Υπάρχει και η ρεβάνς.GEOL έγραψε:Για τα λήκια η χρονιά τελείωσε σήμερα
Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Ληκισκού - ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ναι το ειπε το @@@@@πανοShivaspace έγραψε:τελικο τσ λ απ την νοβα στο πρωτο ημίχρονο..μετά τη πούτσ@ κλασσικά να χαμηλώνουν τα ντεσιμπέλ
πολλές φορές ψάχνω γι αναμετάδοση χωρίς εκφώνηση..όμως και το ν ακούς τη νόβα να καταπίνει το τρομόπνι είναι αξία ανεκτίμητη
χωρίς πλάκα ρε παιδιά στο δέυτερο γκόλ εκεί που έψαχναν πώς να το ακυρώσουν, ο εκφωνητής είπε πως η μπάλα μπορεί να είχε περάσει out..? είναι δυνατόν, άκουσα καλά ?
Ναι, είναι ματς-όλη τους η χρονιά.
Ναι, τους έχουμε δημιουργήσει ψυχολογικά.
Ναι, είναι σκουλίκια.
Αλλά η αλήθεια για μένα είναι η εξής: σε ματς με τον 5ο (και όχι με διεκδικητή), αποβλήθηκε ο προπονητής σου και θα χάσει 3+? από τα επόμενα παιχνίδια.
Πέτυχαν τον στόχο τους.
Για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα, σήμερα βγήκαμε εκτός διεκδίκησης.
Ράζβαν, 1000 δίκια έχεις σε Ό,ΤΙ έχεις πει, αλλά το σημερινό λάθος σου είναι τεράστιο.
Ναι, τους έχουμε δημιουργήσει ψυχολογικά.
Ναι, είναι σκουλίκια.
Αλλά η αλήθεια για μένα είναι η εξής: σε ματς με τον 5ο (και όχι με διεκδικητή), αποβλήθηκε ο προπονητής σου και θα χάσει 3+? από τα επόμενα παιχνίδια.
Πέτυχαν τον στόχο τους.
Για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα, σήμερα βγήκαμε εκτός διεκδίκησης.
Ράζβαν, 1000 δίκια έχεις σε Ό,ΤΙ έχεις πει, αλλά το σημερινό λάθος σου είναι τεράστιο.
Μπράβο στην ομάδα. Σπουδαίο και @@δατο διπλό.
Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο κυρίως γιατί η ενδεκάδα που κατέβασε ο Λουτσεσκου ήταν εντελώς λάθος. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε κατι που πραγματικά δεν περίμενα και είναι σπάνιο για έναν προπονητή, διόρθωσε όλα του τα λάθη και κάπου εκει το παιχνίδι γυρισε.
Πολύ θετικό που ξεμπερδέψαμε με την συγκεκριμένη ομάδα από νωρίς.
Διακοπή, ξεκούραση ανασύνταξη και συνεχίζουμε για το καλύτερο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάναμε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο κυρίως γιατί η ενδεκάδα που κατέβασε ο Λουτσεσκου ήταν εντελώς λάθος. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έγινε κατι που πραγματικά δεν περίμενα και είναι σπάνιο για έναν προπονητή, διόρθωσε όλα του τα λάθη και κάπου εκει το παιχνίδι γυρισε.
Πολύ θετικό που ξεμπερδέψαμε με την συγκεκριμένη ομάδα από νωρίς.
Διακοπή, ξεκούραση ανασύνταξη και συνεχίζουμε για το καλύτερο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στο 1. εκαναν ενα γκολ απο το πουθενα και μετα αλλη μια ευκαιρια αν εξαιρεσουμε τα οφσαητ.gpap έγραψε:μάγκες χαλαρώστε.
Πήραμε την νίκη που θέλαμε, αλλά είμαστε τυχεροί.
Και εξηγώ τους λόγους:
1ον, στο α' ημίχρονο ήμασταν ακίνδυνοι, χωρίς χώρους, χωρίς ανοίγματα, χωρίς εντάσεις, χωρίς τελειώματα. Το τεράστιο κενό στην δεξιά πλευρά με Κερτζιόλα κ Κάργα, ήταν αχίλλειος φτέρνα.
2ον, ο άρης έχασε τα άχαστα στο ά ημίχρονο, αδυνατώντας να τελειώσει το παιχνίδι απο το ά ημίχρονο.
