ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- Montrealiotis
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Τι εννοείς η μπάλα γλύφει λίγο το χέρι;
Η μπάλα βρίσκει στο χέρι που είναι σε αφύσικη θέση. Αυτός δεν είναι ο ορισμός του χεριού; Έχει σημάσια αν ακουμπάει λίγο ή πολύ; Το λέει πουθενά ο κανονισμός;
Η μπάλα βρίσκει στο χέρι που είναι σε αφύσικη θέση. Αυτός δεν είναι ο ορισμός του χεριού; Έχει σημάσια αν ακουμπάει λίγο ή πολύ; Το λέει πουθενά ο κανονισμός;
Μια χαρά μπορούσε να το δώσει αλλα πρέπει να το καταλάβουμε οτι τουλάχιστον φέτος δεν θα πάρεις ουτε μισο σφύριγμα, εδω αυτά που ειναι 100 τα εκατο δεν σου δινουν, ποσο μάλλον τα ντεμι
joshua έγραψε:Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
Είναι που λέμε "ολιγον ή πολλή πουτ@ν@".
Για δες καλύτερα. Μερικά πράγματα δεν είναι θέμα ερμηνείας. Θέλει λιγη προσοχή, την οποία το βαρ διαθέτει. Άλλο δε διαθέτει.
Μη διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα για να υποστηρίξουμε την άποψή μας. Είναι χέρι. Τι να κάνουμε. Γιατί να το αρνηθούμε? Τι εξυπηρετεί?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 25 Φεβ 2023, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί στέκεσαι στο χέρι από όσα γράφω και όχι στα δύο χέρια στη μέση του αμυντικου;
joshua έγραψε:Γιατί στέκεσαι στο χέρι από όσα γράφω και όχι στα δύο χέρια στη μέση του αμυντικου;
Δεν κάνει φάουλ. Αυτή η ανεπαίσθητη επαφή είναι φάουλ? Τότε πρέπει να δοθούν άλλα 500, επαφές αμέτρητες. Υπερβολή με φαίνεται.
Ενα φορ να χαμε παρει τον χειμωνα θα παιρναμε νταμπλ ρε πστη μου.
Κριμα
Κριμα
Ρε φίλε εγώ βλέπω φαουλ,εσύ δεν βλέπεις,ούτε θα σε πείσω,ούτε θα με πείσεις.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Πας Γιαννινα - ΠΑΟΚ 0-0 ,MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
giapas έγραψε:Πλάκα πλάκα έχουμε εμείς το πόνο μας αλλά σκέψου να είσαι βαζελος ,μετά από 10 χρόνια να παλεύεις για πρωτάθλημα και να σε ξεφτυλιζει αυτός ο (κατά,μέσο ορο) μετριότατος ΠΑΟΚ. Χαρακίρι.
A τους καημένους μωρέ. #jesuisvazelos
Να πούμε και για τον γκαντέμη τον Άρη που με αυτές τις μεταγραφές δεν κατάφερε να το σηκώσει από Δεκέμβρη;
Θα συμφωνησω με Τζοσουα (!) και συμφωνω σπανιαjoshua έγραψε:Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
Για προσωπικούς λόγους, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας παρακολουθώ.
Πολύ πιθανόν να γράφω εμπειρίες που είναι απόλυτα αντίθετες με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μπορεί και όχι.
Σήμερα Αδέλφια έβαλα τα κλάματα, με λυγμούς.
Ένας Π.Α.Ο.Κ. χάρμα ιδέσθαι.
Όταν δε είδα τα προσωπάκια του Τζίμα, του Κωνσταντέλια, του Κουλιεράκη, μακάρι να μην ξεχνώ κάποιον - χάσαμε πια το μέτρημα - πιο τρυφερά των μεγάλων εγγονιών μου, εκεί ξέσπασα.
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ Π.Α.Ο.Κ.[/b]
Δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Θέλει και λίγο τύχη.
Να χ@ζ@ τους τίτλους τους. Ποτέ δεν θα νιώσουν Περήφανοι. Μια ζωή ΡΑΓΙΑΔΕΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ, αλλά τιτλούχοι ραγιάδες.
Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΟΛΟΥΣ !!!

