Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Τι καύλα είναι αυτή... Και με Τέιλορ, και με Σοάρες και με Μουργκ και με Τσόλακ και με Σίντκλει.!!
Είναι κρίμα για αυτήν την προπονητάρα να έχει αυτό το υλικό. Άθλος για μένα τόσο η πρόκριση στον τελικό αποκλείοντας γάβρο κούλα, όσο και η πρόκριση στους 8 του Conference. Άθλος επίσης θα είναι και η δεύτερη θέση. Ελπίζω να ξυπνήσει ο Ιβάν επιτέλους και να δώσει στον ρουμάνο το υλικό που πρέπει για να πάρει το γαμημένο το πρωτάθλημα.
Είναι κρίμα για αυτήν την προπονητάρα να έχει αυτό το υλικό. Άθλος για μένα τόσο η πρόκριση στον τελικό αποκλείοντας γάβρο κούλα, όσο και η πρόκριση στους 8 του Conference. Άθλος επίσης θα είναι και η δεύτερη θέση. Ελπίζω να ξυπνήσει ο Ιβάν επιτέλους και να δώσει στον ρουμάνο το υλικό που πρέπει για να πάρει το γαμημένο το πρωτάθλημα.
Nelson Oliveira
Πόσο καιρό έχω να δω assist αυτής της ποιότητας, σωστή τοποθέτηση, ψύχραιμη και ζυγισμένη μπάλα !!!
Μπράβο Lucescu για την επιλογή σου. Πόσο κρίμα για τόσους χαμένους μήνες. Μακάρι να είναι υγιής.
Αυτές είναι και ήταν οι ομαδούλες του κέντρου. Αυτή είναι και ήταν Η Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ, πάντα.
Φυσικά είμαι υπερβολικός, αλλά τα γνησίως περισσότερα χρόνια, ίσχυε αυτό !!! ΑΛΛΑ . . .
Υ.Γ. Και μην τυχόν ξαναχάσουμε από βρωμερές γειτονιές. Ντροπή και ασέβεια προς τον ΜΕΓΑ Π.Α.Ο.Κ.
Πόσο καιρό έχω να δω assist αυτής της ποιότητας, σωστή τοποθέτηση, ψύχραιμη και ζυγισμένη μπάλα !!!
Μπράβο Lucescu για την επιλογή σου. Πόσο κρίμα για τόσους χαμένους μήνες. Μακάρι να είναι υγιής.
Αυτές είναι και ήταν οι ομαδούλες του κέντρου. Αυτή είναι και ήταν Η Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ, πάντα.
Φυσικά είμαι υπερβολικός, αλλά τα γνησίως περισσότερα χρόνια, ίσχυε αυτό !!! ΑΛΛΑ . . .
Υ.Γ. Και μην τυχόν ξαναχάσουμε από βρωμερές γειτονιές. Ντροπή και ασέβεια προς τον ΜΕΓΑ Π.Α.Ο.Κ.
- sourmenetes
- Moderator
Παρότι έπαιξε ένα αισχρό κοράκι παρότι πήγε να τους δώσει μια πρόκριση από το πουθενά, αν αυτό ήταν πεναλτυ, του τευλορ είναι πεναλτυ και αποβολή
..
Είδαμε μετά από τον περσινό τελικό ένα ακόμα ωραίο ματς...
Είναι οι 2 καλύτερες ομάδες και μπορείς να δεις ωραία πράγματα..
Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο ομάδα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..
Είδαμε μετά από τον περσινό τελικό ένα ακόμα ωραίο ματς...
Είναι οι 2 καλύτερες ομάδες και μπορείς να δεις ωραία πράγματα..
Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο ομάδα!
- PAOKevolution
Αυτό για τα παλικάρια που κάψατε ζωντανούς, λιμοταγαρα κοπριες
Αυτή η πράγματι μεσοκοπη, κατακοπη, ελλιπέστατη, κακό δομημένη ομάδα καταφέρνει και κάθε τόσο ξεπερνά τον εαυτό της, παίζει στα κόκκινα... βγάζει τσαγανό μετά το εβδομήντα και το 100', τότε πρέπει για άλλη μια φορά να της δώσουμε συγχαρητήρια και να σιχτιρισουμε αυτούς που την άφησαν γυμνή όλη την σαιζόν.
Όσο μπαμ κάνει η μεσοεπιθετική μας φτώχεια άλλο τόσο μπαμ κάνει αυτή η δυναμική που εκπέμπει το γκρουπ!!!!!
Όσο μπαμ κάνει η μεσοεπιθετική μας φτώχεια άλλο τόσο μπαμ κάνει αυτή η δυναμική που εκπέμπει το γκρουπ!!!!!
Ανοίξτε το twitter να διαβάσετε τα σχόλια των γαύρων. Μέχρι και εμετό αποκαλούν τώρα τον χοντρό πρωθυπουργό και πρόεδρό τους.
Goal ρε γαμιολιδες!!!!!
Τσόλακ ρε απόγονοι!!!!
Ψήφισα Ταϊλορ έτσι για να τους ξεφτιλισω περισσότερο!!!!
Τσόλακ ρε απόγονοι!!!!
Ψήφισα Ταϊλορ έτσι για να τους ξεφτιλισω περισσότερο!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Ολη η ομάδα κάνει πάρα πολύ μεστό παιχνίδι με ελάχιστα λάθη.
Ένα σοβαρό θυμάμαι του λυραντζη και ίσως κανένα άλλο.
Ένα σοβαρό θυμάμαι του λυραντζη και ίσως κανένα άλλο.
- sourmenetes
- Moderator
Στο πρωτάθλημαNapoli4 έγραψε:Ο Ντούγκλας πότε εκτίει;
Ξέρει κάποιος 100% ;
Πότε; ποτέ!!
Νταμπλε έ; να στην ομαδα του δημοσιου.
Νταμπλε έ; να στην ομαδα του δημοσιου.
- navigator11
Εκεί που άρχισα να το παίρνω απόφαση, ήρθε η γκολάρα και ηρέμησε πλήρως το μέσα μου. Έξω και οι μαουνιέρηδες. Και τώρα ο πλέον ύπουλος βρυκόλακας. Επιβάλλεται να παίξουμε όπως σήμερα και καλύτερα κι ό,τι σκορ κάτσει. Η ομάδα το χρέος της το έκανε και φέτος. Μπράβο σε όλους. Ειδικα στον προπονητή που έστησε εξαιρετικά την ομάδα. Και από παίκτες κυρίως στον Νέλσονα. Βλέπουμε πόσο τεράστια ήταν η απώλειά του όλη τη σεζόν.
Πραγματικα ελπιζω παικτες οπως Τειλορ, Μπισεσβαρ, Σιντκλει και μερικοι αλλοι να μην ξαναφορεσουν την φανελα του χρονου. Θελουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑ δεκαρι για να παρουν 5 σωστες πασες οι φορ.
Και τώρα η πιο ύπουλη ομάδα με προπονητή μια κομπλεξικη κωλογρια...να δούμε πόσοι θα μείνουν ως τότε, κάθε παιχνίδι και ένας τραυματισμός