ΛΊΝΚΟΛΝ-ΠΑΟΚ 16/9-19:45,CosmotesportsHd
- stravostomis
- hasio_john
Re: ΛΊΝΚΟΛΝ-ΠΑΟΚ 16/9-19:45,CosmotesportsHd
Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και εκεί είναι και η γοητεία του αθλήματος, ωστόσο σήμερα παίζοντας με ερασιτέχνες χομπίστες που μετά τον αγώνα θα πάνε στις κανονικές δουλειές τους, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΓΚΕΛΑ! Παίζεις σοβαρά, βάζεις 3-4 γκολάκια, σέβεσαι αυτούς που παίζεις αλλά και την ίδια σου την φανέλα, τσεπώσεις τα λεφτά της νίκης, παίρνεις ψυχολογία, πας μετά μια βόλτα στην περιοχή για φωτογραφίες και ψώνια και γυρνάς πίσω. Αν χάσεις, κάνεις την παραπάνω βόλτα στην περιοχή, βρίσκεις σπίτι και κάθεσαι εκεί ΜΟΝΙΜΑ ... 
- bersekeros
Αδερφέ hasio_john.makedonas4 έγραψε:Γεια σας παιδιά! Βρίσκομαι στα Χανιά και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας κανένα στέκι ασπρόμαυρο για να δω τον αγώνα το βράδι.
Εάν μπορείς να δώσεις τα φώτα σου στον αδερφό.
Το αυτόobanebane έγραψε:Μόνο να χάσουμε έχουμε από το σημερινό παιχνίδι.
Ελπίζω όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και μετά Τρίπολη που πρέπει να ρεφαρουμε την ήττα της πρεμιέρας.
- kataramenos5
Χωρις Αντριγια διχως τον Ομαρ
ΠΑΟΚ γερα γμω το Γιβραλτάρ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ γερα γμω το Γιβραλτάρ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- hasio_john
Φίλε Μακεδόνα να πας στον σύνδεσμο να δεις τον αγώνα παρέα με τα καλύτερα αλάνια της περιοχής!makedonas4 έγραψε:Γεια σας παιδιά! Βρίσκομαι στα Χανιά και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας κανένα στέκι ασπρόμαυρο για να δω τον αγώνα το βράδι.
Μπες εδώ και στείλε τους pm να σου πουν λεπτομέρειες πως να πας --> https://www.facebook.com/sfpaokchania/
(για ευνόητους λόγους δεν βάζω διευθύνσεις και τέτοια)
Αλλιώς παλιό λιμάνι, όλες οι καφετέριες έχουν cosmote και σίγουρα θα πετύχεις διάσπαρτα και κάποιο αλάνι μας!
Το Γιβραλτάρ είναι Βρετανικό Υπερπόντιο έδαφος και ήταν γνωστό στην αρχαιότητα ως Ηράκλειες Στήλες.
Οπότε κατά κάποιον τρόπο δεν θεωρείται εξωτερικό, σαν να παιζουμε εγχώριο παιχνίδι ειναι
Πάμε ΠΑΟΚάρα να πάρουμε το πρώτο διπλό μας επι Ιβηρικού εδάφους! Αντε να σπαει η παραδοση!

Οπότε κατά κάποιον τρόπο δεν θεωρείται εξωτερικό, σαν να παιζουμε εγχώριο παιχνίδι ειναι
Πάμε ΠΑΟΚάρα να πάρουμε το πρώτο διπλό μας επι Ιβηρικού εδάφους! Αντε να σπαει η παραδοση!
11αδα[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210916/544362f17aff3663ffcad5a121ac2669.jpg[/img]
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την λες και τολμηρή την εντεκάδα για Λουτσεσκου…Τόσες αλλαγές δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί να κάνει!!!
Κάποτε πρεπει να ξεκουραστεί κ ο σβαμπ. Βέβαια θα μπορούσε να παιξει τσιγγαραςNorte έγραψε:ξεκιναει ο εσιτι σε παιχνιδι που θα εχουμε 80% κατοχη
Ε δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.joshua έγραψε:Την λες και τολμηρή την εντεκάδα για Λουτσεσκου…Τόσες αλλαγές δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί να κάνει!!!
Παίζουμε σήμερα, Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή.
Το θέμα είναι ότι ο Μπισεσβαρ παίζει 2 συνεχόμενο, ένας θεός ξέρει πόσο θα αντέξει και ποιος θα τον καλύψει όταν θα πρέπει να λείψει.
- stravostomis
Επιτέλους Μιχάι. Μακάρι να μην ξαναβγεί από την ενδεκάδα
- NickGavanas
Η μοναδική έκπληξη για μένα είναι η χρησιμοποίηση του Μιχάι (τον οποίο γουστάρω με τα χίλια) . Θα μου πεις αν δεν παίξει σε αυτό το επίσημο γιατί τον κράτησε αλλά αφού πήγε σε Εσίτι στο κέντρο θα ήθελα εναν αμυντικό που είναι καλύτερος στο παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια.
In General we trust. Πάμε για την διπλούρα και να διώξουμε το μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα
In General we trust. Πάμε για την διπλούρα και να διώξουμε το μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα
-
BlackFriday