Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 4-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Α,ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....
Ποσο μεγάλωσες αυτά τα χρονια….Εχασες και χαιρεται ολο το Ελλαντα….
Σε κερδιζουν και ριχνουν πυροτεχνήματα!!!!
Ποσο μεγάλωσες αυτά τα χρονια….Εχασες και χαιρεται ολο το Ελλαντα….
Σε κερδιζουν και ριχνουν πυροτεχνήματα!!!!
Και μόνο που στο Προποτζίδικο της Αθήνας που έτυχε να είμαι παρόν στο 3 - 1 το πως πανηγύριζαν οι γαύροι μου φανερώνει τι ζημια τους έχουμε κάνει αυτά τα χρόνια
- navigator11
Προτείνω να σπάσουμε και μερικών τα κεφάλια. Έτσι, για ποραδειγματισμό. Επίσης, αν παρέλειπες το υστερόγραφο, ίσως να αφηνόταν κάποια θολούρα μήπως δεν είσαι σκουλήκι, gayρος ή τελος πάντων όχι ΠΑΟΚ. Αλλά είσαι ολίγον τι άγαρμπος, ρε συCenio έγραψε:Ή το ποδαρικό ήταν γρουσούζικο ή απλά είχει δίκιο ο σοφός Σωκράτης όταν έλεγε: «τοὺς μὲν κενοὺς ἀσκοὺς ἡ πνοὴ διίστησι, τοὺς δ’ ἀνοήτους, τὸ οἴημα.» δλδ τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση! Ώρα λοιπόν να ξεφουσκώσουμε κι όχι απλά να ρίξουμε κάτω τα κεφάλια αλλά και να πέσουνε κεφάλια...
υγ. Συγχαρητήρια στον συμπολίτη που έδειξε προσόντα μεγάλης ομάδας.

- Επισκέπτης
4 σουτ 4 γκολ!
Βολές να βαραγαν θα είχαν χάσει και μια!
Διαπιστώνω όμως και ενα πράγμα που μου αρεσει μέσα στην θλίψη μου:
Δεν γίναμε γαύροι...
Χάσαμε και μας φταίει η ομάδα μας.
Ούτε ο διαιτητής ούτε το γήπεδο ούτε το φενγκ σούι.
Αυτό σημαίνει ότι θα καταλάβουμε καλύτερα τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε και στο τελος θα είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Δεν γίναμε γαύροι...
Αυτό σημαίνει ότι θα καταλάβουμε καλύτερα τα λάθη μας, θα βελτιωθούμε και στο τελος θα είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Ψυχραιμία, νηφαλιότητα, ανασύνταξη.
Μια σφαλιάρα χρειαζόταν, δεν έγινε με τον βαζελο έγινε τώρα, κρίμα αλλά συνεχίζουμε, ας είναι το κίνητρο για τα επερχόμενα..
ΠΑΟΚ είμαστε δεν κλαίμε δεν κλαψουριζουμε, γίνανε λάθη και στη χαλαρή προετοιμασία, αγωνιστικά κ ψυχολογικά αλλά δε θα μείνουμε εδώ..
Σι
σιγά μην κλάψω.
Μια σφαλιάρα χρειαζόταν, δεν έγινε με τον βαζελο έγινε τώρα, κρίμα αλλά συνεχίζουμε, ας είναι το κίνητρο για τα επερχόμενα..
ΠΑΟΚ είμαστε δεν κλαίμε δεν κλαψουριζουμε, γίνανε λάθη και στη χαλαρή προετοιμασία, αγωνιστικά κ ψυχολογικά αλλά δε θα μείνουμε εδώ..
Σι

- sourmenetes
- Moderator
Τρομερή ομάδα.. Τι να σου πω...Cenio έγραψε:Ή το ποδαρικό ήταν γρουσούζικο ή απλά είχει δίκιο ο σοφός Σωκράτης όταν έλεγε: «τοὺς μὲν κενοὺς ἀσκοὺς ἡ πνοὴ διίστησι, τοὺς δ’ ἀνοήτους, τὸ οἴημα.» δλδ τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση! Ώρα λοιπόν να ξεφουσκώσουμε κι όχι απλά να ρίξουμε κάτω τα κεφάλια αλλά και να πέσουνε κεφάλια...
υγ. Συγχαρητήρια στον συμπολίτη που έδειξε προσόντα μεγάλης ομάδας.
Αδελφέ σε φόρουμ του ΠΑΟΚ γράφεις!!
Ποια μεγάλη ομάδα και μπούρδες;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Εμένα μου φταίει ΚΑΙ το κοράκι!Επισκέπτης έγραψε:4 σουτ 4 γκολ!
Δεν γίναμε γαύροι...
Δεν λέω μόνο το κοράκι, αλλά λέω ΚΑΙ το κοράκι!
Κυρίως γιατί σε κρίσιμες φάσεις δεν πάει καν να τις δει.
Επίσης το ότι τελειώσανε το ματς με 11 παίκτες είναι από τ Άγραφα.
Πήραν μόνο 2 κάρτες. Είναι δυνατόν;;
- ΑποστόληςΑ
+1renegade έγραψε:Ούτε στο ρεντ πλανετ αυτά.sourmenetes έγραψε:Στο 3 1 υπάρχει φάουλ στο ζιβκο.
Δε το βλέπει καν το κορακι.
Εκεί χάθηκε και η ψυχολογία της ομαδας
Στο 4 1 γίνεται πεναλτυ στον πολωνο.
Δε το βλέπει καν
Κάρτες ούτε με αιτηση.
Κατά τ άλλα κακή εικόνα από συγκεκριμένους παίκτες. Προσωπικά δε με φοβίζει η ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι να γίνει το 3-1 έπαιξε την μπάλα του, έκανε τις φάσεις του αλλά προδόθηκε από κάποιον που στην καλύτερη σήμερα χεστηκε.
Τουλίπες θα επιστρέψει τερματοφύλακας επιπέδου πρωταθλήτριας ομάδας.
Μετά το 3-1 δεν υπάρχει λόγος να κρίνουμε την απόδοση της ομάδας,πήγαν περίπατο και οι τακτικές και τα πάντα
Η ομαδα προδοθηκε απο τον κακιστο Zivkovic, τον χειροτρο παικτη του ΠΑΟΚ για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι. Απαραδεκτα αργος στο 1-1, εγκληματικο λαθος στο 3-1.
Ο Αρης στο πρωτο ημιχρονο ηταν μετριος μεδυο μολις τελικες. Δυστυχως το τριτο γκολ μαςτσακισε ψυχολογικα.
Τιποτε δεν χαθηκε, παρα μονο το αηττητο. Συνεχιζουμε.
- navigator11
Βρε πέτυχε την αποστοχοποίηση της Μάρτζυ; Μου ήθελες και να πάει να δει ύποπτες φάσεις!

Κανένα κοράκι δε φταίει σήμερα, τα τραγικά λάθη φταίνε.
Επρεπε να ειχαμε τελειώσει το ματς στις δύο φάσεις του Μίσιτς και του Σφιντερσκι, ένα να είχε μπει,αλλά θα λέγαμε τωρα.
Δε πειράζει όμως,όπως ξανά έγραψα έπρεπε να έρθει μια ήττα για να ταρακουνηθει λίγο η ομάδα.
θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια.
Επρεπε να ειχαμε τελειώσει το ματς στις δύο φάσεις του Μίσιτς και του Σφιντερσκι, ένα να είχε μπει,αλλά θα λέγαμε τωρα.
Δε πειράζει όμως,όπως ξανά έγραψα έπρεπε να έρθει μια ήττα για να ταρακουνηθει λίγο η ομάδα.
θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Σάβ 04 Ιαν 2020, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατί δε μιλάμε για τα πεναλντι και το ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΌ 3-1 που γινεται καθαρό φαουλ ;;;;;;;
Εννοείται ο φταίει το τέρμα για το αποτέλεσμα, τα γκολ που τρώμε είναι ανεκδιηγητα.
Από την άλλη είναι πολύ επικίνδυνο να τα ρίξουμε όλα στο Ζιβκοβιτς για σήμερα ,η ομάδα έχει θέματα και οι μεταγραφές προ των πυλών. Χρειάζεται ξεσκαρταρισμα
Από την άλλη είναι πολύ επικίνδυνο να τα ρίξουμε όλα στο Ζιβκοβιτς για σήμερα ,η ομάδα έχει θέματα και οι μεταγραφές προ των πυλών. Χρειάζεται ξεσκαρταρισμα
- Μπαρκαρούτσος
Επισκέπτης έγραψε:4 σουτ 4 γκολ!
Αύριο.
-
Λοιπόν σήμερα έλαβε χώρα ένα παιχνίδι που ήταν ο ορισμός της μαγικής εικόνας. Το πρώτο ημίχρονο δεν γίνεται ποτέ να λήξει 2-1. Μοναδικό μελανό σημείο η πλήρης αποδιοργάνωση μετά το 3-1 που οδήγησε και στο 4-1. Βέβαια όλα αυτά έχουν εξήγηση και λέγονται Ζίβκοβιτς και κωλοφαρδία. Πάμε παρακάτω.. Οπωσδήποτε νίκη με την κούλα. Εμείς διεκδικούμε πρωτάθλημα ενώ το σκουλήκι να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.. Αυτή είναι η διαφορά και γι αυτό θα είναι πάντα μικρή ομάδα.
Κορυφαίος Μαουρίτσιο, Σβιντέρσκι και Μίσιτς.
Δεν θεωρώ ότι υστέρησε η άμυνα πλην Μάτος παρόλα τα 4 γκολ..
Τραγικότατος ο Ζίβκοβιτς που βεβαίως δεν με παραξανεύει καθώς για μένα είναι ένας μέτριος τερματοφύλακας που δεν μπορεί να σου δώσει βαθμούς. Σε αντίθεση με τον Πασχαλάκη που έχει πολύ περισσότερα προσόντα και ελπίζω ο πάγκος να του έκανε καλό.
Υ.Γ. Σήμερα μας τρόλαρε η συμπαντική ενέργεια αλλά δεν πειράζει... Προχωράμε...
Υ.Γ.1 Ελπίζω να μην διανοηθεί η ομάδα και δεν πάρει ποιοτικό μεσοεπιθετικό...
Κορυφαίος Μαουρίτσιο, Σβιντέρσκι και Μίσιτς.
Δεν θεωρώ ότι υστέρησε η άμυνα πλην Μάτος παρόλα τα 4 γκολ..
Τραγικότατος ο Ζίβκοβιτς που βεβαίως δεν με παραξανεύει καθώς για μένα είναι ένας μέτριος τερματοφύλακας που δεν μπορεί να σου δώσει βαθμούς. Σε αντίθεση με τον Πασχαλάκη που έχει πολύ περισσότερα προσόντα και ελπίζω ο πάγκος να του έκανε καλό.
Υ.Γ. Σήμερα μας τρόλαρε η συμπαντική ενέργεια αλλά δεν πειράζει... Προχωράμε...
Υ.Γ.1 Ελπίζω να μην διανοηθεί η ομάδα και δεν πάρει ποιοτικό μεσοεπιθετικό...
Δυστυχως χασαμε..το εχω ξαναγραψει κ θα το ξαναγραψω η ομαδα εχει 2 σταθερες Γιαννουλη κ Μισιτς..καμια σημασια δεν εχει αν ξεκινησει ο Ακπομπ η ο Σβι ο Πελκας η ο Μπισε ειναι θεμα μερας του καθενα το τι αποδοση θα εχει..Ελπιζω να στηθει η ομαδα γυρω τους