ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπαρκαρούτσε πρέπει να χω μιας μορφής αλτσχάιμερ, νόμιζα ότι το είχα γράψει μηνες πριν, πριν από άλλο ματς με μικρή ομάδα, εξ ου και η ενδέχομενη ήττα θα έφερνε αυτόματα την αποχώρηση του προπονητή. Γιατί στο καραϊσκάκης αν χάναμε δεν θα ήταν τόσο παράξενο για να φύγει ο προπονητής. Όντως δεν βγάζει νόημα ένα τέτοιο πόστ πριν από ματς εκτός με το γαύρο.
Θά βαζα τα χέρια μου στη φωτιά ότι το είχα γράψει για άλλο ματς και πιο πριν, αλλά η ημερομηνία είναι αδιαμφησβήτητη. Εν τω μεταξύ δεν πίνω και τόσο για να πω ότι ήμουν μεθυσμένος.
Η γνώμη μου για τον προπονητή παραμένει ίδια, αλλά οι γνώμες είναι σαν τις πορδές, όλοι έχουν από μία.
Για μένα έχει και ένα καλό όλο αυτό, διανύουμε μια χρονιά χωρίς τόσο ενδιαφέρον και άγχος για την επίτευξη στόχων και περνάμε αλλιώς τα ποδοσφαιρικά βράδια.
Θά βαζα τα χέρια μου στη φωτιά ότι το είχα γράψει για άλλο ματς και πιο πριν, αλλά η ημερομηνία είναι αδιαμφησβήτητη. Εν τω μεταξύ δεν πίνω και τόσο για να πω ότι ήμουν μεθυσμένος.
Η γνώμη μου για τον προπονητή παραμένει ίδια, αλλά οι γνώμες είναι σαν τις πορδές, όλοι έχουν από μία.
Για μένα έχει και ένα καλό όλο αυτό, διανύουμε μια χρονιά χωρίς τόσο ενδιαφέρον και άγχος για την επίτευξη στόχων και περνάμε αλλιώς τα ποδοσφαιρικά βράδια.
- NickGavanas
Ε νομίζω ότι ήταν πολύ τρανταχτά αυτά που έγιναν ρε συ. Συμφωνώ 1000% με αυτά που γράφειςPellaios έγραψε: Απίστευτο πως γράψαμε σχεδόν τα ίδια πράγματα, την ίδια ώρα....
- V-olakiotis
Είδαμε ωραία μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, πολλές φάσεις για γκολ, παρά το μέτριο β ημίχρονο το ματς πήγε σβηστό μέχρι το τέλος.
Ένα μπράβο σε όλους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ένα μπράβο σε όλους!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- buffalobill4
Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σωστό να σβήσει το ματς εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον σε μια χρονιά ξεκάθαρα λαθών και μετάβασης. Δηλαδή να εμποτιστουν όλοι οι νέοι στο μότο είμαστε 2-0 πρέπει να τελειώσουμε το ματς; Όχι φίλε μου θα παίξεις μέχρι και το 90 και θα πιέσεις και για άλλο γκολ.
Όλοι οι νεοφερμένοι συν τα παιδιά των ακαδημιών μπορεί να μην έχουν μπολιαστει ακόμα, αλλά εχουν ένα κοινό γνώρισμα. Είναι αθλητικοί και τους αρέσει το τρέξιμο και ο ρυθμός. Ίσως μόνο ο ραφα σοαρες φαίνεται βαρύς. Μην τους τραβάς τα γκεμια στο 70.
Και στην τελική, πηγαίνοντας να σβήσεις ματς, μέσα σε 10 αγωνιστικές έχασες πόσους πόντους και θα έχανες και άλλους. Τα παραδείγματα πολλά από την αρχή της χρονιάς. Η ευκαιρία του Αγρινίου στο 80φευγα,το γκολ του ατρόμητου στο 90φευγα, η ισοφάριση του οφη στο 100φευγα, η ισοφάριση της λειβαδιας στο 90φευγα, η άνετη ανατροπή του βαζελου σε ματς που πήγες να μην παίξεις ένα ολόκληρο ημίχρονο. Άσε την ομάδα να παίξει και να φάει τα μούτρα της ψάχνοντας να βάλει κι άλλα γκολ, όχι να τα τρώει επειδή προσπαθούσε να τελειώσει το ματς από το 60 και το 70.
Αυτην είναι μια ξεπερασμένη ιδεοληψια ιταλική που ξέρουμε πόσο τη θαυμάζει ο Ρασβαν. Έλα μου όμως που πλέον δεν έχει χώρο ούτε στην Ιταλία. Για παράδειγμα η ναπολι του σπαλετι ή η Μίλαν και η ιντερ.
Όλοι οι νεοφερμένοι συν τα παιδιά των ακαδημιών μπορεί να μην έχουν μπολιαστει ακόμα, αλλά εχουν ένα κοινό γνώρισμα. Είναι αθλητικοί και τους αρέσει το τρέξιμο και ο ρυθμός. Ίσως μόνο ο ραφα σοαρες φαίνεται βαρύς. Μην τους τραβάς τα γκεμια στο 70.
Και στην τελική, πηγαίνοντας να σβήσεις ματς, μέσα σε 10 αγωνιστικές έχασες πόσους πόντους και θα έχανες και άλλους. Τα παραδείγματα πολλά από την αρχή της χρονιάς. Η ευκαιρία του Αγρινίου στο 80φευγα,το γκολ του ατρόμητου στο 90φευγα, η ισοφάριση του οφη στο 100φευγα, η ισοφάριση της λειβαδιας στο 90φευγα, η άνετη ανατροπή του βαζελου σε ματς που πήγες να μην παίξεις ένα ολόκληρο ημίχρονο. Άσε την ομάδα να παίξει και να φάει τα μούτρα της ψάχνοντας να βάλει κι άλλα γκολ, όχι να τα τρώει επειδή προσπαθούσε να τελειώσει το ματς από το 60 και το 70.
Αυτην είναι μια ξεπερασμένη ιδεοληψια ιταλική που ξέρουμε πόσο τη θαυμάζει ο Ρασβαν. Έλα μου όμως που πλέον δεν έχει χώρο ούτε στην Ιταλία. Για παράδειγμα η ναπολι του σπαλετι ή η Μίλαν και η ιντερ.
Κι αν αυτός ο Κοουτς θέλει να έχει το σβήσιμο στα ατού του του χρόνου με Αγκρεσιβνες και Μενταλιτι για να μην την πατήσει σαν έναν Χουμπ Στέφενς;
Είχε βγει και είπε πως τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95 και πρέπει να τρέχουμε μέχρι το 95 και στην επόμενη δήλωση ο φουκαρας ο Σαλπιγγίδης είχε πει πως δεν είναι δυνατόν να τρέχουμε μέχρι το 95.
Όλα αυτά μετά από ένα ματς που το 0-2 τελείωσε 2-2.
Είχε βγει και είπε πως τα παιχνίδια τελειώνουν στο 95 και πρέπει να τρέχουμε μέχρι το 95 και στην επόμενη δήλωση ο φουκαρας ο Σαλπιγγίδης είχε πει πως δεν είναι δυνατόν να τρέχουμε μέχρι το 95.
Όλα αυτά μετά από ένα ματς που το 0-2 τελείωσε 2-2.
-
- Επικοινωνία:
Αυτός, ο Kurtic( φοβερός κεφαλοσφαιριστης,δυνατός και με τον απαραίτητο τσαμπουκά που απαιτεί η θέση) και ο Felipe(παίρνει καλές θέσεις εντός περιοχής και διαθέτει καλο κορμί και τεχνική)θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες εναλλακτικές ως αντί Oliveira σε ματς που καίνε και χρειαζόμαστε φορ περιοχής όταν δεν τραβάει ο ΠορτογάλοςDamoN έγραψε:Αυτό με τον ναρει ισχύει . Εγώ θα τον δοκίμαζα μέχρι και φορ σαν τον λιβαι ένα πράγμα …
- buffalobill4
@asimos.
Και αν ο προϊστάμενος του ο ΤΔ δεν θέλει αυτό το στιλ γι αυτό και του φέρνει παίκτες με χαρακτηριστικό τους το τρέξιμο; Και αν και ο ιδιοκτήτης επίσης προτιμά το συνεχές τρέξιμο γι αυτό και έφερε αυτόν τον ΤΔ;
Επειδή όμως με τα αν δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, εγώ έγραψα τι προτιμώ εγώ και πως με τον παρόντα τρόπο παιχνιδιού χαμένοι έχουμε βγει. Εσύ μου απαντάς με υποθέσεις του τι μπορεί να θέλει ο προπονητής. Δεν μου λες τι προτιμάς εσύ.
