ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
2
1%
Sastre
172
80%
Ingason
29
13%
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσιγγάρας
2
1%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
0%
Murg
1
0%
Colak
1
0%
Biseswar
3
1%
Sidcley
1
0%
Mitrita
1
0%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
2
1%

Σύνολο ψήφων: 215

Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από omerta76 »

sourmenetes έγραψε:Μακάρι ο κόσμος να πιστευε την ανατροπή όσο η ομάδα!

Καλώς ή κακώς αυτό είναι το ροστερ μας για φέτος!

Κουρασμένο, γερασμένο σε κρίσιμες θέσεις και έλλειψη ποιότητας!

Το ότι το πάλεψαν μέχρι τέλος δείχνει το μέταλλο!

Κάτι ντροπιαστικα σχόλια για τον προπονητή, που αν μη τι άλλο ολοι αναρωτιομαστε γιατί παίζει ο μουργκ και άλλοι παίκτες, δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έχουμε στον πάγκο.

Έχεις το μπισε που ζοριστηκε με γαβρο και πόναγε, έχεις το μιτριτα που με 2 μισάωρα πάλι πόναγε και τον ζαμπα που έχει μάλλον κορόνα!

Ποιον σκατα να βάλει την ώρα που έχουμε ένα κάρο ματς στη συνέχεια;;

Ναι λάθη κάνει!
Ναι!
Ναι!

Μάγκες αποδεχόμαστε το ροστερ και πάμε για το καλύτερο
Βελεεζ πόσο γελοίος είσαι...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλά +++++++++
Διάβαζα τα σχόλια στη διάρκεια του αγώνα και δεν τα πίστευα για τον κοουτς. Έχουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη και περιμέναμε το τρομερό παιχνίδι και τη σούπερ απόδοση.

Σε αυτή την βρωμερή ομάδα του βαζελου, την πουστικια, με νο πουτσα θέλω.

Μπράβο ρε παιχταρα Σαστρε, περιμένω και άλλους τέτοιους Μποτο!!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δεν ωφελεί πουθενα να κραζουμε στο ημίχρονο κάθε ματς όταν βλέπουμε κατι που δε μας αρέσει... Η ομάδα αυτή είναι... Με τα καλά της και με τα άσχημα της.. Αγαπήστε την.. Να βγει η χρονιά κ αν κερδίσουμε κτ καλό θα είναι...

Μπράβο σε όλους.. Σημαντική νίκη...
Βαζελακια ωραίο σου κου σας χαρισαμε..
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ιδια γκρινια και στο καφενειο καθ ολη την διαρκεια του αγωνα. Τους εδειξα την βουβωνικη μου χωρα στο τελος και τους καληνυχτισα. Ελεος ρε πουστη μου,ας βλεπουν πλει στεισον αν δεν τους αρεσει
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Στα θετικα η νοοτροπια νικητη που φαινεται να επιστρεφει,βλεπω λιγο την σπιθα της ομαδας της διετιας του Λουτσεσκου.

Στα αρνητικα,οτι το μισο ροστερ μας ειναι για τα μπαζα. Παιδια περα απτην πλακα,Μιτριτσα,Μουργκ Τειλορ κλπ,δεν ειναι παικτες αυτοι. Βλεπω παγκο και με πιανει καταθλιψη

Ακομα και ο Μπισεσβαρ για 20 λεπτα θα βοηθησει ως αλλαγη,οι υπολοιποι ειναι για τα ΜΠΑΖΑ .

Παμε δυνατα για την προκριση τωρα την Τεταρτη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κράζουμε το λουτσεσκου, δεν εχω πρόβλημα, λες και στον πάγκο μένει ο μεσσι. Ξαναλέω κάνει λάθη σίγουρα αλλ...

Θέλετε να μιλήσουμε για ατομική απόδοση παικτών;

Ξεκινήστε από πίσω και πήγαινετε προς τα μπρος..

Βρείτε διακριθεντα σε κάθε γραμμή!

Για αυτό ας αφήσουμε στην άκρη την κριτική γιατί ακόμα παίζουν και οι 3 διοργανώσεις!

