ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20/3 19:30 CosmoteSports
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 20/3 19:30 CosmoteSports
Στα φρύδια μας ο βαρέλα. Ότι θέλει θα κάνει ο Ραζβάν αύριο, μπορεί και να τον έχει και για να ζεσταίνει τον πάγκο κανενός πιτσιρικά να ξεφτιλίζεται. Δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ ο κύριος.
Εγω ρε παιδια σε ενα παιχνιδι που μισοειδα τον Κουλιερακη με την β ομαδα δεν μου γεμισε το ματι αμυντικα...Αλλα απο την αλλη μπαινω στην θεση του βαρελα να εχω κανει στιαπου σε μια ομαδα,να με εχουν βγαλει εκτος ομαδας,τελειωνει και το συμβολαιο σε 2 μηνες... με τι ψυχολογια να παιξει????
Βεβαια ο ρασβαν θα του το παει στο κινητρο και θα του πει μην φυγεις σαν κυνηγημένος απο εδω, να αναστρεψεις το κλιμα, ειναι και πολλα τα παιχνιδια ως το τελος και μπορει να ξαναχρειαστεις...Αλλα αν ο αλλος ειναι αδειος ψυχολογικα και εκτος ομαδας και ρυθμου τοσο καιρο και με αυτα που ειδαμε στις πρωτες αγωνιστικες δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση να δεσει....
Βεβαια ο ρασβαν θα του το παει στο κινητρο και θα του πει μην φυγεις σαν κυνηγημένος απο εδω, να αναστρεψεις το κλιμα, ειναι και πολλα τα παιχνιδια ως το τελος και μπορει να ξαναχρειαστεις...Αλλα αν ο αλλος ειναι αδειος ψυχολογικα και εκτος ομαδας και ρυθμου τοσο καιρο και με αυτα που ειδαμε στις πρωτες αγωνιστικες δε νομιζω να υπαρχει περιπτωση να δεσει....

- WeWillRockYou
Με ανησυχεί πως δεν έχουμε μάθει ποιο είναι το δεύτερο κρούσμα...
σιγυρα δεν ειναι κουρτιτς-ζιφκο που ξεκουραστηκαν...στους αλλους δεν θα κανει κακο λιγη ξεκουραση οποιος και να ειναι...Εξαλλου χωρις στοπερ ειμαστε δυσκολα να κρατησουμε..Ποσα να βγαλει ο μεγαλεξανδρος???? 

Κάτι για Σβαμπ ακούστηκε....
Κανείς δεν έχει γράψει κάτι πάντως...
Κανείς δεν έχει γράψει κάτι πάντως...
Να πω πως δεν με νοιάζει καθόλου το παιχνίδι θα με πείτε αλαζόνα;
Με νίκη δεύτεροι θα τελειώσουμε, με ισοπαλία δεύτεροι και με ήττα πάλι δεύτεροι.
Μόνος λόγος που ενδιαφέρει το παιχνίδι είναι το ΘΕΝΕΜ και η καζούρα.
Αν με ρωτήσει κάποιος ποια θα είναι η χαρά μου αν κερδίσουμε την ΑΕΚ, θα απαντήσω πως θα είναι μόνο τα σχόλια των ΑΕΚτσήδων στο αντίστοιχο ΑΕΚmania.
Όσο για Βαρέλα, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αναγκαία η επιστροφή του στο ρόστερ. Ευρώπη δεν μπορεί να παίξει και το πρωτάθλημα, ας μην κοροϊδευόμαστε, τελείωσε. Καλύτερα να έπαιρνε τους Παναγιώτου και Κουλιεράκη από την Β' ομάδα, να προπονηθούν και να δοκιμαστούν με Ίνγκι και Μιχάι. Και αν δεν μπορούν οι μικροί, ας αρχίσει να σκέφτεται για εναλλακτικές αν έχουμε τίποτα έκτακτο (π.χ. τραυματισμός ή Covid στόπερ).
Με νίκη δεύτεροι θα τελειώσουμε, με ισοπαλία δεύτεροι και με ήττα πάλι δεύτεροι.
Μόνος λόγος που ενδιαφέρει το παιχνίδι είναι το ΘΕΝΕΜ και η καζούρα.
Αν με ρωτήσει κάποιος ποια θα είναι η χαρά μου αν κερδίσουμε την ΑΕΚ, θα απαντήσω πως θα είναι μόνο τα σχόλια των ΑΕΚτσήδων στο αντίστοιχο ΑΕΚmania.
Όσο για Βαρέλα, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αναγκαία η επιστροφή του στο ρόστερ. Ευρώπη δεν μπορεί να παίξει και το πρωτάθλημα, ας μην κοροϊδευόμαστε, τελείωσε. Καλύτερα να έπαιρνε τους Παναγιώτου και Κουλιεράκη από την Β' ομάδα, να προπονηθούν και να δοκιμαστούν με Ίνγκι και Μιχάι. Και αν δεν μπορούν οι μικροί, ας αρχίσει να σκέφτεται για εναλλακτικές αν έχουμε τίποτα έκτακτο (π.χ. τραυματισμός ή Covid στόπερ).
Σου απαντω, ποσο της πουτανας θα γινει αν φαμε γκολ με "γκελα" Βαρελα?nunies4 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση....
Πόσο καρμα θα είναι να κερδίσουμε 0-1 με γκολ του Βαρελα στο 90;;;
- sourmenetes
- Moderator
Πρεπει να καταλαβουμε ότι το θέμα με κοβιντ και ο τραυματισμός κρεσπο φέρνουν έναν παίκτη ανενεργό στην επιφάνεια.
Ο παίκτης έκανε χαντρη μαλάκια είναι δεδομένο!
Και γω δε θέλω να τον δω αλλά άμα έχεις χάσει 3 στόπερ σε μια βδομάδα μέσα αναγκαστικά κάποιος πρέπει να παίξει.
Το να λεμε να παίξει ο ένας ή ο άλλος δεν είναι δική μας δουλειά. Υπάρχει προπονητής!
Αν εμάς μας πονάει το θέμα Βαρέλα σκεφτείτε τον Ιβάν που σίγουρα είναι ενήμερος.
Μέχρι εκεί τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γω δε θέλω να τον δω αλλά άμα έχεις χάσει 3 στόπερ σε μια βδομάδα μέσα αναγκαστικά κάποιος πρέπει να παίξει.
Το να λεμε να παίξει ο ένας ή ο άλλος δεν είναι δική μας δουλειά. Υπάρχει προπονητής!
Αν εμάς μας πονάει το θέμα Βαρέλα σκεφτείτε τον Ιβάν που σίγουρα είναι ενήμερος.
- ΑποστόληςΑ
Μα είναι δυνατόν να εμπιστευθούμε τον χειρότερο φετινό στόπερ της ομάδας, που τον διώξαμε εδώ και πάνω από 3 μήνες από την ομάδα; Παίκτη που είναι ανενεργός όλο αυτό τι διάστημα, αλλά και που όσο έπαιζε (έχοντας ρυθμό) η άμυνά μας υπέφερε;
Παίκτη που δεν έχει ψυχολογία, δεν έχει φυσική κατάσταση και είναι ξένο σώμα στην ομάδα;
Παίκτη που δεν έχει ψυχολογία, δεν έχει φυσική κατάσταση και είναι ξένο σώμα στην ομάδα;
Το προβλημα ειναι πως αν ο Κουλιερακης πχ κανει καμια μαλακια και φαμε γκολ θα πουμε δε γαμει, τι να κανεις. Αμα το κανει ο Βαρελα θα μας ανεβει το αιμα στο κεφαλι. Και φετος απο μαλακιες αλλο τιποτα.
Τεσπα μεγαλυτερη τιμωρια για τον Βαρελα, απο το να λεμε "και με Βαρελα" στη λιστα με τους πιθανους και απιθανους τροπους που εχουμε κερδισει την χαρτινη, νομιζω δεν υπαρχει.
Τεσπα μεγαλυτερη τιμωρια για τον Βαρελα, απο το να λεμε "και με Βαρελα" στη λιστα με τους πιθανους και απιθανους τροπους που εχουμε κερδισει την χαρτινη, νομιζω δεν υπαρχει.
- rade paprica
εντάξει παιδιά, τι να κάνουμε
θα πάμε όπως είμαστε και ότι γίνει
καθήστε να δούμε ποιος είναι ο δεύτερο κρούσμα
μην έχουμε άλλα...
Όσο για το Βαρέλα, προσωπικά θα ήθελα να παίξει κάποιος πιτσιρικάς
αλλά ούτε τους έχω δει
ούτε κοουτσάρω την ομάδα
οπότε κάθε απόφαση σεβαστή
(πάντως αν τους κερδίσουμε και τώρα......
)
θα πάμε όπως είμαστε και ότι γίνει
καθήστε να δούμε ποιος είναι ο δεύτερο κρούσμα
μην έχουμε άλλα...
Όσο για το Βαρέλα, προσωπικά θα ήθελα να παίξει κάποιος πιτσιρικάς
αλλά ούτε τους έχω δει
ούτε κοουτσάρω την ομάδα
οπότε κάθε απόφαση σεβαστή
(πάντως αν τους κερδίσουμε και τώρα......

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε σεις και πριν την Γάνδη κάποιοι βγάζατε την ομάδα χαμένη από τις απουσίες , πριν καν παίξει
Αφού ξέρετε ότι όποιοι και να παίξουν , θα δώσουν το 100%
Τα υπόλοιπα αύριο
Αφού ξέρετε ότι όποιοι και να παίξουν , θα δώσουν το 100%
Τα υπόλοιπα αύριο
Συνήθεια που έγινε λατρεία, όλοι βρίζουν τον Λουτσεσκου και μετά του λένε μπράβο.
- Leopontios
το ένα στόπερ που χάσαμε είναι ο Μιχαηλίδηςsourmenetes έγραψε:Πρεπει να καταλαβουμε ότι το θέμα με κοβιντ και ο τραυματισμός κρεσπο φέρνουν έναν παίκτη ανενεργό στην επιφάνεια.
το δεύτερο στόπερ που χάσαμε είναι Κρέσπο
το τρίτο στόπερ που χάσαμε μέσα σε μια εβδομάδα ποιο είναι?