3ον στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί, με πίστη για την ανατροπή αλλά κ πάλι δεν φαινόταν σε εμένα τουλάχιστον πως μπορούσε να γυρίσει ο αγώνας
4ον τελικά ο τρόπος που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα δεν έγινε απο δική μας φάση, αλλά απο πέναλντι που έκανε απο λάθος ο ρούλης. Σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν να κάνει μαρκάρισμα, ο ρούλης μας χάρισε πέναλντι που μας έδωσε ανάσα
5ον μετά το 2ο γκολ, η ομάδα φάνηκε να γυρίζει πίσω, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί λογικό, αν είχαμε σωστές μεταβιβάσεις ή σωστά διωξίματα. Δεν είχαμε τίποτα απο τα δύο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.
Μεγάλη νίκη σίγουρα.
Μεγάλη ανατροπή σίγουρα.
Αλλά δεν μου άρεσε που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Δεν μου αρέσει που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα, πρέπει να φεύγω λαβωμένος απο το γήπεδο.
Ψήφισα κορυφαίο τον Σβάμπ διότι έσφιξε το κέντρο και έδωσε την δυνατότητα στον Απυγκούστο να κάνει κλεψίματα.
Έφυγα με νίκη απο χαριλάου.
Ανέλπιστα σύμφωνα με την εικόνα του ά ημιχρόνου, δικαιότατα βάση εικόνας β' ημιχρόνου, και με πολύ τύχη λογω εικόνας μετά το 2ο γκολ
5. Τι ποδοσφαιρο να παιξεις μετα το 1-2, οι αλλοι μπουνιες στα μουτρα βαρούσαν.
++++++PAOK_Antarctica έγραψε:Ο άρης όλον τον αγώνα είχε τις εξής φάσεις:
1 γκολ το οποίο ήταν καταπληκτικό.
1 γκολ το οποίο ήταν οφσάιντ και ορθώς δεν μέτρησε.
1 δοκάρι το οποίο ήταν οφσάιντ και ορθώς ο βοηθός σήκωσε τη σημαία.
1 δοκάρι το οποίο ξεκίνησε από οφθαλμοφανές φάουλ στον Ντάγκλας.
1 δοκάρι το οποίο ήταν επιθετικό φάουλ.
1 ακόμα ευκαιρία που μου διαφεύγει αλλά νομίζω την είχαν.
Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο.
Και γι' αυτό διαβάζαμε για χεσμένους και αρκίδια που λείπουν και δεν ξέρω γω τι. Γιατί προτιμούμε να κράζουμε την ομάδα μας αντί να τα βάζουμε με τον εχθρό. Γιατί πρώτοι εμείς έχουμε κόμπλεξ με τον ρούλη.
Δεν αντεχει ο κοσμος στην πιεση και αρχιζει την απαξιωση την ειρωνια και τα βρισιδια με την πρωτη στραβη. Και ο ιδιος φοβικος κοσμος, ζηταει απο την ομαδα να εχει ενταση και @@ ...
και αν η ομαδα τ καταφέρει τοτε ετσι τα εφερε η """"τυχη""""
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 19 Μαρ 2023, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγχαρητήρια σε όλα την ομάδα για το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει
Δυστυχώς δεν μπορώ να το χαρώ όπως πρέπει
Εγω μεχρι αν δω βιντεο, πιστευω τον Λουτσεσκου.sourmenetes έγραψε:Ηλιθιοτητα 100%PAOK_Antarctica έγραψε:έδειξε ριπλει, ο Λουτσος πέταξε αντικείμενο στην κερκίδα.
Καταλαβαίνω το αίμα που βράζει αλλά έκανε μαλακια, τώρα θα τον στερηθούμε από σημαντικά ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ καλο ξεκινημα με διπλο στο καφενειο της γειτονιας και συνεχιζουμε
Ραζβαν Κονσεισαο / Σερτζιο Λουτσεσκου ν'αγιασουν τα χερια σας
- thanos-xanthi
Σιχαμένα ασπόνδυλα στον πάτο σας
Να δω αν θα σκυλιασετε έτσι με τους άλλους
Να δω αν θα σκυλιασετε έτσι με τους άλλους
- sourmenetes
- Moderator
Ρε είσαι με τα καλά σου;;;gpap έγραψε:μάγκες χαλαρώστε.
Πήραμε την νίκη που θέλαμε, αλλά είμαστε τυχεροί.
Και εξηγώ τους λόγους:
1ον, στο α' ημίχρονο ήμασταν ακίνδυνοι, χωρίς χώρους, χωρίς ανοίγματα, χωρίς εντάσεις, χωρίς τελειώματα. Το τεράστιο κενό στην δεξιά πλευρά με Κερτζιόλα κ Κάργα, ήταν αχίλλειος φτέρνα.
2ον, ο άρης έχασε τα άχαστα στο ά ημίχρονο, αδυνατώντας να τελειώσει το παιχνίδι απο το ά ημίχρονο.