Ηρεμία πίστη και όπου βγει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μάγος δεν είναι αλλά με τέτοιο ρόστερ τέτοια συγκομιδή ο Λουτσέσκου τα έχει παει μια χαρά. Δεν θα σταθώ αν έχει κάνει λάθη η όχι, προφανως κ έχει κάνει. Ναί δεν βλεπουμε καμια ιδιαίτερρη βελτίωση Αλλά η ποιοτητα του ρόστερ συν κομβικους τραυματισμούς κ κορονοιους νομιζω οτι εκανε την ομάδα να έχει κατ εμε ξεπεράσει το ταβάνι της. Τουλάχιστον βλεπουμε τσαγανό κ μεταλο.Πρέπει να παψουμε να λέμε βάλε εκείνον κ βάλε τον άλλον σε ένα ρόστερ που είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικα μπορουν το κάτι παραπανω. Νομίζω κ οι πιο σκληροί επικριτές του δεν θα βρουν πάνω από 5 παιχτες στους 25 που θα ήθελαν του χρόνου βασικους.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Βελεζ πουστρακι το ειδες το μπαλακι. Οταν εβαζες οφσαιντ γκολ στην τουμπα και μετρουσε, ο διαιτητης τοτε ηταν καλος και οι παικτες του ΠΑΟΚ δεν ειχαν οικογενειες. Αντε χασου μπαγλαμα
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πραγματικά εκείνος ο Soares γιατί δεν παίζει καθόλου;

Πρέπει να σαραντίσει πρώτα...

Πολλά μπράβο στην ομάδα για την αγωνιστικότητα και το πάθος.
Πετάξαμε ένα ημίχρονο λόγω έλλειψης εξτρέμ . Ο Μουργκ είναι παίκτης Β εθνικής και ο Ζίφκοβιτς νομίζω ότι θα πρόσφερε περισσότερα στον άξονα. Ο Αουγκούστο τελικά είναι λίγος δημιουργικά στο 10. Μου άρεσαν οι Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Σάστρε και Μιτρίτσα.
Πάμε τώρα για το χανούμι!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εντάξει παιδιά, μη το πάμε και στο άλλο άκρο, δεν ειναι μάγος ο Λουτσεσκου, το δεύτερο καλύτερο ροστερ έχει, δεύτερη είναι η ομάδα.
Στο κυπελο μέσα όπως κάθε χρόνο και πρόκριση στην Ευρώπη στον πιο εύκολο όμιλο όλων των εποχών.
Και τα γράφω εγώ που είμαι υποστηρικτής του.
Δεν έχει κάνει κανένα θαύμα, μη τρελαθούμε εντελώς.
icue

Δημοσίευση από icue »

Στο ημιχρονο εγραψα οτι δεν παιχτηκαν ουτε 20 λεπτα μπαλα. Στο δευτερο παιχτηκε λιγο παραπανω. Παντως κατι πρεπει να γινει με τον Μουργκ και τον Βιερινια. Δεν μπορει εξτρεμ και μπακ αντιστοιχα. Στη τελικη ας δοκιμασει τον Μουργκ στο 10 και αν δεν μπορει (πιθανοτατα) ουτε εκει, ε ας μην το παιδευει αλλο.

Σαστρε και Ιγκασον οι δυο καλυτεροι παικτες και οχι για τα γκολ. Ο Μιχαηλιδης ηταν σε αλλο γηπεδο. Για τον Πασχαλακη τι να πω δεν ξερω. Το τρωει ορθιος το πρωτο, αλλα βγαζει το δευτερο που ηταν πολυ δυσκολο. Ο Βιερινια δεν μπορει αλλο, δεν καταλαβαινω γιατι δεν το βλεπει ο Λουτσεσκου αφου δεν το βλεπει ο ιδιος.

