Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από Taseos »

https://vm.sportcyclades.gr/podosfero/p ... areis.html

2019

– Πώς ήταν η ελληνική περιπέτεια. Θα το ξανακάνατε και γιατί;

“Απόλαυσα την παρουσία μου εδώ. Η υποδοχή ήταν πολύ φιλική και ξαναβρήκα μερικές χαρές. Είναι ευγνώμων και περήφανος, για το ότι είχα τη δυνατότητα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ, γι΄ αυτό το σύντομο αλλά εντατικό διάστημα. Θα κρατήσω πολλές ωραίες στιγμές με τον ΠΑΟΚ και θα έρχομαι πάντα με ευχαρίστηση στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ έκανα φίλους, με τους οποίους είχαμε εξαιρετική συνεργασία και κάνουν σπουδαία δουλειά για τον σύλλογο, όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Γιάννης Σαββίδης κι ο Παντελής Θωμαρέης και πολλοί άλλοι, με τους οποίους σαφέστατα θα κρατήσω την επαφή”.

Πηγή: FORZA

Μαρτιος 2021

συνεντευξη ρου τεχνικου διευθυντη. Δε φαινεται να εχει πεσει με αλεξιπτωτο στην παε φετος.μαλλον δεν μιλαει και πολυ στα μμε ο κυρ παντελης ππυ του χρεωνετε τον ατυχη φετεινο σχεδιασμο που βεβαια δεν ξεκινησε ακομη να ξεδιπλωνεται.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Πιάσε μια των 10 ρε Παντελο...
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Ότι καλλιτερο σε μια εταιρεία είναι να δημιουργεί εκ των έσω στελέχη.
Ας έχει τελειώσει και δημοτικό μόνο, η διάθεση για μάθηση , προσφορά και ανέλιξη μετράει.
Αν του ανατέθηκε οποιοδήποτε καθήκον και ανταπεξηλθε καλώς και αναλαμβάνει ρόλους και αρμοδιότητες.
Κατηγορείται σήμερα λοιπόν για τις μετεγγραφές που ΘΑ γίνουν, Τευλορ και Ντειολα, όταν εδώ και χρόνια έχουμε σίγουρο ότι σε αυτό το κομμάτι κανονίζει σχεδόν τα πάντα ο Ιβάν ή ο Γιώργης με το σκάουτινγκ τημ του όπως πρόσφατα αναφέρθηκε.
Αν κάνει επιλογές ο Παντελής και τις δέχεται ο Δισεκατομμυριούχος πρόεδρος , ο υιός του και ο αήττητος νταμπλούχος προπονητής του ΠΑΟΚ, τότε να πάτε να κραξετε στα άλλα τρία νηματα και όχι σε αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Πραγματικά, μου φαίνεται αδιανόητη η επίθ....εεεε κριτική εννοούσα σε έναν άνθρωπο που μέχρι προχτές κανείς δεν ήξερε την ύπαρξή του. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες φωνές λογικής...Για κάποια μέλη, παλιότερα, που τα είχα και σε εκτίμηση, πέφτω από τα σύννεφα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

kataramenos5 έγραψε:Μα γραφω εορπτολ και οι συν αυτω.Δε μπορεις να γραψεις κριτικη για τις επιλογες κι αρχιζουν οι ειρωνειες.

Θα ανφερθω μια τελευταια φορα περι παρεακιων και μοντ.
Κανετε σα μωρα κυριολεκτικα. Περασαν χρονια, μλκιες ειπωθηκαν κι απ τις 2 πλευρες. Κι ακομα θυμαστε τι μου πες, τι σου πα πανω στα νευρα του καθενος. Και το κρατάτε?Ετσι κανετε και στη κανονικη σας ζωη με το γειτονα ή το φιλο σας? Ποιος κερδισε απ αυτη τη μλκια? Το φορουμ, το τσατ? Ποιος χανει οταν τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ειναι χωρισμενα σε στρατοπεδα?
Εδω δε μπηκαμε γιατι γουσταραμε το Σουρμε η τον Γκοραν. Αλλος ηταν ο λογος κι αυτος πρεπει να μας ενωνει. Αντε μλκες. Ξεκολληστε.

Υγ Ρε αβολευτοι(ποσοι ειστε ρε) γραφω αργα και προλαβες και ποσταρες δε πηγαινε για σενα. Αλιμονο
μαλλον εσυ κανεις σαν μωρο δεν σηκωνεις αντιθετη αποψη απο την δικη σου ......καλη η οποιαδηποτε γνωμη αρκει να συμφωνει με την δικη μου......
Άβαταρ μέλους
eorptol1

GoMaRoS έγραψε:Το παλικάρι τουλάχιστον γνωρίζει από συμβόλαια, εσάς που δεν σας κάνει, έχετε διαβάσει ποτέ συμβόλαιο της cosmote;;
πλακα κανεις τοσο μικρα γραμματα που να τα διαβασεις ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

αντε να τσακωθουμε για τον καθε υπαλληλο της παε αν κανει η δεν κανει,αν εχςι βιογραφικο η οχι κλπ. κλπ. οι αγωνιστικες υποχρεωσεις αργουν ακομη.....ας πεις ο καθενας την κριτικη αλλα να αντεχει και την δοαφωνια ετσι κατ ? πες οτι θες αλλα να διαφωνει καποιος να του το επιτρεψεις ? ετσι δεν ειναι το σωστο ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τη διαφωνία ρε πτολεμαιδα τη γουσταρω τις ειρωνειες χωρις να χω δωσει αφορμη δε μπορω. Πες τη διαφωνια σου να σ ακουσω αλλα το να ειρωνευεσαι, να θιγεις υποληψεις και να λες οτι αυτα που γραφουμε ειναι εκ του πονηρου οχι δε το ανεχομαι.

Υγ Χρωστας και μια συγνωμη για το θεμαΓκαρσια νομιζω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Συγνώμη αλλά τί ρόλο παίζει το συγκεκριμένο στέλεχος;;;
Γιατί όπου διαβάζω στα ΜΜΔ εμφανίζεται πίσω από τα μεταγραφικά;;;
Τρολιά είναι;;
Εάν δεν είναι με τί προσόντα και τί ρόλο παίζει στα μεταγραφικά;;

Ευχαριστώ σε όποιον έχει την καλοσύνη να με απαντήσει
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Νικόλα, μπορείς να δεις και τα τυπικά του προσόντα και τα όσα δηλώνει για τον ρόλο του στο Linkedin.com και να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Εάν δεν είσαι ή δεν θες να κάνεις εγγραφή στο Linkedin, τα έχουμε παραθέσει σχετικά αυτούσια σε προηγούμενα ποστς.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Οκ μπήκα τον βρήκα. Ευχαριστώ !!!
Ιστορικός και biusness manager για sports director με εμπειρία τηλεπωλήσων στον ΟΤΕ!!! Τρέμω στο βιογραφικό του... :opaokara: :opaokara:
Οκ συμπεραίνω ότι τρολάρουν όσοι γράφουν ότι ανακατεύεται στις μεταγραφές...μόνο για κακοήθεια και εμπαιγμό της ΠΑΕ μπορώ να το εκλάβω
Άβαταρ μέλους
doggystyle

Δημοσίευση από doggystyle »

Που πηγε το προβληματα και λυσεις για το φορουμ???? !!! Οεο? !!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ξεμπαναρετε τους κ βρειτε τα.
Κ οι μεν κ οι δε εχετε το επιπεδο για να βρεθειτε στη μεση.
Δεν ειμαι ισαποστακιας.Αυτον τον θωμαρεη πρωτη φορα τον ακουσα κ μου φαινεται πολυ αστεια η θεση του (τουλαχιστον η περιγραφη της ειναι απο αυτες τις σαχλες βαρυγδουπες του linkedin) .Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εχει αποφασιστικη αρμοδιοτητα περαν της γραφειοκρατικης δουλειας.Ελπιζω κ ευχομαι να μην κανω λαθος.Αυτο καταλαβαινω απο την περιγραφη.
Απο εκει κ περα.Αν εχουν γινει λαθη απο τις δυο πλευρες ζητηστε να μαθετε ποια ειναι αυτα , αποδεχτειτε τα ακομα κ αν προκειται για παρεξηγηση κ βρεθειτε στη μεση.Το επιπεδο το εχετε.Εχω φιλους κ στις 2 πλευρες.
Δεν ηξερα οτι συνεχιζει ακομα το τσατ.Ο 7sins ειναι θεωρω φιλος μου, με τον περαια ειχα παντα καλη σχεση,δεν ξερω κ ποιοι αλλοι ειναι.Επισης κ εδω στο φορουμ.Εχω πολυ καλη γνωμη κ για τους μοντ κ πολυ καλη φορουμικη σχεση με πολλα μελη.Το επιπεδο υπαρχει.βρειτε τα.Δεν ειναι δυσκολο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε βέβαια με το ρόπαλο ανά χείρας, όλους καλούς τους βρίσκεις.

Βιαιε. Σαβατζ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

1. Σε ότι αφορά τον Παντελή ελπίζω και εγώ ότι ισχύουν αυτά που λες @barlow. Αλλιώς μιλάμε για ξεφτίλα.!!!

2. Εγώ είμαι και στο Τσατ και στο Φορουμ, και περνάω μια χαρά στο Τσατ, και διαβάζω εδώ απλά γράφω λιγότερο αλλά η αλήθεια είναι ότι στο ¨Προβλήματα και λύσεις" γράφτηκαν μονομερείς ανακριβείς απόψεις περί γεγονότων που η έτερη πλευρά δεν δύναται να αντικρούσει,,

3. Η λύση να εξαφανίσεις ένα τοπικ αντί να δώσεις τη δυνατότητα να δοθούν εκατέρωθεν εξηγήσεις δεν είναι και τόσο δημοκρατική πρακτική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”