ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
- PAOK_Antarctica
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, πιστεύω πως όταν ζητάς χρήματα από κάποιον πρέπει να του λες και γιατί τα θέλεις. Και αν συμφωνούν, μια χαρά.
Το δεύτερο είναι εξαιρετική ιδέα!
Το δεύτερο είναι εξαιρετική ιδέα!
- Lacedaemonian
Σαφεστατα κ πρεπει να τον ενημερωσεις απο πριν !!!!
Αλλιως ειναι παρανομο κ πας μεσα !!!!
Θα τους το ζητησω ως μια μικρη τρελη χαρη μετα απο τοσα χρονια συνεργασιας.Για την παρτη μου κ την καυλα μου.Χωρις καν να εχει σχεση με επενδυσεις κ πιθανο κερδος.Θα ξερουν οτι θα βαλουν 20-50-70-100 ευρω που δεν θα τα ξαναδουν ποτε μονο κ μονο επειδη τους το ζητησα εγω που επι τοσα χρονια τους χειριζομουν την περιουσια τους........
Αλλιως ειναι παρανομο κ πας μεσα !!!!
Θα τους το ζητησω ως μια μικρη τρελη χαρη μετα απο τοσα χρονια συνεργασιας.Για την παρτη μου κ την καυλα μου.Χωρις καν να εχει σχεση με επενδυσεις κ πιθανο κερδος.Θα ξερουν οτι θα βαλουν 20-50-70-100 ευρω που δεν θα τα ξαναδουν ποτε μονο κ μονο επειδη τους το ζητησα εγω που επι τοσα χρονια τους χειριζομουν την περιουσια τους........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Παρ 24 Ιουν 2022, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παιδιά!!!
Ωραία πράγματα αναφέρεις φίλε.
Τουλάχιστον μου ακούγονται ενδιαφέροντα.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι που πιθανόν να εμπεριέχει ηθικό, νομικό κόλλημα.
Και μόνο όμως που ένας φίλος καταθέτει πρόταση, δράση, είναι άξιο συγχαρητηρίων.
Ας βοηθήσουν κι άλλοι φίλοι, στην κουβέντα.
Ωραία πράγματα αναφέρεις φίλε.
Τουλάχιστον μου ακούγονται ενδιαφέροντα.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι που πιθανόν να εμπεριέχει ηθικό, νομικό κόλλημα.
Και μόνο όμως που ένας φίλος καταθέτει πρόταση, δράση, είναι άξιο συγχαρητηρίων.
Ας βοηθήσουν κι άλλοι φίλοι, στην κουβέντα.
- Lacedaemonian
Νομικο κολλημα δεν υπαρχει αφου θα τους ενημερωσω απο πριν οτι θα μπουμε σε ΑΜΚ του ΠΑΟΚ,οτι δεν πρεπει να περιμενουν κανενα κερδος,οτι ουσιαστικα κανουν μια προσωπικη χαρη σε μενα που παραιτουμαι μετα απο 23 χρονια βαζοντας ενα μικροποσο και,το βασικοτερο απ ολα, η ολη συνομιλια καταγραφεται στο καταγραφικο οπως ο νομος προβλεπει για ολες τις χρηματιστηριακες συναλλαγες.
Εγω απλα εθεσα το θεμα επειδη οι περισσοτεροιαπ αυτους δεν ειναι ΠΑΟΚια κ επειδη παραιτουμαι σε λιγες μερες κ μετα δεν θα εχω την δυνατοτητα να το κανω(τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα οσο τωρα που ειμαι στο γραφειο ακομα κ εχω ολα τα απαραιτητα στοιχεια τους μπροστα μου)
Εγω απλα εθεσα το θεμα επειδη οι περισσοτεροιαπ αυτους δεν ειναι ΠΑΟΚια κ επειδη παραιτουμαι σε λιγες μερες κ μετα δεν θα εχω την δυνατοτητα να το κανω(τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα οσο τωρα που ειμαι στο γραφειο ακομα κ εχω ολα τα απαραιτητα στοιχεια τους μπροστα μου)
- PAOK_Antarctica
Βοήθα φίλε, αν μπορείς κάνε το!!!
Είσαι γίγαντας!!!!
Μπράβο σου!!!
Θυμάμαι που έγραφες για τις ζημιές στην γη σου.
Όλα να σου πάνε καλά!!!
Είσαι γίγαντας!!!!
Μπράβο σου!!!
Θυμάμαι που έγραφες για τις ζημιές στην γη σου.
Όλα να σου πάνε καλά!!!
- Μπαρκαρούτσος
Λακεδαίμονα, λογικά το ποστ σου έχει διαβαστεί ήδη από ΚΑΕ 
Ωστόσο, η ΑΜΚ είναι μετοχές που δίνουν ψήφο στο ΔΣ και όχι μέρισμα/κέρδος.. Οπότε θα έχουμε ένα μόνιμα απόν ποσοστό μετόχων, ή ακόμα χειρότερα θα ψηφίζουν ό,τκ να ʼναι!
Θυμίζω, ότι στα ΔΣ μπορείς να στείλεις εκπρόσωπο, αν δεν μπορείς να πας ο ίδιος.
Ωστόσο, η ΑΜΚ είναι μετοχές που δίνουν ψήφο στο ΔΣ και όχι μέρισμα/κέρδος.. Οπότε θα έχουμε ένα μόνιμα απόν ποσοστό μετόχων, ή ακόμα χειρότερα θα ψηφίζουν ό,τκ να ʼναι!
Θυμίζω, ότι στα ΔΣ μπορείς να στείλεις εκπρόσωπο, αν δεν μπορείς να πας ο ίδιος.
- Montrealiotis
Το ποσοστό των μετόχων αυτών είναι παρά πολύ μικρό για να μπορεί να επηρεάσει την γενική συνέλευση. Η οποια (μικρή) δύναμη ξεκινά από μετόχους που εκπροσωπούν το 5%, αν θυμάμαι καλά. Επίσης στην επόμενη αμκ το οποίο ποσοστό έχει κανείς, μειώνεται αν δεν συμμετάσχει στην νέα αύξηση.
To summarize, Λακεδαιμόνιε, go ahead!!
To summarize, Λακεδαιμόνιε, go ahead!!
- Lacedaemonian
Τα ξερω βρε ολα αυτα,δουλεια μου ειναι τοσα χρονια
Αν καταφερω να μαζεψω μερικους(διοτι δεν εχω καθολου χρονο,εχω ηδη δωσει την παραιτηση,Πεμπτη 30 η τελευταια μερα στη δουλεια αλλα δεν ξερω απο ποτε θα κοπει η προσβαση στο pc μου....)θα παρω κ χαρτι οτι θα ειμαι ο νομιμος εκπροσωπος τους στις Γ.Σ. των μετοχων.Επαγγελματικα πραγματα χαχαχαχαχα.Τι νομιζες;;;;
Ετσι κι αλλιως θα το ξερουν απο πριν οτι τα μικροποσα που θα βαλουν θα πανε στον Καιαδα

Αν καταφερω να μαζεψω μερικους(διοτι δεν εχω καθολου χρονο,εχω ηδη δωσει την παραιτηση,Πεμπτη 30 η τελευταια μερα στη δουλεια αλλα δεν ξερω απο ποτε θα κοπει η προσβαση στο pc μου....)θα παρω κ χαρτι οτι θα ειμαι ο νομιμος εκπροσωπος τους στις Γ.Σ. των μετοχων.Επαγγελματικα πραγματα χαχαχαχαχα.Τι νομιζες;;;;
αδερφια εκει που λεει να στειλουμε για επαληθευση στο μετοχος κτλπ το νο1 που λεει αποδεικτικο τι ακριβως ειναι? ,οποιος μπορει μια βοηθεια
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2022
Αντε να πέφτει το χρήμα γιατί με τέτοια εσοδα απο εισητηρια σε λιγο καιρο ο Χατζοπουλος δεν θα έχει μαντίλι να κλάψει.
Στην συνέντευξη τύπου με δανεικά χαρτομάντιλα σκουπίζονταν λαιμαι.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στην συνέντευξη τύπου με δανεικά χαρτομάντιλα σκουπίζονταν λαιμαι.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Από το να έχουμε απον ψήφους γιατί δεν ιδρύουμε οσοι θέλουμε από εδώ μέσα μια ΙΚΕ που θα λαβει αυτά τα χρήματα και μετά θα τα αγοράσει σε μετοχές ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mutasevic
Καλή ιδέα η ικε τι υποχρεωσεις έχει όμως φορολογικές κτλ?
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk