16. Tomasz Karol Kędziora
Re: 16. Tomasz Kedziora
Το παιδί σαν μπακ δεν μπορεί να περπατήσει με τη μπάλα, είναι κωμικό το γεγονός ότι στο τρίτο βήμα πρέπει οπωσδήποτε να τη δώσει κάπου, γιατί φαίνεται ότι θα σκουντουφλήσει. Μου αρέσει που ακούγονταν κιόλας ότι μπορεί να καλύψει και το αριστερό μπακ, τη στιγμή που ο άνθρωπος δείχνει μπακ επιπέδου Λαμίας. Οι υποτιθέμενες σέντρες του όταν τις βλέπεις σε πιάνει σπαστικό γέλιο, οι δε 2 κεφαλιές που πιάνει μόνος του και τις στέλνει στην Αγία Βαρβάρα, σε κάνουν να απορείς.
Ως σεντερ μπακ οι δυνατότητες του δεν υπερβαίνουν του Κάργα.
Δεν γνωρίζω, μπορεί ο άνθρωπος να απείχε από το ποδόσφαιρο λόγω Ουκρανίας, αλλά όπως είπα γράψει και το χειμώνα ακατανόητη κίνηση, με βάση αυτά που αναζητούσε η ομάδα.
Ως σεντερ μπακ οι δυνατότητες του δεν υπερβαίνουν του Κάργα.
Δεν γνωρίζω, μπορεί ο άνθρωπος να απείχε από το ποδόσφαιρο λόγω Ουκρανίας, αλλά όπως είπα γράψει και το χειμώνα ακατανόητη κίνηση, με βάση αυτά που αναζητούσε η ομάδα.
Το χειροτερο θα ειναι να ακουσουμε οτι ειναι στις εισηγησεις για παραμονη. Ακομη μια μεταγραφη που δεν ηταν επιλογη του ΤΔ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κούραση...
Ψαχουλεψου Ραζβαν...Ότι σου έχει προτείνει ο πατέρας σου για ακραίο μπακ είναι πονοματος
Δύο τα τινα
Η δεν είναι γνώστης της θέσης η δεν σε αγαπάει όσο νομίζεις
Ψαχουλεψου Ραζβαν...Ότι σου έχει προτείνει ο πατέρας σου για ακραίο μπακ είναι πονοματος
Δύο τα τινα
Η δεν είναι γνώστης της θέσης η δεν σε αγαπάει όσο νομίζεις
Αντε ο πατερας του προτεινει, μετριους ή σαπακια. Αυτος δεν κανει τον κοπο να τους δει πριν του παρει? Ή τους βλεπει και του κανουν? Κουρασεαυτη η συνεχης λαθος αξιολογηση παιχτών απο τον Λουτσε. Ή θα πρεπει να μην ξανα ασχοληθει με μεταγραφες ή να φυγει.
Gospi έγραψε:Αντε ο πατερας του προτεινει, μετριους ή σαπακια. Αυτος δεν κανει τον κοπο να τους δει πριν του παρει? Ή τους βλεπει και του κανουν? Κουρασεαυτη η συνεχης λαθος αξιολογηση παιχτών απο τον Λουτσε. Ή θα πρεπει να μην ξανα ασχοληθει με μεταγραφες ή να φυγει.

Ποιο να φύγει ; είδες δηλώσεις χθες ; Είπε είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος για την 4η θέση με το 1,8 που παίρνει ο δε Kedziora θα δεις που συμφωνώ μαζί σου στο 101% λέξη που λέξη που έγραψες θα δεις θα τον κρατήσουν κιόλας και την νέα χρονιά(800χιλΕ έχει συμβόλαιο) κλαινμαιν θα τ δώσει ούτε δεξί κεντρ.αμυντ θα φέρουν αυτόν θα έχουν
εδώ βαφτισε κάθε χρόνο που ήταν Παιχτες τον Douglas Augusto 10ari τον Αφάνα εξτρέμ τον καθιέρωσε τον Narey επιθετικό πέρυσι με το χωριό που αποκλειστήκαμε τον El Kaddouri η χαρά τον γιατρών 10αρι είναι αριστερο εξτρεμ τον έβαζε και τον βάζει να σε πω και άλλα που πρέπει να φύγει; κατα εμέ ο άλλος με την χαίτη πανηγυρίζει από τους Χάρτινους και τον έκαναν οι Μεζούρες Guardiola.
Πάλι βιαζόμαστε να κρίνουμε παίκτες του 6μηνου στην ομάδα, και μετά από αρνητικά αποτελέσματα.
Μια χαρά παίκτης εργαλείο είναι ο Κεντζιορα, διεθνής με την Πολωνία και με μια καριέρα πίσω του στην Ντιναμό με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη και τίτλους.
Κάθε παίκτης θέλει τον χρόνο του να εγκλιματιστεί, και σίγουρα παίκτες του βιογραφικού και της ποιότητας του Κεντζιορα χρειάζονται στην ομάδα, ακόμα και για βάθος.
