Αν παιξουν Μπισε Βιερινια Κουρτιτς τα εχουμε τα 3 γκολrenegade έγραψε:Όσο και να ψάχνεις δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτα από το σημερινό ναυάγιο και δυστυχώς αν προσπαθήσεις να το δεις ρεαλιστικα,δεν μπορείς να δεις πως αυτή η ομάδα θα βάλει τρία γκολ.
Πρώτη φορά είμαι τόσο απαισιόδοξος
ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συμφωνώ...Πρέπει επιτελούς να πάρουμε χαφ..χαφ όμως όχι στοιχήματα...ταχυδυναμικό χαφ με παραστάσεις, να πατάει περιοχή και να δίνει νούμερα...επιτέλους πρέπει να αλλάξει η ομάδα λίγο στα χαφ της..Photis έγραψε:Ισχύει. Αλλά η ποιότητα φαίνεται κάτι λίγο, ιδίως με ομάδες Β κατηγορίας όπως η Λέφσκι. Γι'αυτό περιμένεις κυρίως από έτοιμους παίκτες να πάρουν αυτά τα παιχνίδια. Το μεγάλο μας θέμα είναι η έλλειψη ποιότητας έτοιμων παικτών. Κανείς από τους έτοιμους δεν έχει μεγάλη ποιότητα και εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.sourmenetes έγραψε:Μα δεν είναι ούτε τα φιλικά ούτε το πρώτο επίσημο ματς που θα σου δείξουν τα πάντα για έναν παίκτη.
Όχι ότι μπορεί να μην ισχύει απλά είναι νωρίς για να κριθεί ουσιαστικά ο κάθε παίκτης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρα καλυψεις ειχε και μια χαρα ετρεξε στο δευτερο γκολ. Με μια μπαλια εβγαζε τον ροναλντο σε επικινδυνη κατασταση. Εξαιρετικο στησιμο ειχε και παιχνιδι.sourmenetes έγραψε:Πότε χρειάστηκε να τρέξει η λεφσκι;;Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ διαβαζεις τις αναλυσεις της Λεφσκι απο ανθρωπους που εχουν εικονα απο το Βουλγαρικο πρωτάθλημα και μιλανε για ομαδα χαμηλης δυναμικης με τρομερα κακο κεντρο και αμυνα, αργο διδυμο αμυντικων και αργες επιστροφες. Μετα βλεπεις αυτο το ματςκαι αναρωτιεσαι αν η Λεφσκι ειναι μπαρτσα ή αν ο ΠΑΟΚ εχει πεσει τοσο πολυ σε ποιοτητα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμυνα έπαιξε κατά 85%.
Τι να τρέξει;
Απλά επιθετικά τα λάθη μας τα εκμεταλλευτηκε.
Και στην τελικη δεν ειναι αυτοσκοπος το να τρεξεις, αλλα να παιξεις σωστα με βαση τα χαρακτηριστικα των παιχτων που εχεις. Ο Στοιλοφ ςστησε την ομαδα με τροπο π δεν φανηκαν τα μειονεκτηματα των παιχτων του.
- thanos-xanthi
alexgarcia6 έγραψε:Ποια χρονια καταστρεφει ρε φιλος ακομα δεν εχει τελειωσει η προκριση;;;;;;;;;;;;thanos-xanthi έγραψε:Δυστυχώς το τραγικό λάθος με το λαχείο ανέτοιμο Μπράντον αντι-Τσόλακ και τη μη αντικατάσταση Ακπομ, σε συνδυασμό και με την ατυχία με Ολιβέιρα καταστρέφει όλη τη χρονιά
Δηλαδή θεωρείς ότι το συνοθυλευμα αυτό με ένα στόπερ,με τραγικά πλάγια Μπακ,με χαφ που είτε βαριουνται είτε το παίζουν πριμαντονες,με εξτρέμ που το ένα βαφτίστηκε εξτρέμ,με δεκαρι που βαφτίστηκε δεκαρι,και φορ ένα αμουστακο θα βάλει 3 γκολ χωρίς να δεχτεί κιόλας γκολ...
Χωρίς Ευρώπη προφανώς και είναι καταστροφή και πισωγυρισμα.
