλύτερα.

Βέβαια σαν πολλά αν μαζεύονται αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο στην παρούσα φάση πέρα από το να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Προχωράμε.

Θα διαβάσει κανείς το συγκεκριμένο μύνημα και θα νομίζει ότι η Κούλα ( της μιας ευκαιρίας σε όλο το παιχνίδι ) μας πάτησε.
Καταλαβαίνω ότι ο οπαδός είναι δοκάρι και μέσα ( πχ φάση του Ολιβέιρα) πάμε για πρωτάθλημα , δοκάρι και έξω καμιά δεκαριά ΑΝ για να κάνουμε ίσως πρωταθλητισμό του χρόνου.

Τα παιχνίδια με την Κούλα αυτά είναι και θα είναι λογικά για φέτος.
Οι δύο καλύτερες ομάδες όπου καμία δεν μπορεί να επιβληθεί ολοκληρωτικά στην άλλη και το αποτέλεσμα θα κριθεί από λεπτομέρειες.

Υγ στο δεύτερο ημίχρονο αυτό το ανθρωπαριο με την σφυρίχτρα ένοιωσε ηθικά υποχρεωμένος να σφυρίξει 100-0 υπέρ της Κούλας..
Δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος σε φάσεις όπως αυτή που τραβάει ο αμπραμπατ τον Ντελια από πίσω,με το μνι αυτό να δείχνει επιδεικτικά παίζεται. Την ίδια στιγμή φάουλ σαν αυτό που κέρδισε ο λιβαι και ήρθε το γκολ οφ σαιντ της Κούλας δεν πήρα καμιά δεκαριά τέτοια σήμερα.

Αυτοί οι διαιτητές ξέρουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο.
Η Κούλα αν την αφήσεις να σπρώξει,να τραβήξει και να κλοτσησει παίρνει ένα μπουστ πάνω από 50%.
Ακόμα και έτσι όμως ήταν επιθετικά εντελώς ακίνδυνη,ψάχνοντας μόνο με βαθιές μπαλιές κάποιον ανάμεσα στα στόπερ μας.

Υγ2 στα νιάτα μου αν κάποια ομάδα είχε κερκίδα με εικόνα σαν αυτή της Τούμπας σήμερα γελούσαμε για καμιά βδομάδα.
Εικόνα ντροπής και από παλμό αλλά πολύ περισσότερο από ευφυΐα.
Βρήκες άνθρωπο να παραθέσεις ως παράδειγμα οπαδού του «δοκάρι μέσα, δοκάρι έξω».

Ώρες ώρες ρε Rene πραγματικά δηλαδή…

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]eKWXZSY7_nE[/youtube]

[youtube]APG-wvNfnaI[/youtube]

Το αυτονόητο, ο κόουτς είπε την αλήθεια για το γκολ της αεχ στο 1ο δεκάλεπτο. Τώρα το είδα κι εγώ, δεν καταλαβαίνω τι είδαν και ακύρωσαν το γκολ! Παλαβοί.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]4f6htS1ipq0[/youtube]

Εν τω μεταξύ, είχαμε ευκαιριάρες, αλλά εδώ κράζετε Oliveira και ΠΑΟΚ. Ο οποίος Oliveira σχεδόν σκόραρε.
Α ρε μίρλες, α ρε...
Δίκαιο το Χ, θα έλεγα εγώ. 2-2, μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Στην άκρη της οθόνης φαίνεται να πηγαίνει ο Γκατσινοβιτς με τα χέρια στο λαιμό του Σαστρε και αυτό σφύριξε ο διαιτητής, από ότι καταλαβαίνω τώρα που το ξαναβλέπω.

Το πρόβλημα είναι, ότι τυχαία πάντα, δεν έχουμε άλλη λήψη αυτής της φάσης.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ναι, το είδα λίγο καλύτερα, αν και κλείνουν τα μάτια μου :lol:

Εικόνα

Σε ευχαριστώ, Montrealiotis!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ναι, το είδα λίγο καλύτερα, αν και κλείνουν τα μάτια μου :lol:

Εικόνα

Σε ευχαριστώ, Montrealiotis!
Αποκλειεται να εδωσε αυτο γιατι και ο Σαστρε παει με χερια. Τι να πω
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το ερώτημα είναι γιατί πάλι δεν έχουμε άλλη λήψη της φάσης
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πολύ κακή ήττα έτσι πως ήρθαν και τα αποτελέσματα των άλλων.

Στο δεύτερο ημίχρονο τους έπαιξε 100-0. Φάνηκε και από το γεγονός ότι μόλις έβαλαν γκολ το οποίο προήλθε πάλι από μλκια απόφαση του, τότε άρχισε να σφυριζει 50-50 και μας έδωσε και μερικά φάουλ που δεν έδινε με τίποτα πριν. Πολύ κακος διαιτητής και δυστυχώς έπεσε σε πολύ κρίσιμο αγώνα για εμάς.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καλημέρα σε όλους. Ότι έγινε, έγινε. Στο Καραϊσκάκη δε χάνουμε. Άσχετα αν αρκεί μια απλή ισοπαλία. Μία ευχή θα κάνω. Ο Διαιτητής του τελικού να με παίξει όπως έπαιξε ο ''ελίτ'' το χαρτί στο δεύτερο ημίχρονο.

Υ.Γ. Προσωπικά χωρίς να είμαι ηττοπαθής, αν φέτος περάσουμε βαθμολογικά έστω κι έναν, δε ξέρετε αυτός ο ένας σε ΤΙ εσωστρέφεια καλοκαιριάτικη θα μπει. Και ο λόγος προφανής. ΟΛΟΙ τους έκαναν πρωταθληματικό άνοιγμα... Εγώ προσωπικά πιστεύω στη 2η θέση, άσχετα που δε θα μας αφήσουν εξωαγωνιστικά. Αγκαλιάστε την ομάδα και αφήστε αυτα τα ΤΡΑΓΙΚΑ σχόλια για τον Ολιβέιρα, τον ντάντας, τον έναν τον άλλον. Μέχρι και σήμερα είναι παίκτες της ομάδος! Αγαπήστε τους επιτέλους!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”