Οκ, να τους βγάλουμε όλους άχρηστους εκτός από τους 3-4 που γουστάρει ο καθένας μας, αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Μια χαρά παίκτης εργαλείο είναι ο Κεντζιορα, διεθνής με την Πολωνία και με μια καριέρα πίσω του στην Ντιναμό με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη και τίτλους.
Κάθε παίκτης θέλει τον χρόνο του να εγκλιματιστεί, και σίγουρα παίκτες του βιογραφικού και της ποιότητας του Κεντζιορα χρειάζονται στην ομάδα, ακόμα και για βάθος.
Οκ, να τους βγάλουμε όλους άχρηστους εκτός από τους 3-4 που γουστάρει ο καθένας μας, αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Έχει παίξει 5 αγώνες και σε όλους είχε διαφορετικούς παρτενέρ
Εγώ πιστεύω ότι σαν μπαλαντέρ στην άμυνα μπορεί να σταθεί με ένα νορμάλ συμβόλαιο
Εγώ πιστεύω ότι σαν μπαλαντέρ στην άμυνα μπορεί να σταθεί με ένα νορμάλ συμβόλαιο
- WeWillRockYou
Η κίνηση για Κεντζιόρα ήταν από τις πιο λογικές τον Γενάρη.
Παίκτης με καλό βιογραφικό, εμπειρία πρωταθλητισμού και Ευρώπης, σε καλή ηλικία, δανεικός με δυνατότητα παραμονής μετά το καλοκαίρι με χαμηλό κόστος απόκτησης,
που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, σε μια χρονιά με πολλούς τραυματισμούς.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πείσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής στο γήπεδο και δεν έχει βοηθήσει στο βαθμό που θα ήταν λογικό βάσει βιογραφικού.
Προσωπικά, δεν με έχει πείσει. Αν η ομάδα αυξήσει το μπάτζετ της, καλώς να παραμείνει ως έξτρα λύση και να δούμε τι μπορεί να δώσει, καθώς δεν νομίζω να έχει χειρότερη εικόνα μετά από προετοιμασία και εξάμηνο προσαρμογής. Αν όχι, είναι προτιμότερο να δοθούν τα λεφτά του συμβολαίου του σε ένα πολύ καλό αριστερό μπακ.
Παίκτης με καλό βιογραφικό, εμπειρία πρωταθλητισμού και Ευρώπης, σε καλή ηλικία, δανεικός με δυνατότητα παραμονής μετά το καλοκαίρι με χαμηλό κόστος απόκτησης,
που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, σε μια χρονιά με πολλούς τραυματισμούς.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πείσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής στο γήπεδο και δεν έχει βοηθήσει στο βαθμό που θα ήταν λογικό βάσει βιογραφικού.
Προσωπικά, δεν με έχει πείσει. Αν η ομάδα αυξήσει το μπάτζετ της, καλώς να παραμείνει ως έξτρα λύση και να δούμε τι μπορεί να δώσει, καθώς δεν νομίζω να έχει χειρότερη εικόνα μετά από προετοιμασία και εξάμηνο προσαρμογής. Αν όχι, είναι προτιμότερο να δοθούν τα λεφτά του συμβολαίου του σε ένα πολύ καλό αριστερό μπακ.
- navigator11
Ίσως είναι άδικο να κρίνουμε έναν παίχτη με τόσο σύντομη παρουσία στην ομάδα. Βάσει των όσων έχουμε δει ως τώρα ωστόσο, δε μοιάζει μια ελκυστική περίπτωση για τον μελλοντικό ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερη περίπτωση ο συγκεκριμένος, δεν ξέρω.
Ολους τους παιχτες πρεπει να τους αξιολογουμε σε συναρτηση με το κοστος τους. Μια χαρα παιχτης για 400-500 χιλιαρικα, αλλα οχι για 800.000
- Shivaspace
άσχετο,ομως ο Μαξ ο μικρός Σναου.. είναι καλό μπακ και διεθνής με τις ελπίδες της Πολωνίας
- episimos73
- john4serres
Ως στόπερ οκ, μπορεί να σταθεί.renegade έγραψε:Μια χαρά παίκτης είναι
Μακάρι να μείνει
Ή ιδανικά δεξί στόπερ σε τριάδα κεντρικών αμυντικών.
- Shivaspace
δεν είναι επιθετικός, αμυντικός είναι και αν δεν κάνω λαθος αγωνίζεται κυρίως αρ.μπακepisimos73 έγραψε:Σεντερφόρ δεν είμαι ο μικρός Σνάου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
όσο για τον τομαςζ..κοντρολαρισμενος παίκτης με σωστή μεταβίβαση, ομως αρκετά σοφτ για δυάδα κεντρικων αμυντικών..για πλάγιος αμυντικός ειναι βαρύ σκαρί .. τρέχει όπως ο Σβαμπ

λιγο αδυναμος για στόπερ
λιγο αργός για μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Δευ 15 Μάιος 2023, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.