Αλλά αν θες να απαντήσω και στο αν που έθεσες, αν λοιπόν αυτό θέλει να κάνει ο προπονητής, απλά δεν θα συνάδει με το ποδόσφαιρο του 2022 και σίγουρα έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στην Ελλάδα και πολύ παραπάνω στην Ευρώπη. Το ότι πέτυχε μια φορά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.
Και αν ο προϊστάμενος του ο ΤΔ δεν θέλει αυτό το στιλ γι αυτό και του φέρνει παίκτες με χαρακτηριστικό τους το τρέξιμο; Και αν και ο ιδιοκτήτης επίσης προτιμά το συνεχές τρέξιμο γι αυτό και έφερε αυτόν τον ΤΔ;
Επειδή όμως με τα αν δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, εγώ έγραψα τι προτιμώ εγώ και πως με τον παρόντα τρόπο παιχνιδιού χαμένοι έχουμε βγει. Εσύ μου απαντάς με υποθέσεις του τι μπορεί να θέλει ο προπονητής. Δεν μου λες τι προτιμάς εσύ.
Αλλά αν θες να απαντήσω και στο αν που έθεσες, αν λοιπόν αυτό θέλει να κάνει ο προπονητής, απλά δεν θα συνάδει με το ποδόσφαιρο του 2022 και σίγουρα έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στην Ελλάδα και πολύ παραπάνω στην Ευρώπη. Το ότι πέτυχε μια φορά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.
Γεγονός, με τα αν δεν κάνει κανείς κάτι άλλο πέρα από χαβαλέ σε καφενείο.
Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα αν, δεν μπορεί να μην είναι όλα όσα βλέπουμε μέρος της διαδικασίας ανανέωσης της ομάδας. Αλλιώς δεν μιλάμε για ανανέωση αλλά για εγκατάλειψη και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τον επόμενο ιδιοκτήτη.
Το τι αρέσει στον καθένα δεν έχει και πολλή σημασία καθώς αυτός που πληρώνει αποφασίζει. Και για να επιμένει, μάλλον θα συνεχίσει να υπηρετεί με τα λεφτά του το πλάνο. Το μοναδικό "αν" είναι στο σημείο με τα πρόσωπα, αν θα είναι τα ίδια. Κάτι άλλο δεν βλέπω.
Τα αν μου, πήγαιναν στον τρόπο παιχνιδιού που παίζει ο Λου. Δεν νομίζω πως θα τον αλλάξει. Πιθανότερο είναι να φέρει την ομάδα στα μέτρα του παρά να μπει αυτός στα καλούπια της ομάδας.
Το γελοίο των τελευταίων ημερών δεν έχει να κάνει με την υπεράσπιση του Λου, των χαμένων χρημάτων του Ιβαν, των λεπτών συμμετοχής των νέων παιδιών που κλέβει ο Μπισεσβαρ, με τα συμβόλαια που έχουν ρήτρα λεπτών συμμετοχής, με τον ατάλαντο απατεώνα Ρουμάνο, με τους αγαπητικούς της βοσκοπούλας αλλά με την άρνηση να δούμε όλοι μαζί ομαδικώς την πραγματικότητα.
Η υπερβολική επιμονή στο ασύμβατο Λου και ΠΑΟΚ του 2022 με ατελείωτη επιχειρηματολογία για κάθε τι που συμβαίνει να γέρνει συνεχώς εναντίον του Λου δεν κούρασε απλώς, εγείρει και ερωτηματικά για το ποιος είναι ο σκοπός να γίνεται πουτάνα το φόρουμ κάθε τρεις και λίγο. Γίνεται πανηγύρι όλο το καλοκαίρι, βλέπουν οτι δεν φεύγει ο Λου... Ε ας σεβαστούμε λίγο και αυτούς τους λίγους που θέλουν να μιλήσουν για κάτι άλλο πλην Λουτσέσκου.
Αν ρωτάς τη γνώμη μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα πλην 2 προπονητών του ΠΑΟΚ. Του ΓΧ και του Πάμπλο. Δεν με απασχόλησε ποτέ ποιος θα καθίσει στον πάγκο. Με απασχόλησαν μόνο όταν έφυγαν.
Αυτα.
Αν αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα αν, δεν μπορεί να μην είναι όλα όσα βλέπουμε μέρος της διαδικασίας ανανέωσης της ομάδας. Αλλιώς δεν μιλάμε για ανανέωση αλλά για εγκατάλειψη και το μόνο που μένει είναι να μάθουμε τον επόμενο ιδιοκτήτη.
Το τι αρέσει στον καθένα δεν έχει και πολλή σημασία καθώς αυτός που πληρώνει αποφασίζει. Και για να επιμένει, μάλλον θα συνεχίσει να υπηρετεί με τα λεφτά του το πλάνο. Το μοναδικό "αν" είναι στο σημείο με τα πρόσωπα, αν θα είναι τα ίδια. Κάτι άλλο δεν βλέπω.
Τα αν μου, πήγαιναν στον τρόπο παιχνιδιού που παίζει ο Λου. Δεν νομίζω πως θα τον αλλάξει. Πιθανότερο είναι να φέρει την ομάδα στα μέτρα του παρά να μπει αυτός στα καλούπια της ομάδας.
Το γελοίο των τελευταίων ημερών δεν έχει να κάνει με την υπεράσπιση του Λου, των χαμένων χρημάτων του Ιβαν, των λεπτών συμμετοχής των νέων παιδιών που κλέβει ο Μπισεσβαρ, με τα συμβόλαια που έχουν ρήτρα λεπτών συμμετοχής, με τον ατάλαντο απατεώνα Ρουμάνο, με τους αγαπητικούς της βοσκοπούλας αλλά με την άρνηση να δούμε όλοι μαζί ομαδικώς την πραγματικότητα.
Η υπερβολική επιμονή στο ασύμβατο Λου και ΠΑΟΚ του 2022 με ατελείωτη επιχειρηματολογία για κάθε τι που συμβαίνει να γέρνει συνεχώς εναντίον του Λου δεν κούρασε απλώς, εγείρει και ερωτηματικά για το ποιος είναι ο σκοπός να γίνεται πουτάνα το φόρουμ κάθε τρεις και λίγο. Γίνεται πανηγύρι όλο το καλοκαίρι, βλέπουν οτι δεν φεύγει ο Λου... Ε ας σεβαστούμε λίγο και αυτούς τους λίγους που θέλουν να μιλήσουν για κάτι άλλο πλην Λουτσέσκου.
Αν ρωτάς τη γνώμη μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα πλην 2 προπονητών του ΠΑΟΚ. Του ΓΧ και του Πάμπλο. Δεν με απασχόλησε ποτέ ποιος θα καθίσει στον πάγκο. Με απασχόλησαν μόνο όταν έφυγαν.
Αυτα.
Φίλε θα σου πρότεινα να ξαναδείς τα τελευταία είκοσαλεπτα από τα ματς που λες παραπάνω, αν έχεις την δυνατότητα, και να παρατηρήσεις τα ποσοστά κατοχής αλλά και τους παίκτες που αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και έκαναν το εύκολο λάθος δίνοντας κατοχή στον αντίπαλο. Επιπλέον δες ποιοι ποδοσφαιριστες και πως είναι αυτοι που έχασαν την κατοχή πριν από τα γκολ, ειδικά στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και στα γκολ του βαζελου στην Τούμπαbuffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σωστό να σβήσει το ματς εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον σε μια χρονιά ξεκάθαρα λαθών και μετάβασης. Δηλαδή να εμποτιστουν όλοι οι νέοι στο μότο είμαστε 2-0 πρέπει να τελειώσουμε το ματς; Όχι φίλε μου θα παίξεις μέχρι και το 90 και θα πιέσεις και για άλλο γκολ.
Την Παρασκευή ο Πάμπλο στις δηλώσεις του είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει το ότι η ομάδα ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό αλλά η εξέλιξη των παικτών.
Όμως τα παιδιά που παίζουν στην πρώτη ομάδα προφανώς θα παίξουν για το αποτέλεσμα, αλλιώς με το καλό να παίξουν στην β για να εξελιχθούν. Και φυσικά για να παίξεις στην α ομάδα θα πρέπει να είσαι έτοιμος και είναι καθήκον του προπονητή να τους ετοιμάσει έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις...
-
Η ομάδα έχει φάει πολύ κράξιμο και δικαιολογημένα ,συνεχίζει ο Λουτσεσκου να δημιουργεί εσωστρεφίες αλλά έχει το δικό του πλάνο θα επιμείνει σε αυτό.
Τώρα τι κάνουν οι προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές ,δημιουργούν αισιοδοξία ,τουλάχιστον σε εμένα . Η ομάδα θα χτιστεί ,οι μικροί θα πάρουν ευκαιρίες και θα φτιάξουν χαρακτήρα ,δεν θα αδικήσει κανέναν ο Λουτσεσκου. Δεν ξέρω αν αδικηθεί η ομάδα αν καλλιεργήσεις προσδοκίες . Αν κερδίσουμε τους δύο επόμενους αγώνες και ενισχυθεί η ομάδα νωρίς είμαι αισιόδοξος για τον Μαη. Δεν βλέπω κάτι φοβερό σε Αεκ και βαζελο . Και ο γαύρος αν τους κόψει βαθμούς η διαφορά θα μαζευτεί . Θα είναι κάτω από 10 βαθμούς . Δεν ξέρω αν η ομάδα αντέχει να μπει σε αυτή την κουβέντα για φέτος . Βλέπω καλό μέλλον ,βλέπω το τι έρχεται από πίσω και πιστεύω στο πρότζεκτ .Φέτος οι παλιοσειρες δεν βοηθάνε τόσο να δούμε την συνέχεια .Νίκες να κάνουμε στα επόμενα και εγώ θα είμαι αισιόδοξος για κάτι καλό και φέτος.
Τώρα τι κάνουν οι προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές ,δημιουργούν αισιοδοξία ,τουλάχιστον σε εμένα . Η ομάδα θα χτιστεί ,οι μικροί θα πάρουν ευκαιρίες και θα φτιάξουν χαρακτήρα ,δεν θα αδικήσει κανέναν ο Λουτσεσκου. Δεν ξέρω αν αδικηθεί η ομάδα αν καλλιεργήσεις προσδοκίες . Αν κερδίσουμε τους δύο επόμενους αγώνες και ενισχυθεί η ομάδα νωρίς είμαι αισιόδοξος για τον Μαη. Δεν βλέπω κάτι φοβερό σε Αεκ και βαζελο . Και ο γαύρος αν τους κόψει βαθμούς η διαφορά θα μαζευτεί . Θα είναι κάτω από 10 βαθμούς . Δεν ξέρω αν η ομάδα αντέχει να μπει σε αυτή την κουβέντα για φέτος . Βλέπω καλό μέλλον ,βλέπω το τι έρχεται από πίσω και πιστεύω στο πρότζεκτ .Φέτος οι παλιοσειρες δεν βοηθάνε τόσο να δούμε την συνέχεια .Νίκες να κάνουμε στα επόμενα και εγώ θα είμαι αισιόδοξος για κάτι καλό και φέτος.
Αν και όταν μπήκαν Σοάρες και ιδίως Τόμας ανανεώθηκε η πίεση ψηλά, οι ελληνικές ομάδες δεν αντέχουν την ίδια ένταση σε όλα τα παιχνίδια επί 90 λεπτά. Γι' αυτό βλέπεις και ματς της ίδια ομάδας να έχουν διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι ή και στη διάρκεια του ίδιου ματς.buffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σωστό να σβήσει το ματς εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον σε μια χρονιά ξεκάθαρα λαθών και μετάβασης. Δηλαδή να εμποτιστουν όλοι οι νέοι στο μότο είμαστε 2-0 πρέπει να τελειώσουμε το ματς; Όχι φίλε μου θα παίξεις μέχρι και το 90 και θα πιέσεις και για άλλο γκολ.
- buffalobill4
Αν δεν κάνω λάθος στο ματς με τον οφη δίνει το κόρνερ ο Σβαμπ ενώ στο ματς με λιβάδια δίνει αχρείαστο φάουλ ο αγκουστο ή ο μπισεσβαρ δεν είμαι σίγουρος.Pellaios έγραψε:Φίλε θα σου πρότεινα να ξαναδείς τα τελευταία είκοσαλεπτα από τα ματς που λες παραπάνω, αν έχεις την δυνατότητα, και να παρατηρήσεις τα ποσοστά κατοχής αλλά και τους παίκτες που αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα και έκαναν το εύκολο λάθος δίνοντας κατοχή στον αντίπαλο. Επιπλέον δες ποιοι ποδοσφαιριστες και πως είναι αυτοι που έχασαν την κατοχή πριν από τα γκολ, ειδικά στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και στα γκολ του βαζελου στην Τούμπαbuffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σωστό να σβήσει το ματς εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον σε μια χρονιά ξεκάθαρα λαθών και μετάβασης. Δηλαδή να εμποτιστουν όλοι οι νέοι στο μότο είμαστε 2-0 πρέπει να τελειώσουμε το ματς; Όχι φίλε μου θα παίξεις μέχρι και το 90 και θα πιέσεις και για άλλο γκολ.
Την Παρασκευή ο Πάμπλο στις δηλώσεις του είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει το ότι η ομάδα ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό αλλά η εξέλιξη των παικτών.
Όμως τα παιδιά που παίζουν στην πρώτη ομάδα προφανώς θα παίξουν για το αποτέλεσμα, αλλιώς με το καλό να παίξουν στην β για να εξελιχθούν. Και φυσικά για να παίξεις στην α ομάδα θα πρέπει να είσαι έτοιμος και είναι καθήκον του προπονητή να τους ετοιμάσει έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις...
Εννοείται πως η ομάδα σε όλα τα ματς που ανέφερα για κάποιο λόγο μετά από το 70 (με τον βαζελο αυτό έγινε στο 45) έδωσε την μπάλα γιατί με το νου της (του προπονητή δηλαδή) έτσι θα τελείωνε το ματς.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα, σου ανέφερα τόσα ματς που είτε πήρες στην κόψη του ξυραφιού είτε άφησες πόντους. Και σου λέω ότι αν όντως δουλεύεις για του χρόνου, καλύτερα να άφηνες τους πόντους προσπαθώντας να βάλεις κι άλλα γκολ πάρα δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο.
- buffalobill4
Σωστά. Γι αυτό και ο ΠΑΟΚ πληρώνει μισθούς ευρωπαϊκής ομάδας στο προπονητικό τιμ και όχι ομάδας σούπερ λίγκ. Για να μπορέσουν να φτάσουν την ομάδα να έχει ρυθμό σε 90 λεπτά και όχι σε 60. Αλλιώς γιατί να έχω αυτό το τιμ και όχι το τιμ του Παναιτωλικου.Miles έγραψε:Αν και όταν μπήκαν Σοάρες και ιδίως Τόμας ανανεώθηκε η πίεση ψηλά, οι ελληνικές ομάδες δεν αντέχουν την ίδια ένταση σε όλα τα παιχνίδια επί 90 λεπτά. Γι' αυτό βλέπεις και ματς της ίδια ομάδας να έχουν διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι ή και στη διάρκεια του ίδιου ματς.buffalobill4 έγραψε:Αυτό που κάποιοι θεωρείτε σωστό να σβήσει το ματς εγώ δεν το καταλαβαίνω. Πόσο μάλλον σε μια χρονιά ξεκάθαρα λαθών και μετάβασης. Δηλαδή να εμποτιστουν όλοι οι νέοι στο μότο είμαστε 2-0 πρέπει να τελειώσουμε το ματς; Όχι φίλε μου θα παίξεις μέχρι και το 90 και θα πιέσεις και για άλλο γκολ.
Εφόσον λοιπόν εσύ το θεωρείς κάτι δεδομένο το 90 λεπτά τρέξιμο όλο τον χρόνο, θύμισέ μου ποια ελληνική ομάδα το έχει καταφέρει ή έστω ποια χρονιά ο ΠΑΟΚ.
- buffalobill4
Δεν το θεωρώ δεδομένο. Απλώς έχω απαιτήσεις να στοχεύουμε στο ανώτερο επίπεδο όχι να λέμε Έλα μωρέ στην ελλαδιτσα είμαστε ας παίξουμε 60 λεπτακια.