3ον στο β' ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατοί, με πίστη για την ανατροπή αλλά κ πάλι δεν φαινόταν σε εμένα τουλάχιστον πως μπορούσε να γυρίσει ο αγώνας
4ον τελικά ο τρόπος που θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τον αγώνα δεν έγινε απο δική μας φάση, αλλά απο πέναλντι που έκανε απο λάθος ο ρούλης. Σε μια φάση που δεν χρειαζόταν καν να κάνει μαρκάρισμα, ο ρούλης μας χάρισε πέναλντι που μας έδωσε ανάσα
5ον μετά το 2ο γκολ, η ομάδα φάνηκε να γυρίζει πίσω, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί λογικό, αν είχαμε σωστές μεταβιβάσεις ή σωστά διωξίματα. Δεν είχαμε τίποτα απο τα δύο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.
Μεγάλη νίκη σίγουρα.
Μεγάλη ανατροπή σίγουρα.
Αλλά δεν μου άρεσε που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα πρέπει να πέφτουμε στο επίπεδό τους.
Δεν μου αρέσει που για να κερδίζουμε αυτή την κωλοομάδα, πρέπει να φεύγω λαβωμένος απο το γήπεδο.
Ψήφισα κορυφαίο τον Σβάμπ διότι έσφιξε το κέντρο και έδωσε την δυνατότητα στον Απυγκούστο να κάνει κλεψίματα.
Έφυγα με νίκη απο χαριλάου.
Ανέλπιστα σύμφωνα με την εικόνα του ά ημιχρόνου, δικαιότατα βάση εικόνας β' ημιχρόνου, και με πολύ τύχη λογω εικόνας μετά το 2ο γκολ
Στο ημίχρονο είπες δε γυρνάει..
Μετα δεν πίστευες τι έλεγε ο μπαμπάς σου.
Και τώρα μας λες για τύχη;;
-
Διάβασε εσένα στο ημίχρονο, αλλιώς που να ξυπνησειτσιριγωτης έγραψε:Ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς..
- sourmenetes
- Moderator
Αν το χει πετάξει είναι ηλιθιότηταastral έγραψε:Εγω μεχρι αν δω βιντεο, πιστευω τον Λουτσεσκου.sourmenetes έγραψε:Ηλιθιοτητα 100%PAOK_Antarctica έγραψε:έδειξε ριπλει, ο Λουτσος πέταξε αντικείμενο στην κερκίδα.
Καταλαβαίνω το αίμα που βράζει αλλά έκανε μαλακια, τώρα θα τον στερηθούμε από σημαντικά ματς.
Αν όχι..
Αλλάζει.
Αλλά νομίζω το πέταξε..
Άλλο να το κάνει παίκτης, άλλο ο προπονητής σου.tasso85 έγραψε:Πολυ καλο ξεκινημα με διπλο στο καφενειο της γειτονιας και συνεχιζουμε
Κοντόφθαλμη λογική το να αγιάσουν τα χέρια του.
Η ομάδα χωρίς τον ..... (συμπληρώστε τον σημαντικότερο παίκτη για εσάς), μπορεί.
Χωρίς τον Λούτσο για πολλά ματς, δεν μπορεί.
Έχω ξενερώσει φουλ.
Εδω γραφουν για προσποιηση και εξυβριση (!!!!)Στο 90' και με το σκορ στο 2-1 για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο Σουηδός διαιτητής Αλ Χακίμ διέκοψε το παιχνίδι και κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων, αποβάλλοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου! Όπως μεταδόθηκε στο συνδρομητικό κανάλι, που μεταδίδει το ματς, ο Ρουμάνος τεχνικός πήγε να πετάξει αντικείμενο(!), χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έκανε κίνηση προς την εξέδρα ή προς το γήπεδο, ούτε αν αυτό το αντικείμενο είχε… έρθει από οπαδούς του Άρη στην κατοχή του, αλλά και για εξύβριση!
Αμέσως μετά την αποβολή του Λουτσέσκου ακολούθησε χαμός μεταξύ των δύο πάγκων, με ανθρώπους του Άρη και του ΠΑΟΚ να προσπαθούν να πιαστούν στα χέρια και άνδρες της αστυνομίας να μπαίνουν στη μέση! Στιγμές αργότερα, λοιπόν, στο γήπεδο κατέβηκε και ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», Θόδωρος Καρυπίδης, για να… φουντώσει η αναμπουμπούλα!
Ο κ. Καρυπίδης είπε στον Λουτσέσκου σε έντονο ύφος «σταμάτα να προκαλείς», με τους δυο τους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και τους ψυχραιμότερους να τους χωρίζουν πριν ξεφύγει η κατάσταση. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Άρη φαίνεται στην κάμερα να του φωνάζει «F*** you»!
sport-fm.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 19 Μαρ 2023, 21:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.