Πολύ πιθανόν να γράφω εμπειρίες που είναι απόλυτα αντίθετες με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μπορεί και όχι.
Σήμερα Αδέλφια έβαλα τα κλάματα, με λυγμούς.
Ένας Π.Α.Ο.Κ. χάρμα ιδέσθαι.
Όταν δε είδα τα προσωπάκια του Τζίμα, του Κωνσταντέλια, του Κουλιεράκη, μακάρι να μην ξεχνώ κάποιον - χάσαμε πια το μέτρημα - πιο τρυφερά των μεγάλων εγγονιών μου, εκεί ξέσπασα.
ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ Π.Α.Ο.Κ.[/b]
Δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Θέλει και λίγο τύχη.
Να χ@ζ@ τους τίτλους τους. Ποτέ δεν θα νιώσουν Περήφανοι. Μια ζωή ΡΑΓΙΑΔΕΣ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ, αλλά τιτλούχοι ραγιάδες.
Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ ΟΛΟΥΣ !!!

Και εγω συμφωνω. Δεν υπαρχει πεναλτυ.aivas19 έγραψε:Θα συμφωνησω με Τζοσουα (!) και συμφωνω σπανιαjoshua έγραψε:Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
Τωρα εαν γινοτανε στον βαζελο θα το εδινε. Στην χαρτινη και στο σιχαμα επισης. Και εκει αρχιζουν τα προβληματα στο δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο. Για σκεφτειτε. Υπαρχει ελληνας διαιτητης που θα ακυρωνε το γκολ του γαυρου και θα κατεβαζε τον Βαγγελα στη γραμμη του αραουτ??
Δεν χρειαζομαστε επαγγελματικη διαιτησια. Προγραμμα προστασιας μαρτυρων χρειαζεται η φαση.
Το θεμα ειναι αλλο. Το ειδαν και ειπαν δεν ειναι πεναλτι γιατι ειναι επιθετικο φαουλ; 'Η δεν το ειδαν καθολου. Γιατι ειναι ενα απο τα δυο. Πεναλτι ή επιθετικο φαουλ.
Σε αυτο συμφωνω, οι αλλοι θα το παιρναν το πεναλτιTotem_pk έγραψε:Και εγω συμφωνω. Δεν υπαρχει πεναλτυ.aivas19 έγραψε:Θα συμφωνησω με Τζοσουα (!) και συμφωνω σπανιαjoshua έγραψε:Εγω παντως δεν βλεπω κανενα πεναλτι στη φαση.Ο Ναρει εχει και τα δυο χερια στη μεση του παικτη των ιωαννινων και η μπαλα ισα που γλυφει το χερι και παει στο κεφαλι του.Ειναι πιο πολυ φαουλ παρα κατι αλλο...
Τωρα εαν γινοτανε στον βαζελο θα το εδινε. Στην χαρτινη και στο σιχαμα επισης. Και εκει αρχιζουν τα προβληματα στο δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο. Για σκεφτειτε. Υπαρχει ελληνας διαιτητης που θα ακυρωνε το γκολ του γαυρου και θα κατεβαζε τον Βαγγελα στη γραμμη του αραουτ??
Δεν χρειαζομαστε επαγγελματικη διαιτησια. Προγραμμα προστασιας μαρτυρων χρειαζεται η φαση.
Πληρώνουμε τις μέτριες ή κακές επιλογές του Μπότο (πλην Κοτάρσκι και άντε με το ζόρι να βάλω και Νάρει).
Για την ποιότητα του ρόστερ μας είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μας.
Στόχος τώρα το κύπελο και να αναδειχθούν και 1-2 ακόμη παιδιά από τις ακαδημίες.
Μην περιμένετε κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει.
Για την ποιότητα του ρόστερ μας είμαι σχετικά ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μας.
Στόχος τώρα το κύπελο και να αναδειχθούν και 1-2 ακόμη παιδιά από τις ακαδημίες.
Μην περιμένετε κάτι παραπάνω, γιατί δεν υπάρχει.
Η απλα να επαιζε ο Τζιμας αντι του ΜπραντονAlastor έγραψε:Ενα φορ να χαμε παρει τον χειμωνα θα παιρναμε νταμπλ ρε πστη μου.
Κριμα