Ψεκασμενος ομοφοβικός ακροδεξιός πρώτη φορά ξανασυμβαινει.LJCSoG έγραψε:Τους πούστηδες εννοεί.dragon έγραψε:Για κάνε το λίγο λιανάМир έγραψε: Τι περιμένεις από έναν ομο φυλό φιλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Λάρισα - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- stravostomis
Χαχαχαχαχα νομίζεις. Έχει ξανασυμβεί πολλές φορέςPAOK_Antarctica έγραψε:
Ψεκασμενος ομοφοβικός ακροδεξιός πρώτη φορά ξανασυμβαινει.
Νόμιζα αυτους που έχουν 2-3 λογαριασμους για να βαυκαλιζονταιLJCSoG έγραψε:Τους πούστηδες εννοεί.dragon έγραψε:Για κάνε το λίγο λιανάМир έγραψε: Τι περιμένεις από έναν ομο φυλό φιλο.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μάλλον κλείδωσε η αναβολή για το ματς της Κυριακής
Από αύριο λοιπόν αφήνουμε πίσω ότι έγινε και πάμε για το ματς της χρονιάς με Λινκολν
Μια βδομάδα για να ξεκουραστουν και να δουλέψουν
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ
Από αύριο λοιπόν αφήνουμε πίσω ότι έγινε και πάμε για το ματς της χρονιάς με Λινκολν
Τις φοβαμαι τις διακοπες, τι να πειςMitsospaoki4 έγραψε:Μάλλον κλείδωσε η αναβολή για το ματς της Κυριακής
Αν παντως σημερα δοκιμασε 2 φορ ενοψει Λινκολν, εμενα ηδη με ζωσαν τα φιδια.
Το 2021 να λέμε για θηλυκές δηλώσεις εννοώντας ότι δεν έχουν αξία σαν τις αντρικές; δέν ξερω αν οι γυναίκες γυρω σου μιλάνε έτσι αλλά το πως μιλάνε αυτές δεν χαρακτηρίζει τον υπόλοιπο κόσμο. Κ το φυλο δεν καθορίζει την αξία του λόγου. Τρανό παραδειγμα εσυ. Ομοφοβία όσο δεν παειМир έγραψε:Φιλε δρακο πουστια τις λεμε τις δηλωσεις αυτες που εκανε ο ζιωγας. θηλυκότατες.dragon έγραψε:Τι θεωρείς αντρίκιο; οι άντρες έχουν λόγο τιμής κ οι ομοφυλόφιλοι όχι;
Ομοφοβικά σχόλια τόσο στο ντουκου κύριοι διαχειριστές;;
Εχει λογο τιμης ενας ανθρωπος που δεν μιλησε για παραγκα του γαυρου αλλα του παναθηναικου;
Που σε ελεγαν βουλγαρο και βριζαν χυδαια 90’ και ειπε οτι η διαιτησια μας εδωσε το ματς;
Τωρα αν ξαφνηκα το θεωρεις ομοφοβια τι να σου πω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 02 Δεκ 2021, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα λεμεLJCSoG έγραψε:Τους πούστηδες εννοεί.dragon έγραψε:Για κάνε το λίγο λιανάМир έγραψε: Τι περιμένεις από έναν ομο φυλό φιλο.
-
Φίλοι πρέπει να καταλάβετε ότι η κριτική στον Λουτσέσκου δεν σημαίνει εμπάθεια γι αυτόν.dragon έγραψε:Δέν περιμενα ποτε ότι ο προπονητης κοκκινο πανι για το ποκ που ταυτόχρονα στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής θα θα ποναει τόσο κάποιους εδώ μέσα περιμένοντας σχεδόν με ρεβανσισμό αποτυχίες της ομάδας μας , ίσως περισσότερο από κάποιους τους ποκ
Η ομάδα αυτή τη στιγμή πάσχει και μάλιστα πολύ. Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής της. Εξ ορισμού δηλαδή έχει ευθύνες. Περιμένετε ότι δεν θα του ασκηθεί κριτική και μάλιστα δριμεία, Θα έπρεπε να έχουμε υποστεί λοβοτομή για να μην του ασκήσουμε κριτική.
Θα δώσω ένα παράδειγμα: Εμένα, ανάμεσα στα άλλα, με είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το ότι είχε εντοπίσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην ψυχολογία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κατα τη γνώμη μου, στο δικό μου το μυαλό, πρόκειται για μια τόσο λάθος εκτίμηση, που πλέον μου είναι τελείως αδύνατο ν α εμπιστεύομαι την κρίση του και επομένως να τον εμπιστεύομαι σαν προπονητή. Επομένως, τι ακριβώς επιθυμείτε? Να κλείσω τα μάτια μπροστά σε κάτι το τόσο θεμελιώδες?
Υπομονή με την ομάδα…τι να κανεις.πονάμε, μια ζωή πόνος, αλλά θα την βγάλει την άκρη ο Ρουμάνος. Στήριξη.
Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τους ομοφοβικους του φόρουμ να αραδιάζουνε τον εμετό τους. Χορτάσαμε αντριλα.
Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τους ομοφοβικους του φόρουμ να αραδιάζουνε τον εμετό τους. Χορτάσαμε αντριλα.
Κριτική εννοείται. Ευθύνες βεβαίως κ πολλες. Αλλά εσυ δεν βλέπεις εμπάθεια από ορισμένους σχεδόν παρακαλώντας να χάσουμε μέχρι κ ατάκες δυστυχώς ισοφάρισε η ομάδα;JohnEconomist έγραψε:Φίλοι πρέπει να καταλάβετε ότι η κριτική στον Λουτσέσκου δεν σημαίνει εμπάθεια γι αυτόν.dragon έγραψε:Δέν περιμενα ποτε ότι ο προπονητης κοκκινο πανι για το ποκ που ταυτόχρονα στέφθηκε αήττητος πρωταθλητής θα θα ποναει τόσο κάποιους εδώ μέσα περιμένοντας σχεδόν με ρεβανσισμό αποτυχίες της ομάδας μας , ίσως περισσότερο από κάποιους τους ποκ
Η ομάδα αυτή τη στιγμή πάσχει και μάλιστα πολύ. Ο Λουτσέσκου είναι ο προπονητής της. Εξ ορισμού δηλαδή έχει ευθύνες. Περιμένετε ότι δεν θα του ασκηθεί κριτική και μάλιστα δριμεία, Θα έπρεπε να έχουμε υποστεί λοβοτομή για να μην του ασκήσουμε κριτική.
Θα δώσω ένα παράδειγμα: Εμένα, ανάμεσα στα άλλα, με είχε προβληματίσει ιδιαίτερα το ότι είχε εντοπίσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην ψυχολογία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κατα τη γνώμη μου, στο δικό μου το μυαλό, πρόκειται για μια τόσο λάθος εκτίμηση, που πλέον μου είναι τελείως αδύνατο ν α εμπιστεύομαι την κρίση του και επομένως να τον εμπιστεύομαι σαν προπονητή. Επομένως, τι ακριβώς επιθυμείτε? Να κλείσω τα μάτια μπροστά σε κάτι το τόσο θεμελιώδες?
- sourmenetes
- Moderator
Αν βάζανε βέβαια και τα φορ μας κανένα γκολ θα ήταν λίγο πιο νορμάλ τα πράγματα...Dusseldorf44 έγραψε:Οτι μερικοι βρηκατε και θετικα απο το σημερινο ΑΙΣΧΟΣ με ξεπερναει πραγματικα.Δεν βλεπεται αυτο το συνονθυλευμα,το εκτρωμα του εμμονικου Ρουμανου,αν δεν ηταν ο ικανοτατος Σλοβενος εκτελεστης ελευθερων σημερα θα χαναμε και απο τα τυρια.Ας γινει κατι αμεσα για να δουμε αποτελεσματα απο του χρονου δλδ,φετος η χρονια πηγε στραφι
Είπαμε έχεις 3 τετ α τετ και δε βάζεις τπτ..
Ας μπει και κάτι μέσα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Πες του να πάει να...dragon έγραψε:Κατάφορη αδικία λέει το τσουτσέκι της ΑΕΛ από τον διατητη
- sourmenetes
- Moderator
Δεν κατάλαβα τι παίχτηκεdragon έγραψε:Τι θεωρείς αντρίκιο; οι άντρες έχουν λόγο τιμής κ οι ομοφυλόφιλοι όχι;
Ομοφοβικά σχόλια τόσο στο ντουκου κύριοι διαχειριστές;;