ΠΑΜΠΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Γ@@@ ΤΗΝ Π.Α.Ε
Θα ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ο λαος του ΠΑΟΚ να ζητησει το κεφαλι του γκαρσια για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της φετινης σεζον. μια ΓΥΜΝΗ ομαδα αγωνιστικα με ελαχιστες εξαιρεσεις, με ξεπουληματα απιστευτα τον οκτωβριο ενω παίζαμε είσοδο σε ομίλους ΤΣΛ, ξεπουλήματα προπονητών ενώ το καλοκαίρι μας λέγαν για πλάνο με αμπελ, και πέταξαν τον ΠΑΜΠΛΟ στους λύκους ως ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ για να καλυψουν την γυμνια του ροστερ που μας ειπαν τον σεπτεμβρη οτι ειναι
ροστερ πρωταθλητισμου (!!!). Με κάτι νινουα περειρα και τσόλακ !
Π-Ρ-Ο-Φ-Α-Ν-Ω-Σ συνοπαδοι μου, το σημερινο ξεσπασμα ειναι εναντιων της ΑΜΠΑΛΗΣ εως ΥΠΟΠΤΗΣ διοικησεως που πάει πάλι να μας φορτώσει με Τεχνικό Διευθυντή απο τα βάθη της Αγίας Πετρούπολης, με ΚΑΜΙΑ σχέση σε ποδοσφαιρική φιλοσοφία με τον ΠΑΜΠΛΟ. Για να μας φορτώσουν πάλι όλα τα σαπάκια της πρωην Σοβιετικης που θα αμείβονται με κανα Μυριάκι
Τον Χειμώνα, ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ο πάμπλο ζήτησε 2-3 παίκτες, Λατινικής προέλευσης, οι οποίοι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ αλλά ήρθε ο τεράστιος (

) καγκάβα, ο τσέχος Γκουσγκούνης, και ο Σέρβος βλαχοδήμος που δεν έχει γράψει μισο λεπτό συμμετοχής!
ΑΥΤΗ Η Π@@@@ Η ΠΑΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ; Ως ποτε γ@@@ την π@@@@α μου θα δίνουμε δικαιολογίες; Ο Στρατηγος Λούτσε άφησε αιχμές οταν έφυγε, ο Αμπέλ ο καρμίρης έκατσε 1+ χρόνο στον πάγκο και μισή μεταγραφή δικιάς του επιλογής δεν έκανε, και τώρα ο ΠΑΜΠΛΟ δηλαδη έπρεπε με αυτο το ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ποδοσφαιριστών για ρόστερ να πάρει κανα πρωτάθλημα η κανα Γιουρόπα;
Με συγχωρείται για τα πολλά λόγια, αλλά έχω διαβάσει ΤΟΣΕΣ και ΤΟΣΕΣ μ@λ@κιες που δεν άντεξα. Λευτεριά στον ΠΑΟΚ μας