Πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 2019-2020
Re: Πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 2019-2020
Αν το δεχτούν οι δικοί μας, θα 'ναι μεγάλοι μπουφοι...!!!
Αν το δεχτούν οι δικοί μας, θα 'ναι μεγάλοι μπουφοι...!!!
goran 64 έγραψε:Ουφ, ξεκόλλησε η βελόνα...
Χαχαχαχα...!!! Κατά λάθος ρε συ!! Αν το δεχτούν πάντως, θα 'ναι μεγάλοι μπουφοι...!!! Χαχαχα!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι πρωτάθλημα 5 αγώνων και π@πες;;;
Για να μην υπάρχουν περιθώρια σε περίπτωση που διακαιωθουμε να καλύψουμε την διαφορά με τον γκέι;
Έχουν λυσαξει η χανουμογαυροι μην τυχόν μπει παύλα ή δεν καταφέρουν να κλέψουν την 2η θέση..
Για να μην υπάρχουν περιθώρια σε περίπτωση που διακαιωθουμε να καλύψουμε την διαφορά με τον γκέι;
Έχουν λυσαξει η χανουμογαυροι μην τυχόν μπει παύλα ή δεν καταφέρουν να κλέψουν την 2η θέση..
-
Πάντως η ΟΥΕΦΑ τα γύρισε. Ενω αρχικα ηταν ανένδοτη οτι οποιο πρωτάθλημα δεν τελειώσει, αποκλείονται οι ομαδες απο τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τωρα που και αλλες χώρες θελουν να μην συνεχίσουν (βλέπε Ολλανδία), δεχεται μεχρι και παύλα. Εγω προσωπικά συνεχίζω να προτιμώ την παύλα. Ούτε 5 αγώνες, ουτε ουδέτερες έδρες, ουτε κίνδυνος για τους παιχτες και το υπόλοιπο team.
αν κατι υποτιθεται οτι εχει απομεινει, ειναι τα κουκια στη Λιγκα. βαλε παυλα ρε μπρο.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Ολυμπιακός 66
2) ΠΑΟΚ 52
3) ΑΕΚ 51
4) Παναθηναϊκός 44
5) ΟΦΗ 34
6) Άρης 34
Για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το να δώσουμε αξιοπρέπεια στη πιο σιχαμένη διοργάνωση νότια του Βόρειου Πόλου.
Για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟΚ "ωθείται" να εξορθολογήσει τη συμμετοχή του σε play-off με λιγότερους βαθμούς, απ' όσους κέρδισε στο χορτάρι.
-3 το 2015-16 στο Πρωτάθλημα από διακοπή στο Κύπελλο.
-9 το 2016-17. -3 στο Πρωτάθλημα από την περσινή διακοπή στο Κύπελλο και άλλοι -6 στα play-off για ίδια επεισόδια με την ΑΕΚ
-3 το 2017-18. -3 αρχικά με γαύρο που πήραμε πίσω ως λήξαν με 0-3. -3 με το κανόνι του Βαρέλα.
-2 το 2018-19 από τα περσινά.
-7 το 2019-20 για να βγει λάδι ο γαύρος.
-27 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές χρονιές. ΜΕΙΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ βαθμοί.
Και μετά ασχολούμαστε με Φερέιρα και αν μας πάει το 4-4-2 κι αν πρέπει να παρατήσουμε τον Βέρνμπλουμ π.χ. ή αν αξίζει να κυνηγήσουμε δανεισμό Ολιβέιρα κτλ κτλ.
Πώς να βρεις κουράγιο να σχολιάσεις το οτιδήποτε αγωνιστικό, όταν τίποτε δεν κρίνεται αγωνιστικά σε αυτό το μπουρδέλο;
Ήθελε την στατιστικά καλύτερη ομάδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, για να επιστρέψει ο τίτλος στο Βορρά. Αυτό είναι που πονά. Εκεί που επάξια είχες κερδίσει 3 Πρωταθλήματα (ναι, τρία. 2019, 2018 με το φωτογραφικό πιστόλι και 2017 με τις χαλασμένες κάμερες στο τηγάνι), έβαλες στην τροπαιοθήκη μονάχα το ένα.
Συγνώμη για το σεντόνι, αλλά μόλις είδα τη βαθμολογία, επέστρεψαν όλες οι σκέψεις.
- rade paprica
Baldur έγραψε:
Ήθελε την στατιστικά καλύτερη ομάδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, για να επιστρέψει ο τίτλος στο Βορρά. Αυτό είναι που πονά. Εκεί που επάξια είχες κερδίσει 3 Πρωταθλήματα (ναι, τρία. 2019, 2018 με το φωτογραφικό πιστόλι και 2017 με τις χαλασμένες κάμερες στο τηγάνι), έβαλες στην τροπαιοθήκη μονάχα το ένα.
Φίλε για τη δεκαετία του 70 φαντάζομαι έχεις ακούσει. Αν μετρούσαμε κλεμμένα πρωταθλήματα δεν μας έφταναν ούτε οι φανταστικοί αριθμοί...
- PAOK_Antarctica
Η ολλανδική ομοσπονδία μετά από μαραθώνια τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Eredivisie αποφάσισε να μην απονείμει για φέτος τίτλο, ενώ αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα!
Οπωσδήποτε πίεση προς αυτήν την κατεύθυνση.
Οπωσδήποτε πίεση προς αυτήν την κατεύθυνση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού έγινε η αρχή φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κ άλλες χώρες..
Η καλύτερη λύση θεωρώ και πιο δίκαιη.
Η καλύτερη λύση θεωρώ και πιο δίκαιη.
Να με συγχωρεις φιλε αλλα παθιαζομαι, γιατι αυτα εχω ζησει και αυτα εχω νωπα στο μυαλο μου.
Θα αναφερεσαι στο 1973 και το 1977, αλλα αν δεν κανω λαθος, η τριετια 2016-2019 ειναι η στατιστικα πιο επιτυχημενη στην ιστορια: Πρωταθλημα (2019), κλεμμενο Πρωταθλημα κερδισμενο στο χορταρι (2018), χαμμενο Πρωταθλημα με -3 και χαρισμενο -6 στον αντιπαλο (2017).
Δεν νομιζω να ειχαμε ξανα τρεις διαδοχικες τοσο επιτυχεις και συναμα ξεδιαντροπα "κλεμμενες" χρονιες. Οποτε πηραμε Πρωταθλημα, ξεφουσκωσαμε.
Αν μη τι αλλο η λασπη των Αθηνεζων τα τελευταια χρονια της γιγαντωσης του Συλλογου, ειναι ενα καλο μαθημα για ολους εμας που δεν ζησαμε τα 70ς και μεγαλωσαμε με εναν ΠΑΟΚ (αγωνιστικα) στο περιθωριο.
Υ.Γ. mods, ελπιζω να μην ειμαι πολυ off-topic.
Θα αναφερεσαι στο 1973 και το 1977, αλλα αν δεν κανω λαθος, η τριετια 2016-2019 ειναι η στατιστικα πιο επιτυχημενη στην ιστορια: Πρωταθλημα (2019), κλεμμενο Πρωταθλημα κερδισμενο στο χορταρι (2018), χαμμενο Πρωταθλημα με -3 και χαρισμενο -6 στον αντιπαλο (2017).
Δεν νομιζω να ειχαμε ξανα τρεις διαδοχικες τοσο επιτυχεις και συναμα ξεδιαντροπα "κλεμμενες" χρονιες. Οποτε πηραμε Πρωταθλημα, ξεφουσκωσαμε.
Αν μη τι αλλο η λασπη των Αθηνεζων τα τελευταια χρονια της γιγαντωσης του Συλλογου, ειναι ενα καλο μαθημα για ολους εμας που δεν ζησαμε τα 70ς και μεγαλωσαμε με εναν ΠΑΟΚ (αγωνιστικα) στο περιθωριο.
- ΑποστόληςΑ
Baldur έγραψε:
-3 το 2015-16 στο Πρωτάθλημα από διακοπή στο Κύπελλο.
-9 το 2016-17. -3 στο Πρωτάθλημα από την περσινή διακοπή στο Κύπελλο και άλλοι -6 στα play-off για ίδια επεισόδια με την ΑΕΚ
-3 το 2017-18. -3 αρχικά με γαύρο που πήραμε πίσω ως λήξαν με 0-3. -3 με το κανόνι του Βαρέλα.
-2 το 2018-19 από τα περσινά.
-7 το 2019-20 για να βγει λάδι ο γαύρος.
Τη χρονιά 2017-18: τιμωρηθήκαμε με μηδενισμό στους αγώνες με γαύρο και κούλα και αφαίρεση 3 βαθμών στον αγώνα με κούλα. Σύνολο 9 βαθμοί. Τόσους χάσαμε σε σχέση με τι άλλες ομάδες της SL. Σε σχέση με γαύρο και κούλα όμως χάσαμε 12 βαθμούς, γιατί εκτός από τους -9 αυτοί κέρδισαν και 3 βαθμούς από το μεταξύ μας παιχνίδι στην Τούμπα.
^αντιστοιχως καθε αφαιρεση στα PO ειχε πολλαπλασιαστικο χαρακτηρα.
- rade paprica
Baldur έγραψε:Να με συγχωρεις φιλε αλλα παθιαζομαι, γιατι αυτα εχω ζησει και αυτα εχω νωπα στο μυαλο μου.
Δεν είπα ότι έχεις άδικο, κάθε άλλο, σόρρυ αν βγήκε έτσι
Το 70 ούτε εγώ το έζησα, από αρχές 80 (πρόλαβα Κούδα), αλλά τα ακούγαμε από τους μεγαλύτερους, ήταν τότε τόσο πρόσφατα.
Απλά για μένα αυτή η κατάσταση είναι αυτή που έχω μάθει. Δεν περιμένω κάτι άλλο. Τα συμφέροντα στην μπάλα ήταν πάντα μεγάλα για να ελπίζεις σε δικαιοσύνη. Αυτό που έκανε τον ΠΑΟΚ ξεχωριστό ήταν ότι ήταν πάντα από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας η μόνη που δεν την έσπρωχναν συμφέροντα, διότι και η μόνη εκτός λεκανοπεδίου.
Επίσης σόρρυ, για το πρώτο μου οφ-τόπικ, απλά δεν ήθελα να νομίζει ο φίλος ότι διαφωνούμε