Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΧΑΛΙΑΣ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Gawain1978 έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:Μα όλοι λένε ότι είναι πολύ κακός στο ψηλό παιχνίδι ρε παιδιά.Ποιες κεφαλιές θα παίρνει;
Αυτό θα μπορούσε εν μέρει να το δούμε στα νούμερα που ανεβάζει ένας αδερφός εδώ μέσα από το wyscout
Πάντως και ο πρώην προπονητής του που μίλησε πριν στον arena είπε ότι αν και ψηλός δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι.Απλα το είπε με διακριτικό τρόπο.

Επίσης παρατήρησα ότι στα κόρνερ της ομάδας δεν προωθείται.Με 1.89 ύψος και τέτοια φυσική δύναμη πάντως αξιοπερίεργο πραγματικά.
Μπορούμε να τον δοκιμάσουμε και τερματοφύλακα.
Πάντως το φιλικό που μας πήρε μόνος του, το θυμάμαι καλά.
Βέβαια με την ίδια αντίληψη, μόνος του πήγε να μας πάρει και ένας άλλος ψηλός από την Σπάρτακ
Τυρνάβου (Τρνάβα), τον πήραμε μεταγραφή, αλλά δεν βγήκε και τον στείλαμε στο Ισραήλ.
Εχουν γνώση πάντως αυτοί που τον πήραν και τους λόγους για τους οποίους το έκαναν. Ενας aggressive αμ. χαφ πρέπει να υπάρχει σε κάθε ομάδα και εμείς δεν είχαμε.
Να δω τον Μίσιτς να μασάει σίδερα και τον Κάτσε να ρίχνει με τζάρτζ κάτω αντίπαλο και μετά ας ... .
Είμαστε πλήρεις στο 6 και προβλέπω να έρχεται και ο Μπράνταριτς που έχει ξεκινήσει "απεργία πείνας" στο Cagliari.
Θεωρώ ότι μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ.
Για εμένα βασικό είναι να παραμείνει ο κορμός και να μην πειράξει την αμυντική λειτουργία ο Φερέιρα. Δυστυχώς στα στημένα και χθες υπήρχε ζήτημα που νομίζω ότι αφορά τον Κροάτη στις 3 τουλάχιστον περιπτώσεις που θυμάμαι (γκολ, δοκάρι, επαναφορά από δοκάρι). Αν δείτε την φάση με το δοκάρι, φαίνεται σαν να κρατάει τον Μάτος ή δεν βλέπω καλά λόγω ηλικίας ?
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Πρέπει να διευκρινιστεί ποιό κεφάλι :lol: δεν χρησιμοποιεί ο Εσιτί!!!
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

Εχει βαλει γκολάρα μάλιστα σε φιλικό.

Στο 0.28

https://www.youtube.com/watch?v=TouT0aqSfwI&t=208s
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάλι μακακία μεταγραφή κάναμε! Δώσαμε 3,5 μύρια (αξία τρανφερ: 3) για έναν άμπαλο Νιγηριανό, με προσόν ότι είναι θηριώδης και τελικά δεν παίρνει ούτε καν κεφαλιές! Δεν μπορεί να μας ενισχύσει δηλαδή στο μόνο σημείο όπου χωλαίνει η ομάδα!
Άσε που ούτε καν Εθνική δεν παίζει, αφού έχει 2 εμφανίσεις όλες κι όλες μέσα σε 4 χρόνια. Κι όμως, σκάσαμε ζεστά τα μυριάκια μας, μας κράτησαν και ένα τρομακτικό ποσοστό μεταπώλησης (30), ώστε να είναι ασύμφορη η πώλησή του και γεια σας!
ΕΛΕΟΣ!
Και πού θα μας βοηθήσει και τον πήραμε άρον - άρον; Απέναντι στον Άγιαξ; Εγώ αμφιβάλλω, αλλά για να δούμε! Γιατί στην SL ελάχιστα θα βοηθήσει. Το κέντρο μας με Misic - Kaddouri μια χαρά ήταν και ο Κροάτης έδωσε και την ασίστ χθες, έκανε και μια προώθηση και τελική που παραλίγο να σκοράρει! Τι από όλα αυτά μπορεί κάνει το "θηρίο"; Να τρώει αντιπάλους; Ψάχνουμε δηλαδή τον αντι-Σισέ του γαύρου;
ΕΛΕΟΣ!
Καλά έκανε ο Ραζβαν και έπαιζε στα χαφ με παίκτες που μπορούσαν να δώσουν μια πάσα και να σκοράρουν! Ήρθε τώρα ο "νέος" και επανήλθαμε στο αναχρονιστικό ποδόσφαιρο της περασμένης 20ετίας.
ΕΛΕΟΣ!
(τρις)
:pano: :pano: :pano: :pano:
Αποστόλη σέβομαι αυτά που λες τόσα χρόνια φίλε αλλά είσαι λάθος σε αρκετά εδώ.

