Μαθαμε πως πηγανε οι ανανεώσεις?δεν πρέπει να ανανεωσαμε και πολλοίaivas19 έγραψε:Ο Τζορμπατζογλου ειπε θα βγουν Τεταρτη, γιατι Τριτη κλεινουν οι ανανεωσεις απο τα διαρκειαςAfanas έγραψε:Τα εισιτηρια ποτε θα βγουν ρε παιδια?
ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
-
Jack_riper
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
-
blackchaos
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς αυτό το λέγαμε από το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν...Ronnie έγραψε:Το 0 στην άμυνα και όλα τα άλλα θα έρθουν.
- ΑποστόληςΑ
Από το PAOK TV η ρεβάνς της Τούμπας για τους κατοίκους του εξωτερικού
sfinagr
Η εντός έδρας επίσημη πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 έρχεται ζωντανά στο PAOK TV για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό.
Η μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς στην Ελλάδα θα γίνει από το Open TV.
Οι φίλοι του Δικεφάλου, όμως, βρίσκονται παντού και το PAOK TV τους δίνει τη δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο εξωτερικό.
sfinagr
Η εντός έδρας επίσημη πρεμιέρα του ΠΑΟΚ με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020 έρχεται ζωντανά στο PAOK TV για όσους βρίσκονται στο εξωτερικό.
Η μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Μποέμιανς στην Ελλάδα θα γίνει από το Open TV.
Οι φίλοι του Δικεφάλου, όμως, βρίσκονται παντού και το PAOK TV τους δίνει τη δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στο εξωτερικό.
-
Grigorios_PAOK
Αυτοί θα ρθουν για να αμυνθούν και να μας παγωσουν στην κόντρα.
Αν είμαστε λίγο τυχεροί και δε φάμε γκολ στο πρωτο ημίχρονο τότε θα περάσουμε, αν μας κάνουν κανένα 0-1 τότε μόνο με την ποιοτητα των παιχτων μπορουμε να κερδίσουμε γιατί ομάδα ακόμη δεν είμαστε...
Αν είμαστε λίγο τυχεροί και δε φάμε γκολ στο πρωτο ημίχρονο τότε θα περάσουμε, αν μας κάνουν κανένα 0-1 τότε μόνο με την ποιοτητα των παιχτων μπορουμε να κερδίσουμε γιατί ομάδα ακόμη δεν είμαστε...
- bersekeros
Μόνο θετική ενέργεια.
Συγκεντρωνόμαστε, κάνουμε focus και λιώνουμε μαζί με τη ζέστη ότι βρούμε μπροστά μας.
Όσα αδέρφια είναι μέσα στο Ναό και όσα από έξω, οπουδήποτε στη γη.
Αποβάλλουμε καθετί τοξικό από τη ζωή μας και πάμε να χαρούμε την ομάδα μας από κοντά μετά από ενάμισι χρόνο.
Συγκεντρωνόμαστε, κάνουμε focus και λιώνουμε μαζί με τη ζέστη ότι βρούμε μπροστά μας.
Όσα αδέρφια είναι μέσα στο Ναό και όσα από έξω, οπουδήποτε στη γη.
Αποβάλλουμε καθετί τοξικό από τη ζωή μας και πάμε να χαρούμε την ομάδα μας από κοντά μετά από ενάμισι χρόνο.
[youtube]JROmRm03ebE[/youtube]Ήρθαμε πάλι για να προσκυνήσουμε
Το μεγαλείο σου Δίκεφαλε
Πούλα τους τρέλα για να τους γαμήσουμε
Να μη σηκώσουν κεφαλι ποτέ
Κι όταν τα πούλμαν ξανά θα γεμίσουμε
Για να φωνάξουμε ΠΑΟΚ ολέ
Μπάτσους, χιλιόμετρα θα αγνοήσουμε
Νά 'μαστε πάλι εκεί Αετέ!
- ΑποστόληςΑ
Τελευταίο ματς σε γεμάτη Τούμπα: ΠΑΟΚ - γαύρος 3-2 (από 0-2) στο κύπελλο, 04.11.2020
- bersekeros
* 04/03/20ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελευταίο ματς σε γεμάτη Τούμπα: ΠΑΟΚ - γαύρος 3-2 (από 0-2) στο κύπελλο, 04.11.2020
- PAOK_Antarctica
Ήμουν μέσα.
Τι ματς κι εκείνο.
Ας μην έχουμε τα ίδια νεύρα με το τέλος αυτού του αγώνα.
Τι ματς κι εκείνο.
