Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Καλό είναι αλλά μην περιμένεις τους πάντες να πετάνε φωτοβολίδες (εκτός αν είναι ο Κρίστενσον και ο Τζιανέλλι). Εδώ ο Τονιουττί έχει τζαμπ φλοτ, το οποίο θεωρώ ότι είναι ύπουλο σερβίς και απίστευτα αποτελεσματικό αν μπορείς να το δουλέψεις σωστά.
Κουβανέ, τα τελευταία χρόνια μόνο ο βάζελος δούλεψε νεαρούς, και αυτός αναγκαστικά. Εμείς και ο γαύρος κάθε χρόνο αλλάζουμε όλο το ρόστερ σχεδόν - δεν είναι δηλαδή ότι το κάνουμε μόνο εμείς με τους νεαρούς.PaokCuba4 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει πλέον από το μηδέν και με πρωτεργάτη τον Καλμαζίδη. Το λάθος ήταν ότι ποτέ δεν μπήκαν οι βάσεις για το μέλλον της ομάδας και έτσι επιταχύνθηκε και η διάλυση. Ήρθε η ώρα να πιστεύουμε νέους παίκτες και να μην περιμένουμε σα Μεσσίες τους λιγοστούς καλούς Έλληνες. Να φτιαχτεί ένας καλό Ελληνικό σύνολο και κάθε χρόνο να μπαίνουν πινελιές που θα σε οδηγήσουν σταδιακά στην κορυφή. Ένα τέτοιο πλάνο θέλει 3 με 4 χρόνια. Μπορεί πολλοί να ξενερώσουν και να μη ξαναστηρίξουν το τμήμα ή να πιστεύουν ότι λέω ηλιθιότητες, όμως είμαι οπαδός της ομοιογένειας και του σωστού προγραμματισμού. Μεγάλη ομάδα και με επιτυχίες δε γίνεσαι σε 1 χρόνο. Όπως λέει και ένα γνωμικό, "1 χρόνο θέλεις για να φτιάξεις ένα πλοίο, 100 χρόνια όμως για να χτίσεις παράδοση".
Ναι, δεν εννοώ μόνο καρφί-σερβίς. Θυμάμαι ότι ο Φινλανδός πασαδόρος του γαύρου είχε πολύ καλό φλοτ.PaokCuba4 έγραψε:Καλό είναι αλλά μην περιμένεις τους πάντες να πετάνε φωτοβολίδες (εκτός αν είναι ο Κρίστενσον και ο Τζιανέλλι). Εδώ ο Τονιουττί έχει τζαμπ φλοτ, το οποίο θεωρώ ότι είναι ύπουλο σερβίς και απίστευτα αποτελεσματικό αν μπορείς να το δουλέψεις σωστά.
Και για αυτό κατάντησε το βόλεϊ εκεί που είναι. Που φτάσαμε να παίζουν παίκτες στα 40 τους και ανεκδιήγητοι στην Εθνική. Αν δούλευες σοβαρά με νεαρούς παίκτες και όχι από ανάγκη θα ήσουν πόλος έλξης για τους Έλληνες παίκτες, καθώς θα έβλεπαν τον ΠΑΟΚ σαν ευκαιρία να αγωνιστούν. Γιατί αυτοί οι παίκτες μια ευκαιρία ψάχνουν. Αν ήσουν σοβαρός στο θέμα Έλληνες παίκτες, τώρα θα είχες το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σου. Το ότι δεν το κάνει ο Ολυμπιακός δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε και εμείς. Αυτές οι νοοτροπίες κατέστρεψαν το άθλημα και μετά κλαιγόμαστε και θρηνούμε για το βόλεϊ ή γιατί ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει Πρωτοψάλτη ή παίκτες σαν τον Τζιάβρα καταλήγουν στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε μάλιστα να είναι η πόρτα για όλα τα ταλέντα του Εβρίτικου βόλεϊ μετά την πτώση Εθνικού και Ορεστιάδας. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο καλό θα είχε κάνει στον ΠΑΟΚ αν εστίαζε με πλάνο και όχι λόγω ανάγκης στους γηγενείς. Θα είχες συνδράμει στο άθλημα και θα μπορούσες να μιλάς για μεγάλα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Δευ 26 Απρ 2021, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε καμία περίπτωση δε θα τον πω καλύτερο του θρυλικού Κουρνέτα, αλλά πιστεύω ότι είναι ο πιο σοβαρός πασαδόρος μετά τον Βαλκίερς. Θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερο παιχνίδι και ηρεμία σε αυτή τη θέση. Με βάση το τι πέρασε από αυτή την ομάδα από το 2016 και μετά, ο άνθρωπος είναι κατά πολύ ανώτερος.obanebane έγραψε:Δηλαδή,θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο καλύτερος πασαδορος που θα έχουμε (αν έρθει) από εποχής Κουρνετα;
Αρα καμία εξέλιξη? Πόσες μέρες πίσω είναι οι "ρεπόρτερ" του ΠΑΟΚ στα ντόπια ΜΜΕ? Για τον Καναδό έγραφε ο Λεμονίδης πριν 10 ημέρες.
Καλός παίκτης και πολλά υποσχόμενος, αλλά μέχρι εκεί τα βιντεάκια είναι καλύτερα απο τα νούμερα. Και φυσικά μετά την Ιταλία και το πέρασμα απο τους γείτονες είναι αρκετά βήματα πίσω ο ερχομός του σε εμάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνυπολογίσουμε. Αρα δεν είχε προτάσεις απο καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα και αν οχι, γιατί? Οι Καναδοί είναι συνήθως αξιοπρεπείς, επαγγελματίες και αξιόπιστοι.
Εγώ πάντα με ενθουσιασμό και καλή πίστη ξεκινάω τα σχόλια μου για κάθε νέα σεζόν.
Δεν φταίω που καταλίγει στο ίδιο σκηνικό απο την πρώτη κι'ολας αγωνιστική, με παίκτες φευγάτους, δικηγόρους, ατζέντηδες, βαρύγδουπες δηλώσεις, απολύσεις προπονητών, συντριβές εντός και εκτός έδρας και υποσχέσεις για τα πλευ οφ. 15-0 μας είχε ο γαύρος εδώ και 3 χρόνια. Μόνον στο πόλο παίζει να έχουμε χειρότερο ρεκόρ. Πήρε ο Βαν Ντεν Ντρις μόνος του 1 παιχνίδι έκανε το 15-1 και στο επόμενο μας ξεφτίλησαν. Αν αυτά γινόντουσαν στο ποδόσφαιρο, θα κατεδαφίζαμε την Τούμπα μια ώρα αρχίτερα.
Στο βόλει ο ΠΑΟΚ έφερνε διαχρονικά 1 ξένο Παγκοσμίου Κλάσεως, έφερε μάλιστα ξένους που πρίν ή/και μετά τον ΠΑΟΚ, έγραψαν ιστορία στο Παγκόσμιο Βολει. Ωστόσο, η ομάδα δεν είχε ποτέ προγραμματισμό πέραν των 6 μηνών, ουτε στο πρώτο πρωτάθλημα όταν και τότε οι περισσότεροι ξένοι ήρθαν τον Δεκέμβριο. Στο δεύτερο πρωτάθλημα μάλιστα, η ομάδα του με Καλμαζίδη, Σεπέδα και Κουρνέτα τερμάτισε 4η στην κανονική περίοδο... Στέφθηκε φυσικά Πρωταθλήτρια αφού έγιναν οι Προσθήκες του Λι και του Γιαμπλονσκι.
Ιδέες υπάρχουν και χρήμα υπάρχει αλλά ξοδεύετε άσκοπα σε αλλαγές, αποζημειώσεις και ρήτρες ξένων παικτών και προπονητών. Οταν αλλάζεις 3 φορές το ρόστερ σε 1 σεζόν που κρατά συνολικά 5 μήνες, τι ακριβώς να αναλύσεις για προϋπολογισμούς? Να σταματήσεις να τους αλλάζεις για να εξοικονομίσεις τα επιπλέον 15χιλιάρικα που απαιτούνται για να φέρεις τον Πρωτοψάλτη. Αυτές είναι οι διαφορές στο βόλει. Τον Γκαρά τον έχασες κάποτε για 3 χιλιάρικα. Και έψαχνες 3 σεζόν λίμπερο μέχρι να έρθει ο Στεφάνου στα 39.
Αντί να φέρεις μια καραβιά Δημοσίους Υπαλλήλους φιλαράκια των ατζέντηδων που θα έρθουν για ξεκούραση και για τα ένσημα μαζί με 6-7 ξένους και 2-3 αυτοφοράκιες προπονητές σε 1 σεζόν, φέρε έναν τρομερό ξένο Ακραίο, τον Πρωτοψάλτη, Πετρέα/Μπράουν και κράτα Μπούτο (τον οποίο τον πιστεύω πολύ) για διαγώνιο ή φέρε ακόμη 1 φθηνό διαγώνιο. Πιο φθηνό θα σου βγεί έτσι το ρόστερ και θα κάνεις Πρωταθλητισμό.
Αλλά... στο σύγχρονο Ελληνικό Βόλει όλοι είναι μια παρέα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιας, ο Πρόεδρος της Λίγκας, οι ατζέντηδες, οι Πρόεδροι των Ομάδων, οι Παίκτες κλπ.... Ολοι πάνω-κάτω μια ομάδα είναι.
Καλός παίκτης και πολλά υποσχόμενος, αλλά μέχρι εκεί τα βιντεάκια είναι καλύτερα απο τα νούμερα. Και φυσικά μετά την Ιταλία και το πέρασμα απο τους γείτονες είναι αρκετά βήματα πίσω ο ερχομός του σε εμάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συνυπολογίσουμε. Αρα δεν είχε προτάσεις απο καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα και αν οχι, γιατί? Οι Καναδοί είναι συνήθως αξιοπρεπείς, επαγγελματίες και αξιόπιστοι.
Σε ποιόν αναφέρεσαι?obanebane έγραψε: Ακόμα και ο αχωνευτος,γιατί δε μπορώ να παραβλέψω ότι ξέρει το άθλημα.

Εγώ πάντα με ενθουσιασμό και καλή πίστη ξεκινάω τα σχόλια μου για κάθε νέα σεζόν.
Δεν φταίω που καταλίγει στο ίδιο σκηνικό απο την πρώτη κι'ολας αγωνιστική, με παίκτες φευγάτους, δικηγόρους, ατζέντηδες, βαρύγδουπες δηλώσεις, απολύσεις προπονητών, συντριβές εντός και εκτός έδρας και υποσχέσεις για τα πλευ οφ. 15-0 μας είχε ο γαύρος εδώ και 3 χρόνια. Μόνον στο πόλο παίζει να έχουμε χειρότερο ρεκόρ. Πήρε ο Βαν Ντεν Ντρις μόνος του 1 παιχνίδι έκανε το 15-1 και στο επόμενο μας ξεφτίλησαν. Αν αυτά γινόντουσαν στο ποδόσφαιρο, θα κατεδαφίζαμε την Τούμπα μια ώρα αρχίτερα.
Στο βόλει ο ΠΑΟΚ έφερνε διαχρονικά 1 ξένο Παγκοσμίου Κλάσεως, έφερε μάλιστα ξένους που πρίν ή/και μετά τον ΠΑΟΚ, έγραψαν ιστορία στο Παγκόσμιο Βολει. Ωστόσο, η ομάδα δεν είχε ποτέ προγραμματισμό πέραν των 6 μηνών, ουτε στο πρώτο πρωτάθλημα όταν και τότε οι περισσότεροι ξένοι ήρθαν τον Δεκέμβριο. Στο δεύτερο πρωτάθλημα μάλιστα, η ομάδα του με Καλμαζίδη, Σεπέδα και Κουρνέτα τερμάτισε 4η στην κανονική περίοδο... Στέφθηκε φυσικά Πρωταθλήτρια αφού έγιναν οι Προσθήκες του Λι και του Γιαμπλονσκι.
Ιδέες υπάρχουν και χρήμα υπάρχει αλλά ξοδεύετε άσκοπα σε αλλαγές, αποζημειώσεις και ρήτρες ξένων παικτών και προπονητών. Οταν αλλάζεις 3 φορές το ρόστερ σε 1 σεζόν που κρατά συνολικά 5 μήνες, τι ακριβώς να αναλύσεις για προϋπολογισμούς? Να σταματήσεις να τους αλλάζεις για να εξοικονομίσεις τα επιπλέον 15χιλιάρικα που απαιτούνται για να φέρεις τον Πρωτοψάλτη. Αυτές είναι οι διαφορές στο βόλει. Τον Γκαρά τον έχασες κάποτε για 3 χιλιάρικα. Και έψαχνες 3 σεζόν λίμπερο μέχρι να έρθει ο Στεφάνου στα 39.
Αντί να φέρεις μια καραβιά Δημοσίους Υπαλλήλους φιλαράκια των ατζέντηδων που θα έρθουν για ξεκούραση και για τα ένσημα μαζί με 6-7 ξένους και 2-3 αυτοφοράκιες προπονητές σε 1 σεζόν, φέρε έναν τρομερό ξένο Ακραίο, τον Πρωτοψάλτη, Πετρέα/Μπράουν και κράτα Μπούτο (τον οποίο τον πιστεύω πολύ) για διαγώνιο ή φέρε ακόμη 1 φθηνό διαγώνιο. Πιο φθηνό θα σου βγεί έτσι το ρόστερ και θα κάνεις Πρωταθλητισμό.
Αλλά... στο σύγχρονο Ελληνικό Βόλει όλοι είναι μια παρέα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιας, ο Πρόεδρος της Λίγκας, οι ατζέντηδες, οι Πρόεδροι των Ομάδων, οι Παίκτες κλπ.... Ολοι πάνω-κάτω μια ομάδα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Δευ 26 Απρ 2021, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PaokCuba4 έγραψε:Σε καμία περίπτωση δε θα τον πω καλύτερο του θρυλικού Κουρνέτα, αλλά πιστεύω ότι είναι ο πιο σοβαρός πασαδόρος μετά τον Βαλκίερς. Θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερο παιχνίδι και ηρεμία σε αυτή τη θέση. Με βάση το τι πέρασε από αυτή την ομάδα από το 2016 και μετά, ο άνθρωπος είναι κατά πολύ ανώτερος.obanebane έγραψε:Δηλαδή,θα μπορούσες να πεις ότι είναι ο καλύτερος πασαδορος που θα έχουμε (αν έρθει) από εποχής Κουρνετα;
Ο Κουρνετας παιχταρας,ούτε συζήτηση, τον Βαλκιερς δεν τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.
Αν είναι αυτού του επιπέδου ο Καναδός,δεν είμαι ευχαριστημένος.
Αυτό ακριβώς. Ο Βαλκιερς πραγματικά δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Ένας μέτριος παίκτης με τις καλές και κακές στιγμές του.
Ο Βάλκιερς ούτε εμένα μου άρεσε. Ηταν καλύτερος απο τον Πετκοβιτς και γενικά ταλαντούχος, αλλά ήταν ασταθέστατος και έχανε την ψυχραιμία του, απαράδεκτο χαρακτηριστικό για έναν Πασαδόρο, ο οποίος πρέπει να είναι ο ήρεμος ηγέτης της ομάδας.
Εγώ προσωπικά δε θα πω ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος από τον Βέλγο. Έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, αλλά η ομάδα ήταν ήδη ασόβαρη, καθώς έπαιζε χωρίς διαγώνιο, ακραίους και κεντρικούς και φυσικά δεν υπήρχε και η διάθεση να κάνει το κάτι παραπάνω. Το ότι μετά δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα και τώρα είναι στο Βέλγιο, ευθύνεται στον ίδιο αποκλειστικά, που δεν αξιοποίησε την ευκαιρία της Φρανκφούρτης. Όμως δεν πιστεύω ότι ο Walsh είναι αυτού του επιπέδου. Πιο σοβαρή καριέρα έχει και οι Καναδοί είναι γνωστοί επαγγελματίες και σοβαροί σαν παίκτες.
Descartes,εγώ πάντα έγραφα με γνώμονα τα 3 πρωταθλήματα σερί,το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του συλλόγου,σε ολα τα ομαδικά αθλήματα και τα υπόλοιπα τρόπαια στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτά υπεραπιζόμουν,από τη στιγμή που ήρθαν με την συνδρομή και των ανθρώπων του ερασιτέχνη.
Καμία κάψα δεν είχα να υπερασπιστώ κανένα πρόσωπο.
Προφανώς είχα λάθος,τη διαφορά την έκανε μόνο το χρήμα των Ανδρέου,Τσαλοπουλου,το γράφετε τόσοι πολλοί πλέον, υπάρχουν και οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, οπότε ποιος είμαι εγώ,όπως έγραψες για να το αμφισβητήσω;
Τέλος πάντων,ότι έγινε έγινε και ότι γράψαμε γράψαμε.
Πάμε παρακάτω.
Αυτά υπεραπιζόμουν,από τη στιγμή που ήρθαν με την συνδρομή και των ανθρώπων του ερασιτέχνη.
Προφανώς είχα λάθος,τη διαφορά την έκανε μόνο το χρήμα των Ανδρέου,Τσαλοπουλου,το γράφετε τόσοι πολλοί πλέον, υπάρχουν και οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, οπότε ποιος είμαι εγώ,όπως έγραψες για να το αμφισβητήσω;
Πάμε παρακάτω.
Συμφωνώ απόλυτα για όλα όσα ανέφερες για τα ρόστερ και τη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα πολλών παικτών. Για τον Walsh και για τον λόγο που ήρθε σε εμάς, θα πω ότι παίζουν πολλοί παράγοντες. Σίγουρα στην Τουρκία δε θα έμενε μιας και λόγω της κατάστασης οι ομάδες προτιμούν πλέον ολοένα και περισσότερο γηγενείς πασαδόρους και οι ξένοι να είναι στους ακραίους και στη διαγώνιο (φέτος για παράδειγμα, 4 ή 5 να ήταν οι ξένοι πασαδόροι). Επίσης, ίσως να μέτρησε η επιθυμία του να μην πάει στο Βέλγιο ξανά και να θέλει να πάει σε ένα άλλο Πρωτάθλημα που να παίξει καλά και να εξαργυρώσει καλές ενδεχόμενες εμφανίσεις. Επιπλέον, παίζει ρόλο και ο προγραμματισμός των ομάδων. Πολλές ομάδες κρατούν για αρκετά χρόνια τον ίδιο πασαδόρο και δεν πηγαίνουν σε συχνές αλλαγές για να μην επηρεάζεται και η ομάδα. Έτσι έγινε με την περίπτωση Ντρζιζγκα, που ήθελε εξωτερικό όταν έφυγε από την Πολωνία, αλλά οι ομάδες της Ιταλίας, Ρωσίας και Γαλλίας προτιμούσαν τους ήδη υπάρχοντες και έτσι κατέληξε στον Ολυμπιακό. Προς Θεού, δεν κάνω καμία αβάντα προς τον παίκτη, αλλά θεωρώ ότι πίσω πάντα από μια πρόταση παίζουν πολλά και υπάρχουν πολλά παραδείγματα παικτών που έκαναν περίεργες επιλογές για τις ικανότητές τους και το μέλλον τους.Descartes έγραψε:Αρα καμία εξέλιξη? Πόσες μέρες πίσω είναι οι "ρεπόρτερ" του ΠΑΟΚ στα ντόπια ΜΜΕ? Για τον Καναδό έγραφε ο Λεμονίδης πριν 10 ημέρες.
Σε ποιόν αναφέρεσαι?obanebane έγραψε: Ακόμα και ο αχωνευτος,γιατί δε μπορώ να παραβλέψω ότι ξέρει το άθλημα.![]()
Οκ, φαίνεται καλός παίκτης και γενικά όπως έχω πει πολλές φορές είμαι πολύ θετικός για παίκτες απο Β. και Ν. Αμερική, είναι συνήθως ακομπλεξάριστοι, οι Β. είναι καλόί επαγγελματίες και αθληταράδες. Ελπίζω να τη βγάλει τη σεζόν...
.
Δεν έχω πρόβλημα να αμφισβητείσει ο οποιοσδήποτε αυτά που γράφω ή να κάνετε κριτική για αυτά που γράφω για τον ΑΣ και τις ευθύνες του. Δεν πειράζει να μην συμφωνούμε.
Γέλασα με το "ο αχώνευτος"obanebane έγραψε:Descartes,εγώ πάντα έγραφα με γνώμονα τα 3 πρωταθλήματα σερί,το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του συλλόγου,σε ολα τα ομαδικά αθλήματα και τα υπόλοιπα τρόπαια στο πέρασμα των χρόνων.
Πάμε παρακάτω.

Δεν έχω πρόβλημα να αμφισβητείσει ο οποιοσδήποτε αυτά που γράφω ή να κάνετε κριτική για αυτά που γράφω για τον ΑΣ και τις ευθύνες του. Δεν πειράζει να μην συμφωνούμε.
Να πούμε όμως και μια αλήθεια για τα πρωταθλήματά μας, ή τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Τα δύο πρώτα ήταν απέναντι σε έναν άθλιο γαύρο, για τα στάνταρ του - μάλιστα, μας "έκλεψε" και κύπελλο, λιγκ-καπ τη δεύτερη χρονιά. Το μάγκικο, το στα ίσια, ήταν το τρίτο, και γι' αυτό το πιο αξέχαστο.
Οι Βόρειοι έχουν όλο το πακέτο. Φυσικά υπάρχουν και μέτριοι παίκτες, αλλά δουλεύουν πολύ τα πάντα. Εδώ σκέψου ότι ο Ριντ Πρίντυ (και τι παράδειγμα ανέφερα) ήταν στα 42 του σε απίστευτη φυσική κατάσταση. Οι Νότιοι έχουν την εκρηκτικότητα, τα φυσικά προσόντα και την εκτέλεση. Δε θα τους πεις βέβαια καλούς υποδοχείς, αλλά για μένα πολλές φορές δεν έχουν μυαλό. Πρέπει να τους έχεις παρτενέρ έναν που να τους "κοντρολάρει". Ο ΠΑΟΚ κολλάει πολύ με Φιλανδούς (Ογιανσίβου και Χεϊτάνεν παικτάρες) και με Ισπανούς επίσης. Μακριά από τα Βαλκάνια βέβαια γιατί είναι οι πιο αντιεπαγγελματίες παίκτες που έχω δει στη ζωή μου.
Για τον Καναδό, υπάρχουν και αγώνες στο YouTube. Aν θέλετε, μπορώ να δώσω εδώ λινκ. Απλά δε θυμάμαι, αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να ανεβάζεις λινκ.
Για τον Καναδό, υπάρχουν και αγώνες στο YouTube. Aν θέλετε, μπορώ να δώσω εδώ λινκ. Απλά δε θυμάμαι, αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να ανεβάζεις λινκ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τρί 27 Απρ 2021, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.