1) Πόσο νομίζεις ενώ επειδή το θέμα για να ήταν και έτοιμος σε 2 εβδομάδες τι θα στον έδιναν 1μισο χαρτί;
2) Ο συγκεκριμένος είναι σωματοφύλακας μπάλα μπορεί να μη ξέρει αλλά είναι καθαρό 6άρη 'κόφτης' που λέμε εμείς που παίζαμε ποδόσφαιρο παλαιότερα.
Με άλλα λόγια σκούπα της delongi από αυτά που βλέπουμε σε βιντεάκια όλα έτσι;
3) Ποτέ δεν ξέρεις και να κλείνει 1 παίχτη είσαι και σοβαρό παιδί για να το καταλάβεις να έρθει 'κάποιος να βγει στην ομάδα 50-50% είναι. Πχ ο Maradona γύρισε σε πόσες ομάδες στη Napoli 'έδεσε'.

4) Ο Varela τον ήξερες πριν έρθει; Εγώ όχι που βλέπω και άλλα ματς Ευρωπαικά αρκετών Πρωταθλημάτων!
Και όμως μαζί και εγώ τον παρακαλούσαμε να υπογράψει συμβόλαιο όταν το 'χάναμε'. Μπορεί να συμβεί και με το Νιγηριανό. "Who Knows"!

5) Βασίζομαι στην διοίκηση επί Σαββίδη και τον Michel όταν είχαμε σε μεταγραφές αλλά ομολογώ το λέω και σε αρκετά άτομα βασίζομαι και στον Branco με του που ήρθε έριξε τον μ.ο ηλικίας που είχαμε παππούδες 2ον Πιάσαν οι μεταγραφές 3ον ξεφορτώνεται σιγά-σιγά και τώρα το ρόστερ με κάτι Χ"ψηλεες 500χιλ+200αν βουν Ευρώπη +20% μεταπώληση που ούτε πρόκειται να έπαιζαν σε εμάς Κίτσιου 300αρα τι άλλο θες;

6)Εντάξει το είπα και εγώ σε πόστ μου χθες αν είδες δεν γράφω γιατί δεν ξέρω τι θα έρθει και πως θα έρθει και μαλώνω έξω που μου λεεί π@πριες ο κάθε gayρος κτλπ και διαβάζοντας αρδοσάιτ που λένε ότιναναι εν μέρη.

Τέλως πάντων! Απλά σου λέω πως το βλέπω εγώ το θέμα.
Nothine else.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

ΑποστόληΑ όταν τρολαρεις γίνεσαι πιστευτός. :lol:

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimpatra την Τετ 24 Ιούλ 2019, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάλι μακακία μεταγραφή κάναμε! Δώσαμε 3,5 μύρια (αξία τρανφερ: 3) για έναν άμπαλο Νιγηριανό, με προσόν ότι είναι θηριώδης και τελικά δεν παίρνει ούτε καν κεφαλιές! Δεν μπορεί να μας ενισχύσει δηλαδή στο μόνο σημείο όπου χωλαίνει η ομάδα!
Άσε που ούτε καν Εθνική δεν παίζει, αφού έχει 2 εμφανίσεις όλες κι όλες μέσα σε 4 χρόνια. Κι όμως, σκάσαμε ζεστά τα μυριάκια μας, μας κράτησαν και ένα τρομακτικό ποσοστό μεταπώλησης (30), ώστε να είναι ασύμφορη η πώλησή του και γεια σας!
ΕΛΕΟΣ!
Και πού θα μας βοηθήσει και τον πήραμε άρον - άρον; Απέναντι στον Άγιαξ; Εγώ αμφιβάλλω, αλλά για να δούμε! Γιατί στην SL ελάχιστα θα βοηθήσει. Το κέντρο μας με Misic - Kaddouri μια χαρά ήταν και ο Κροάτης έδωσε και την ασίστ χθες, έκανε και μια προώθηση και τελική που παραλίγο να σκοράρει! Τι από όλα αυτά μπορεί κάνει το "θηρίο"; Να τρώει αντιπάλους; Ψάχνουμε δηλαδή τον αντι-Σισέ του γαύρου;
ΕΛΕΟΣ!
Καλά έκανε ο Ραζβαν και έπαιζε στα χαφ με παίκτες που μπορούσαν να δώσουν μια πάσα και να σκοράρουν! Ήρθε τώρα ο "νέος" και επανήλθαμε στο αναχρονιστικό ποδόσφαιρο της περασμένης 20ετίας.
ΕΛΕΟΣ!
(τρις)
Αποστόλη σε έχει τζαρτζάρει ποτέ μελαμψός με ύψος 1.89 και βάρος περίπου 85 κιλά;
Νομίζω πως όχι, ούτε και μένα!
Αν ήσουν ποδοσφαιριστής και ήξερες ότι στον άξονα κάθε φορά που προσπαθούσες να περάσεις θα υπήρχε ένας θηριώδεις τύπος να σε κατεδαφίζει
θα πήγαινες από την μεριά του ή θα επέλεγες να σπάσεις την μπάλα δεξιά και αριστερά;
Αυτό κυρίως πιστεύω ότι θέλει να πετύχει και ο προπονητής, να γεμίσει δηλαδή τον χώρο του κέντρου. Όταν πάει η μπάλα δεξιά τον χώρο τον καλύπτει ο Μάτος στο κέντρο της άμυνας ο Βαρέλα και μόνο στα αριστερά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι θα πάρουμε άμεσα και αριστερό μπακ με τον τσαμπουκά και την δύναμη του Μάτος γι' αυτό εκτιμώ ότι ο Κοεντράο ήταν η πρώτη επιλογή του Φερέιρα και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή πιθανή έλευσή του.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αφού βγήκε σκάρτο πράμα κ αυτός ο εσιτι , νομίζω ότι είναι πλέον αξίωμα πως για τον ΠΑΟΚ που έχουμε στο μυαλό μας δυστυχώς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως.ειδικα στην κατηγορία κάτω των 5-10 μυρίων νομίζω ότι δεν υπάρχει ίσως κ κάνεις.
Καλά θα κάνει ο Ιβάν να αρχίσει να ρίχνει σοβαρό χρήμα.Να μην παίζει μετά νεύρα μας.Αν ήθελε να κάνει οικονομία ας έπαιρνε την ΑΕΚ η τον Απόλλωνα Πόντου.
Ιβάν τελευταία χρόνια υπομονης.Αν του χρόνου τέτοια εποχή δεν έχεις κάνει ομάδα που οι μπουκ θα την δίνουν οριακά αουτσάιντερ ανεξάρτητα από αντίπαλο στο τσ.λ. , είτε εσύ θα αλλάξεις ομάδα είτε εγώ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Και ο barlow ομάδα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αντε ρε τι ωρα εχουν πρπονηση???
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Α να γεια σου.
1,5 δις πήρε από τα τσιγάρα.Ας ρίξει τα 500.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το σαπάκι τον Κοεντράο δεν τον έχουν σε εκτίμηση οι Παλτογάλοι φίλαθλοι... Ας έρθει στο Ελλάντα. Άρχοντας θα είναι! Παραλία, καφεδάκι, τσιγαράκι, να βλέπει γκομενάκια... Τι άλλο να θέλει κανείς από την ζωή του?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μουσακά της μάνας του.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Dimitris_L4 έγραψε:Αντε ρε τι ωρα εχουν πρπονηση???
Αυτή την ώρα ,7:30 .
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Σε μισή ώρα το αργότερο θα γίνει βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ είπε ο Ζαιρης στο ραδιόφωνο.

Πραγματικά η ειρωνία μερικών επειδή είπαμε κάποιοι ότι δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι είναι τουλάχιστον αστεία.

Αφού γουστάρετε λοιπόν να λέμε πω τί παικταρας κτλπ
Έτσι θα κάνουμε από δω και πέρα.
Παραδεχτείτε κι εσείς όμως μία αλήθεια.Μιλαω μόνο για αυτούς που ειρωνεύονται.

Ο Εσιτι είναι η επιλογή μετά από Γκουντελι, Παλινια, Φρανσερχιο, Μπρανταριτς και Ιμπουλα.
Σωστά;

Κανείς δεν είπε ότι ο Εσιτι είναι κακός παίκτης.Το μόνο που ειπώθηκε ήταν η αδυναμία του στο ψηλό παιχνίδι και το σκοράρισμα.
Την ειρωνία όμως στο τσεπακι την έχετε.

Να αντιστρέψω και μία φράση ενός συνοπαδου.
"Τελικά παικταραδες είναι μόνο όσοι έρχονται στον ΠΑΟΚ"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Τετ 24 Ιούλ 2019, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dimpatra έγραψε:ΑποστόληΑ όταν τρολαρεις γίνεσαι πιστευτός. :lol:
Το βλέπω!
Αν και τον giapas δεν τον φτάνω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”