ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- episimos73
Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτό λέω ρε Μπάρκα, ούτε οι ίδιοι δεν το ζήτησαν.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ώπα, έβγαλες είδηση.episimos73 έγραψε:Αυτό λέω ρε Μπάρκα, ούτε οι ίδιοι δεν το ζήτησαν.
Ο ΜΠΑΡΚΑ-ρουτσος, μήπως είναι ξάδερφος εγκάθετος του Μπάρκα;;;;;;
Να σταλεί στον δάσκαλο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακαλώ πριν ξεκινάει η αλητική Κυριακή να ζητήσει ο ΠΑΟΚ να περνάει από αλκοτεστ ο αρχιδιαιτητής Μπαρούφας. Τόσα χρόνια με τους Έλληνες διαιτητές όλα καλά Μπαρούφα ε;
-
Τα ειπες ολα!δεν πειραζει οσο περισσοτερο σκούζουν τοσο φτιαχνομαστε εμεις!markos4 έγραψε:Την προηγούμενη αγωνιστική βγάλανε poll για το αν το πέναλτι που κερδίζει το χαρτί είναι εντός ή εκτός περιοχής;Jack_riper έγραψε:Στο γαυρετα βγαλανε και poll για το αν ήτανε φαουλ στον βρανιες!χαχαχα!δεν υπαρχουνε αυτα που ζουμε!δεν θα μιλαμε απλα για αρχιδατο πρωτάθλημα οταν το σηκώσουμε μαιο!
- navigator11
Απόλαυση. Κλάψτε, πουταναριάααα, κλάααααψτεεε. Μέχρι να ζητήσετε να σας ... καρελεήσουμε για το χάρτινο, το μενού θα έχει αποκλειστικά ΦΑΠΑ.
Έχει γράψει τρομερό ο Δουκας!!!navigator11 έγραψε:Απόλαυση. Κλάψτε, πουταναριάααα, κλάααααψτεεε. Μέχρι να ζητήσετε να σας ... καρελεήσουμε για το χάρτινο, το μενού θα έχει αποκλειστικά ΦΑΠΑ.
Παίδες εγώ είδα πρώτη φορά την ομάδα φέτος να νιώθει πίεση εσωτερική. Ο φόβος για ατυχές αποτέλεσμα ήταν μεγαλύτερος από ότι η δίψα για νίκη ή να παίξουν και να δείξουν ανωτερότητα πράγμα που στο πρώτο ημίχρονο με Άρη ήταν το αντίθετο παίζαμε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και την πατήσαμε ενώ τους ειχαμε πατήσει. Αυτό με χαροποιει λίγο γιατί δείχνουν να τους νοιάζει πολύ αλλά και ταυτόχρονα είναι κάτι που ο Abel ως νέος coach δεν ξέρω άμα το έχει ζήσει εντονα. Είμαστε όντως ομάδα για κάθε φιλόδοξο Coach στην διαχείριση πίεσης τουλάχιστον άμα κάποιος βγει με ψηλά το κεφάλι από το σωματείο του ΠΑΟΚ θα κάνει καριέρα προπονητική
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ο misic ηταν κουρασμένος θέλει ξεκούραση.
Αντε να σε δω τωρα αεκάκι στο κυπελο χωρίς Ολιβάγια και Χουλτ. οτι και καλα δεν σε βολευε, αλλά δεν εβγαλες και καμία ανακοινωση.
Το μονο που με στεναχωρεί είναι το παρατεταμενο ντεφορμάρισμα του Μπίσε.
Αντε να σε δω τωρα αεκάκι στο κυπελο χωρίς Ολιβάγια και Χουλτ. οτι και καλα δεν σε βολευε, αλλά δεν εβγαλες και καμία ανακοινωση.
Το μονο που με στεναχωρεί είναι το παρατεταμενο ντεφορμάρισμα του Μπίσε.
Πουτανα χάρτινη....
Ίδιο πέναλτυ έκανε ο σιμοες στο βολο και μετά μας πρηξατε. Όλα θα τα πληρώνετε εδώ πια εσεις
Ίδιο πέναλτυ έκανε ο σιμοες στο βολο και μετά μας πρηξατε. Όλα θα τα πληρώνετε εδώ πια εσεις
- episimos73
Ακριβώς, τότε βέβαια είχε Κομινάκο το μενού...teod1980 έγραψε:Πουτανα χάρτινη....
- PAOKevolution
Μολις ειδα τις φασεις που ανεβασε η ΠΑΕ γιατι μεσα απο το γηπεδο δε καταλαβαινεις και πολλα.ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ?!!?!??!!?!!?!?!?!?
- episimos73
Ύποπτη η στάση του τόσο καιρό...pilotos έγραψε:Ώπα, έβγαλες είδηση.episimos73 έγραψε:Αυτό λέω ρε Μπάρκα, ούτε οι ίδιοι δεν το ζήτησαν.
Ο ΜΠΑΡΚΑ-ρουτσος, μήπως είναι ξάδερφος εγκάθετος του Μπάρκα;;;;;;
Να σταλεί στον δάσκαλο
Esiti όταν είχε μπάλα θολωμένος όταν δεν είχε ήταν σαν κινούμενος κώνος. Ινγκασον μου άρεσε αλλά κ ο βαρελα. Κακό παιχνίδι. θα προτιμούσα τριάδα στα χαφ Ντάγκλας Μαουρίσιο Μίσιτς κ αριστερά μπισεσβαρ κ ο αρχηγός αλλαγή. Η αεχ πολύ κακή αν κ ξεκούραστη. Προχωράμε
Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι δεν ειμαστε αποτελεσματικοι στα τελειωματα.Χρειαζομαστε 15 τελικες για να βαλουμε ενα γκολ.Αυτο στοιχιζει,κυριως,στα ντερμπι.
Στο συγκεκριμενο ματς το μονο που με ενδιεφερε ηταν η νικη!!!Και ηρθε!!
Δεν θα κρινω την αποδοση της ομαδας γιατι το αγχος που ειχαν για την πρωτη νικη σε ντερμπι ηταν τοσο εμφανες,ώστε ακομα και ο Βιερινια εκανε λαθη σε ευκολες πασες!!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!
Δεν θα κρινω την αποδοση της ομαδας γιατι το αγχος που ειχαν για την πρωτη νικη σε ντερμπι ηταν τοσο εμφανες,ώστε ακομα και ο Βιερινια εκανε λαθη σε ευκολες πασες!!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΑΜΕ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!