3 παίχτες ήθελες με προσωπικότητα και μας φάγανε τα πρότζεκτ
Συμφωνώ, φάνηκε πως έχουν πολύ καλό προπονητή...του πήρε το πορτοφόλι του Ρουμάνου...Gospi έγραψε:Μια χαρα καλυψεις ειχε και μια χαρα ετρεξε στο δευτερο γκολ. Με μια μπαλια εβγαζε τον ροναλντο σε επικινδυνη κατασταση. Εξαιρετικο στησιμο ειχε και παιχνιδι.sourmenetes έγραψε:Πότε χρειάστηκε να τρέξει η λεφσκι;;Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ διαβαζεις τις αναλυσεις της Λεφσκι απο ανθρωπους που εχουν εικονα απο το Βουλγαρικο πρωτάθλημα και μιλανε για ομαδα χαμηλης δυναμικης με τρομερα κακο κεντρο και αμυνα, αργο διδυμο αμυντικων και αργες επιστροφες. Μετα βλεπεις αυτο το ματςκαι αναρωτιεσαι αν η Λεφσκι ειναι μπαρτσα ή αν ο ΠΑΟΚ εχει πεσει τοσο πολυ σε ποιοτητα.
Άμυνα έπαιξε κατά 85%.
Τι να τρέξει;
Και στην τελικη δεν ειναι αυτοσκοπος το να τρεξεις, αλλα να παιξεις σωστα με βαση τα χαρακτηριστικα των παιχτων που εχεις. Ο Στοιλοφ ςστησε την ομαδα με τροπο π δεν φανηκαν τα μειονεκτηματα των παιχτων του.
Εγώ τρελάθηκα με αυτά που είδα πριν από λίγο...alexgarcia6 έγραψε:Ημαρτον ρε γαμωτοskalon έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ομάδα χειρότερη και από αυτή των σαρδελών!
Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να σχολιάσω, να εξηγήσω, να δικαιολογήσω, να αισιοδοξήσω...
Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
Άλλη μία χρονιά χαμένη πριν ξεκινήσει καν...
κακη εμφανιση σημερα
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
τι ειναι αυτα τα "δεν αξιζουμε να προκριθουμε ακομα και αν παιξουμε καλα" ρε πστ μου;
Θα τρελαθω ωρες ωρες εδω μεσα
Ή καλύτερα, με αυτά που ΔΕΝ είδα.
ΔΕΝ είδα ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία πάσα της προκοπής (ούτε στα 2 μέτρα)!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα κερδισμένο σπριντ!
ΔΕΝ είδα ούτε έναν συνδυασμό, ούτε έναν αυτοματισμό!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα σουτ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία κερδισμένη μονομαχία!
Είδα ΜΟΝΟΝ μία κερδισμένη κεφαλιά! (αυτή του Κάργα στο στημένο).
Και αν θέλετε να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά, τότε με δεδομένο ότι οι παίκτες μας είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτεροι από της Λέφσκι, η ΤΡΑΓΙΚΗ αυτή εικόνα έχει έχει ονοματεπώνυμο...
- sourmenetes
- Moderator
Μα είπα επιθετικά έκανε αυτό που έπρεπε.Gospi έγραψε:Μια χαρα καλυψεις ειχε και μια χαρα ετρεξε στο δευτερο γκολ. Με μια μπαλια εβγαζε τον ροναλντο σε επικινδυνη κατασταση. Εξαιρετικο στησιμο ειχε και παιχνιδι.sourmenetes έγραψε:Πότε χρειάστηκε να τρέξει η λεφσκι;;Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ διαβαζεις τις αναλυσεις της Λεφσκι απο ανθρωπους που εχουν εικονα απο το Βουλγαρικο πρωτάθλημα και μιλανε για ομαδα χαμηλης δυναμικης με τρομερα κακο κεντρο και αμυνα, αργο διδυμο αμυντικων και αργες επιστροφες. Μετα βλεπεις αυτο το ματςκαι αναρωτιεσαι αν η Λεφσκι ειναι μπαρτσα ή αν ο ΠΑΟΚ εχει πεσει τοσο πολυ σε ποιοτητα.
Άμυνα έπαιξε κατά 85%.
Τι να τρέξει;
Αμυντικά όσες φορές βγάλαμε ωραία την μπάλα από την περιοχή τους τρέξαμε αλλά έγινε ελάχιστες φορές.
Όσο παίζανε με 11 πίσω κλείνανε σωστά τους χώρους.
Σουρμε ελλειψε ενα φορ σημειο αναφορας
Να γεμιζει την περιοχη. Μεγα λαθος η μη αποκτηση του. Ο Μπραντον μπορει να ειναι παιχταρα αλλα θελεις χωρους. Οι μισες ομαδες στην σουπερ λιγκ θα παιζουν οπως η λεφσκι...
