ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλάκης
88
42%
Λύρατζης
4
2%
Ίνγκασον
26
12%
Κρέσπο
10
5%
Βιερίνια
27
13%
Κούρτιτς
3
1%
Τσιγγάρας
5
2%
Ζίφκοβιτς
5
2%
Αουγκούστο
1
0%
Μπίσεσβαρ
1
0%
Τσόλακ
40
19%
Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίντκλει
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιτρίτσα
1
0%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καντουρί
1
0%

Σύνολο ψήφων: 212

Άβαταρ μέλους
tsou

Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από tsou »

Αν δεν κόψει κάποιος το γήπεδο από τα 100 ζάκιαπρε ο πάλαι ποτέ μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ θα στερέψει από την πλατιά μάζα κανονικών οπαδών.
τα ζάκιαπρε δεν αναφέρουν πουθενά τον ΠΑΟΚ, ούτε στα πανό τους ούτε στα συνθήματα τους (μιλάνε για αστυνομία και λευτερα στα αδέρφια τους).
ο δήθεν μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ γτ τους ανέχεται;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Μια καλη κληρωση και παμε στους οκτω.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

sourmenetes έγραψε:
Photis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Επειδή είναι δύσκολη η ώρα επειδή τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα δεν είναι ώρα και το. Ξέρουμε πολύ καλά!

Δεν είναι ώρα να τσακωθούμε!

Ειναι πολλά που μπορεί να επικαλεστει. Κάποιος και μπερδεύεται η κουβέντα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@sourmenetes αντιλαμβάνομαι το ρόλο που έχεις αδελφέ, τον είχα και εγώ πριν χρόνια. Αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω ποδοσφαίρου και το κυριότερο χαράζουν και στιγματίζουν συνειδήσεις και ανθρώπους. Όταν θα τελειώσει η πανήγυρι και κλείσουν τα φώτα μένουν οι αξίες. Αυτοί οι τιποτένιοι τις εκμηδένισαν με αυτό που ανέβασαν. Αυτούς δεν τους θέλουμε στον ΠΑΟΚ μας.
:pano:
Αυτοί όπως και οι δολοφόνοι ή ο δολοφόνος δεν είναι ΠΑΟΚ!
Εφόσον δεν είναι δε μας εκφράζουν!

Επισης επειδή λέω είναι ζόρικη η κατάσταση ο καθένας μπορεί να σου πει εγώ δεν τα λέω για το δολοφόνο!

Τα λέω για τα παιδιά που δε φταίνε και τα τράβηξαν μέσα!

Για αυτό λέω ότι δεν είναι εύκολο να το κουβεντιάσουμε έτσι απλά!

Ξαναλέω η Παε πρέπει να το καθαρίσει!

Ξαναλέω ομαδικά να κάνουμε έντονες παρατηρήσεις μπας και ξυπνήσουν. Στην παε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ ρε Σούρμε συγνώμη , πως γνωρίζεις ότι οι δολοφόνοι -οι οποίοι είναι πολλοί και όχι ένας- ότι δεν είναι ΠΑΟΚ;;Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν συνδεσμιτες…Άρα εννοείται πως είναι ΠΑΟΚ…Ο οποιοσδήποτε ήταν στα αυτοκίνητα έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης..και δεν τραβάνε κανέναν άδικα , ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης…Αντί να καταδικάζουμε ομαδικά με σφοδρό τρόπο αυτό το κατάπτυστο πανό μου αρέσει που το συζητάμε κιόλας..Είναι πραγματικά τρομερό…Όσο για την ΠΑΕ είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και δείχνει πως είναι φερέφωνο συγκεκριμένων οπαδών…Με τον Τόσκο επίσης δεν καταδίκασε τίποτα και με τον Άλκη αρκέστηκε σε μια καθαρά τυπική ανακοίνωση..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

tsou έγραψε:Αν δεν κόψει κάποιος το γήπεδο από τα 100 ζάκιαπρε ο πάλαι ποτέ μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ θα στερέψει από την πλατιά μάζα κανονικών οπαδών.
τα ζάκιαπρε δεν αναφέρουν πουθενά τον ΠΑΟΚ, ούτε στα πανό τους ούτε στα συνθήματα τους (μιλάνε για αστυνομία και λευτερα στα αδέρφια τους).
Και τι θες να κάνει,να πάει να παίξει ο οικογενειάρχης μπουνιές με αυτούς?
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

tsou έγραψε:Αν δεν κόψει κάποιος το γήπεδο από τα 100 ζάκιαπρε ο πάλαι ποτέ μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ θα στερέψει από την πλατιά μάζα κανονικών οπαδών.
Ο ΔΗΘΕΝ μεγάλος λαός ???
Ω ρε φίλε......
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κάτι τελευταίο....η Τούμπα που λατρέψαμε ήταν η Τούμπα του απίστευτου μπιζαρισματος στη διαδικασία των πέναλτι. Που όμοια της δεν έχει υπάρξει. Παλμός κανονικός. Όχι απλά μια γιουχα όπως γίνεται συνήθως στα πέναλτι
Αυτή την γηπεδαρα θέλουμε πίσω και όχι τα 200 μπερδεμένα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τρόμος έγραψε:
gpap έγραψε:πωπω ξενέρα ρε φίλε.
Ήρθε μπριζωμένος από το γήπεδο, με κλειστή φωνή και ενθουσιασμό.
Μπήκα εδώ, να διαβάσω χαρούμενα σχόλια, γεμάτα αισιοδοξία και ελπίδες για καλύτερο αύριο.

Και οι μισοί εδώ μέσα, αντί να σχολιάζετε την μεγάλη πρόκριση, ασχολείστε με τους άρρωστους της Θύρας 4 και το πανί τους.

Να σας πω εγώ πως αντέδρασε ο υπόλοιπος κόσμος;
Τους αγνόησε.
Όταν ξεκίνησαν από την 4 να φωνάζουν ''τατιάνας γιοι, σκουλήκια αριανοί'', το υπόλοιπο γήπεδο τους γιούχαρε.
Το σύνθημα σταμάτησε άμεσα.
Όταν στην λήξη του αγώνα, μπήκαν στο γήπεδο και κουβαλούσαν το πανί, οι υπόλοιποι τους γιουχάραμε.
Το μάζεψαν και επέστρεψαν στις τρύπες τους.
Όταν ο ρατσιστής τραμπούκος, ζητούσε να ''σηκώσουμε χέρια'', τον γράψαμε στα απ'αυτά μας, και πρώτη φορά χέρια έκανε μόνο αυτός και οι δικοί του.

'Ετσι τους αντιματωπίζετε αυτούς παιδιά.
Αδιαφορείτε και τους κράζετε στα μούτρα.
Όχι στο πληκτρολόγιο.
Και επ'ουδενί, δεν συγχέω τον εαυτό μου με δαύτους, ούτε την ομάδα μου την χαρίζω σε δαύτους.

Στα παπάρια μου τους γράφω.

Εγώ σήμερα πανηγύρισα μια πρόκριση στα πέναλντι στην Ευρώπη, με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, και μια πολύ καλή παράταση.

Για μπάλα ρε μιλάτε!!! Για μπάλα!!!
ΠΑΟΚάρα και στον Μάρτιο θα βλέπουμε Ευρώπη.
+1926 δεν θα κάνουμε το χατίρι στα τσιράκια του χοντρού να αυτομαστιγωνόμαστε για 30-40 βλαμμένα!
ετσι ακριβως. ειναι απιστευτο πως ενα γεγονος το οποιο στο γηπεδο ηταν εισονος σημασιας παιρνει τοσο μεγαλη εκταση. προκειται για πραγματικη διαστρεβλωση της πραγματικοτητας απο παιδια που σχολιαζουν αλλα σιγουρα δεν ηταν στο γηπεδο.
proedros

Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Παρ 25 Φεβ 2022, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
blackchaos έγραψε:Γκουερίνο 4, σου έχω ομάδα να υποστηρίζεις αγαπητέ μου , Λέγεται λάτσιο. Πουλάς και ειρωνία ?
ΡΟΜΑ είμαι φίλε μου.
Ομάδα της αριστεράς.
Αριστερός είμαι φίλε μου.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΤΡΑΠΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΌΤΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Για αυτό και σήμερα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ χωρις αστερίσκους, ντροπές και επιφυλάξεις.
Και έχω δικαίωμα να το κάνω.
Ο καθένας ότι νιώθει. Δικαίωμά του. Ντροπή νιώθει ? ΟΚ.
Αλλά να πανηγυρίζει κιόλας?
Το μόνο αριστερός που είσαι είναι το "σοσιαλιστής" στην λέξη εθνικοσοσιαλιστής
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

renegade έγραψε:
Και τι θες να κάνει,να πάει να παίξει ο οικογενειάρχης μπουνιές με αυτούς?
Προσωπικά αποκλείω να μην ξέρει κανένας, έστω και ένας, ακόμα και εδώ το ποιοί είναι. Οπότε αν θέλουν να τους τουλουμιάσουν και να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο, ας πάρει έστω η ΠΑΕ κάποια υποτυπώδη μέτρα, πχ, όχι διακοσμητικούς σεκιούριτι ή πολύ πιο απλά, να μην τους ξαναφήσουν να μπούνε στο γήπεδο!!
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Ο λαός καλά κάνει κ μένει στο λεκτικό, δεν είναι καιρός να αρχίσουμε κ κάναν εμφύλιο σωματικό μεταξύ μας..

Τέτοιες αποφάσεις παίρνονται από ψηλά..

ΕΜΕΙΣ, στήριξη στον Ιβάν ώστε να πάρει κ να εφαρμόσει τη σωστή απόφαση.. Εκεί πρπει να κατευθυνουμε την ενεργεία που μας έδωσε η πρόκριση..

Χαρείτε το με την ψυχή σας κ δειξτε στον Ιβάν τη στήριξη μας..

Θέλω κι άλλο, δε μου φτάνουν οι 16..

Το βιβλίο άνοιξε κ γράφει ιστορία, πάμε ρε ΠΑΟΚΆΡΑ...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

proedros έγραψε:Ήδη σήμερα η μεγάλη μάζα έκανε μια άτυπη αποχή και έτσι όπως πάμε μόνοι τους θα μείνουν…Με το ζόρι 10.000 είχε..
Προκρίθηκε η ΠΑΟΚΑΡΑ φίλε
proedros

Γκουερίνο όλοι χαρήκαμε σήμερα αλλά δεν μπορούμε απλά να προσπεράσουμε αυτό που έγινε στην κερκίδα…Θα μπορούσε η ΠΑΕ να το είχε κατεβάσει πριν ακόμα φανεί στην τηλεόραση και τώρα να θριαμβολογούσαμε..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!…Και δυστυχώς βλέπω και εδώ ορισμένους να μη το κάνουν!!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

stravostomis έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
blackchaos έγραψε:Γκουερίνο 4, σου έχω ομάδα να υποστηρίζεις αγαπητέ μου , Λέγεται λάτσιο. Πουλάς και ειρωνία ?
ΡΟΜΑ είμαι φίλε μου.
Ομάδα της αριστεράς.
Αριστερός είμαι φίλε μου.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΤΡΑΠΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΩ ΌΤΙ ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Για αυτό και σήμερα ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ χωρις αστερίσκους, ντροπές και επιφυλάξεις.
Και έχω δικαίωμα να το κάνω.
Ο καθένας ότι νιώθει. Δικαίωμά του. Ντροπή νιώθει ? ΟΚ.
Αλλά να πανηγυρίζει κιόλας?
Το μόνο αριστερός που είσαι είναι το "σοσιαλιστής" στην λέξη εθνικοσοσιαλιστής
Οι ΠΑΟΚτσήδες απόψε γιορτάζουν την πρόκριση.
Οι γαβροι ας μας χαζεύουν από τον καναπέ.
ΣΥμφωνείς ?
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Δεν συμφωνώ με το ξέπλυμα του κρυφοφασισμου πάνω στην πλάτη του μεγάλου ΠΑΟΚ. Το τελειώνω εδώ γιατί δεν θέλω να έχω διάλογο με τύπους που υποστηρίζουν τέτοια μορφώματα-καρκινώματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”