Ο Ζιφκοβιτς στο δευτερο παλεψε, αλλα εξακολουθει να ειναι ντεφορμε. Τσιγγαρας, Αουγκουστο σε μετρια μερα. Ο Τσολακ δεν ηταν κακος, παλεψε εκανε δυο φασεις, ηταν ατυχος επεσε και στο ημιχρονο με τον Μουργκ μεσα. Ο Μιτριτσα να σταματησει να πεφτει σαν σακι.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

dragon έγραψε:Μάγος δεν είναι αλλά με τέτοιο ρόστερ τέτοια συγκομιδή ο Λουτσέσκου τα έχει παει μια χαρά. Δεν θα σταθώ αν έχει κάνει λάθη η όχι, προφανως κ έχει κάνει. Ναί δεν βλεπουμε καμια ιδιαίτερρη βελτίωση Αλλά η ποιοτητα του ρόστερ συν κομβικους τραυματισμούς κ κορονοιους νομιζω οτι εκανε την ομάδα να έχει κατ εμε ξεπεράσει το ταβάνι της. Τουλάχιστον βλεπουμε τσαγανό κ μεταλο.Πρέπει να παψουμε να λέμε βάλε εκείνον κ βάλε τον άλλον σε ένα ρόστερ που είναι ελάχιστοι αυτοί που πραγματικα μπορουν το κάτι παραπανω. Νομίζω κ οι πιο σκληροί επικριτές του δεν θα βρουν πάνω από 5 παιχτες στους 25 που θα ήθελαν του χρόνου βασικους.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το πέναλτυ του Τσιγγάρα θα μπορούσε να δωθεί..φαίνεται πως έστω και λίγο κάπου τον βρίσκει αν και ο παίκτης του Παναθηναϊκού το εκβιάζει τρομερά με τον τρόπο που πέφτει..ίσως μέτρησε και η πρόθεση του παίκτη που έχει μαζέψει τα πόδια και έχει παίξει την μπάλα καθαρά….Για το χέρι όμως κάνεις δεν μιλάει…Ξεκάθαρο χέρι πάνω από τον ώμο…Θα το χαρακτήριζα Μαρς…Κάνεις δεν μιλάει, ούτε καν υπάρχει στις φάσεις…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 06 Φεβ 2022, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ζητώ συγγνώμη γιατί παράβλεψα να σημειώσω ότι πράγματι ο Μιτριτσα είχε στιγμές που με εξοργισαν αλλά ωστόσο όπως έγραψε κι άλλος φίλος, η αντίπαλη άμυνα τον ένιωσε.
Ωστόσο δεν κάνει για την ομάδα μας ούτε ως αλλαγή.

Συμφωνώ απόλυτα Σούρμε με το σχόλιο σου.
Ναι, πολλά κενά πολλές αδυναμίες.
Ναι, όλοι αναγνωρίζουμε τα λάθη του Λουτσε.
Αλλά αδιαφορία δεν βλέπεις. Όλοι ενωμένοι.
Πρέπει η ομάδα να στηρίζεται.

Ακόμη και ο Σοαρες μου έκανε εντύπωση πως πανηγύριζε το γκολ του Σαστρε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον ατομικό χαρακτήρα αλλά με του γκρουπ. Κι αυτό είναι επιτυχία του προπονητή.

Ξανά γράφω. Απίστευτα τα γραφόμενά κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν περιμένουμε τουλάχιστον να ολοκληρωθεί το ματς!!! Για να είμαστε και σίγουροι....
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ είχε υγιές όλο το κέντρο του και δεν έκανε και τις αναγκαστικές αλλαγές σήμερα, αν θα νικούσαμε. Νομίζω, πως όχι.

Το σύστημα μας, πολλές φορές ήταν τουρλουμπούκι.

Το πέναλτι στον Τσιγγάρα, θα μπορούσε να είχε δοθεί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

proedros έγραψε:Το πέναλτυ του Τσιγγάρα θα μπορούσε να δωθεί..φαίνεται πως έστω και λίγο κάπου τον βρίσκει αν και ο παίκτης του Παναθηναϊκού το εκβιάζει τρομερά με τον τρόπο που πέφτει..ίσως μέτρησε και η πρόθεση του παίκτη που έχει μαζέψει τα πόδια και έχει παίξει την μπάλα καθαρά….Για το χέρι όμως κάνεις δεν μιλάει…Ξεκάθαρο χέρι πάνω από τον ώμο…Θα το χαρακτήριζα Μαρς…Κάνεις δεν μιλάει, ούτε καν υπάρχει στις φάσεις…
Νομίζω δεν δόθηκε γιατί είχε πλάτη ο αμυντικός και δεν είχε πρόθεση

Στον Τσιγγαρα από πού και ως που να δοθεί ενώ βρίσκει καθαρά μπάλα;;

Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”