Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 22/01, 19:30, CosmoteSports
Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 22/01, 19:30, CosmoteSports
Λουτσο, αυτα που ειπες και αισθανεσαι, βγαλτα αποψε οχι τοσο στο γηπεδο αλλα εξω απο αυτο. Προκληση (ή καλυτερα απαντηση στην προκληση του περασμενου Μαϊου). Το σκωτσεζικο ντους στο πρωταθλημα εννοει να ειναι ζεστο αποψε για μας, και να τους κλεισει ο κωλος τοσων εβδομαδων.
Σήμερα δεν μας ενδιαφέρει η ομάδα έχει δηλώσει και με τον πιο επίσημο τρόπο μεταβατική χρονιά. Ο Π.Α.Ο.Κ. αυτην την στιγμή είναι σε μια πάρα πλή καλή απόδοση για κατάκτηση του κυππέλου και νομίζω εκαί πρεπει ως οργανισμός να στοχεύσουμε φέτο . Δίνει ένα καλό εισητείριο με εγγηημένο σχεδόν ομίλου κόνφερενσ . Σήμερα πραγματικά για μένα ότι βγει αλλά την Πέμπτη όλες μας οι δυνάμεις , Ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ρυθμηστής για τον τίτλο σταπλέυ οφ και οι προσφορές απο αντιπάλους και φιλους ως την πέμπτη για την στρατιγική τους είναι ανοιχτος..ο πιο ευέλικτος απο το Π.Ο.Κ. θα είναι και αυτος που θα χαμογελάσει στο τέλος...του χρόνου με τις προσθήκες του καλοκαιριού πάω για τα πάντα!!! 

Τί λες βρε ...αετέ;;; Τί ρυθμιστής και ιστορίες;;; ΠΑΟΚ είσαι λέμε!
Μας έκανες ρουλη; Γιατί εκείνος είναι ρυθμιστής.
Λευκή πετσέτα πουθενά.
Πάμε ΠΑΟΚαρα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λευκή πετσέτα πουθενά.
Πάμε ΠΑΟΚαρα
Διαβάστε την τέχνη του πολέμου του Σουν Τζού. Ο Π.Α.Ο.Κ φέτος θα είναι ρυθμιστής του τίτλου . 

Ο Νασμπεργκ εκτος λογο τραυματισμού;
Γιατι ο μονος που παιζει ως μπακ στον παγκο ειναι ο Βιερινια
Γιατι ο μονος που παιζει ως μπακ στον παγκο ειναι ο Βιερινια
Είναι αυτά που σου λέω αυτά που σου είπε ο Μπότο για την φετινή σεζόν το καλοκαίρι. Το ότι παίζουμε καλύτερη μπάλα τώρα απο πολλούς άλλους είναι θεμιτό.Τό κυπελλό μας δίνει κίνητρο ως κάτι που προέκυψε, Περιμένουμε και τον Μάη ...και απο την νέα σεζόν στον τόπο και τον χρόνο που εμείς θέλουμε κινούμαστε με την κατάλληλη ενίσχυση για τους μεγάλους στόχους...Dimpatra έγραψε:Μας έκανες ρουλη; Γιατί εκείνος είναι ρυθμιστής.
Λευκή πετσέτα πουθενά.
Πάμε ΠΑΟΚαρα

-
Απαράδεκτο ποσταρισμα!!Eagle1980 έγραψε:Σήμερα δεν μας ενδιαφέρει η ομάδα έχει δηλώσει και με τον πιο επίσημο τρόπο μεταβατική χρονιά. Ο Π.Α.Ο.Κ. αυτην την στιγμή είναι σε μια πάρα πλή καλή απόδοση για κατάκτηση του κυππέλου και νομίζω εκαί πρεπει ως οργανισμός να στοχεύσουμε φέτο . Δίνει ένα καλό εισητείριο με εγγηημένο σχεδόν ομίλου κόνφερενσ . Σήμερα πραγματικά για μένα ότι βγει αλλά την Πέμπτη όλες μας οι δυνάμεις , Ο Π.Α.Ο.Κ. θα είναι ρυθμηστής για τον τίτλο σταπλέυ οφ και οι προσφορές απο αντιπάλους και φιλους ως την πέμπτη για την στρατιγική τους είναι ανοιχτος..ο πιο ευέλικτος απο το Π.Ο.Κ. θα είναι και αυτος που θα χαμογελάσει στο τέλος...του χρόνου με τις προσθήκες του καλοκαιριού πάω για τα πάντα!!!
- navigator11
Πάμε για τη νίκη, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!
- SePuLtUrA_4_
- SePuLtUrA_4_
- NickGavanas
Η ομάδα κατεβαίνει όπως περιμέναμε όλοι να κατέβει νομίζω. Αν καταφέρουμε να δώσουμε πίεση ψηλά και να μην μας προβληματίσουν οι διαγώνιες μπαλιές στην πλάτη θα πάνε όλα καλά. Στο δεύτερο θα βρούμε χώρους και θα το τελειώσουμε
- ΑποστόληςΑ
Ch24
Δεν θα το γράφω κάθε φορά: Θα το απομνημονεύσετε
...................
Δεν θα το γράφω κάθε φορά: Θα το απομνημονεύσετε
...................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 22 Ιαν 2023, 19:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.