Δεν είμαι ο μόνος, αλλά υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία, το έχω καταλάβει αυτό. Το ότι άλλαξες το διόρθωσες και έγραψες Ολιβέιρα δεκτό. Το υπόλοιπο μήνυμα γιατί δεν το πέρασες; Λογοκρισία στο φόρουμ; Και μαγκια και απο πάνω; Στείλε μου προσωπικό μήνυμα, θέλω να σου πω κάτι.Μαυρο Χιονι έγραψε:Έτσι και αναφερθείς υποτιμητικά σε παίκτη μας ξανά, θα μας χαιρετήσεις για μερικές μέρεςadman έγραψε:Δεν γινεται όλα τα ματς να τα πάρεις στο γκολ. 5/5 ματς τα έχουμε κάνει θρίλερ. Όπως σου κάθισε με τον ατρόμητο έτσι σου στράβωσε σήμερα. Έτσι είναι αυτά.
Αυτό που χάνει ο Ολιβέιρα, δεν ξέρω αν μπορεί να το χάσει άλλος επιθετικός.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
μόνο εγώ είδα ότι έπρεπε να λήξει στο 11 λεπτό, πριν το κόρνερ και πριν την κεφαλια του Λύρατζη?
η ομάδα δεν έπαιξα καλά, αλλα δεν ηταν και για το ανάθεμα.
Καναμε τις φάσεις μας, ειχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλα δεν τις καναμε γκολ.
Δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και χασαμε 2 βαθμούς.
Οκ, δεν ειμαστε φέτος για πρώτη τριάδα, αλλα θέλω να δω τουλάχιστον τα πιτσιρίκια μας.
Ο Τσαούσης πχ σε κάθε αγώνα είναι κ χειρότερος.
Σημερα δεν έκανε ούτε ένα διώξιμο της προκοπής.
Απο την άλλη, ο Κουλιερακης δειχνει κάθε αγώνα κ καλύτερος.
ΥΣ πόσο μειώνει τον ΠΑΟΚ οι καθυστερήσεις απο ψευτοτραυματισμούς
Οκ, δεν ειμαστε φέτος για πρώτη τριάδα, αλλα θέλω να δω τουλάχιστον τα πιτσιρίκια μας.
Αυτό ακριβώς . Σεβασμό . Βάλε το γκολ κάτσε άγαλμα οπως έκανε ο Τζοβαρας και μέσα στα αποδυτήρια βρίσε κιόλας αυτούς που σε απέρριψαν .
Αλλά το κόμπλεξ είναι τεράστιο . Όχι μόνο αυτού . Όλων
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αλλά το κόμπλεξ είναι τεράστιο . Όχι μόνο αυτού . Όλων
- Shivaspace
θα μπορούσε να καθίσει λίγο πιο πίσω να καλύψει και τον τερματοφύλακά του που είχε βγεί μπροστά..τέλος πάντων, νευρίασα περισσότερο γιατί σ όλο τον αγώνα δεν είχε σταυρώσει σωστή πάσα κι έβαλε το κωλόφαρδο γκόλ στην τελευταία φάση από σκρίν του τερματοφύλακα ..paokkerkir έγραψε:Αυτη και τις παρόμοιες τοποθετήσεις δεν την καταλαβαίνω. Ο παίκτης κρίθηκε από τον ΠΑΟΚ, σωστά ή λάθος δεν έχει σημασία, ότι δεν κάνει και παραχωρήθηκε. Ο παίκτης σκύλιασε και ξέσπασε όπου σκόραρε απέναντι σε αυτούς που τον απέρριψαν. Δεν μου φταίει ο παίκτης εμένα, άλλα ή άμυνα στο κόρνερ στο 102' για κλάματα, αλλά to each his own που λένε και στο χωριό μου.alexgarcia6 έγραψε:14 γεναρη ΠΑΟΚ οφη να κανουμε ενα welcome back to toumba στον διαμαντακο.. σιχαμα
Ομάδα αφελής και ηλίθια που πάει κάθε αγώνα να μας έχει για ισχαιμικό κάποια μέρα/νύχτα το πληρώνει.
Ο ΟΦΗ είχε ανοιχτή την άμυνα στο β΄ σαν κουβά αλλά όταν δεν έχεις σέντερ φορ, δεν έχεις επιθετικούς ποιότητας βλέπεις αυτό που είδαμε σήμερα. Ο Ολιβέιρα δεν επανήλθε ποτέ και ο Μπράντον κάτι άλλο έπαιζε εκτός από ποδόσφαιρο σήμερα. Δυστυχώς όλη η φάση της ισοφάρισης ξεκινάει από ένα λάθος σε ελεύθερο κοντρόλ του Νάρεϊ αλλά μετά γίνονται αρκετά με τον Λύρατζη να δίνει κόρνερ αφού δεν βλέπει τι γίνεται πίσω του και ο τερματοφύλακάς τους ουσιαστικά να εμποδίζει αμυνόμενό μας να πηδήξει για να σκοράρει ο Διαμαντής.