Ας μην έχουμε τα ίδια νεύρα με το τέλος αυτού του αγώνα.
Κάποιες φορές περνάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Βέβαια όποιος καεί στο γάλα φυσάει και το γιαούρτι.
Όμως μην το παρατραβάμε και το κάνουμε σώβρακο. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. και είναι μια καλή Ιρλανδική ομάδα. Τα περί σοβαρότητας και τεράστιας προσοχής - φυσικά και είναι απαραίτητα - αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση λίγο πολύ περιττά.
Μην τρελαθούμε κιόλας, ούτε ιδιαίτερο ταλέντο απαιτείται, ούτε κάτι ξεχωριστό. Βέβαια όταν θεωρείς αμοιβές 400000ε - 700000ε χαμηλές αυτά συμβαίνουν. Ο Garcia είπε κάτι "σοφό". -"Ξέρω ποιοι είναι ή νιώθουν Π.Α.Ο.Κ."
Λοιπόν καμάρια μου - καλοαναθρεμμένα - μπαίνετε μέσα και όταν βγείτε, τους αφήνετε με την απορία τι ήταν αυτό που τους χτύπησε. Ξινίλες, απάθεια, βεντετισμοί στα μούτρα σας. Επίσης όποιος φοβάται βγαίνει ευθαρσώς στον μίστερ και το δηλώνει.
Lucescu σου έχω εμπιστοσύνη. Κόψε τους μαχαίρι την αηδία με τις λανθασμένες μεταβιβάσεις. 2 χρόνια μας έφαγε την ψυχή αυτό το πράγμα. Σταματήστε να πετάτε την μπάλα όπου να 'ναι. ΌΛΟΙ ΣΑΣ.
Όμως μην το παρατραβάμε και το κάνουμε σώβρακο. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Π.Α.Ο.Κ. και είναι μια καλή Ιρλανδική ομάδα. Τα περί σοβαρότητας και τεράστιας προσοχής - φυσικά και είναι απαραίτητα - αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση λίγο πολύ περιττά.
Μην τρελαθούμε κιόλας, ούτε ιδιαίτερο ταλέντο απαιτείται, ούτε κάτι ξεχωριστό. Βέβαια όταν θεωρείς αμοιβές 400000ε - 700000ε χαμηλές αυτά συμβαίνουν. Ο Garcia είπε κάτι "σοφό". -"Ξέρω ποιοι είναι ή νιώθουν Π.Α.Ο.Κ."
Λοιπόν καμάρια μου - καλοαναθρεμμένα - μπαίνετε μέσα και όταν βγείτε, τους αφήνετε με την απορία τι ήταν αυτό που τους χτύπησε. Ξινίλες, απάθεια, βεντετισμοί στα μούτρα σας. Επίσης όποιος φοβάται βγαίνει ευθαρσώς στον μίστερ και το δηλώνει.
Lucescu σου έχω εμπιστοσύνη. Κόψε τους μαχαίρι την αηδία με τις λανθασμένες μεταβιβάσεις. 2 χρόνια μας έφαγε την ψυχή αυτό το πράγμα. Σταματήστε να πετάτε την μπάλα όπου να 'ναι. ΌΛΟΙ ΣΑΣ.
Ποσο δικιο εχεις. Ο Καντουρι στην Ιρλανδια εκανε 20 λαθος πασες. Δηλαδη ελεοςΓέρος έγραψε:Κάποιες φορές περνάμε από το ένα άκρο στο άλλο. Βέβαια όποιος καεί στο γάλα φυσάει και το γιαούρτι.
Ελπίζω να έχουν μάθει από εκείνο το παιχνίδι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς αυτό το λέγαμε από το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν...Ronnie έγραψε:Το 0 στην άμυνα και όλα τα άλλα θα έρθουν.
Ανέβασε πληροφορίες για τα εισιτήρια, τα διαρκείας και πολύ σημαντικό για την πρόσβαση στην Τούμπα
Εγώ το σκέφτομαι ακόμη . Διαρκείας έχω, αλλα έχουν περάσει 9 μέρες απο τον δεύτερο εμβολιασμό . Και εδώ είναι το ερώτημα.
Βέβαια στη χειρότερη πάω και αν φάω πόρτα πηγαίνω σε καφέ εκεί κοντά ..
Το μόνο που με αγχώνει είναι μη χαλάσει κάνα γούρι.
Βέβαια στη χειρότερη πάω και αν φάω πόρτα πηγαίνω σε καφέ εκεί κοντά ..
Το μόνο που με αγχώνει είναι μη χαλάσει κάνα γούρι.