ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thanos-xanthi
Re: ζέλα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
θωρηκτό Ολιβέιρα, φοβερός
τραγικός διαιτητής, άφησε πολύ το ξύλο και χαρίστηκε στους λαγούς
στον πάτο σας, και τα λέμε στα πλευοφ
τραγικός διαιτητής, άφησε πολύ το ξύλο και χαρίστηκε στους λαγούς
στον πάτο σας, και τα λέμε στα πλευοφ
-
Grigorios_PAOK
Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα από τους διαιτητές...15_50 έγραψε:3 παίκτες τους ήταν για κόκκινη και κατάφεραν να μας κάνουν εμάς να παίξουμε (έστω λίγα λεπτά) με 10.
Ρε γαμω τα πάντα σας για διαιτητές, είναι δυνατό να μου ανεβάζετε του παλμούς στους 150 στα καλά καθούμενα και να με κάνετε να νιώθω ότι θα τα τινάξω επί 1,5 ώρα;
Ρε πουστηδες, ρε ΓΑΜΙΟΛΕΣ, με κάνατε να το κλείσω στο 70 επειδή ένιωσα ότι θέλετε να με πεθάνετε.
Γαμω τη φάρα σας, ΓΑΜΩ.
Θέλω τόσα να πω αλλά πραγματικά θα πρεπει να με μπαναρουν για παντα..
Σήμερα νομίζω ότι κατάλαβε μέχρι κι ο τελευταίος οπαδός πόσο σημαντικό είναι το κεκτημένο των ξένων διαιτητών . Ακόμα κι ο πραγματικα ανίκανος Φιλανδός είναι εκατό φορές προτιμότερος από έναν στημένο διαιτητή του ελληνικού παδοσφαιρικου παρακράτους. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι με Έλληνα διαιτητή αυτό που θα γράφαμε τώρα οι περισσότεροι θα ήταν οι ευθύνες του λουτσεσκου οι ευθύνες του οποιουδήποτε παίκτη θα είχε κοκινιστει εντελώς άδικα, ή ακόμα τις ευθύνες του Ιβάν κι ένα σωρό τέτοιες γελοιοτητες. Θα είχαμε βυθιστεί στην εσωστρέφεια κι θα αναρωτιόμασταν πως αποκλειστικαμε από αυτό το βαζελο. Έχει συμβεί πολλάκις αλλά με ένα μαγικό τρόπο κάποιοι έχουν εξαιρετικά αδύνατη μνήμη. Ο κάκιστος λοιπόν σήμερα Φιλανδός αν ήταν Έλληνας θα είχε δώσει κόκκινη κάρτα ή στον Ολιβέιρα ή στον ζιφκοβιτς ενώ ο πάγκος του βαζελου δεν θα είχε το παραμικρό ζόρι να κάνει αλλαγή τον άθλιο κουρμπελη. Μπορεί ακόμα το βαρ να μην είχε φωνάξει καθόλου τον διαιτητή για την φάση του χεριού κι τα κανάλια να μην το αναπαρήγαγαν καθόλου όπως έγινε πριν λίγες μέρες με το ένα από τα δύο δολοφονικά χτυπήματα του σενκεφελντ στον κωνσταντελια. Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές που είδα δείχνανε το ένα από τα δύο. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα την αγαπώ κι δεν βλέπω να φτάσει η Δευτέρα για να πάω κι να χειροκρότησω αυτούς τους παιδαραδες στο γήπεδο. Παοκάρα μου!!!!
- falconakis
τόσο ξύλο και εμείς τελιώσαμε το ματς με 10...όχι πως δεν ήτνα κόκκινη μαι χαρά μπουκέτο ήταν,,,αλλά κα ιη αγκωνία του Κουρμπέλη και τόσα άλλα ατιμώρητα φάουλ...
Άντε Μάνταλε ετοιμασου για την παράδοση!

Άντε Μάνταλε ετοιμασου για την παράδοση!
Μεγάλη πρόκριση και ας μας νευρίασε ο διαιτητής. Αυτή η ομάδα μπορεί πλέον να το σηκώσει.
MVP ο Ολιβέιρα. Από κοντά ο Κωσταντέλιας που πιέζει αφόρητα μπροστά. Θεωρώ ότι χρειάζονταν πιο νωρίς το φρεσκάρισμα, να μη ρισκάρουμε και 2ες κίτρινες κάρτες (πχ Ολιβέιρα) όμως ο μπράντον την πήρε άμεσα και με απογοήτευσε η εικόνα του.
Βλέπω από τα Αθηναϊκά μέσα μία συσπείρωση ξεκάθαρη εναντίον μας, και εναντίον του Λουτσέσκου. Προφανώς μας φοβούνται, που δε δεχόμαστε γκολ εύκολα, αλλά και για τη συνολική μας εικόνα και δυστυχώς παίζονται πολλά στο παρασκήνιο. Εγώ φοβάμαι την ομάδα όχι μέσα στο χορτάρι, αλλά από έξω όσο πλησιάζουμε στην κορυφή, και εννοώ την απόφαση της ΕΕΑ για τους ιούς του Ιβάν Σαββίδη. Αυτή η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο τον διωγμό της οικογένειας Σαββίδη, και υπάρχουν ακόμη οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα την ψηφίσουν ξανά
MVP ο Ολιβέιρα. Από κοντά ο Κωσταντέλιας που πιέζει αφόρητα μπροστά. Θεωρώ ότι χρειάζονταν πιο νωρίς το φρεσκάρισμα, να μη ρισκάρουμε και 2ες κίτρινες κάρτες (πχ Ολιβέιρα) όμως ο μπράντον την πήρε άμεσα και με απογοήτευσε η εικόνα του.
Βλέπω από τα Αθηναϊκά μέσα μία συσπείρωση ξεκάθαρη εναντίον μας, και εναντίον του Λουτσέσκου. Προφανώς μας φοβούνται, που δε δεχόμαστε γκολ εύκολα, αλλά και για τη συνολική μας εικόνα και δυστυχώς παίζονται πολλά στο παρασκήνιο. Εγώ φοβάμαι την ομάδα όχι μέσα στο χορτάρι, αλλά από έξω όσο πλησιάζουμε στην κορυφή, και εννοώ την απόφαση της ΕΕΑ για τους ιούς του Ιβάν Σαββίδη. Αυτή η κυβέρνηση έχει βάλει στόχο τον διωγμό της οικογένειας Σαββίδη, και υπάρχουν ακόμη οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα την ψηφίσουν ξανά
- iremidynami 4+
Χωσε ραζβαν, χωσε,
Γ@μω και τους διαιτητες σας και την κοσμοτε σας!!
Α, να μην ξεχασω και τον μαντσινι σας.,βαλτε τον στον πατο σας!!
Γ@μω και τους διαιτητες σας και την κοσμοτε σας!!
Α, να μην ξεχασω και τον μαντσινι σας.,βαλτε τον στον πατο σας!!
- ΑποστόληςΑ
Ο χειρότερος ξένος διαιτητής ήταν ο Δανός στον αγώνα ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 1-1 στο αήττητο. Χωρίς λόγο 6 κίτρινες και αποβολή από το 30΄.
Unpopular opinion: Ο διαιτητης σημερα δεν ηταν σε καμια περιπτωση κακος (τα χαλασε με κανα δυο φασεις και αστεια η κοκκινη του Μπραντον αλλα επιμενω). Οπως περιγραφει και ο φιλος απλα εχετε ξεχασει με τι μοιαζουν οι πραγματικα κακοι και στημενοι διαιτητες
- V-olakiotis
Ωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ!
Μπράβο σε όλους και στον Λούτσε που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω...
Κόκκινη στον Κουρμπέλη αβαβά ρε Ξηροποταμίτη;
Πάλι καλά που δεν έδειξε η cosmote στο var κάνα πλανo που χωρίς την επαφή του χεριού με την μπάλα...
Στον πάτο σας λουλούδες...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο σε όλους και στον Λούτσε που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω...
Κόκκινη στον Κουρμπέλη αβαβά ρε Ξηροποταμίτη;
Πάλι καλά που δεν έδειξε η cosmote στο var κάνα πλανo που χωρίς την επαφή του χεριού με την μπάλα...
Στον πάτο σας λουλούδες...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Η κόκκινη στον Κουρμπελη ηταν πολυ σοβαρό λαθος και έδειξε και πρόθεση. Και στα υπόλοιπα μιλάμε για έναν αντικειμανικά κακό διαιτητή.
Συμφωνώ βεβαια οτι εχουμε δει και χειρότρα, κυριως πριν ερθει το βαρ.
Συμφωνώ βεβαια οτι εχουμε δει και χειρότρα, κυριως πριν ερθει το βαρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 26 Ιαν 2023, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο πήρε τελικά αυτό που ήθελε απέναντι στους κατσέρ.
Απαράδεκτος διαιτητής στον πειθαρχικό έλεγχο, χάρισε δύο τουλάχιστον κίτρινες κάρτες στους βρώμικους του βάζελου στο α΄και όσο για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Κουρμπέλη, είναι για να του πάρουν την σφυρίχτρα για πάντα.
Να δώσουμε και ένα ευχαριστώ στον Γιοβάνοβιτς που στο β΄ έβγαλε Μπερνάρ που έκανε όλο το παιχνίδι τους και Παλάσιος που μας δημιουργούσε προβλήματα από την πλευρά του Ράφα (δυστυχώς, με γρήγορους για ευέλικτους αντιπάλους δεν το έχει).
Σωστή η κίνηση του Ραζβάν που έβγαλε τον Αουγκούστο που φάνηκε κουρασμένος και εκτός κλίματος και πήρε και χαζή κίτρινη και έβαλε τον Σβαμπ ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ σε καλύτερη κυκλοφορία στο β΄ και δίπλα του ανέβηκε και ο Ντάντας (κάνε λίγα βάρη και όργανα ρε αγόρι μου).
Θωρηκτό και σήμερα ο Ολιβέιρα που έφαγε ατιμώρητο ξύλο. Πολύ καλός ο Σάστρε, ειδικά στο β΄, πάρα πολύ τρέξιμο. Ο Κουλιεράκης ανέβηκε στο β΄ και ο Ίγκι ήταν ο γνωστός επί 100΄.
Τόμας, πήγαινε αγόρι μου να κάνεις άλλη δουλειά, να σερβίρεις ίσως ποτά σε μπαρ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ενέργεια σου μόλις μπήκες στον αγώνα να βγάλεις νεύρα σε φάση που η μπάλα πήγαινε στην αντίπαλη περιοχή και να δώσεις ευκαιρία στο κοράκι να σε αποβάλλει. Ένα γερό πρόστιμο μήπως και συνέλθει, προβλέπεται άλλωστε από τον εσωτερικό κανονισμό.
Νομίζω μάλιστα πως δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας και με τον γαύρο, γιατί χτύπημα εκτός φάσης αν γραφεί έτσι, επισύρει ποινή πάνω από μια αγωνιστική.
Πάμε με προσοχή και χωρίς άγχος να καθαρίσουμε την Λειβαδιά με ξεκούραση 2-3 βασικών και μετά περιμένουμε το σίχαμα.
Πρόεδρε, βοήθησε την ομάδα και τον προπονητή, αξίζουν περισσότερα από την θέση που είναι τώρα στο πρωτάθλημα.
Απαράδεκτος διαιτητής στον πειθαρχικό έλεγχο, χάρισε δύο τουλάχιστον κίτρινες κάρτες στους βρώμικους του βάζελου στο α΄και όσο για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Κουρμπέλη, είναι για να του πάρουν την σφυρίχτρα για πάντα.
Να δώσουμε και ένα ευχαριστώ στον Γιοβάνοβιτς που στο β΄ έβγαλε Μπερνάρ που έκανε όλο το παιχνίδι τους και Παλάσιος που μας δημιουργούσε προβλήματα από την πλευρά του Ράφα (δυστυχώς, με γρήγορους για ευέλικτους αντιπάλους δεν το έχει).
Σωστή η κίνηση του Ραζβάν που έβγαλε τον Αουγκούστο που φάνηκε κουρασμένος και εκτός κλίματος και πήρε και χαζή κίτρινη και έβαλε τον Σβαμπ ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ σε καλύτερη κυκλοφορία στο β΄ και δίπλα του ανέβηκε και ο Ντάντας (κάνε λίγα βάρη και όργανα ρε αγόρι μου).
Θωρηκτό και σήμερα ο Ολιβέιρα που έφαγε ατιμώρητο ξύλο. Πολύ καλός ο Σάστρε, ειδικά στο β΄, πάρα πολύ τρέξιμο. Ο Κουλιεράκης ανέβηκε στο β΄ και ο Ίγκι ήταν ο γνωστός επί 100΄.
Τόμας, πήγαινε αγόρι μου να κάνεις άλλη δουλειά, να σερβίρεις ίσως ποτά σε μπαρ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ενέργεια σου μόλις μπήκες στον αγώνα να βγάλεις νεύρα σε φάση που η μπάλα πήγαινε στην αντίπαλη περιοχή και να δώσεις ευκαιρία στο κοράκι να σε αποβάλλει. Ένα γερό πρόστιμο μήπως και συνέλθει, προβλέπεται άλλωστε από τον εσωτερικό κανονισμό.
Νομίζω μάλιστα πως δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή μας και με τον γαύρο, γιατί χτύπημα εκτός φάσης αν γραφεί έτσι, επισύρει ποινή πάνω από μια αγωνιστική.
Πάμε με προσοχή και χωρίς άγχος να καθαρίσουμε την Λειβαδιά με ξεκούραση 2-3 βασικών και μετά περιμένουμε το σίχαμα.
Πρόεδρε, βοήθησε την ομάδα και τον προπονητή, αξίζουν περισσότερα από την θέση που είναι τώρα στο πρωτάθλημα.
λέτε λέτε, αλλά να δείτε τώρα που η ζέλα θα θέλει σχέση.
σου λέει, 3 φορές σε 8 μέρες, δεν μπορούν να με εκθέτουν έτσι.
ΥΓ. χίλια μπράβο δεν αρκούν
ΥΓ2. κόρακα ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ αχρηστε
ΥΓ3. το νου μας, αρχισαμε να ενοχλούμε παλι
σου λέει, 3 φορές σε 8 μέρες, δεν μπορούν να με εκθέτουν έτσι.
ΥΓ. χίλια μπράβο δεν αρκούν
ΥΓ2. κόρακα ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ αχρηστε
ΥΓ3. το νου μας, αρχισαμε να ενοχλούμε παλι
Σωστός Αποστολε...το ειχα ξεχάσει αυτο το παιχνίδι όντωσ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο χειρότερος ξένος διαιτητής ήταν ο Δανός στον αγώνα ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 1-1 στο αήττητο. Χωρίς λόγο 6 κίτρινες και αποβολή από το 30΄.
Πουστρακι κουρμπελη την τυχη του αιτορ
(ετερο πουστρακι) να εχεις.....
(ετερο πουστρακι) να εχεις.....
Αυτός που φέτος θα έπαιρνε οπωσδήποτε ένα τίτλο γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του.Amsterdamer_87 έγραψε:Ποιος ειναι ο 2ος διεκδικητης ??Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας μην έχουμε έπαρση.
Χθες και σήμερα, δύο διεκδικητές του νταμπλ έμειναν εκτός στόχων.
Δείξτε λίγο σεβασμό.