Κανένας Σιδηρόπουλος δεν μας φταίει, ας μην πιανόμαστε από τρίχες, ο κακός, ψυχρός και ανάποδος καιρός μας μάς φταίει και η μ@@@κία μας που πέντε τουλάχιστον φορές στο β΄σε τελείως ανοικτή άμυνα δεν κάναμε ένα γκολ να τελειώσει το παιχνίδι.
Ψήφισα MVP τον Λευτέρη, γιατί παρά την ατυχή παραχώρηση του μοιραίου κόρνερ που συμβαίνει πάμπολες φορές στο ποδόσφαιρο σε αμυνομένους όταν δεν έχουν την πίσω κάτοψη (δεν έχει και καθρεφτάκι για να βλέπει και την πλάτη του), ήταν επί 100΄ άψογος αμυντικά και με πολύ καλές προωθήσεις, συνεργασίες και overlap. Να μην τον πάρει από κάτω το σημερινό, δεν φταίει αυτός για την απώλεια σήμερα, αλλά η απουσία σέντερ φορ και ποιότητας μεσοεπιθετικά.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα κερδίσουμε ντέρμπι φέτος αρχής γενομένης από τον βάζελο με αυτές τις ελλείψεις που έχουμε μεσοεπιθετικά. Και αριστερό εξτρέμ θέλουμε και σέντερ φορ, αλλά κουράγιο μέχρι τον Δεκέμβριο μήπως και το άστρο των Χριστουγέννων φωτίσει τους υπευθύνους.
Είμαι σε έξαλλη κατάσταση, με πονοκέφαλο και σπάνιο για μένα, ταχυκαρδία, δεν είμαι και μικρός, κάθε άλλο και βγαίνοντας από το καφέ είπα πως άλλο αγώνα του ΠΑΟΚ για τρεις μήνες από τώρα δεν θα ξαναδώ, δεν αντέχω, θα βάζω φόρμα και θα πηγαίνω για τρέξιμο στην παραλία.
Ο ΟΦΗ είχε ανοιχτή την άμυνα στο β΄ σαν κουβά αλλά όταν δεν έχεις σέντερ φορ, δεν έχεις επιθετικούς ποιότητας βλέπεις αυτό που είδαμε σήμερα. Ο Ολιβέιρα δεν επανήλθε ποτέ και ο Μπράντον κάτι άλλο έπαιζε εκτός από ποδόσφαιρο σήμερα. Δυστυχώς όλη η φάση της ισοφάρισης ξεκινάει από ένα λάθος σε ελεύθερο κοντρόλ του Νάρεϊ αλλά μετά γίνονται αρκετά με τον Λύρατζη να δίνει κόρνερ αφού δεν βλέπει τι γίνεται πίσω του και ο τερματοφύλακάς τους ουσιαστικά να εμποδίζει αμυνόμενό μας να πηδήξει για να σκοράρει ο Διαμαντής.
Κανένας Σιδηρόπουλος δεν μας φταίει, ας μην πιανόμαστε από τρίχες, ο κακός, ψυχρός και ανάποδος καιρός μας μάς φταίει και η μ@@@κία μας που πέντε τουλάχιστον φορές στο β΄σε τελείως ανοικτή άμυνα δεν κάναμε ένα γκολ να τελειώσει το παιχνίδι.
Ψήφισα MVP τον Λευτέρη, γιατί παρά την ατυχή παραχώρηση του μοιραίου κόρνερ που συμβαίνει πάμπολες φορές στο ποδόσφαιρο σε αμυνομένους όταν δεν έχουν την πίσω κάτοψη (δεν έχει και καθρεφτάκι για να βλέπει και την πλάτη του), ήταν επί 100΄ άψογος αμυντικά και με πολύ καλές προωθήσεις, συνεργασίες και overlap. Να μην τον πάρει από κάτω το σημερινό, δεν φταίει αυτός για την απώλεια σήμερα, αλλά η απουσία σέντερ φορ και ποιότητας μεσοεπιθετικά.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα κερδίσουμε ντέρμπι φέτος αρχής γενομένης από τον βάζελο με αυτές τις ελλείψεις που έχουμε μεσοεπιθετικά. Και αριστερό εξτρέμ θέλουμε και σέντερ φορ, αλλά κουράγιο μέχρι τον Δεκέμβριο μήπως και το άστρο των Χριστουγέννων φωτίσει τους υπευθύνους.
Είμαι σε έξαλλη κατάσταση, με πονοκέφαλο και σπάνιο για μένα, ταχυκαρδία, δεν είμαι και μικρός, κάθε άλλο και βγαίνοντας από το καφέ είπα πως άλλο αγώνα του ΠΑΟΚ για τρεις μήνες από τώρα δεν θα ξαναδώ, δεν αντέχω, θα βάζω φόρμα και θα πηγαίνω για τρέξιμο στην παραλία.
Αντιλαμβάνεσαι πως σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Luigi Vampa έγραψε:Απ τος ακαδημίες του ΠΑΟΚ προέρχεται ενημερωτικά. Θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει έτσι. Τι μειωμένη απόδοση λες;gpap έγραψε:
απαράδεκτη προσέγγιση.
τι είμαστε ρε; γαύροι, να απαιτούμε οι αντίπαλοι να έχουν μειωμένη απόδοση;
Σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τι ήθελες να κάνει, να μας ζητήσει και συγγνώμη;
Πόσοι λίγοι είστε μερικοί για να θεωρήστε συνοπαδοί μας.
Σας λυπάμαι.
Μάλλον δεν έχεις παίξει ποτέ ποδόσφαιρο ή μπάσκετ
Ευτυχώς δεν το είδα εδώ που είμαι. Κρίμα γιατί θέλει και τύχη μια ομάδα.
Καλό κουράγιο και γερά στομάχια φέτος και για τα επόμενα χρόνια
Σιδηρόπουλος σάλτα και γαμησου μουνοπανο. Ξένοι διαιτητές για μια ζωη
Καλό κουράγιο και γερά στομάχια φέτος και για τα επόμενα χρόνια
Σιδηρόπουλος σάλτα και γαμησου μουνοπανο. Ξένοι διαιτητές για μια ζωη
-
Ο τζοβαρας σκοραρε στο προτελευταιο. Μαλλον αυτο το εξτρα δευτερολεπτο εκανε τη διαφοραgpap έγραψε:Αντιλαμβάνεσαι πως σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Luigi Vampa έγραψε:Απ τος ακαδημίες του ΠΑΟΚ προέρχεται ενημερωτικά. Θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει έτσι. Τι μειωμένη απόδοση λες;gpap έγραψε:
απαράδεκτη προσέγγιση.
Σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, τι ήθελες να κάνει, να μας ζητήσει και συγγνώμη;
Σας λυπάμαι.
Μη χαλιέστε τζάμπα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομάδα. Έτυχε να χάσουμε βαθμούς στην καλύτερη φετινή εμφάνιση. Οπως κερδίσαμε με ατρόμητο στις καθυστερήσεις, έτσι ισοφαριστήκαμε σήμερα.
Για 3η-4η θέση είμαστε. Με ένα φορ και ένα εξτρέμ θα βλέπαμε ψηλότερα. Δεν θα έρθουν οπότε πάμε παρακάτω.
Για 3η-4η θέση είμαστε. Με ένα φορ και ένα εξτρέμ θα βλέπαμε ψηλότερα. Δεν θα έρθουν οπότε πάμε παρακάτω.
μας αδίκησε η διαιτησία σήμερα;loukas karadimos έγραψε:σιδηροπουλε κωλοπαιδο γαμω τα παντα σου
την ομαδα δεν θα την κρινω γιατι φετος εχουμε συμβιβαστει με την απογοητευση
αλλα εσυ, σαλτα και γ@@@@@@, σιχαμα!!!
Πες καμιά δυό τρεις φάσεις, να έχω να λέω αύριο στο καφενείο σε όσους πάνε να το παιξουν υπεράνω
Χασαμε το παιχνιδι απο τα σεντερ φορ μας. Ο Κουτσιας επρεπε να ειναι στην ομάδα ειδικά με αυτόν τον Ολιβέιρα. Η ομαδα ηταν πολυ καλη σημερα. Αδικο που δεν κερδισαμε. Σωστες και οι αλλαγές. Ο Ολιβέιρα δεν ειναι ετοιμος για βαδικος δυστυχώς.
- paokkerkir
+1 σε όλο το ποστ και +1926 στο μπολντgpap έγραψε:η ομάδα δεν έπαιξα καλά, αλλα δεν ηταν και για το ανάθεμα.
Μην ψάχνεται δικαιολογίες. Απαράδεκτος πανηγυρισμός απέναντι σε μια ομάδα που τον εκπαίδευσε.gpap έγραψε:Αντιλαμβάνεσαι πως σκόραρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο.Luigi Vampa έγραψε:Απ τος ακαδημίες του ΠΑΟΚ προέρχεται ενημερωτικά. Θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει έτσι. Τι μειωμένη απόδοση λες;gpap έγραψε:
απαράδεκτη προσέγγιση.
Σας λυπάμαι.
Μαγική εικόνα το σημερινό, τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε