ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP ΠΑΟΚ - βάζελος

Zivkovic
1
1%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
5
4%
Crespo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιαννούλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Misic
22
17%
Augusto
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λημνιός
1
1%
Stoch
1
1%
Biseswar
2
2%
Swiderski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
1
1%
Vieirinha
98
75%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 131

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εμ γίνανε μαλλιά για να μην πέσουν στην Β, εμ μιλάνε κιόλας.

Αλλά εμείς φταίμε που δεν τους τον ακουμπησαμε γλυκά γλυκά

Καλά να πάθουμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στα φρύδια μας τι λένε. Δεν πάνε να σκούζουν! Δεν υπάρχει μισή φάση που να αδικήθηκε ο αρχοντοχωριάτης χτες. Ούτε μισή! Κι ευτυχώς που υπάρχει το VAR και δεν έγινε το έγκλημα να δραπετεύσουν με νίκη. Κουράδες, που μιλάνε κιόλας. Που έπρεπε να έχει τουλάχιστον 8 λεπτά καθυστερήσεις κι έδωσε μόνο 5! Που έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί οι ξυλοκόποι τους τουλάχιστον 2-3 φορές ακόμα για μαρκαρίσματά τους κι ο άλλος έκανε το παγώνι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ρε εσεις....ελεος την καταστροφη φερατε μερικοι...
Τι γκρινια ειναι αυτη ρε γαμω την τρελα μας γαμωωω!!!
Τα θελετε και τα λετε;...σας ξεφευγουν;....
Καποιοι βλεπαμε αλλο ματς φαινεται....
Ποιος βαζελος!!..ρε εσεις...ενας αχταρμας ηταν που με δυο επιθεσεις εβαλε 2 γκολ...
Η μια ηταν δωρο του Κρεσπο και η αλλη αντι να πανηγυρισουμε γκολ στη φαση του Ιγκνασον με τον πατο του ο διουδης σωνει σιγουρο γκολ και βγαινουν στην κοντρα αυτοι και βαζουν γκολ...τιποτε αλλο...90 λεπτα αχταρμας..
Πουτανα μπαλλα...3 γκολ επρεπε να γραψει σημερα...απο εναν οχι ιδιαιτερα καλο ΠΑΟΚ...αλλα εστω αυτος οΠΑΟΚ αυτον τον βαζελο για πλακα τον ειχε σημερα...

...ρε τι ακουμε και τι διαβαζουμε βραδυατικα!!!!....
Πεστα

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ρε εσεις....ελεος την καταστροφη φερατε μερικοι...
Τι γκρινια ειναι αυτη ρε γαμω την τρελα μας γαμωωω!!!
Τα θελετε και τα λετε;...σας ξεφευγουν;....
Καποιοι βλεπαμε αλλο ματς φαινεται....
Ποιος βαζελος!!..ρε εσεις...ενας αχταρμας ηταν που με δυο επιθεσεις εβαλε 2 γκολ...
Η μια ηταν δωρο του Κρεσπο και η αλλη αντι να πανηγυρισουμε γκολ στη φαση του Ιγκνασον με τον πατο του ο διουδης σωνει σιγουρο γκολ και βγαινουν στην κοντρα αυτοι και βαζουν γκολ...τιποτε αλλο...90 λεπτα αχταρμας..
Πουτανα μπαλλα...3 γκολ επρεπε να γραψει σημερα...απο εναν οχι ιδιαιτερα καλο ΠΑΟΚ...αλλα εστω αυτος οΠΑΟΚ αυτον τον βαζελο για πλακα τον ειχε σημερα...

...ρε τι ακουμε και τι διαβαζουμε βραδυατικα!!!!....
Το ίδιο ακριβώς λέμε, τώρα είδα το ποστ.
Απλώς κάποιους τους κάνει κακό ο Σπυρόπουλος ή/και το GAvroZETTA, το 24, οι ΠΟΚίτες φίλοι τους...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άλλοι 2 βαθμοί πεταμένοι.
Πάμε παρακάτω.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χαλι μαυρο η ομαδα σημερα. Δεν εβγαινε και τιποτα. Απλες πασες τις χαναμε. Τεσπα προχωραμε. (Νικη σε ντερμπυ δεν καναμε ακομη με τον νεο προπονητη.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

buffalobill4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ξεκινάω...
Ξέρω όλοι θα ψηφίσετε Βιειρίνια λόγω των γκολ αλλά εγώ θεωρώ MVP και σήμερα τον Μίσιτς. Ό,τι καλό ξεκινούσε από τα πόδια του.
Για μένα σήμερα ο Φερέιρα άλλη μια φορά έπεσε από το Λευκό Πύργο και στάθηκε όρθιος. Θα έλεγα ότι βρήκε και πορτοφόλι αν καταφέρναμε να το γυρίσουμε. Δεν μπορεί να ξεκινάς σήμερα τον Στοχ. Ούτε τον Σβιντέρσκι. Σήμερα με Άκπομ και Πέλκα από την αρχή και Μπίσεσβαρ αριστερά ή Καντουρί θα είχαμε καθαρίσει το ματσάκι λόγω χαρακτηριστικών των παικτών. Δεν μπορεί σήμερα να αφήνεις έξω τον Ζαμπά. Δεν τράβηξε σήμερα ο Λημνιός και ο επόμενος ταχυδυναμικός παίκτης ήταν εκτός αποστολής.
Η αλλαγή για μένα του Βιειρίνια ήταν ξεκάθαρα λάθος ασχέτως αν από το αποτέλεσμα κρίνεται ως χρυσή. Βάζεις έναν παίκτη ανέτοιμο ακόμη, να σου παίξει για 45 λεπτά με τέρμα ένταση παιχνίδι που προσπαθείς να το γυρίσεις. Ο Αντελίνο στο πρώτο δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε έπεσε κάτω και ζητούσε αλλαγή αν προσέξατε.Επίσης στα σπριντ ήταν αργός. Δηλαδή περισσότερες πιθανότητες είχε να εκτεθεί παρά να πετύχει. Επίσης αν ο Βιειρίνια είναι 100% έτοιμος γιατί δεν ξεκινάει από αυτόν η ενδεκάδα.
Λέτε και δικαιολογείτε ακόμη τον Στοχ. Δηλαδή δε διακρίνετε ότι είναι σαν παλαίμαχος? Ο Μπίσε μπροστά του φαίνεται δύο ταχύτητες πάνω.
Ο Μπίσεσβαρ δεν τρώει πάγκο γιατί πολύ απλά ελλείψει Βιειρίνια είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης.
Το παιχνίδι ήθελε τρεξίματα , αθλητικότητα και μυαλό. Δυστυχώς εμείς κατεβαίνουμε πια μόνο με την ποιότητά μας..
Τον βιερινια αδερφέ μου ενώ συμφωνούμε πως είναι ανέτοιμος κ ρίσκαρε τον έβαλε γιατί έχει τα μεγαλύτερα απαυτα που έχει παίκτης του ΠΑΟΚ μαζι με μπανε κ Γκαρσία.
Δηλαδή τώρα αυτό τι μου το λες? Πιστεύεις ότι σήμερα άρχισα να ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ? Δεν ξέρω εγώ αν ο Βιειρίνια έχει balls? Σήμερα τα έδειξε στο penalty... Αλλά φίλε μου η αλλαγή με τη λογική μπες μέσα ανέτοιμε Αρχηγέ για να γυρίσεις το ματς είναι άστοχη.. Balls έχει και ο Matos. Γι αυτό και στο τέλος του λέει ανέβα και παίξε όπου θες και κάνε ό,τι θες αρκεί να το γυρίσουμε.. Είναι σωστή λογική αυτή?
Επίσης Βιειρίνια και Μάτος δεξια και τις σέντρες τις κάνει ο Ίνγκασον.. κουφάθηκα..
Το παιχνίδι ήταν καρμπόν ε το σκουλήκι.. Χρειαζόμαστε τους ταχυδυναμικούς μας παίκτες απέναντι σε αυτά τα σιχάματα που έρχονται με το μαχαίρι στα δόντια να σου κλείσουν τους χώρους, να σε μπλοκάρουν, να σε τρέξουν και γενικά να προσπαθήσουν να σου κόψουν βαθμούς με όλο τους το είναι και όλη τους την κωλοφαρδία. Anyway.. Για μένα σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις κυριαρχικά και aggressive από τα πρώτα λεπτά πιέζοντας για το γκολ, παίρνει φωτιά η Τούμπα και κόβεται ο βήχας τους...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... tysei-aima

Όταν θα κερδίσετε τον ΠΑΟΚ, θα έχετε "φτύσει αίμα"!

Αρχικά, να ζητήσω συγγνώμη από τους ενοχλημένους συνοπαδούς μου, που πανηγυρίζω το Χ!

Κι ας κερδίσαμε έναν πολύτιμο βαθμό στο κυνήγι της κορυφής, παρ'όλο που η εικόνα μας για 45' ήταν Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΟΣ!

Ο βάζελος έβαλε 2 γκολ δώρα της άμυνας του ΠΑΟΚ. Ένα με assist του Crespo και ένα που βρέθηκαν 2 παίκτες μόνοι με τον τερματοφύλακα, που δεν θα το ξαναπάθουν αυτό φέτος οι συγκεκριμένοι ούτε στο κύπελλο με ομάδα Β εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε 2 γκολάρες και θα μπορούσε να είχε βάλει άλλα δύο γκολ, το δοκάρι του Matos και την τεράστια απόκρουση Διούδη στη κεφαλιά του Akpom!

Ο βάζελος πήγε να πάρει το ματς με καθυστερήσεις από το 15', με πτώσεις παικτών, με χωριατομανούρες του πάγκου κυρίως στο τέλος του αγώνα και ντεμέκ τσαμπουκάδες στους διαιτητές.

Σήμερα πήραμε έναν βαθμό που, γαμώτο, τον αξίζαμε! Κάποτε τρώγαμε γκολ στο 70' και είχε λήξει το ματς, κατεβασμένα βρακιά ο ΠΑΟΚ και το μέτωπο κάτω! Αν βάζαμε κανένα τυχαίο γκολ (πχ φάουλ Vukic στον Εργοτέλη), έλεγε ο κόσμος "μέταλλο νικητή" και "αρνείται να χάσει". Σήμερα γιατί ορισμένοι δεν το λέτε;;;;

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΚίτες, πανηγυρίζω το Χ! Και όχι, δεν έγινε μικρή ομάδα ο ΠΑΟΚ σε ένα βράδυ, ούτε ο βάζελος μεγάλωσε... Έφτασε ίσως πιο κοντά από τον καθένα να σπάσει το αήττητο 44 αγώνων, αλλά δεν το κατάφερε...διότι ΕΥΤΥΧΩΣ υπάρχει το όργανο απόδοσης δικαιοσύνης που λέγεται VAR και βρέθηκαν 2 ικανοί άνθρωποι να το χειριστούν απόψε!

Πανηγυρίζω το Χ γιατί αν δεν υπήρχε το VAR που ο ΠΑΟΚ ζητάει 3 χρόνια (του οποίου την εγκατάσταση αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρθηκε να αναλάβει σε όλα τα γήπεδα!), σήμερα θα έληγε διπλό.

Καλή χώνεψη τώρα, σε κάθε οπαδό αθηνέζικης ομάδας...

Ο ΠΑΟΚ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ.

ΥΓ1: Υπέροχο συναίσθημα να κάνεις γαύρους να ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ για νίκη του βάζελου!

ΥΓ2: Όλη η χαβούζα ενωμένη...

ΥΓ4: Δηλώνουμε υπερήφανα αντικανονικοί απέναντι στη κανονικότητά σας.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Απαραδεκτο να ζητατε Ζαμπα σε τετοιο ματς.
PatCamps

Δημοσίευση από PatCamps »

makispaspartou έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Ξεκινάω...
Ξέρω όλοι θα ψηφίσετε Βιειρίνια λόγω των γκολ αλλά εγώ θεωρώ MVP και σήμερα τον Μίσιτς. Ό,τι καλό ξεκινούσε από τα πόδια του.
Για μένα σήμερα ο Φερέιρα άλλη μια φορά έπεσε από το Λευκό Πύργο και στάθηκε όρθιος. Θα έλεγα ότι βρήκε και πορτοφόλι αν καταφέρναμε να το γυρίσουμε. Δεν μπορεί να ξεκινάς σήμερα τον Στοχ. Ούτε τον Σβιντέρσκι. Σήμερα με Άκπομ και Πέλκα από την αρχή και Μπίσεσβαρ αριστερά ή Καντουρί θα είχαμε καθαρίσει το ματσάκι λόγω χαρακτηριστικών των παικτών. Δεν μπορεί σήμερα να αφήνεις έξω τον Ζαμπά. Δεν τράβηξε σήμερα ο Λημνιός και ο επόμενος ταχυδυναμικός παίκτης ήταν εκτός αποστολής.
Η αλλαγή για μένα του Βιειρίνια ήταν ξεκάθαρα λάθος ασχέτως αν από το αποτέλεσμα κρίνεται ως χρυσή. Βάζεις έναν παίκτη ανέτοιμο ακόμη, να σου παίξει για 45 λεπτά με τέρμα ένταση παιχνίδι που προσπαθείς να το γυρίσεις. Ο Αντελίνο στο πρώτο δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε έπεσε κάτω και ζητούσε αλλαγή αν προσέξατε.Επίσης στα σπριντ ήταν αργός. Δηλαδή περισσότερες πιθανότητες είχε να εκτεθεί παρά να πετύχει. Επίσης αν ο Βιειρίνια είναι 100% έτοιμος γιατί δεν ξεκινάει από αυτόν η ενδεκάδα.
Λέτε και δικαιολογείτε ακόμη τον Στοχ. Δηλαδή δε διακρίνετε ότι είναι σαν παλαίμαχος? Ο Μπίσε μπροστά του φαίνεται δύο ταχύτητες πάνω.
Ο Μπίσεσβαρ δεν τρώει πάγκο γιατί πολύ απλά ελλείψει Βιειρίνια είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης.
Το παιχνίδι ήθελε τρεξίματα , αθλητικότητα και μυαλό. Δυστυχώς εμείς κατεβαίνουμε πια μόνο με την ποιότητά μας..
Τον βιερινια αδερφέ μου ενώ συμφωνούμε πως είναι ανέτοιμος κ ρίσκαρε τον έβαλε γιατί έχει τα μεγαλύτερα απαυτα που έχει παίκτης του ΠΑΟΚ μαζι με μπανε κ Γκαρσία.
Δηλαδή τώρα αυτό τι μου το λες? Πιστεύεις ότι σήμερα άρχισα να ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ? Δεν ξέρω εγώ αν ο Βιειρίνια έχει balls? Σήμερα τα έδειξε στο penalty... Αλλά φίλε μου η αλλαγή με τη λογική μπες μέσα ανέτοιμε Αρχηγέ για να γυρίσεις το ματς είναι άστοχη.. Balls έχει και ο Matos. Γι αυτό και στο τέλος του λέει ανέβα και παίξε όπου θες και κάνε ό,τι θες αρκεί να το γυρίσουμε.. Είναι σωστή λογική αυτή?
Επίσης Βιειρίνια και Μάτος δεξια και τις σέντρες τις κάνει ο Ίνγκασον.. κουφάθηκα..
Το παιχνίδι ήταν καρμπόν ε το σκουλήκι.. Χρειαζόμαστε τους ταχυδυναμικούς μας παίκτες απέναντι σε αυτά τα σιχάματα που έρχονται με το μαχαίρι στα δόντια να σου κλείσουν τους χώρους, να σε μπλοκάρουν, να σε τρέξουν και γενικά να προσπαθήσουν να σου κόψουν βαθμούς με όλο τους το είναι και όλη τους την κωλοφαρδία. Anyway.. Για μένα σε αυτά τα παιχνίδια μπαίνεις κυριαρχικά και aggressive από τα πρώτα λεπτά πιέζοντας για το γκολ, παίρνει φωτιά η Τούμπα και κόβεται ο βήχας τους...
Ο ταχυδυναμικός Λημνιός πάντως, δεν ακούμπησε μπάλα. Τον Βιερίνια και τον Καντουρί τους έβαλε για να κρατήσουν μπάλα και στον Μάτος έδωσε εντολή να πάρει όλη τη γραμμή, όχι να κάνει ότι θέλει για να κερδίσουμε. Ας μην είμαστε εμπαθείς.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

ok , το αήττητο συνεχίστηκε , αλλά πρέπει να προβληματιστούμε πως δίνουμε τόσο εύκολα βαθμούς από λάθη μας.
Βασικά στελέχη της περσινής ομάδας , φέτος πετάνε "αϊτό' , Κρεσπο -Βαρελα-Μπίσε-Πασχαλάκης, κλπ.

Επίσης, σ όλα τα φετινά ντέρμπι μέχρι στιγμής φέραμε ισοπαλία. Η νίκη μετράει, όχι το αήττητο.

Αν δεν λύσουμε το θέμα με τα αμυντικά μας λάθη , δεν πάμε πουθενά φέτος.

Αυτό είναι και θέμα Φερειρα, όχι μόνο των παικτών.

Παρόλα αυτά , έχουμε ομαδάρα και συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν είδα το ματς.

Τα λέω από την Πέμπτη. Όταν πάμε με νοοτροπία 4αρες 5αρες, την πατάμε. Θα μου πεις ο κόσμος θα παίξει μπάλα;;

Όχι δε θα παίξει ο κόσμος, αλλά ο κοσμος περνάει κλίμα.

Αντι να τρώνε 3 από το ημ.,οπως έπρεπε εμείς ήμασταν χαλαροί!

Συνέλθετε πριν να είναι αργά!!!

Όσο για τους γελοίους του βάζελου και το γίδι το σπυριαρη, να μάθουν να μην κάνουν 4 λεπτά καθυστερήσεις. Μια χαρά κράτησε ο διαιτητής.

Παμε παρακάτω!!!

Τελος αυτό!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kastrakis έγραψε:ok , το αήττητο συνεχίστηκε , αλλά πρέπει να προβληματιστούμε πως δίνουμε τόσο εύκολα βαθμούς από λάθη μας.
Βασικά στελέχη της περσινής ομάδας , φέτος πετάνε "αϊτό' , Κρεσπο -Βαρελα-Μπίσε-Πασχαλάκης, κλπ.

Επίσης, σ όλα τα φετινά ντέρμπι μέχρι στιγμής φέραμε ισοπαλία. Η νίκη μετράει, όχι το αήττητο.

Αν δεν λύσουμε το θέμα με τα αμυντικά μας λάθη , δεν πάμε πουθενά φέτος.

Αυτό είναι και θέμα Φερειρα, όχι μόνο των παικτών.

Παρόλα αυτά , έχουμε ομαδάρα και συνεχίζουμε...
Δεν έχω δει το ματς.

Το λαθος του κρεσπο είναι ατομικό. Έχει δικαίωμα στο λαθος, ένας παίκτης που παίζει άσταματητα

Το δεύτερο είναι γκολ που θα το έτρωγε οποιαδήποτε ομάδα. Παίξανε καλά την κόντρα, πήγαμε να παίξουμε τεχνικό οφσάιντ, ύστερα από δικό μας καλό στημένο, μπήκε το γκολ.

Κάτι άλλο ιδιαίτερο δεν είδα να έκαναν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο ταχυδυναμικός Λημνιός πάντως, δεν ακούμπησε μπάλα. Τον Βιερίνια και τον Καντουρί τους έβαλε για να κρατήσουν μπάλα και στον Μάτος έδωσε εντολή να πάρει όλη τη γραμμή, όχι να κάνει ότι θέλει για να κερδίσουμε. Ας μην είμαστε εμπαθείς.[/quote]

Εμπάθεια??? Κριτική.. Ο Λημνιός κατάλαβες ότι ήταν το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο? Ο Στοχ έθελξε ή μήπως ο Καντουρί? Ο Μάτος έπαιζε τη γραμμή στο τέλος? Γιατί εγώ θυμάμαι τον Ίνγκασον.. Φίλε μου άλλο ματς είδαμε αστο..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αυτό που το μυαλό μας είναι στο αήττητο θα γίνει η καταστροφή μας αν συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα δεν είναι συγκεντρωμένη δε παίζει με μυαλό δε παίζει με πάθος.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να χάναμε ακόμα και έτσι για να ξυπνήσουμε. Όλοι. Κερκίδα και ομάδα. Γιατί με τέτοιες εμφανίσεις δε πάμε πουθενά.

Συγκεντρωθείτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”