Αν δεν παρουμε εναν φορ κορυφης δυνατο τοτε θα σκοράρουμε με σταγονομετρο
Να γεμιζει την περιοχη. Μεγα λαθος η μη αποκτηση του. Ο Μπραντον μπορει να ειναι παιχταρα αλλα θελεις χωρους. Οι μισες ομαδες στην σουπερ λιγκ θα παιζουν οπως η λεφσκι...
Αν δεν παρουμε εναν φορ κορυφης δυνατο τοτε θα σκοράρουμε με σταγονομετρο
Σσσσσ μη...skalon έγραψε:Εγώ τρελάθηκα με αυτά που είδα πριν από λίγο...alexgarcia6 έγραψε:Ημαρτον ρε γαμωτοskalon έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ομάδα χειρότερη και από αυτή των σαρδελών!
Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να σχολιάσω, να εξηγήσω, να δικαιολογήσω, να αισιοδοξήσω...
Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
Άλλη μία χρονιά χαμένη πριν ξεκινήσει καν...
κακη εμφανιση σημερα
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
τι ειναι αυτα τα "δεν αξιζουμε να προκριθουμε ακομα και αν παιξουμε καλα" ρε πστ μου;
Θα τρελαθω ωρες ωρες εδω μεσα
Ή καλύτερα, με αυτά που ΔΕΝ είδα.
ΔΕΝ είδα ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία πάσα της προκοπής (ούτε στα 2 μέτρα)!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα κερδισμένο σπριντ!
ΔΕΝ είδα ούτε έναν συνδυασμό, ούτε έναν αυτοματισμό!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα σουτ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία κερδισμένη μονομαχία!
Είδα ΜΟΝΟΝ μία κερδισμένη κεφαλιά! (αυτή του Κάργα στο στημένο).
Και αν θέλετε να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά, τότε με δεδομένο ότι οι παίκτες μας είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτεροι από της Λέφσκι, η ΤΡΑΓΙΚΗ αυτή εικόνα έχει έχει ονοματεπώνυμο...
- buffalobill4
Πρώτη φορά μετά από τέτοια ντροπιαστική ήττα βλέπω ηρεμία εδώ μέσα και όχι αφορισμούς και εκατέρωθεν μπινελίκια. Ή που εκπολιτιστηκαμε όλοι ή που όλοι λίγο πολύ έχουν καταλάβει ότι η ομάδα φέτος θα έχει πολλά πάνω κάτω. Σήμερα είδαμε τα πολύ κάτω, για να δούμε αν υπάρχουν και πάνω.
Στα του ματς, αυτό που φοβόμουν νομίζω έγινε. Πήραμε τοσους νέους με (υποτίθεται) αθλητικά προσόντα και ο λουτσεσκου δεν μπορεί να το υποστηρίξει δυστυχώς. Δηλαδή αντί η ομάδα να αλλάξει και να παίξει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που (υποτίθεται) έχει, εμείς επινεμουμε στο αργό στατικό ποδόσφαιρο ωστόσο με άπειρους πλέον παίκτες. Η αμυντική λειτουργία μας μια τρικυμία, δυστυχώς ο καργας με τις γραμμές ψηλά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ενώ ο σαστρε είναι σε ελεύθερη πτώση. Τόσο που αναπολώ τον τευλορ.
Στο κέντρο Σβαμπ βαρυς πολύ και αουγουστο ο κλασσικός ο ραθυμος αουγουστο που ούτε κόβει ούτε μπορεί να προωθήσει γρήγορα. Ο νταντας στο 10, εδώ τώρα τι να σχολιάσεις. Όποιος παίκτης έχει χαρακτηριστικά σύγχρονα τον αλλάζει θέση ο Λουτσεσκου, μην τυχόν και παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Κουαλιατα είναι πολύ πίσω, θέλει δουλειά στην προσαρμογή, ωστόσο εμένα δεν μου φάνηκε χειρότερος του τραγικού ζιφκοβιτς που έπρεπε να βγει στο ημίχρονο μαζί με αγκουστο και σαστρε.
Νταξει ο Κουτσιας είναι άδικο να κριθεί όντας απελπιστικά μόνος.
Την άλλη Πέμπτη για μένα θα έπρεπε να πάμε με κέντρο νταντας τσιγγαρα σοαρες γιατί σήμερα δεν κόψαμε ούτε μια φορά στο κέντρο. Αλλά και πως να κόψεις με Σβαμπ αγκουστο νταντας. Ούτε ένταση είχες ούτε το περιβόητο μπαλανς. Κουδούνια σε κάνανε οι χαφ της λεφσκι στο τρανζισιον.
