14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 14. Δημήτρης Μελιόπουλος

Δημοσίευση από Demir »

Αν όνειρο είναι να κάνει κάτι άλλο , να φέρει τα λεφτά που ξόδεψε η ομάδα πίσω ...και ας γίνει παίκτης σκάκι ..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Επειδή οι αθλητές δεν είναι τζουκμπόκς "βάζω λεφτά και παίζει" και "όσο περισσότερα θα βάλω, τόσο πιο πολύ θα παίζει", ας είμαστε λίγο φειδωλοί με την κριτική..

Μπορεί όντως να θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του, μπορεί να είναι άλλος λόγος.. Τώρα πρωτοβγήκε το θέμα, οπότε σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε... Θεωρώ λίγο περίεργο (έως ακραίο) το να θέλει να σταματήσει εντελώς επειδή δεν τον θέλουν στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Darkm4n έγραψε:Αυτό δε λέμε φίλε @sourme; Ποιος ο λόγος να πάρεις παίχτη 800χιλ με μέτριες εμφανίσεις για υποτιθέμενο υποκατάστημα που έδωσες για να επιβιώσει η Ξάνθη γιατί είχε οικον.προβλήματα και γράφαν ήταν επιλογή Λούτσεσκου.

Όπως είπες 300 δεν έφταναν ή καθόλου να πω και εγώ τι είμαστε εμείς φιλανθρωπικό ίδρυμα;

Αυτό απάντησα και εγώ πριν μέρες σε 1 φίλο εδώ που 'λέει αν δεν δώσεις τροφή δεν επιβιώνεις σε ΠΑΟΚ β',γ',δ' και το είπες πολύ σωστά με Ατρόμητο Ξάνθη Παναιτωλίκό.
Προφανως καποιος απο τον ΠΑΟΚ τον πιστευε πολυ, λεω γω.

Συν οτι οταν βλεπουν ΠΑΟΚ ανεβαζουν το κοντερ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Argaliad έγραψε:Να σας πω εγω τι πιστευω μπορει να κανω και λαθος. Το παιδι οντως ξερει μπαλα τον ειδε ο Luce 16 χρονων εντυπωσιαστηκε αλλα δεν ειχε την εξελιξη ειδικα σωματικα. Οταν ειχε ερθει ειπα το παιδι το πηραν απο τα Battlenet που ελιωνε και επινε Monster και τον φεραν στον ΠΑΟΚ. Οσο καλη μπαλα να ξερεις δεν γινεται να γινεις επαγγελματιας χωρις σωμα. Ο Abel θυμαμαι τον ειχε κοψει πρωτο παιζει να ειδε οτι δεν μπορει ουτε καν να τζαρτζαριστει χωρις κινδυνο τραυματισμου και τον εδιωξε. Τωρα δεν ξερω γιατι δεν καθετε να δουλεψει σωματικα προβλημα στο μυλλο βλεπω εισαι 18-19 σε εχει παρει ο ΠΑΟΚ κανονικα επρεπε να ειναι ξυπνιος στις 6 και να λιωνει σε προπονηση τρεξιμο-Βαρυ μπαλα στην κ19, ετσι επενδυεις στον ευατο σου. Τωρα αμα το ονειρο του ηταν να σπουδασει και οχι να παιξει μπαλα παω πασο αλλα δεν το πιστευω δεν φτανεις να εισαι στον ΠΑΟΚ στα 19 τοσο τυχαια.
Αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θα παίζεις στον ΠΑΟΚ, βγάζεις σε 5 χρόνια όσα λεφτά δεν θα έβγαζες από κανένα επάγγελμα μέχρι να βγεις στην σύνταξη. Αν βλέπεις ότι είσαι χειρότερος και από τους Κ19 του ΠΑΟΚ και ότι το ποδοσφαιρικό σου μέλλον είναι στη β' εθνική και έχεις καλύτερες προοπτικές μέσω ενός "νορμαλ" επαγγέλματος, τότε πολύ λογικό να διαλέξεις τις σπουδές σου.

Αυτός καλά κάνει και το σκέφτεται. Εμείς πως δώσαμε 800Κ στα τυφλά ήθελα να ξερα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε παιδιά, παίκτης Εθνικής Νέων ήταν, τι λέτε να είδε ο ΠΑΟΚ και τον πήρε;
Επένδυση πήγε να κάνει και με τη συμβουλή του πρώην προπονητή του παίκτη και νυν του ΠΑΟΚ τότε.
Επίσης είχε κάνει και αγώνες στη σούπερ λιγκ.
Αν δεν είναι αυτά κριτίρια να πάρεις έναν παίκτη, τότε τι είναι;

Δεν φαίνεται να αποδίδει η επένδυση αλλά είχε σωστά κριτίρια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το θέμα δεν είναι γιατί τον πήραμε αλλά το πόσα δώσαμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

20 ειναι.εχει χρονο για σπουδες.ας προσπαθησει λιγο και θα βγει κερδισμενος.
και εδω που τα λεμε ρε μελιοπουλε ποιες σπουδες?την παλευεις?ειδες σε αυτην τη χωρα πολλα πτυχια να προκοβουν?εκτος κ αν εισαι τπτ genius κ σου προσφερει υποτροφια το carnegie mellon δλδ ολα τα υπολοιπα ειναι πλεον στον πατο.αν ειχα ταλεντο ουτε μικιμαου δε θα ανοιγα να διαβασω.Αν δουλεψεις θα εχεις καταφερει σε 10 χρονια να εξασφαλισεις ζωη χαρισαμενη.μετα σπουδασε αν θελεις.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Καλά κάνει... ή το έχεις ή δεν το έχεις... και εγώ το ίδιο έκανα... είπα αν στα 19 μου δεν παίζω μπάλα σε μεγάλη ομάδα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το ίδιο είχα κάνει και με το μπάσκετ στα 15 μου . Κάπως έτσι έκανα και με την κιθάρα ... αν δεν παίζεις κιθάρα στους metallica τι νόημα έχει να παίζεις μόνος σπίτι σου. :mrgreen:

Εδώ κόψαμε την μπάλα στον Στοχ και στον Λαμπρου και σε άλλους στον Μελιοπουλο θα κολλήσουμε τώρα που έχει τέτοια λογική.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όχι πως σαν ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να σπουδάσει. Άλλοι σπουδάζουν με 8ωρη δουλειά και διαπρέπουν, ενώ πολλά είναι τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών με πτυχία και μεταπτυχιακα. Το θέμα είναι να υπάρχει θέληση.

Τραγική εξέλιξη, χωρίς να υπάρχει τραυματισμός ή έστω 6μηνο αγωνιστικής απραξίας. Κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρουμανε ποσο γατα εισαι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Επειδη ειναι ολιγον τι τραγικο να μιλαμε για παραξενες κινησεις, αν ηθελες κατι γιατι ν αναγκαστεις να δωσεις 800 χιλιαρικα;;;

Ενα 300αρι δεν εφτανε;;

Επισης τις ιδιες ιστοριες(για να μην πω τιποτα πιο ασχημο) ακουγαμε και για Λαμπρου!!!

Υποκαταστηματα και κολοκυθια τουμπανα.σε οποιο "υποκαταστημα" και να επαιξες περυσι δεν περασες ευκολα.

Χ εφερες στον ατρομητο

2 στην Ξανθη οχι τοσο ευκολα,την ωρα που ηταν σαν να επαιζες στην Τουμπα.

Να βαλω και το αλλο υποκαταστημα του παναιτωλικου;;;

Θυμαστε τι εγινε για να παρουμε διπλο.

Ας βλεπουμε λιγο πιο σφαιρικα τα πραγματα.
Ρουμανικα ντιλ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πόσα έδωσε ο ΠΑΟΚ για τον παίχτη;
800 χιλιάρικα;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι λενε τα transfermarkt. Πληρως δεν τα πιστευω
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Στα 15 μου μου έδιναν μερικά εκατομμύρια (δραχμές) για να υπογράψω σε ομάδα. Ήταν και εποχές όπου δεν έλειπε το χρήμα. Είχαν πρήξει τον πατέρα μου. Επί έναν μήνα (τουλάχιστον) είχαμε το καθημερινό τηλεφώνημα. Τότε έμαθα πως το τηλέφωνο είναι δικό μου και απαντώ εάν θέλω εγώ. Κανείς δεν με υποχρεώνει να το κάνω. Μέχρι και ο πρόεδρος της ομάδας μου με κάλεσε στο γραφείο (προφανώς κάτι θα έπαιρνε και η ομάδα, δεν ρώτησα, δεν με ενδιέφερε). Του είπα εγώ παίζω γιατί γουστάρω, με έχετε σπάσει τα νεύρα, άντε γεια. Τους συνέδεσα λοιπόν με Κάιρο, έφυγα από την ομάδα και σπούδασα αυτό που ήθελα.

Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Ο αθλητισμός είναι ωραίος εάν τον κάνεις γιατί γουστάρεις. Εγώ γούσταρα να τον κάνω ερασιτεχνικά. Κάποιοι γουστάρουν να τον κάνουν επαγγελματικά. Μπράβο τους. Εγώ δεν ένιωθα έτσι.

Εάν θέλει να σπουδάσει να το κάνει τώρα. Στα 30 δεν μπορείς εύκολα να σπουδάσεις.

Θα ήταν έντιμο όμως να το πει πριν την μεταγραφή. Κάποιος έδωσε 800 χιλιάρικα. Όχι δραχμές. Ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μήπως έδωσε Πανελλήνιες και δεν πέρασε Θεσσαλονίκη;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”