ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ε, ρε και να φάμε καμιά ήττα με κατεβασμένα τα χέρια την 3η αγωνιστική? Θέλω να δω τι θα λέει...
- buffalobill4
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι άλλους παίκτες του φερνουν και άλλους θέλει από ότι φαίνεται.JohnDag έγραψε:Δηλαδή θα του έφερναν στο 10 και στο αριστερό εξτρεμ δυο ας πούμε αντίστοιχης ποιότητας του Ιngason και αυτός θα έκανε αλχημείες;buffalobill4 έγραψε:Ζητάει δεκαρι του φερνουν δεκαρι κσι τον βάζει εξτρεμ. Χαραμιζει στο 10 τον νταντας για να βάλει το ίδιο προβληματικό κέντρο με πέρσι.JohnDag έγραψε:Ρε σεις συγγνώμη κιόλας.
Δεν λέω ότι δεν έχει και ο Ραζβαν ευθύνες. Προφανώς και έχει.
Αλλα ελάτε και λιγο στην θέση του.
- Ζητάει 10αρι από πέρσι. Τι έχει φέρει η ομάδα; Τον κανένα.
- Η ομάδα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ (μηδέν) αριστερό εξτρεμ.
- Φεύγουν 2 στόπερ κολοσσοί (με πτώση μεν ο Βαρελα αλλά κάτι γατάκια τύπου Κάργα/Μιχαι δεν τα εβλεπε καν) και η ομάδα γλυτώνει 2Μ στα συμβόλαια. Και τι του φέρνουν αν' αυτών; Ένα στόπερ των 300Κ από τον ΠΑΣ Γιάννενα;
Δηλαδή, εσείς στην θέση του θα είσαστε ΟΚ με αυτά;
Ήρθε η ώρα να θέσουμε το πρόβλημα στην πραγματική του βάση.
Να δούμε την αλήθεια κατάματα.
Ο στόχος της ομάδας πλέον είναι ένας και μοναδικός.
Να κόψει τα έξοδα και να ξοδέψει όσο λιγότερα γίνεται.
Ας πέσει η ποιότητα, ας αποκλειστουμε από την Ευρώπη, ας βγούμε 5οι στο πρωτάθλημα.
Δεν έχουμε κανένα θέμα. Αρκεί να μην ξοδεύουμε πολλά λεφτά.
Όπου φτωχός και η μοίρα του.
Τι άλλο πρέπει δηλαδή να γίνει για να το καταλάβετε;
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζητάει αριστερό εξτρεμ αλλά παράλληλα θέλει κσι τον μπισεσβαρ να ανανεώσει κσι τον καντουρι. Ε ας βάλει αυτούς λοιπόν.
Στο στόπερ έχεις δίκιο. Ο καργας δεν κάνει, για την ακρίβεια είναι χειρότερος του μιχαι.
Χαζός είναι δηλαδή ο άνθρωπος. Αυτό μου λες.
Γι αυτό άλλωστε όταν πήρε 2 νταμπλ έκανε τα ίδια; Τι όχι;
Η ομάδα πλέον έχει ένα μέτριο ροστερ, με πολλούς παίκτες χαμηλής ποιότητας και με συγκεκριμένα κενά που βγάζουν μάτια.
Αν νομίζετε ότι το (βασικό) πρόβλημα είναι ο προπονητής και ότι αν έρθει κάποιος άλλος αύριο η ομάδα ξαφνικά θα πετάει, θα σας στεναχωρήσω αλλά θα απογοητευτειτε.
Το μπάτζετ δεν είναι πρόβλημα αλλά γεγονός που του θέτει η διοίκηση. Τους παίκτες τους φέρνει ο προϊστάμενος του προφανώς σε συνεργασία με την διοίκηση.
Αν λοιπόν πιστεύει ότι μπορεί να υποστηρίξει αυτό να καθίσει και να δουλέψει. Αν όχι να παραιτηθεί. Τι να κάνουμε τώρα; να αλλάξει η διοίκηση σχεδιασμό γιατί θέλει ο λουτσεσκου άλλα πράματα;
- thanos-xanthi
τραγική εμφάνιση, μια ομάδα που δεν ήταν ομάδα
χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή μέση και τέλος
ομάδα που ξέχασε να κερδίσει και που κατέβηκε αποδυναμωμένη στα πρώτα επίσημα
χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή μέση και τέλος
ομάδα που ξέχασε να κερδίσει και που κατέβηκε αποδυναμωμένη στα πρώτα επίσημα
Ηταν ευκαιρία φέτος γιατί με την δίμηνη διακοπή του μουντιάλ θα είχε όλο τον χρονο να ξεκουραστεί από την Ευρώπη και να μοντάρει και πιο σωστά την ομάδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν είχαμε Γκαρσία, θα λέγαμε φέρτε τον Ρουμάνο. Θέλω να πω ότι σχεδιασμός με τα χαρακτηριστικά των παικτών που ήρθαν δεν έχουν γίνει? Οι εμείς απλά γκρινιάζουμε? Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Δεν νομίζω ότι αν έρθει άλλος προπονητής αύριο, η ομάδα θα πετάει.JohnDag έγραψε: Αν νομίζετε ότι το (βασικό) πρόβλημα είναι ο προπονητής και ότι αν έρθει κάποιος άλλος αύριο η ομάδα ξαφνικά θα πετάει, θα σας στεναχωρήσω αλλά θα απογοητευτειτε.
Πιστεύω όμως ότι αν θέλουμε να δούμε μια καλύτερη ομάδα σε λίγους μήνες, αυτό δεν μπορεί να γίνει με το Λουτσέσκου, παρά μόνον με άλλο προπονητή.
Ο Λούτσε δεν δείχνει ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τους υπάρχοντες (παίκτες και παράγοντες).
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και το αποτέλεσμα λέει πως χάσαμε δικαιότατα από μία πολύ χαμηλού βεληνεκούς ομάδα...Αν είχαμε Γκαρσία και αποκλειόμασταν πάλι τα ίδια θα λέγαμε..Realcon έγραψε:Αν είχαμε Γκαρσία, θα λέγαμε φέρτε τον Ρουμάνο. Θέλω να πω ότι σχεδιασμός με τα χαρακτηριστικά των παικτών που ήρθαν δεν έχουν γίνει? Οι εμείς απλά γκρινιάζουμε? Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Αλλη μια ομαδα που ηταν πιο γυμνασμενη και πιο γρήγορη και σε 180' καναμε 2 φάσεις. "Ποια λΕΦσκι ΤΩρΑ"
Αγκουστο Κουρτιτς δίδυμο στα χαφ δεν ειναι για σοβαρή ομαδα.
Τελος νωρίς η Ευρώπη φετος.. παμε για πρωτάθλημα και κύπελλο
Αγκουστο Κουρτιτς δίδυμο στα χαφ δεν ειναι για σοβαρή ομαδα.
Τελος νωρίς η Ευρώπη φετος.. παμε για πρωτάθλημα και κύπελλο
- theodorsalonika
Κ Ω Μ Ω Δ Ι Α...
γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας..
ξαναλεω αν δεν παραιτηθουν ολοι ,δεν υπαρχει σωτηρια..ΟΛΟΙ!!!!
φερτε προπονητη τον σαλπιγγιδη ,βαλτε σκαουτερ τον κολομπουρδα,βαλτε τεχνικο διευθυντη τον αλαβαντα,βαλτε αρχηγο ομαδας τον λεοντιαδη..δεν με ενδιαφερσει..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ..ουτε ιχνος τσιπας????????????????κανεις δεν κουνιετε απο την θεση του?οικονοματε ολοι?
αμα ειναι να μεινω παλι 10 βαθμους πισω,να παλευω μετα κυματα και τις φιλοσοφιες του καθενος,προτιμω να ασχοληθω με μπασκετ η εστω με πολο!!!!
ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ...και εχετε το θρασος να πηγενετε και στους οπαδους?????
επρεπε να ναι αλλες εποχες να βλεπαμε ποιος θα κοιμοταν τωρα....ΞΕΦΤΙΛΕΣ
γελανε και τα τσιμεντα της τουμπας..
ξαναλεω αν δεν παραιτηθουν ολοι ,δεν υπαρχει σωτηρια..ΟΛΟΙ!!!!