Στα του ματς, αυτό που φοβόμουν νομίζω έγινε. Πήραμε τοσους νέους με (υποτίθεται) αθλητικά προσόντα και ο λουτσεσκου δεν μπορεί να το υποστηρίξει δυστυχώς. Δηλαδή αντί η ομάδα να αλλάξει και να παίξει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που (υποτίθεται) έχει, εμείς επινεμουμε στο αργό στατικό ποδόσφαιρο ωστόσο με άπειρους πλέον παίκτες. Η αμυντική λειτουργία μας μια τρικυμία, δυστυχώς ο καργας με τις γραμμές ψηλά δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί ενώ ο σαστρε είναι σε ελεύθερη πτώση. Τόσο που αναπολώ τον τευλορ.
Στο κέντρο Σβαμπ βαρυς πολύ και αουγουστο ο κλασσικός ο ραθυμος αουγουστο που ούτε κόβει ούτε μπορεί να προωθήσει γρήγορα. Ο νταντας στο 10, εδώ τώρα τι να σχολιάσεις. Όποιος παίκτης έχει χαρακτηριστικά σύγχρονα τον αλλάζει θέση ο Λουτσεσκου, μην τυχόν και παίξουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Κουαλιατα είναι πολύ πίσω, θέλει δουλειά στην προσαρμογή, ωστόσο εμένα δεν μου φάνηκε χειρότερος του τραγικού ζιφκοβιτς που έπρεπε να βγει στο ημίχρονο μαζί με αγκουστο και σαστρε.
Νταξει ο Κουτσιας είναι άδικο να κριθεί όντας απελπιστικά μόνος.
Την άλλη Πέμπτη για μένα θα έπρεπε να πάμε με κέντρο νταντας τσιγγαρα σοαρες γιατί σήμερα δεν κόψαμε ούτε μια φορά στο κέντρο. Αλλά και πως να κόψεις με Σβαμπ αγκουστο νταντας. Ούτε ένταση είχες ούτε το περιβόητο μπαλανς. Κουδούνια σε κάνανε οι χαφ της λεφσκι στο τρανζισιον.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Ναι είναι δύσκολο να περάσουμεthanos-xanthi έγραψε:alexgarcia6 έγραψε:Ποια χρονια καταστρεφει ρε φιλος ακομα δεν εχει τελειωσει η προκριση;;;;;;;;;;;;thanos-xanthi έγραψε:Δυστυχώς το τραγικό λάθος με το λαχείο ανέτοιμο Μπράντον αντι-Τσόλακ και τη μη αντικατάσταση Ακπομ, σε συνδυασμό και με την ατυχία με Ολιβέιρα καταστρέφει όλη τη χρονιά
Δηλαδή θεωρείς ότι το συνοθυλευμα αυτό με ένα στόπερ,με τραγικά πλάγια Μπακ,με χαφ που είτε βαριουνται είτε το παίζουν πριμαντονες,με εξτρέμ που το ένα βαφτίστηκε εξτρέμ,με δεκαρι που βαφτίστηκε δεκαρι,και φορ ένα αμουστακο θα βάλει 3 γκολ χωρίς να δεχτεί κιόλας γκολ...
Χωρίς Ευρώπη προφανώς και είναι καταστροφή και πισωγυρισμα.
3 παίχτες ήθελες με προσωπικότητα και μας φάγανε τα πρότζεκτ
Αλλάζει κάτι; Έχει τελειώσει κάτι και δεν το ξερω;; τελειωσε ο 2ος προκριματικός του Conference;
sourmenetes έγραψε:Μα δεν είναι ούτε τα φιλικά ούτε το πρώτο επίσημο ματς που θα σου δείξουν τα πάντα για έναν παίκτη.
Όχι ότι μπορεί να μην ισχύει απλά είναι νωρίς για να κριθεί ουσιαστικά ο κάθε παίκτης.
Όλοι είναι γατιά ρε συ σουρμε, μόνο ο Ναρει έδειξε κανονικός ποδοσφαιριστής.
Εντάξει δε περιμέναμε κάποια ιδιαίτερη ομαδική λειτουργία ούτε τίποτα τρελά τρεξίματα,αλλά όχι τέτοιο χάλι.
Πρέπει να βγάλει πολλούς λαγούς από το καπέλο ο Λουτσε.
Γιατί αν χαθούν τα έσοδα των ομίλων και οι Ευρωπαϊκοί βαθμοί,βλέπω να πηγαίνει το μισθολογικό μπάτζετ,σταδιακά κάτω και από τα 10 μύρια.
Νομίζω στην ιστορία του ποδοσφαίρου ποτέ το sequel δεν ήταν καλύτερο του original.
- Shivaspace
εφιάλτης στο δρόμο με τη λέφσκι..σάστρε δεν τους προλάβαινε ούτε με λάσο στην άμυνα και στην επίθεση μόνο απ την πλευρά του ανάπτυξη για μεγάλο χρονικό διάστημα..βαρέθηκα να τον βλέπω να έχει την μπάλα και να βασανίζεται, διαλύθηκε ο παίκτης που όπως είναι λογικό έμεινε και απο δυνάμεις και χρειάζοταν να γίνει αλλαγή
όμως..χωρίς καμιά βοήθεια, εντελώς μόνος του. Δεν γίνεται να μην έχουν δεί κάποια παιχνίδια των βουλγαρων ώστε να ξέρουν πώς παίζουν, πώς τον άφησαν τόσο εκτεθιμένο εκεί, φούλ στην υποτίμηση αντιπάλου..
απ την άλλη θα μπορούσε να πεί κανείς, κάργας ΠΑΟΚ 2 0! γκόλ στα 40 δευτερόλεπτα με κεφαλιά δώρο προς τα πίσω?? γκόλ μπροστά άχαστο..ανάπτυξη ανύπαρκτη, με την μία καραβασικούρα?? έλεος ρε λουτσέσκου..άλλοι έκαναν χρόνια να πάρουν αγώνες
ντάντας αλλαγή σχεδόν στο ημίχρονο?? όχι πως έπαιξε καλά όμως άλλαζε καμιά πάσα , άλλαζε το παιχνίδι ..μετά που βγήκε τί ?? τα γνωστά γεμίσματα Kurtic..και σπάσιμο ρυθμού σε παίκτη που περιμένεις πολλά
χωρίς κόσμο σε εκτός έδρας αγώνα..uefa σαν τον μητσοτάκη κι εσύ και ακόμα περοσσότερο
όαση ο κωσταντέλιας με τεχνική αρκετά κλίκ πάνω απ τους περισσότερους παίχτες που έπαιζαν σήμερα..ξεκίνα όμως κατευθείαν πρακτική δεν υπάρχει πια χρόνος για τίποτ άλλο, μύρισες σήμερα το αίμα, στον επαναληπτικό καθάρισε τους βούλγαρους
όμως..χωρίς καμιά βοήθεια, εντελώς μόνος του. Δεν γίνεται να μην έχουν δεί κάποια παιχνίδια των βουλγαρων ώστε να ξέρουν πώς παίζουν, πώς τον άφησαν τόσο εκτεθιμένο εκεί, φούλ στην υποτίμηση αντιπάλου..
απ την άλλη θα μπορούσε να πεί κανείς, κάργας ΠΑΟΚ 2 0! γκόλ στα 40 δευτερόλεπτα με κεφαλιά δώρο προς τα πίσω?? γκόλ μπροστά άχαστο..ανάπτυξη ανύπαρκτη, με την μία καραβασικούρα?? έλεος ρε λουτσέσκου..άλλοι έκαναν χρόνια να πάρουν αγώνες
ντάντας αλλαγή σχεδόν στο ημίχρονο?? όχι πως έπαιξε καλά όμως άλλαζε καμιά πάσα , άλλαζε το παιχνίδι ..μετά που βγήκε τί ?? τα γνωστά γεμίσματα Kurtic..και σπάσιμο ρυθμού σε παίκτη που περιμένεις πολλά
χωρίς κόσμο σε εκτός έδρας αγώνα..uefa σαν τον μητσοτάκη κι εσύ και ακόμα περοσσότερο
όαση ο κωσταντέλιας με τεχνική αρκετά κλίκ πάνω απ τους περισσότερους παίχτες που έπαιζαν σήμερα..ξεκίνα όμως κατευθείαν πρακτική δεν υπάρχει πια χρόνος για τίποτ άλλο, μύρισες σήμερα το αίμα, στον επαναληπτικό καθάρισε τους βούλγαρους
Κρίμα για σήμερα . Απόσυντονισμένοι και αλλου θα έλεγα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk