ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Paschalakis
1
1%
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mihaj
1
1%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sidcley
6
4%
Kurtic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
1
1%
El Kaddouri
2
1%
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
115
83%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lyratzis
7
5%
Biseswar
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
4
3%

Σύνολο ψήφων: 138

makispaspartou

Re: ΠΑΟΚ - Lincoln 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από makispaspartou »

eorptol1 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άστο nunies δεν το σώζεις.. Πιο playstation και κουραφέξαλα. Με τους ερασιτέχνες από κάποια ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιζες. Επαγγελματίες που αμείβονται εκατομμύρια οι δικοί μας. Και ξέρανε στις 22:00 ότι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Ε λοιπόν φίλε μου στο σενάριο αυτό βάζεις απέναντι την πιθανή νίκη της Σλόβαν. Οπότε θέλεις μάξιμουμ νίκη με τρία γκολ διαφορά για να βγεις να πεις ότι ΕΓΩ έκανα τη δουλειά. Αν είναι να σταθείς στην πρόκριση να σου πω ότι και με ισοπαλία περνούσαμε σήμερα εφόσον η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά για μας.
στα αν στηριζονται οι θεωριες ....αν και αν ....περασαμε με καλους βαθμους μια ηττα και συνεχιζουμε η ομαδα περναει κριση ακομη αλλα πρεπει να ειμαστε διπλα της και τον ιανουαριο να βελτιωθουμε με μεταγραφες ......εγω χαιρομαι γιατι συνεχιζουμε ευρωοη πραγμα πολυ πολυ σημαντικο για τον συλλογο.....
Καλά εσύ χαίρεσαι γενικώς δεν αποτελείς κριτήριο ΠΑΟΚτσή... Άσε μας ρε συ που μου κάνεις και παράθεση... παπαγαλάκι χωρίς αιτία..
makispaspartou

nunies4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Άστο nunies δεν το σώζεις.. Πιο playstation και κουραφέξαλα. Με τους ερασιτέχνες από κάποια ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιζες. Επαγγελματίες που αμείβονται εκατομμύρια οι δικοί μας. Και ξέρανε στις 22:00 ότι θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν. Ε λοιπόν φίλε μου στο σενάριο αυτό βάζεις απέναντι την πιθανή νίκη της Σλόβαν. Οπότε θέλεις μάξιμουμ νίκη με τρία γκολ διαφορά για να βγεις να πεις ότι ΕΓΩ έκανα τη δουλειά. Αν είναι να σταθείς στην πρόκριση να σου πω ότι και με ισοπαλία περνούσαμε σήμερα εφόσον η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά για μας.
Μα τι να σώσω ρε αδερφέ...Προσπαθώ να σου πω πόσο αιολο είναι το επιχείρημα σου γιατί στηρίζεται πάνω σε ένα υποθετικό σενάριο πρόκρισης.
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικό απαιτούμενο πριν το ματς ήταν η πρόκριση. Και αυτή ήρθε.
Τα 3-0 και 10-0 τα λέγαμε μεταξύ μας ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ σεναρια
Κακώς μπαίνω στη διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση, αλλά φίλε μου πριν κάνεις αντιπαράθεση πρώτα να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος. Αν δεν μπορείς κάποιος θα βρεθεί να στο εξηγήσει στο φόρουμ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως σε ματς που υποτιθεται θελαμε πολλα γκολ, με ημιερασιτεχνικη ομαδα, τα δυο μας φορ κυριολεκτικα δεν ακουμπησαν. Εχω την εντυπωση οτι δεν ειχαν ουτε μια τελικη και οι δυο μαζι. Προχειρα θυμαμαι φασεις απο Αουγκουστο (δις), Κουρτις, Μπισε (δις) και Μουργκ.
makispaspartou

O Swiderski αδικείται πολύ από τη χαμηλή ποιότητα των μεσοεπιθετικών. Είναι πολύ καλύτερος παίκτης από αυτό που παίζει μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

nunies4 έγραψε:
Μα τι να σώσω ρε αδερφέ...Προσπαθώ να σου πω πόσο αιολο είναι το επιχείρημα σου γιατί στηρίζεται πάνω σε ένα υποθετικό σενάριο πρόκρισης.
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πραγματικό απαιτούμενο πριν το ματς ήταν η πρόκριση. Και αυτή ήρθε.
Τα 3-0 και 10-0 τα λέγαμε μεταξύ μας ΥΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ σεναρια
Είναι ξεκάθαρο πως αν η Σλόβαν κέρδιζε τους Δανούς - θα κέρδιζε με ένα γκολ διαφορά. Οτιδήποτε άλλο αγαπητέ nunies4 είναι υπόθεση. Ergo, χρειαζόμασταν μίνιμουμ (όχι μάξιμουμ - το μόνο λάθος που βρίσκω στη συλλογιστική του Μάκη) τρία γκολ, τα οποία και δεν βάλαμε. Κατά συνέπεια Λουτσέσκου και αργοκαρούτες ψόφο. Σε μένα είναι ξεκάθαρο.
Το ρίχνω στο τρολ που το συχαίνομαι γιατί πραγματικά τον τελευταίο μήνα ο κατήφορος της ομάδας ωχριά μπροστά στον κατηφορο του φόρουμ, ακόμα και αν αυτός -πράγματι- περιγραφόταν με χειρουργική ακρίβεια στα ποστ του Άρη του κατήφορου.
Ένα τσικ είμαι να το κλείσω και να το ξανανοίξω στη σύνταξη. Προφανώς η πλειοψηφία χέστηκε από τη δήλωση μου και μπράβο της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Παρ 10 Δεκ 2021, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το θεμα μας εδω ειναι η ομαδα και οι κινησεις που πρεπει να γινουν.
Ας αφησουμε τους ψεκασμενους γιατι αυτοι δε θα αλλαξουν ποτε.
Η ομαδα θελει τωρα να γινουν μεγαλες κνησεις και να μπει το μαχαιρι στο κοκαλο.

Στοχος μας ειναι μονο το κυπελλο. Μεχρι τη νεα σαιζον
πρεπει να εχουμε πολλες μεταγραφες, εκκαθαριση του ροστερ
αμεσα και προεδρο που θα ορισει ο Ιβαν καθως κα Τεχνικο Διευθυντη
μαζι με εκαθαριση απο τα βαριδια της Διοικησης.

Προς αυτην την κατευθυνση πρεπει να στραφουμε ολοι.
Ας μην δινουμε και ψαχνουμε αλλοθι και γυρναμε στη συζητηση
σε αυτους που δεν ηταν ποτε ΠΑΟΚ. Αυτο θελουν και αυτοι.

Ριζικη αλλαγη σε καθε επιπεδο χρειαζεται η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ματς που είχες μόνο να χάσεις. Δε θα σταθώ στο αγωνιστικό τα περισσότερα τα είπατε και δεν υπάρχουν γενικά πολλά που μπορούν να λεχθουν...

Αυτό που έγινε στις κερκίδες σήμερα είναι ντροπή. Δεν είναι δυνατόν το γήπεδο καταρχάς να είναι τόσο άδειο σε τόσο κρίσιμο ματς. Μετά έχουμε απαιτήσεις για γήπεδο 40.000 θέσεων... Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει μέσα η ομάδα για προθέρμανση και να τρώει γιούχα.
Δεν είναι δυνατόν το πρώτο σύνθημα να είναι ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου και δεύτερο το Πέρασαν μήνες πέρασαν χρόνια. Πρώτο σύνθημα με ΠΑΟΚ ακούστηκε στο 15? Στο 20? Κάπου εκεί. Ντροπή

Καλά για αυτό που ακούστηκε μετά τη λήξη δεν είναι καν άξιο σχολιασμού. Μεγάλο πράγμα η αχαριστία. Ψαχτειτε εσείς οι ξύπνιοι της "η 4 είμαστε εμείς"
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Επιτέλους πρόκριση εναντίον κόκκινης ομάδας την τελευταία αγωνιστική ομίλων. Ρεν 2005 και Γκινγκαμπ 2014 έφεραν αποκλεισμό, η μία με σοου Γιασουμη^2 και η άλλη με κάτι περίεργους σπρίντερ που εξαφανίστηκαν στα βάθη της γαλλικής λίγκας που τους ξεβρασε.

Αντίο Τούμπα για το 2021. Ας ελπίσουμε να δώσει εισιτήρια ο Βόλος.

Η ομάδα είναι άρρωστη και το παιχνίδι με τη Λαμία πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ντέρμπι, αρέσει δεν αρέσει αυτό. Ο κόσμος είναι βαθιά διχασμένος. Με αυτό το κλίμα, κάθε νίκη δεν είναι επιτυχία αλλά απλώς αναβολή της επόμενης κρίσης. Ας εκμεταλλευτούν, τι φτάσαμε να λέμε τώρα, την κατάρα με τις άδειες κερκίδες στα επόμενα εντός μπας και σταματήσει η κατρακύλα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εγώ πάντως ψήνομαι για ανταλλαγή τον Γενάρη του kike gomez της Λίνκολν με τον Σφιντεφσκι.
Αλλά αν και ερασιτέχνες αυτοί, δεν τους έχω και για τόσο βλακες να δεχτούν.
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Μπράβο στην ομάδα για τη πρόκριση.
Καλή η νίκη, αλλά δεν ήταν απο αυτές που λες ξεμπουκώνεις και παίρνεις ψυχολογία. Έχουμε δει πολλές τέτοιες νίκες στο παρελθόν. Η σημερινή μου φάνηκε περισσότερο για αγγαρεία.

Στα αγωνιστικά, δεν μου αρέσει η ανάπτυξη της ομάδας καθόλου.
Με το που θα κλέψουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αντι για αντεπίθεση, η μπάλα πίσω, 3-4 παράλληλες μπαλιές τα center back μας, και αργά-αργά να ξεκινήσει η επίθεση απο τα πλάγια.....

Θεωρώ πως η έλλειψη ικανού (ή καλύτερα ΠΑΙΧΤΑΡΑ) 10αριού αδικεί τους επιθετικούς μας. Με καλό 10άρι θα βλέπαμε άλλον Σβιντέρσκι.
makispaspartou

Cellophan το μάξιμουμ εκ παραδρομής... και εκ σύγχυσης.. προφανώς και εννοώ το μίνιμουμ... Κατά τα άλλα σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μπήκα να γράψω μπράβο στην ομαδα για την πρόκριση από όμιλο μετά από 5 χρόνια αλλά προφανώς είμαι σε λάθος φόρουμ.

Αυτό που πρέπει να πούμε μπράβο την Κοπεγχάγη που δεν έστησε κωλο να το κοιτάξετε. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε 2 ματς ανώτερος της Κοπεγχάγης, ένα κέρδισε και στο άλλο κατάφερε να χάσει τόσα γκολ.
Και δω διαβάζουμε λες και ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρόκριση αλλά του κάνανε χάρη. Μιλάμε για κόμπλεξ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς ήταν καλύτερος του αντιπάλου.

Σε γενικές γραμμές δεν παίξαμε καλά γιατί κυρίως επιθετικά δεν κάναμε. Ούτε το 40%των ευκαιριων γκολ.

Ακόμα και σήμερα. Χάσαμε τα μαλλιά μας πάλι.

Η ομάδα ναι δεν. Έχει τα φόντα, ναι η ομάδα στήθηκε λάθος, ναι η ομάδα έχει παίκτες που δεν κάνουν αλλά σε τέτοιο ματς με. Την είσοδο να κράζεις την ομάδα ή Στημένος είσαι ή ΑΝΤΙΠΑΟΚ.

Ζητάμε να αλλάξει ο ΠΑΟΚ αλλά τα χαλια.μας δεν. Τα βλέπουμε!

Και βεβεια δε θα τα βλέπουμε κι από κοντά!
Αφου φροντίσαμε να δείξουμε τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς!

Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας πρώτα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Tolaros έγραψε:Μπήκα να γράψω μπράβο στην ομαδα για την πρόκριση από όμιλο μετά από 5 χρόνια αλλά προφανώς είμαι σε λάθος φόρουμ.

Αυτό που πρέπει να πούμε μπράβο την Κοπεγχάγη που δεν έστησε κωλο να το κοιτάξετε. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε 2 ματς ανώτερος της Κοπεγχάγης, ένα κέρδισε και στο άλλο κατάφερε να χάσει τόσα γκολ.
Και δω διαβάζουμε λες και ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε την πρόκριση αλλά του κάνανε χάρη. Μιλάμε για κόμπλεξ
Κόμπλεξ είναι να μην αναγνωρίζεις πως η πρόκριση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, εξάλλου ένα ευχαριστώ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Μπράβο στην ομάδα δεν έγραψες τελικά αλλά την λες σε όσους έγραψαν τα αυτονόητα, να το κοιτάξεις αυτό.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Tolaros έγραψε:Μπήκα να γράψω μπράβο στην ομαδα για την πρόκριση από όμιλο μετά από 5 χρόνια αλλά προφανώς είμαι σε λάθος φόρουμ.

+ σε όλα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”