φερτε προπονητη τον σαλπιγγιδη ,βαλτε σκαουτερ τον κολομπουρδα,βαλτε τεχνικο διευθυντη τον αλαβαντα,βαλτε αρχηγο ομαδας τον λεοντιαδη..δεν με ενδιαφερσει..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ..ουτε ιχνος τσιπας????????????????κανεις δεν κουνιετε απο την θεση του?οικονοματε ολοι?
αμα ειναι να μεινω παλι 10 βαθμους πισω,να παλευω μετα κυματα και τις φιλοσοφιες του καθενος,προτιμω να ασχοληθω με μπασκετ η εστω με πολο!!!!
ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ...και εχετε το θρασος να πηγενετε και στους οπαδους?????
επρεπε να ναι αλλες εποχες να βλεπαμε ποιος θα κοιμοταν τωρα....ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Ούτε με σφαίρες... θα μας είχαν κάνει κουδούνια!!!Realcon έγραψε:Οι ποδοσφαιριστές μας αν έπαιζαν στην Λέφκσι κ εμείς είχαμε τους ποδοσφαιριστές της Λέφκσις θα παίρναμε την πρόκριση?
Ο Λουτσεσκου δεν είναι ένας απλός προπονητής. Σορρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια.buffalobill4 έγραψε:Το βασικό πρόβλημα είναι ότι άλλους παίκτες του φερνουν και άλλους θέλει από ότι φαίνεται.JohnDag έγραψε:Δηλαδή θα του έφερναν στο 10 και στο αριστερό εξτρεμ δυο ας πούμε αντίστοιχης ποιότητας του Ιngason και αυτός θα έκανε αλχημείες;buffalobill4 έγραψε: Ζητάει δεκαρι του φερνουν δεκαρι κσι τον βάζει εξτρεμ. Χαραμιζει στο 10 τον νταντας για να βάλει το ίδιο προβληματικό κέντρο με πέρσι.
Ζητάει αριστερό εξτρεμ αλλά παράλληλα θέλει κσι τον μπισεσβαρ να ανανεώσει κσι τον καντουρι. Ε ας βάλει αυτούς λοιπόν.
Στο στόπερ έχεις δίκιο. Ο καργας δεν κάνει, για την ακρίβεια είναι χειρότερος του μιχαι.
Χαζός είναι δηλαδή ο άνθρωπος. Αυτό μου λες.
Γι αυτό άλλωστε όταν πήρε 2 νταμπλ έκανε τα ίδια; Τι όχι;
Η ομάδα πλέον έχει ένα μέτριο ροστερ, με πολλούς παίκτες χαμηλής ποιότητας και με συγκεκριμένα κενά που βγάζουν μάτια.
Αν νομίζετε ότι το (βασικό) πρόβλημα είναι ο προπονητής και ότι αν έρθει κάποιος άλλος αύριο η ομάδα ξαφνικά θα πετάει, θα σας στεναχωρήσω αλλά θα απογοητευτειτε.
Το μπάτζετ δεν είναι πρόβλημα αλλά γεγονός που του θέτει η διοίκηση. Τους παίκτες τους φέρνει ο προϊστάμενος του προφανώς σε συνεργασία με την διοίκηση.
Αν λοιπόν πιστεύει ότι μπορεί να υποστηρίξει αυτό να καθίσει και να δουλέψει. Αν όχι να παραιτηθεί. Τι να κάνουμε τώρα; να αλλάξει η διοίκηση σχεδιασμό γιατί θέλει ο λουτσεσκου άλλα πράματα;
Μπορεί να τον αγαπάς, μπορεί να τον μισείς. Το πώς νιώθεις όμως γι αυτόν δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Εφόσον, λοιπόν, τον έφερες πίσω (αποδεχομενος ουσιαστικά ότι την μαλάκια την έκανες εσύ όταν έφυγε) οφείλεις να τον στηρίξεις και να του προσφέρεις αυτά που ζητάει.
Αν πλέον δεν μπορείς ή δεν θες του λες περαστε κύριε από το ταμείο, την αποζημίωση σας και πας γι' αλλα.
Να τον εμπαίζεις όμως με επιλογές τύπου Κάργα, Ραφα Σοαρες, Μπραντον όταν σου ζητάει παίκτες ποιότητας το θεωρώ τελείως λάθος.
Τουλάχιστον να φύγουν Κούρτιτς και Αγκούστο...Να παίζει ο Τσιγγάρας...
- NikLiverpool
Συγγνώμη αλλά αν δεν αρκούν αυτοί οι παίκτες για να αποκλεισεις μια ομάδα που το budget της είναι όσο το συμβόλαιο του Κουρτιτς, Οκ ας το κλείσουμε το μαγαζί.
Η αποτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο.
Ξέρεις ότι έχεις αγώνες μέσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο έχει μουντιάλ. Ε κάνε πιο ελαφριά προετοιμασία τώρα για να μην σέρνονται και στη διακοπή ξανακανε μια μίνι προετοιμασία.
Ακούμε για Κουλιερακη σε όλη την προετοιμασία και μου βάζεις δύο δεξιά στόπερ εκ των οποίων ο ένας θυμίζει Κατσιαμπη στα τελειώματα.
Τα εξτρεμ φορ, τα 10αρια εξτρεμ, τα 6αρια δεκαριά.
Η ομάδα κάνει μπαμ ότι είναι μόνο για 3-5-2 αλλά εκεί αυτό το τραγικά αργό 4-5-1.
Αν δεν πιστεύεις στην όποια δουλειά γίνεται το δηλώνεις και φεύγεις. Απλά.
Η αποτυχία αυτή έχει ονοματεπώνυμο.
Ξέρεις ότι έχεις αγώνες μέσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο έχει μουντιάλ. Ε κάνε πιο ελαφριά προετοιμασία τώρα για να μην σέρνονται και στη διακοπή ξανακανε μια μίνι προετοιμασία.
Ακούμε για Κουλιερακη σε όλη την προετοιμασία και μου βάζεις δύο δεξιά στόπερ εκ των οποίων ο ένας θυμίζει Κατσιαμπη στα τελειώματα.
Τα εξτρεμ φορ, τα 10αρια εξτρεμ, τα 6αρια δεκαριά.
Η ομάδα κάνει μπαμ ότι είναι μόνο για 3-5-2 αλλά εκεί αυτό το τραγικά αργό 4-5-1.
Αν δεν πιστεύεις στην όποια δουλειά γίνεται το δηλώνεις και φεύγεις. Απλά.
Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη είναι ο πιο χαζος ΠΑΟΚ που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Περιμένει κάθε χρόνο διαφορετικά πράγματα από τους ίδιους ανθρώπους που του φωνάζουν ότι ποτέ δεν θα του τα δώσουν .
Αγωνιστικά περιμένει κάθε χρόνο τον Καντουρι να κάνει μια φυσιολογική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πλεον για παρέα του φέραμε και τον Ολιβέιρα που σε όλη του την καριέρα έχει αυτή ακριβώς την πορεία που έχει και στον ΠΑΟΚ, περιμένει τον Αουγκουστο να σοβαρευτεί και να γίνει κανονικό χαφ, δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ενας που να μην ήταν 100% σιγουρος οτι ο Αουγκουστο δεν θα έπαιρνε και δεύτερη κίτρινη. Περιμένει τον Ιγκανσον να γίνει ηγέτης της άμυνας για κάποιο λόγο. Περιμενει τον μπισεσβαρ να μην τα φτύσει κατά τον Δεκέμβρη.
Τωρα περιμένει ότι δίπλα σ αυτούς θα βάλει και παιχτες που δεν έχουν καμια εμπειρια από πίεση γιατί μέχρι σήμερα έπαιζαν σε ομαδες επίπεδου Αστέρα τριπολης και θα φτιάξει ομάδα.
Διοικητικά περιμένει να οργανωθεί μέσω Skype.
Για το σημερινό παιχνίδι όπως έγραψα και την ώρα του αγώνα θέλαμε να γυρίσουμε σκορ 0-2 και παίξαμε στην κορυφή με ένα εξτρέμ από την Β Γερμανίας και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι η ομάδα ήταν καταδικασμένη με όποιον και να έπαιζε. Έχουν αποτύχει όλοι και δεν έχω κανέναν ικανό στον οργανισμό του ΠΑΟΚ να μπορεί να γυρίσει το κλίμα και γενικά να αλλάξει την φετινή πορεία της ομάδας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αγωνιστικά περιμένει κάθε χρόνο τον Καντουρι να κάνει μια φυσιολογική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πλεον για παρέα του φέραμε και τον Ολιβέιρα που σε όλη του την καριέρα έχει αυτή ακριβώς την πορεία που έχει και στον ΠΑΟΚ, περιμένει τον Αουγκουστο να σοβαρευτεί και να γίνει κανονικό χαφ, δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ενας που να μην ήταν 100% σιγουρος οτι ο Αουγκουστο δεν θα έπαιρνε και δεύτερη κίτρινη. Περιμένει τον Ιγκανσον να γίνει ηγέτης της άμυνας για κάποιο λόγο. Περιμενει τον μπισεσβαρ να μην τα φτύσει κατά τον Δεκέμβρη.
Τωρα περιμένει ότι δίπλα σ αυτούς θα βάλει και παιχτες που δεν έχουν καμια εμπειρια από πίεση γιατί μέχρι σήμερα έπαιζαν σε ομαδες επίπεδου Αστέρα τριπολης και θα φτιάξει ομάδα.
Διοικητικά περιμένει να οργανωθεί μέσω Skype.
Για το σημερινό παιχνίδι όπως έγραψα και την ώρα του αγώνα θέλαμε να γυρίσουμε σκορ 0-2 και παίξαμε στην κορυφή με ένα εξτρέμ από την Β Γερμανίας και μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι η ομάδα ήταν καταδικασμένη με όποιον και να έπαιζε. Έχουν αποτύχει όλοι και δεν έχω κανέναν ικανό στον οργανισμό του ΠΑΟΚ να μπορεί να γυρίσει το κλίμα και γενικά να αλλάξει την φετινή πορεία της ομάδας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ προσωπικά που είπα ότι θεωρω ότι έχει ευθύνη για το σημερινό θα σου πω 1.πραγμα μόνο!makispaspartou έγραψε:Όλοι εσείς που κράζετε τον Λουτσέσκου για πείτε μου τι μεταγραφές είχε για να παίξει το πρώτο παιχνίδι? Είχε αριστερό μπακ καλύτερο του Βιειρίνια? Είχε σέντερ μπακ καλύτερο του Κρέσπο? Είχε εξτρέμ καλύτερο του Μπίσεσβαρ? Δεκάρι καλύτερο του Καντουρί? Επιθετικό καλύτερο του Ολιβέιρα? ΑΝ τα είχε όλα αυτά και αποκλείστηκε ΝΑΙ τότε ΦΤΑΙΕΙ.. Τα είχε όμως? Τρεις παίκτες αξίζουν από τα ταλέντα που έφερε ο Μπότο. Οι Ντάντας , Κοτάρσκι , Κουαλιάτα. Αλλά αυτοί έπρεπε να μπουν σταδιακά και με τη στήριξη ποιοτικών παικτών με βιογραφικά. Φέραμε κανέναν τέτοιον?
Ούτε σέντερ φορ δεν του έφεραν και φώναξαν άρον άρον τον άγουρο Κούτσια πίσω και βάφτισαν τον Νάρει φορ. Εγώ λέω ότι αν είχαμε αντικαταστήσει τον Τσόλακ με έτοιμο ποιοτικό φορ δε θα είχαμε αποκλειστεί. Επίσης αν είχαμε φέρει έστω ένα ρημαδοεξτρέμ ποιοτικό.
Τα 2 σου βασικά χαφ, τον 1 τον εξυμνισε και στη χθεσινή συν. Τύπου πήραν από μια κάρτα για διαμαρτυρία!
Επί μία βδομάδα έπρεπε και των 2 να τους ποτίσεις το μυαλό με αυτό!
Δε θα πάρει κίτρινη για μαλάκια!
Δε θα πάρεις κίτρινη για μαλάκια.!
Πήραν και οι 2
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk